Jump to content
PirateClub.hu

Kocsi Vagy Motor ?


vikcsii
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Télen 4

Nyáron 2

Ez a király ;):P:DB)

Tavasszal + ősszel attól függ mennyire van hideg és ettől függően 2 v. 4

 

Éjtín vílz of sztíl

18 kerék az ászok ásza B)

igaz gyorsulása nagyon gyér, de azt is lehet nyelezni és söpör mindent :D

 

De ha már veszek mocit, akkor tutira faterral csinálunk rá hátramenetet is :)

Ő már +csinálta az MZ-jén :D tök király nem kell lábbal curikkolni. Pl.: egy szűkös parkolóban

 

Sőt inkábbmind3

Egy kamaz lakhatóvá alakítva rónám vele az strádákat, stb..., egy verda, ami mindenkit legyaláz és egy moci, amivel szétszáguldhatom az agyam :lol: na nem halálra, és persze intenzíven figyelni a forgalmat - na nem az intenzív nevű osztályon egy monitorról figyelni, hanem aktívan élőben a helyszínen nyelezve a kis gépet B)

Link to comment
Share on other sites

4 Kerék B)

 

Motoron nem tudod a hátsó ülésre vinni a csajszit. :P Lehet, hogy a motor gyorsabb, de azért azt is nézzétek, hogy a motornak a kasznija mennyivel kissebb. Kocsival kiruccanhatsz a haverokkal, jobb a klíma, biztonságosabb, kényelmesebb, csomagtartó+hátsó ülés előnyei. Ha az ember nyársalni megy nagyon hasznos tud lenni, és nem függ az időjárástól a kocsikázhatnékom. Na meg az optikai tuning is jóval mutatósabb egy kocsin B) Hosszú út után, pl nyaralásnál megnézném, hogy alszotok a motoron. Az meg, hogy motorral mindenhol elférsz ... megsúgom, hogy a kocsik közt ingázni szabálysértés és rohadt veszélyes. Tapasztaltam. És kocsiba nem kell bőr ruhát felvenni, beülök egy kisgatyóba meg trikó kombóba és megyek. Ha meg szabadság érzetet akarok, akkor tényleg ott a cabrio, ahol kényelmesen lehet zenélgetve utazni. És a kocsiba nem teszi tönkre a tuti hajam a sisak. :lol: Azt ablaktörlőt se felejtsük ki. Ha a sár ráfröcskölődik a sisakodra elég gáz lehet 100 felett :unsure: Ja és a kocsival nem tudsz elesni/nem ér le a lábad, akármilyen éles a kanyar :lol:

Link to comment
Share on other sites

mindenképpen autó! Magyar utakon úgyse lehet annyira tépni (max autópályán), és egy autót teljesen személyre tudsz szabni, biztonságosabb, kényelmesebb... tisztelem a harley-sokat, akik adnak magukra, szép krómozott géppel járnak, és normálisan, és nekem nagyon nem jönnek be a száguldozó szpídesek, akik vagánykodnak, és ezzel megnehezítik az autósok életét...

sztem pl tökjó megoldás lenne egy motoros-sáv és akkor tudnának külön menni, nem kéne kerülgetni az autósokat veszélyes manőverekkel...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 4 months later...

Dation és DriftKing szavai állják a helyüket, de én épp ezért mennék mind2vel vagyis én inkább mind3-mal, mert attól függően, hogy milyen kedvem lenne azzal mennék. Ha száguldozni akarok, akkor azt egyedül teszem meg, ha meg jönnek velem, akkor nem padlógázzal megyek, de ha már unom a tanár/főnök - diák/alkalmazott alárendeltséget, akkor beülök a kaminba és Go!

Link to comment
Share on other sites

2 kerék ha ügyes vagy és figyelmes nem veszélyes a motor

 

Bocs, de ez hülyeség mert akár milyen jo motoros lehet az ember akkor is kipurcanhat mert sok minden nem rajta mulik hanem az autosokon!általában abból van a baj hogy nem veszik észre a mocisokat és akkor game over!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

4 kerék arra van jogsim, legyen bármilyen évszak azt használhatod. ha nyaralni mész nem kell megállni olyan sűrűn végtagnyújtózkodásra. kényelmesebb és autóval is lehet szórakozni, itt nem egykerekezel hanem keresztbe teszed és forgatod ilyen időbe nincs jobb mint kézivel kanyart bevenni...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...