Jump to content
PirateClub.hu

Limitált szériák a Skodától


tibiole
 Share

Recommended Posts

Limitált szériák a Skodától

 

A Skoda Auto piacra dobja az "Edition 100" névre hallgató limitált szériájú modelljeit, melyeket a Mladá Boleslavban gyártott első autó százéves évfordulójának alkalmából készítenek.

 

Az "Edition 100" modellek először az idei Genfi Autószalonon mutatkoznak be, a hazai közönség pedig ősszel ismerkedhet meg velük. A limitált szériájú modellek alapjául a Skoda jelenlegi járműkínálata szolgál - Skoda Fabia, Skoda Octavia és Skoda Superb - Elegance kivitelben, átlagon felüli felszereltséggel kiegészítve. A sorozat exkluzivitásást az olyan eredeti elemek sora erősíti, mint például a speciális ezüstlakkozású könnyűfém keréktárcsák, a belső tér bőr borítása az ülések exkluzív világosszürke bőr huzatával, vagy a csillogó fekete Piano-dekor az Octavia és a Superb belső terében.

 

user posted image

 

Az "Edition 100" limitált széria modelljei kizárólag Black Magic gyöngyházhatású metálfényezéssel és az oldalán "Edition 100"-felirattal lesznek kaphatóak. Csak bizonyos motorizáltsággal készülnek - a Fabia 1.4 16V 74 kW-os benzinessel vagy 1.9-es PD TDI 74kW-os turbódízellel; az Octavia 1.6 FSI (85 kW) és 2.0 FSI (110 kW) benzinesekkel vagy 1.9 PD TDI (77 kW) és 2.0 PD TDI (103 kW) dízelmotorokkal; a Superb pedig a négyhengeres 1.8 T (110 kW) motorral és 1.9 PD TDI (96 kW) dízellel, valamint a nagyteljesítményű V6 2.5 TDI (120 kW) és V6 2.8 (142kW) motorokkal.

 

(Autó-Motor Online)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...