Jump to content
PirateClub.hu

Létezik-e 1 Fiú és 1 Lány Között Barátság?


polip14
 Share

étezik-e egy fiú meg 1 lány között barátság?  

430 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Na, ti hogy gondoljátok ?

    • Létezik
      277
    • Nem létezik
      153
    • 0


Recommended Posts

  • Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Én most pont ilyen helyzetbe vagyok az egyik sráccal. Suliba összehaverkodtunk, együtt lógtunk, most meg egyre többet vagyunk együtt és a barátságunk kezd átalakulni...Szal szerintem nem létezik...Bár mondjuk ha mindkét fél a saját neméhez vonzódik akkor biztos csak barátok lesznek..xDxD :lol:

Link to comment
Share on other sites

Elvileg igen de gyakorlatban biztos hogy legalább egyszer már lefeküdtek egymással,ha nem akkor bármikor bekövetkeztethető,minden nagyokos azt mondja hogy áá ő tuti nem meg ezután sem fog azt mi hirt hallok rá pár hétre évre,hogy uhh de jót d..tunk az este hát részemről ennyit erről,ugyhogy én azt mondom hogy van de olyan nincs ahol egyszer legalább ne feküdnének le egymással.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Valamilyen formában biztos egy idő után elkezdenek egymáshoz vonzódni, ki előbb ki utóbbm vagy az egyk vagy a másik. :) Szóval szerintem ,nincsen barátság.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Szerintem létezhet, csak kellő távolságtartás kell hozzá. Két ilyen barátom van - igaz, egyikük a volt barátnőm.

Más suli, párkapcsolatok miatt havonta kb. egyszer találkozunk és beszélünk egy kiadósat, ami szerintem elég egy jó barátság ápolásához.

Link to comment
Share on other sites

Ezért kell az a távolság, amit már írtam.

Nekünk is volt egy - nagyjából 2 hetes - időszakunk, amikor folyton együtt lógtunk. Egy este pár sör után felmentünk hozzá, aztán a többit képzelhetitek. Másnap letisztáztuk, hogy az alkohol meg a szexhiány így jött ki belőlünk és semmi jelentősége nincs a dolognak.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem vannak olyanok akiknél működhet a dolog de nem minden esetben.A testvérem sok-sok éve jóban van egy fiúval és sosem volt köztük semmi csak nagyon jó barátok.Mindig azt mondjuk hogy a fogadott unokatesónk :D.

Nekem nem nagyon vannak fiú barátaim szóval saját tapasztalatból nem tudok beszélni :).

De az biztos hogy sok fiú-lány barátság alakul át szerelembe és így sokszor a legjobb barátunkat is elveszíthetjük ha megpróbáljuk együtt és aztán mégsem jó.

 

Link to comment
Share on other sites

Nekem vannak lány barátaim. És eddig csak az egyiknél volt egyszer hogy többet éreztem, mint barátság, de tisztáztuk a dolgot és maradtunk barátok. Ez csak az egyik lány volt...és van még pár ilyen barátság...lehet hogy csak várnom kell és "tadaaaa" ? :D

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

szerintem lehetséges, mert nekem is van egy csaj barátom már 8 éve, és semmi nincs köztünk és nem is volt. megosztunk egymással mindent, titkokat, és minden mást. vele sohasem akarnék többet mint egy barátság, és nem azért mert csúnya.

de van egy másik akivel ugyanilyen kb a barátságom, talán egy kicsit "rosszabb" mert nem osztok meg vele annyi mindent, de vele eltudnék képzelni valami többet is.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem van! Vannak fiú haverjaim és jól megvagyunk. Nem is gondolunk rá, hogy lehetne több.

Te legalábbis nem ;)

 

Egyébként nem tudom, hogy miért ne lehetne? Előbb utóbb átmehet komolyabb érzésekbe, de ez nem feltétlenül bekövetkezendő jövő :) velem is volt már ez is az is, de azóta is jóban vagyok a lánnyal, mert nekem egy barátság többet ér mint egy múló szerelem, vagy egy dugás, így nem is tudott róla. Éés ennyi. :D Ha a haverod csaja a barátod, akkor tart a Törvénykönyv 1.cikkely 1.§ "A BARÁT CSAJA NEM TÉMA!" Innentől nincs miről beszélni :) Ha a csaj szakít vele tart az 1.cikkely 2.§ "BARÁT EX CSAJA NEM TÉMA, AMENNYIBEN A CSAJ DOBTA" ha meg egyik sem, akkor még mindig itt a következő: 1.cikkely 3.§ "SOHA NE KÉPZELEGJ, A BARÁT, NEM BARÁTNŐ! HÁZINYÚLRA NEM LÖVÜNK! (esetleges kivétel, ha ő lő előbb bazinagy kaliberrel: ez esetben jogos önvédelemről beszélünk)" :P Ez "Törvény" Aki nem tartja be, előbb vagy utóbb rájön, hogy jobb lett volna betartani ;) Bár mindenki el tudja dönteni, hogy mi a fontos. :D

Link to comment
Share on other sites

hát én most jártam ugy hogy baráti kapcsoaltba vagyok egy lányal és nem rég elmondtam neki hogy szeretem.......

nem lett semmi ő barátanak tekint és ezen túl én is erre koncentrálok tényleg és kezdeném kiverni a fejeből hogy több legyen........de ő azóta valahogy máshogy visszonyul hozzám........ha beszélnük msn-n még akkor is furcsa pl csak cím szavakban válaszol és csak akkor ír ha kérdezek vagy írok valamit:(

 

Nwm tugyátok miért van így ? Nem értem miért nem mehetne ugy mint régebben :(

Link to comment
Share on other sites

Hát sajnos én is jártam már így. És nálam a lány eléggé agresszívvá vát. pedig előtte olyan jól elvoltunk. azóta nemnagyon beszélünk :( Szerintem fél valamitől. De tapasztalatból mondom neked, nem szabad elmondani hogy szereted. Éreztesd, és észre fogja venni. És ha ő is többet akar tőled, azt észreveszed te is, és könnyebben kialakulhat a dolog. De ha elmondja az ember csak úgy, azzal valahogy elromlik a dolog. Nemtudom miért :( Ez van

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...