Jump to content
PirateClub.hu

Óvszer-különlegességek – megéri? (cikk)


tibiole
 Share

Recommended Posts

A bevásárlóközpontokban vagy gyógyszertárakban található óvszerválasztékot látva nem könnyű dolog választani: szuper vékony, érdes, nem síkosított, figurás – vajon számít mindez, vagy csupán ügyes fogásként alkalmazzák azért, hogy minél többet költsön az ember a nehezen megkeresett pénzéből?

 

A Virginiai Egyetem egészségügyi központjának igazgatóhelyettese, Allison Beaver elárulta: a központ nem szokott egy konkrét márkájú óvszert ajánlani.

 

„A mi ajánlatunk attól függ, hogy a hozzánk forduló hallgatók milyen igényeket jeleznek. A szín és az íz nem csökkenti egy-egy óvszer biztonságát, ha igen, azt jelzik a csomagoláson.”

 

Egy nem hivatalos felmérés során öt pár osztotta meg velünk tapasztalatait az általuk használt legérdekesebbnek vélt óvszerek közül hétről: az Ultimate Feeling-ről, az Intense Sensation-ről és az Avanti-ról (Durex); Twisted Pleasure és a Magnum (Trojan), a Lifestyle Discs-jéről és az új gyártású Inspiral-ról.

 

user posted image

Inspiral

 

A fent említett termékek közül a hasonló tervezésű Twisted Pleasure és az Inspiral viszi a pálmát a bizarr kategóriában. Az Inspiral csomagolásán található felirat szerint az óvszert „gyönyörű, merész tengeri kagylót mintázó ívek díszítik, amely használtkor spirálalakban mozognak.” A termék a rajzon inkább egy fúrófejre hasonlított, de valójában az Inspiral külseje ránézésre teljesen „normálisnak” tűnt.

 

A felmérésben részt vett hölgyek szerint az Inspiral használata közben enyhe csavarodás érzését keltette bennük, melyek elősegítették az orgazmusig való eljutásukat. A Twisted Pleasure használata esetében azonban semleges érzésekről számoltak be a nők, míg a férfiak azt kifogásolták, hogy kellemetlen a viselése az óvszer vastagsága és szűkre szabottsága miatt.

 

user posted image

Trojan Magnum

 

A normál óvszereket túl szorosnak találó férfiak számára lehet, hogy a Trojan Magnum a megoldás: a megkérdezett férfiak szerint a Magnum használata volt a legkényelmesebb és jelenléte a használat során a legkevésbé érezhető. Bár az ezen csomagban használható termékek inkább hosszabbak, mint szélesebbek, az átlagos és annál nagyobb mérettel rendelkező férfiak esetében jó ötlet lehet a Magnum kipróbálása. Nem árt azonban vigyázni, nehogy lecsússzon, aláásva így a „védelmet”.

 

user posted image

Lifestyle Discs

 

A Lifestyle Discs nevet viselő termékének igazából az „óvszer hülyéknek” elnevezést kellett volna kapnia. A csomagolásban olyan pozícióban helyezték el, hogy minden férfi számára világossá válik, hogyan kell felhelyezni. Piros pontot érdemelnek a merész színekért és ízekért – választhatunk banán, eper és vanília ízek közül.

 

A Durex Intense Sensation bordázatai az „extrém örömöket” hívatottak elősegíteni, a Durex Ultimate Feeling-je pedig a csomagolás szerint „vékony és bordázott, a kölcsönös örömszerzés céljából”. A megkérdezettek egyike sem dicsérte ezeket; a válaszadó nők szerint vagy kényelmetlen volt, vagy pedig nem növelte az örömérzet intenzitását.

 

user posted image

Durex

 

A férfiak itt nem tudtak különbséget tenni, csakúgy, mint a Durex Avanti-ja esetén, amely állítólag „szuper vékony, latexanyagot nem tartalmazó forradalmian új” óvszer – mindezek ellenére használat közben a megkérdezettek nem számoltak be az átlagostól eltérő érzésekről.

 

forrás: Anne Deady - The Cavalier Daily Online

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Szerintem nem az óvszernek kell túl jónak lennie hanem az embernek!A forma nem számít meg a szín se!(mondjuk ha disko mögött van az ember, inkább ne használjon rikítós színűt,szerintem no.gif )De az illat nem mindegy nakem legalább is!Valamelyikre kattogok valamelyiktől meg elkap a hányinger! hanyas.gifscare2.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

ezt a zokniba lábmosásos ideológiát én sem nagyon értem, de az ilyen embereknek azt ajánlom menjenek el egy nemibeteg előadásra(vagy csak keressenek rá a google-n a képekre), és szerintem utána másképpen fogják gondolni a dolgot

 

ami engem illet életemben összesen két nővel szeretkeztem eddig(most 24 vagyok), ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a nőket, vagy hogy későnérő típus vagyok, csak nálam nincs szerelem nélkül sex

az első barátnőmmel 1,5 évig voltunk együtt vele csak óvszerrel szeretkeztünk, mert nem akart hormontablettákat szedni, a második, aki jelenleg is a barátnőm, ő már fogamzásgátlót szedett akkor is amikor még nem voltunk együtt, úgyhogy vele nem használok óvszert

 

szóval én úgy vagyok vele, ha kell használok, ha nem szükséges, akkor nem

ja és azt hogy milyet, elég sok fajtát használtam már,és arra jutottam, hogy fontos a márka, és nálunk a bordázott felületű jött be jobban a barátnőmnek

 

ja és még egy, vannak ezek az ízesített óvszerek, a mentolosat nem ajánlom senkinek, mert kegyetlenúl tud égetni, csípni ott lennt...de ez már egy másik történet

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

egészségühyin tanulok szal vagy 10 órán ezt a süketelést hallogattam meg betegségeket tanultunk stb. Én azt mondom hogy nem éri meg elkapni egyiket sem :D egy éjszakás kalandok kötelezö darabja ill a szinglik táskája legyen tele vele de ha tudod mint csinálsz akkor elö ne vedd mert elrontja a természetes és spontán sex minden gyönyörét.

Link to comment
Share on other sites

Én úgy vagyok vele, hogy jobb-jobb óvszer nélkül, de attól függetlenül nem szeretnék még csemetéket. Nem minden nő szed fogamzásgátlót. Szerintem felelőtlenség a pillanat hevének bedőlni.

Lehet, hogy fiatalság-bohóság, de az esetleges következmények életre szólnak.

(Én sem vagyok szent. Okozott is pár nem alvásos hetet a dolog...)

 

A voksomat én a Lifestyles Fehér dobozosára teszem...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

HIV - érdekes lehet, ajánlom mindekinek !

 

Én gumival csinálnám csak, jelen felfogásom szerint csak akkor gumi nélkül, ha már a nő ( és persze előtte én is ) átestünk egy alapos vizsgálaton ( nem tom hogy hívják ezeket a vizsgálatokat... )

( 16 vok )

Link to comment
Share on other sites

sziasztok! ez a topik elég intim, de viszont annál jobb. érdekesnek tartom az itteni véleményeket! szerintem akinek kell, tud, és akar az védekezzen, mert rengeteg nemibetegség, és végzetes betegség(HIV) van a világban! nekem soha semmilyen bajom nem volt, de nem is lesz, mert tudatosan törekszem a betegségek elkerülésére, főleg az ilyeneknél, amin az életem múlik. tudjuk, hogy nem egynek van hosszú lappangási ideje, de mire észreveszed, már sok embert fertőztél meg. hát, én ebből nem kérek, engem ne fertőzzön senki sem. arról nem is beszélve, hogy a fogamzásgátlók csak csúnyítják a nők alakját, híznak tőle kegyetlenül. ebből sem kérek. de legfőképpen abból nem, hogy gyerekem legyen. egyébként a gumi márkák küzül kimaradt a masculan, ami állítólag a legjobb. nekem bajom nem volt vele, mindig eredményes volt a végkifejlet. szipi :D:P:lol::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Szerintem is jobb félni mint megijedni mert ugye a betegség nincs ráírva a partnerre és éppen ha nem érzi akkor is lehet baja ! Nem mintha minden héten más partnerem lenne mert már 5 éve tartós kapcsolatban élek de még mi is óvszerrel vagyunk és nem rontja el sem a sex felingjét se semmit mert belehet ott ügyeskedni az előjáték részbe szépen! Legalábbis sztem! Mi a barátommal a lifestyles playre esküszünk! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Helo :)

 

Mi a párommal nem igazán csípjük az óvszert, a természetes dolgokat annál inkább :) De azt hiszem idevág, hogy Spanyolországban volt szerencsém venni egy "super condimental" óvszert aminek párom szerint "mű" paella íze volt :lol:

 

Értelmét egyébként nem nagyon látom 100000 féle ízben ízesíteni az óvszereket :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nos részemről annyi,h vannak ezek az extra erős extra síkósítós cuccok meg mit tom én. Szerintem ha nem úgy keféled a nődet,h közben füstöl a ******** nyugodtan ellehetsz az original változatokkal is. Azok talán nem olyan vastagok mint egy gumitömlő és élvezed is amit csinálsz. De egy a fontos fő a biztonság:D

Módosította Nietzsche
Kerüld a trágár kifejezéseket!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...