Jump to content
PirateClub.hu

Külső vagy belső számit legjobban?


ossian21
 Share

Recommended Posts

szerintem is mindkettő fontos, de felőlem hiába lehet a világ legszebb nője, ha sík hülye. bár az igaz, hogy elsőre én is a külsőt nézem, és ha bejön, akkor jöhet az ismerkedés. ha normális, okos csaj, el lehet vele beszélgetni akkor Ő az igazi :)

Link to comment
Share on other sites

na most nem mindegy ki milyen személyiség. mert persze most itt ebben a topicban olyan emberek vannak/írnak, akiknek ez a fontos. de vannak akik magasról lesajnálják milyen kedves egy pasi/csaj, a lényeg a lóvé meg hogy jól nézzen ki. most hódít a buziság (emo), és most minden tinipitsa azokra izgul. mondjuk engem nem nagyon izgat, ezek csak a tények. hát... szal mondom.. jó ha szép a csaj az egy plusz dolog, de nem a legfontosabb :)

Link to comment
Share on other sites

Az őszinte véleményem az, hogy nincs olyan ember aki nem azt nézné az első találkozásnál, hogy mekkorák a mellei a partnernek, milyen szép az arca, milyen a felsőteste, mennyire domborodik a nadrág akár elölről, akár hátulról! Ha nincs vonzó külső, akkor esélye nincs egy későbbi kapcsolatnak, de természetesen egyáltalán nem ez a meghatározó tényező a jövőben! Összegezve, kizáró tényező a vonző külső, de nem elég ahoz, hogy két ember egymásra találjon! Persze a "jólkinézés" egy szubjektív dolog...de azért vannak alappillérek! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

sziasztok! ez egy olyan viszonylagos dolog, hisz mindenkinek más a szép és az okos is sajna. :( volt egy fiú haverom, aki állandóan áradozott egy lányról, és amikor megláttam fotón, akkor majdnem lefordultam a székről, és el sem tudtak képzelni, hogy ennek a jó pasinak mi tetszik abba az undorító kinézetű lányba. de tényleg mindkettő fontos, de én azt mondanám, hogy inkább nem bizti, hogy egyenlő arányban vannak, a belső értékek sokat nyomnak a latba, és engem ezekkel nagyon le lehet venni a lábamról. szipi

Link to comment
Share on other sites

Van olyan, hogy egy Nő a többi Nő szerint csúnya, a férfiak szemében mégis vonzó .

ez igaz, bár én inkább fiúkat kérdeztem meg erről pont emiatt, és ők is ezen az állásponton voltak amin én. az a lényeg, hogy a fiúnak tetszik a lány, és az nem fontos, hogy én mit látok, pont emiatt nem is mondtam el neki a véleményemet, mert nem nekem kell, hogy tessen, nekem tök mindegy hogy néz ki a haveromnak a barinője. szipi

Link to comment
Share on other sites

A tény h mi férfiak azért igen fontosnak találjuk a kiszemelt küllemét,mert nincs is ue jobb egy illatos,dekoratív megjelenésű,kellemes hangú lány társaságánál.Hiába minden kamuszöveg h az intelligenciáját és a belső értékeit nézem ám.Persze...vagy másfél hónap múlva,ha igent mondott :D Valóban fontos is,de az elején a megjelenés gyökeres elképzeléseket vált ki.Később ezen már naon nehéz változtatni(szorosabb kapcsolat ápolása,iesmi esetén lehet).

 

 

De ugyanakkor tény h igenis nagyon számítanak a belső értékek.Én naon sokáig azt hittem h az ien lányok már kihaltak,mert vannak a szépek de belül értéktelenek,meg vannak a nem túl szépek akik viszont télleg intelligensek.Nos ez nem így van.És amire még rájöttem,h ha mindvégig magadat adod,a lány nem fog csalódni benned,mert tudja mire számíthat.Legfeljebb kellemes meglepetések érthetik.Ha viszont 1általán nem ismeritek egymást,akkor erre még inkább oda kell figyelni.Sohasem szabad megjátszani a nagylegényt.És nem kell ajándékok tömkelege sem,mert később ezeknek csökkenése kérdőjelet okoz a női nemben.Tudjátok:már nem is szeretsz? meg Már nem vagy a régi ...stbstb.De ez sem jellemző mindenkire,viszont tudat alatt sokminden kialakul.Na ez az amire figyelni kell.Úh oat keressetek aki minden szempontból passzol hozzátok,vagy egyáltalán nem.A köztes eset a langyos,ami oan hamar véget ér mint amien hamar jött.De ez persze hamar kiderül.Egy férfit a nő megjelenése fog meg igazán(először),egy nőnek ennél sokkal több kell,h kimondja az igent(tud-e kommunikálni,intelligens-e,spamelo-e,és persze h jóképű-e..de nem elsősorban ez!).Nem egyszerű de nagyszerű:)

Link to comment
Share on other sites

egyvalamit elfelejtettem elmondani, mégpedig azt, hogy a külsőnél ami nagyon fontos számomra, hogy a pasi aki a társaságomban van, az mindig higénikus legyen. ezzel nagyon sok probléma van sajna, és rengetegszer kerültem olyan helyzetbe, hogy nekem kellett rászólni egy fiúra, hogy fürödjön, fogmosás, ápoltság, tiszta vasalt ruha stb..... írtóra kínos szitu, és totál illúzióromboló hatása van egy ilyen fiúnak aki nem ad magára. :( szipi

Link to comment
Share on other sites

Ez teljesen így van,nos aki nem érzi szükségét annak h tisztálkodjon(már cs azért sem mert nem akar a kisebbséghez hasonlítani) akkor onnantól kezdve teljesen egyértelmű h belül mien igényes lehet..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sziasztok!

Szerintem is mindkettő fontos, de a belső jobban (legalábbis nekem)!

amondó vagyok, hogyha megszeretted a belsőt, nézhet ki bárhogy, akkor is ő lesz neked a világ legszebb embere!!!

Ezzel teljesen egyetértek! Ha egyszer magát a lényét megszeretted, és beleestél, akkor a külsőt is gyönyörűnek látod! Tehát szerintem azok se csüggedjenek, akik nem érzik szépnek magukat, mert rájuk is vár valaki, akinek majd ő lesz a legszebb! ;)

De a tapasztalatok alapján sajnos és gyakorlat azt mutatja hogy nagyon-nagyon kevés az olyan nő aki úgymond bomba nő és tényleg normális mert sajna a legtöbb " bomba nő " -n Beta Bios fut és olyan mint egy Celeron processzor azaz lebutított változat . Most mielőtt nekemsik bárki is ez tény , én azt figyeltem meg hogy a kevésbé jól kinéző nők jóval okosabbak és normálisabbak mint a manöken , plázacica féle nők .

Akkor én nagyon szerencsés vagyok :) Ugyanis az én barátnőm igazán gyönyörű, karcsú, nőies (ezt érthetitek mellméretre/formára is :D ), nagyon aranyos és szép arca van, tehát egy földreszállt angyal. Csakhogy ő okos is, művelt (!!!), lehet vele beszélgetni, segítőkész, kedves, semmi nagyképűség, vagy túlszerénység, és szeret engem... :) Tudnám még sorolni. Ez most teljesen objektív volt! Szerintem nagyon ritkák manapság az ilyen lányok, épp ezért becsülöm és védem mindenemmel!!! Mert ha elveszíteném, nem tudná senki vagy semmi pótolni.

 

Ja és úgy olvassátok a hozzászólást hogy 14-15 éves vagyok, a barátnőmmel pedig egy éve vagyok együtt! (ezt azért érdemesnek láttam mielőbb kijelenteni) :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

"amondó vagyok, hogyha megszeretted a belsőt, nézhet ki bárhogy, akkor is ő lesz neked a világ legszebb embere!!!"

 

Ez sztem is így van :)

 

Ha viszont az ember talál egy szép és okos lányt aki ráadásul belül is rendben van, akkor azt nagyon meg kell becsülni, mert nagyon kevés van

nem kell hogy bombázó legyen, elég ha az emberbek tetszik. és sztem napról-napra egyre szebbnek fogja látni az ember

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nos. A nők úgy képzelik ők szelektálhatják a csávókat jó pasinak vagy jó barátnak. Tömören két ilyen kategória van. De lehet működik is csak a srácokban mindig is meglesz az a gondolat milyen is vele az ágyban:D részemről ha jól néz ki a csaj hiába akar tőlem valami vagy csak barátként sorol be én mindig valahol akarok valamit. Persze ha ronda a csaj, de jófej akkor egyértelmű,h én csak barátként viszonyulok.

De visszatérve az eredeti témához tömören annyi:

Jól néz ki de buta akkor csak ágyba vele

Ha jól néz ki de okos is akkor eltudom képzelni mint párom

Ha nem olyan szép(tehát nem bombázó, de nem is bányarém) akkor ha a stílusa megfog szintén eltudok vele képzelni kapcsolatot

Ha ronda is meg buta is távol tartom magamtól:D

Link to comment
Share on other sites

Régi oszt.társnőm nagyon jól néz ki, és tényleg bármikor bevállalnék vele egy 1éjszakás kalandot, de hosszútávú kapcsolatra nem kéne . Egyszerűen a stílusa és a "királylányos" (tudjátok ez az elkényeztetett kislány) viselkedése miatt. Szóval én úgy érzem a belső alapján ítélem meg a lányokat, bár azért egy jó nő után megfordulok :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hello.

Azt hiszem mind a kettö fontos dolog.A külső szépséget embere válogatja,igy aki nekem tetszik lehet,hogy

másnak nemigazán.Minden embernek van ideálja,éppen ezért választ elősször a külsö alapján.

A belső értékek viszont már fontosabbak.Lehet valaki nagyon szép,de ha nincs egyetértés stb. akkor mind hiába.

Viszont ez nálam igaz forditva is,bármennyire lehet kedves,aranyos ha egyszerűen nem vonzódom hozzá.

Volt már példa mind a kettőre.

Link to comment
Share on other sites

Egyszer pont erröl vitatkoztunk a csajokkal és az egyik azt mondta:

- Csaj1: de ti se dugnátok meg pattanásos,szemüveges csajt...

- Fiu1: ez nem így van ha jó a teste akkor kit érdekel a feje

- Fiu2: jaja! Nem a fejét fogom meg.... !

- Fiu3: vagy ha nagyon gáz zsákot huzok rá!

- Fiu1: Sötétben?

-Csaj1, Csaj2, Csaj3, Csaj4: oO LoL (ú emlékszem akkorát néztek) Nem tudom mit hihettek eddig de abból hogy mennyire meglepödtek valami nagy butaságra tippelnék :lol:

 

 

De néha kétségbe vonom az ép testben ép lélek dolgot mert vannak üres fejü plázacicák akiknek még az elmélye sem ép nem hogy a lelke.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...