Jump to content
PirateClub.hu

Külső vagy belső számit legjobban?


ossian21
 Share

Recommended Posts

Szerintem mind2ő nagyon fontos, pl ha csaj szép de buta vagy stb... akkor nem igazán jönnék össze vele.

Vagy ha belsője sokat ér jófej,megértő stb.., és külsőleg nem az igazi akkor max barátság :)

Persze ez csak az én véleményem :)

Link to comment
Share on other sites

Én sok jó csajt megnézek, és elképzelem, milyen lehet vele, de van 2 olyan csaj, akik egyáltalán nem néznek ki jól, de velük jól megvagyok, és velük el is tudnék képzelni egy komoly kapcsolatot... Persze itt sem kell bányarémekre gondolni, de azért nem azok a csajok, akiket az ember megnéz magának :D

Link to comment
Share on other sites

A belső sokkal fontosabb mint a külső, mert hiába szép egy csaj ha nincs egy ép gondolata, és nem lehet vele akár északákat átbeszélni, mert csak a smink,fodrász,és a kozmetikus foglalkoztatja, szerintem ez a legfontosabb, a külső csak másodlagos. Azért ne úgy nézzen ki hogy bottal se szivesen piszkálnád meg. Meg legyen ápolt és ha fölöltözik ne nézzen úgy ki mintha a ruháját a kutya szájából szedték volna ki!

Link to comment
Share on other sites

Nálam a belsö a fontos,s ez volt a siker záloga 1 hete! Ugyanis odajött hozzám 1 csaj 1 rendezvényen,s megkérdezte,h TE mit nézzel 1 csajban? Mondtam,h a belsö szépségét,erre ö azt mondta,hogy végre 1 ilyen pasi ,aki nem a külsöt nézték!

Hozzáteszem,h nem valami a csaj (külalakra),de engem ez nem érdekelt!

 

Link to comment
Share on other sites

Csaó! Hát Belső, belső! (nem bicigli) :lol:

 

Nkem van msot barátnőm jó buxxa meg minden de néha oylan sik vazz kicsininál!

 

Nem árt ha eltudsz vele dumálni minneről!!!!

Jó gondoljátok emg miylen csajjal kezdek komoly kapcsot mert copi lehet belöle gyorsan! :);)

 

De az egy éjszakás dolgoknál meg mindegy csaka suna számit, csak darász ne legyen benne! :lol:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát igen ha meglátjuk a másikat ránézésre a külsőböl ítéljük meg de mikor oda mész hozzá és levágod hogy egy bunko csaj akkor ennyi szoval mindkettő nagyon fontos! csak az egyikre nem lehet alapozni,mindkettő figyelembe kell venni!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem mindkettő fontos DE ! : a belső fontosabb , nyilván kell fizikai vonzalom is hogy az ember felizguljon rá . De a tapasztalatok alapján sajnos és gyakorlat azt mutatja hogy nagyon-nagyon kevés az olyan nő aki úgymond bomba nő és tényleg normális mert sajna a legtöbb " bomba nő " -n Beta Bios fut és olyan mint egy Celeron processzor azaz lebutított változat . Most mielőtt nekemsik bárki is ez tény , én azt figyeltem meg hogy a kevésbé jól kinéző nők jóval okosabbak és normálisabbak mint a manöken , plázacica féle nők . És érdekes módon ővelük jobban el lehet beszélgetni . Persze ez függ a családtól is . Jó példa erre a TV-s sztároknak kikiáltott , szerintem meg nem sztárok hanem zömében ******-cok akik össze vissza váltogatják férjüket a nagy híres jól kinézésűek . Sajnos ez van meg kell elégedni a kevésbé jól kinézetű nőkkel .

Link to comment
Share on other sites

Szerintem mindkettő egyformán fontos, bár vannak néha kivételek. Például volt olyan srác, aki külsőre egyáltalán nem jött be, de olyan belső értékei voltak, hogy szép lassan beleszerettem. :) Szóval ez teljesen egyénfüggő, de az udvariasság és a kedvesség sose hátrány. :);)

Link to comment
Share on other sites

Namost! Sziasztok. Nagy baj a mai világban, hogy előnybe kerülnek a bombázó nők és a topis férfiak akiken több az alapozó, mint egy nőn. Ezzel arra akarok utalni,, hogy mai világban ritka az olyan ember aki a belsőre hajt. Ez már egy verseny az amberiségnél, hogy olyan nője legyen, hogy minden férfi ránézzen.Sőt ez egyfajta hátrány! Egy idő után a nő annyi önbizalmat kap másoktól, hogy vagy megcsalja barátját, vagy beáll egy pornózásra(ez még a jobbik eset). NA rövden ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Mindkettő nagyon fontos, de én nagyobb hangsúlyt fordítok a belsőre és az az mellé kapcsolódó plusz dologra ami megmagyarázhatatlan és az ezzel együttjáró "fííílingre" :):)

 

Ezt most jó megaszondtam:):)

 

Namost! Sziasztok.....

 

hát igen..ezt én is nagyon gáznak tartom és ebben az a legszomorúbb, hogy a "nép" erre rá is áll és nézik ezt a sok ocsmánygágot a képernyőn.

 

 

ja, és idegenek képeit bálványozzák :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

uzsi egyetértek.

Nekem is pont ilyen a b.nőm :D hogy mennyire szép? nekem nagyon is azt hogy másnak hogy tetszik nem tudom de nem is nagyon érdekel lesz*rom más mit mond (ha szidják akkor viszont ütök) nekem tetszik az a lényeg.

 

fontos a külső, ha egy csaj nem tetszik szerintem nem ültök le mellé beszélgetni, mert látásból nem mondjátok meg milyen valójában.

Remélem szerencsésnek mondhatom magam, eddig minden rendben külsőre jó, f*sza, bár nem vékony de jó magas, de a súlya nem érdekel, belső értékei hát jobbat nem is találhattam volna, papám mondja, fiam 20 községben nem találtál volna ilyen csajt :D dagadt is a mellem :D habár így is 110 felett van :D :D :P

 

szóval külső belső egyaránt fontos számomra, de ha már megtetszett akkor csakis a belső de jó ha egy bomba csaj mellett feszítesz :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

lányok hiába mondják, hogy a belső, úgy is első a külső. Nem tudom, hogy mi jár a fejükben ilyenkor, de szerintem azt is nézik, hogy biztonságban legyenek a pasi mellett, sőt le merem fogadni, de némelyik pasi is ezt nézi lol :D:P :P :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...