Jump to content
PirateClub.hu

Windows Vista


THX
 Share

Recommended Posts

Üdv ha valaki közületek esetleg használ:

 

Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x64.Integrated.January.2008.OEM.DVD-BIE

 

erre a névre hallgató verziót :) /hogy honnan van az nemszámit/ megtudná mondani hogy tiszta-e? nem szeretnék keyloggeres vistát felpakolni :) egyáltalán sztetek van rá esély hogy van benne?

Link to comment
Share on other sites

Pfff... Minden Windows (beleszámítva a VISTA is) amit nem a boltból veszel, hanem letöltöd és "keyloggeres" az hamisítvány, vagyis nem jogtiszta. (vagyha jobban tetszik, nem eredeti)

Módosította Gabi89
Feleslegesen ne idéz
Link to comment
Share on other sites

....én épp most tettem fel a Vistához az SP1 -t. Eddig nagy változástokat nem tapasztaltam, az OEM-s törést használom hozzá, telepítéshez 7GB szabad hely és kb. 1óra szükséges, telepítés után kb. 2GB -tal nőtt a rendszer!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Szerintem a Vistával még várni kell, SP2-ig mondjuk.Nekem tetszik,de számomra nem elég megbízható.Xp sem tökéletes,hiszen Microsoft csinálta mind a kettőt :rolleyes:, Linux sokkal jobb lenne,ha a kompatibilitás dolgon javítanának.Különben a Linux szebb is... ;)

Link to comment
Share on other sites

ÜDV! akadt egy problémám vistával : p5k+2gb ram + 7900gs és nem megy fel a vista.. nv4dis.dll vagy .sys -tehát valószínüleg driverhiba miatt. ugyanez a vista av8 3200+a64 9550 512ram -mal ment már! azon kívül h megint szedjem le vagy vegyem meg más megoldás?? esetleg valakinek hasonló hibajelenség? 6600gt-vel sem jutok tovább a telepítőben..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok!

 

 

Én azt szeretném kérdezni hogy az tényleg izaz hogy ha van egy pendriveod és az pl:8gb-os akkor annyi ramod lesz a gépben ha van vistad?

Mert nekem egy gyerek ezt mesélte.Választokoat eléőre is köszönöm !

Link to comment
Share on other sites

Nem pont így, tudja használni memória cache-ként (nem memóriaként, hanem inkább a swaphez hasonló vmiként), de felesleges.

1: a merevlemezek olcsók, azokat is ugyanígy swapnek lehet használni, ráadásul gyorsabbak mint az usb-s flash meghajtó

2: a flash meghajtókat nem arra találták ki, h akár percenként GB-okat írjanak rájuk

3: nem javítja lényegesen a rendszer teljesítményét, mert nem memória, csak cache/swap. Arról, h a memóriával egyenértékű legyen, ne is álmodjon senki. Az USB 2.0 max sebessége 480mbit/s (60MB/s), a rendszermemória pedig akár 12GB/s sebességgel írható/olvasható (DDR3 - 1600)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hali!

Régebben már egyszer feltettem a Vistát,akkor még voltak kissebb hiányosságok driverekből.Aztán meguntam és letöröltem!Kb. két hete megint feltelepítettem mert sikerült leszednem az összes drivert ami szükséges a gépemhez plusz az SP1-et a Microsoft oldalról!Nagyon király!!!Igaz az SP1-et majd 1 órán keresztül telepítette,de megérte!Nagyon tetszik,most pláne,hogy minden fut rajta!!! :rolleyes:

Aztán akadt egy kis gondom,mert az SP1 már kiszűri a crackelt Vistát.De szerencsére a ''polgarpeti'' féle aktivator mindent megoldott!!!

Ezúton is szeretném megköszönni!!Simán aktiválta a rendszert, :o nem a visszaszámlálást állította meg!!!Pedig már megilyedtem,hogy 15 napon belül lejár a Vista!

Köszi mégegyszer! ;) Ajánlani tudom mindenkinek aki felteszi az SP1-et!!! :D

Link to comment
Share on other sites

nekem vistám van sp1-el nem olyan rossz nekem nagyon bejön szentem sokkal jobb mint az xp lehet hogy több hely kell neki de akkor is jobb szerintem ha van olyan géped amin hibátlanul fut simán át álnék

Link to comment
Share on other sites

A két magos procikat jobban kezeli a Vista szóval elvileg (kopp kopp) gyorsabb lenne vagy legalábbis nem lenne lassabb. A VGA-d támogatja a DX10-et az meg csak Vistán van szóval ha DX10-ben akarsz játszani akkor megint csak Vista.

Link to comment
Share on other sites

2GB ram elég még játékhoz is max a Crysis-hoz nem.Mellesleg a 32bites Vista ugy se kezel sokkal többet mindenkinek más ,de valahogy 3-,2Gb-nál van a határ.Csak 64bites rendszerek képesek többet kezelni.Meg a Vistában is ugy van elvileg,hogy egy process (feladat) -nak nem tud 2gb-nál többet osztani.Tehát ha egy játék akar se tud 2gb-nál többet zabálni ez xp alatt biztos így van,de én ugy tudom Vista alatt is.Játékra DX10 miatt jobb a Vista még ha drágább gép is kell alá,de hát aki jászik annak ez a gép nem probléma álltalában.Aki meg nem játszik egyáltalán annak Linux nem pedig Vista :D max XP aki mégis maradna a Windows mellett.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...