Jump to content
PirateClub.hu

Szex az autóban!


tibiole
 Share

Recommended Posts

Szex az autóban

 

A nyár szabadság. Ettől beindul a fantáziánk. Egzotikus helyekre utazunk – ettől aztán még jobban. A libidónk szárnyal, és bárhol szeretkeznénk, bárhol és mindenhol. Egy kis elővigyázatossággal mindent lehet!

 

Jó az ágy is, de kicsit unalmas. Ráadásul itt a nyár, a kalandok ideje. Nem csoda, ha rétről, erdőről, homokos tengerpartról ábrándozik. Persze lehet ott sétálni is, de nem csak… Meg merné kockáztatni? Az új, kalandos helyek a szexben felidézik az első alkalmat, az első szerelmi együttlétet, hiszen újak, frissek, és valami cinkosság, játék is keveredik a szenvedélybe. Mindez pedig a szerelem és a szex lényege! A szenvedélyes egymásra találás, a komfort hiánya, a gyors egyesülés az igazi, állati szenvedély felidézése, a természetes és spontán ösztönök megélése. És ebben semmi rossz nincs. Sőt: izgalmas!

 

A tenger

 

A vágy: Szeretkezni a tengerben, ez valami olyan élmény, mintha hirtelen újra visszatalálnánk a magzati boldogsághoz. A lágyan ringó víz elernyeszti a testet és a lelket, magában hordozza a tökéletes harmóniát. A selymes simogatás és a ringatás már önmagában extázist jelent, hát még ebben az összhangban egyesülni a másikkal… Ezer simogató kéz, és a víz jótékony takarása, az elemek ölelése…

A valóság: A víz valószínűleg egy kicsit túl hideg… És az, hogy a víz alatt van a test, önmagában még nem jelenti, hogy senki sem láthatja… Vannak búvárok, és a parton is ezer szem figyel… Mi a teendő?

Válasszák a „csúcsforgalom” mentes időszakot. Délelőtt 10 előtt vagy este 6 után… Maradjanak olyan helyen, ahol a férfi lába még leér… Ölelje át combjaival a férfi derekét, és élvezze, ahogy a hullámok hol közelebb, hol távolabb lökik a kedves testtől. Ismerős mozgás, ugye? Segíthet is persze, olvadjon össze a természet ritmusával… És mindenképpen maradjon a közelében, mert a drága úrnak segítségre lesz szüksége, ha partra szeretne érni a kaland után.

 

A kerti asztal

 

A vágy: Legyőzni a szomszédok tettenérése feletti félelmet, és a szent családi ebédek színhelyén egymásba olvadni… olyan, mint újraforgatni a Postás mindig kétszer csenget című világsikerű filmet, ahol Jack Nicholson és Jessica Lange vadul lesznek egymáséi a konyhaasztalon.

A valóság: A filmekben mindig minden egyszerűnek tűnik. Csakhogy ez a műanyag kerti asztal úgy csikorog és billeg, mintha bármelyik pillanatban össze akarna roskadni. Mi a teendő?

Lehet, hogy ketten túl nehezek a kerti asztalnak? Mi lenne, ha csak a fenekével támaszkodna rá, kezével hátul megtámaszkodva, és kedvesének kínálná magát? Hosszú szoknyája jótékonyan takarná önt és párját, ha esetleg óvatlan pillantások önök felé tévednének. Ezzel a néhány apró trükkel minden esélye megvan a test örömeinek megízlelésére, még azon a roskatag kerti asztalon is.

 

Az erdő

 

A vágy: A romantika és az állati ösztönök összekeverednek, ahogy a fény és az árnyék is. Az erdő a természetes és a természetfeletti egymásba kulcsolódása. A lelkünk mélyén megbúvó félelem az erdő mélyén lakó farkassal szemben pedig feléleszti a legősibb szexualitást.

A valóság: Az erdő gyönyörű, de tele van bogarakkal, szúnyogokkal, kisebb-nagyobb állatokkal, letört, éles ágakkal, vadászokkal, vadőrökkel és gomba után kutató kirándulókkal. Mi a teendő?

Itt csak a huszáros bátorság és gyorsaság segít. Válasszon oltalmul egy fát, támaszkodjon neki háttal. Partnere emelje fel úgy, hogy ön combjaival átölelhesse csípőjét, ő pedig kezével tartsa önt a fenekénél. Fél? Mondja meg neki. Ez a leganimálisabb ösztönöket ébreszti fel benne.

 

Az autó

 

A vágy: Utazás, kaland, távolba tűnő utak. Az ember ott áll meg, ahol neki tetszik, lehetőleg védve az illetéktelen tekintetektől. Itt nem az otthon védett melege, hanem a kalandvágy hajtja az ösztönöket. A libidó most duplájára nő: egyrészt egy véletlenül arra sétáló kiránduló intim tekintetének a veszély miatt, másrészt… sokunk emlékezetében feldereng az első csók, az első testi közelség, amit egy autó hátsó ülésén éltünk meg… kamaszként.

A valóság: Egy megfelelően félreeső zugot találni nem is olyan könnyű, mint képzelnénk. Hacsak nem egy kihalt, sivatagos, turistáktól mentes helyre zarándokolunk… A kényelemről nem is beszélve. Bár a reklámok szerint teljes komforttal rendelkeznek a mai autók, és elég tágasak is, nem a szerelmeskedésre képezték őket… Mi a teendő?

Hátul mindenképpen kényelmesebb, mint az első üléseken. Ha csak a kéziféket nézzük… Kapjon elő egy pokrócot, kispárnát – minden autóban kell lennie! -, készítsen neki pillanatok alatt egy kényelmes fészket. Döntse hanyatt, most már öné a terep! Saját ritmusa, kénye-kedve szerint hullámozzon rajta és fölötte, érezze a férfi kezét csípőjén, hallgassa egyre szaporább lélegzetvételét. Negedje el magát, és hagyja, hogy ösztönei – és az övéi – vezessék.

 

A rét

 

A vágy: Visszatérés a jó öreg anyaföldhöz, a teremtéshez, az Édenkertbe. A test és a lélek egészséges, a természet ölén egybe forr Ádám és Éva, te és én. Minden megszűnik, csak fű, virágok, és két egymásba fonódó test létezik.

A valóság: Igaz, hogy selymesen lágy a dús fű, de közötte csalán, szúrós, tövises növények is lapulnak. Az apró virágok csábító illata vonzza a darazsakat és más cudar bogarakat… akik egy percet sem teketóriáznak, mielőtt combunkba vagy tarkónkba vájnák fullánkjukat. Mi a teendő?

Kezdjék egy romantikus és kiadós piknikkel. Pokróc, kosár, minden földi jó, és persze egy üveg rozé. Amikor párja elpilled, kezdje meg a támadást. Harapdálja gyöngéden az ujjait, nyakát, tarkóját, majd váltson egy kicsit: legyen hevesebb. A környezet és a csábítás megteszi a magáét… Jöhet a test küzdelme, a kezek harca, a szenvedélyes összecsapás.

 

A szénaboglya

 

A vágy: Kosztümös filmek legromantikusabb jelenetei idéződnek fel… A pelerines, kardos hős megtalálja élete nagy szerelmét, és titkon magáévá teszi a szénaboglyában. De elég a széna is, ha egy kastély padlásán van.

A valóság: Vigyázat… a széna veszélyes, ha szénanáthája van valamelyiküknek… Amúgy szúr is… Mi a teendő?

Egy nagy kendő mindenképpen szükséges. Vagy pokróc. Vagy törölköző. Terítse le: és innentől kezdve jöhet bármi. A széna puha, meleg… most bármi és minden megtörténhet!

 

A medence

 

A vágy: Medence? Akkor éjjeli fürdőzés, elegáns villa, meztelen vagy éppen ruhába burkolt testek a víz sikamlósságában. Tisztaság, finomság, elegancia.

A valóság: A víz kellemesen hűvös, talán túlságosan is… bizonyos testrészek nem igazán tesz jót akció előtt. Mi a teendő? Engedjék át magukat a víz simogatásának. Lebegjenek föld és ég között! Nézze csak a mellét: még sosem volt ennyire könnyed, gömbölyű, bársonyos… Hiába, tud valamit ez a tiszta, bársonyos víz.

Engedjen a kettős cirógatásnak: a másik teste és a víz simogatásának. Az ön boldogsága és lebegése felébreszti párjában a vágyat. Mit neki a hideg víz!

 

A sátor

 

A vágy: Vadkemping = vad éjszakák. Távol a világtól, a civilizáció hangzavarától, a természet feléled bennünk is, előbújnak az ősi ösztönök, és követelik jussukat.

A valóság: A természet lágy ölén az ember hamar elfárad. A jó levegő, a kiadós kirándulás… megteszik a magukét. Éberség a sátorban? Amikor ott a puha, meleg hálózsák? Ezért tenni is kell valamit! Mi a teendő?

Kicsi a hely… szűk a hálózsák is. Jó lenne egészen egymáshoz simulni… Itt csak a kiskifli-nagykifli pozíció a megoldás! Feküdjön háttal neki, simuljon hozzá, engedje hogy hátulról átölelje, még közelebb, legközelebb jöjjön… Érezze, élvezze, ahogy a testük összesimul, ahogy az ő teste melegíti, átöleli, az önében lüktet…

 

A vonat

 

A vágy: Utazás. Száguldás. Mozgás Vonat vagy repülő, egyre megy. Új világok, kalandok. Mint regényes őseink az Orient Expresszen. A kaland, a vágy kedvéért, meggondolatlanul rohantak a férfiak karjába. Mielőtt a vonat megérkezik…

A valóság: Van a legendás múlt, és van a valóság. Táborozni induló gyerekzsivaj, nagycsalásosok, haza- vagy pihenni térő utasok. Minden, csak nem romantika. Mi a teendő?

Két megoldás lehetséges. A vonat ritmikus mozgása, zakatolása, zötykölődése megteszi a magáét, csak a szemjátékon múlik minden… Ennél sokkal izgalmasabb azonban a mellékhelység, ami ugyan egészen csöppnyi, de minden bizonnyal megfelel a célnak… És – mint mondtuk – a vonat ringása, ritmusa is besegít.

 

A homok

 

A vágy: A tengerpart, a megtörő hullámok permetező cseppjei, a hullámok partra csapódásának ritmusa, a napbarnított bőr illata felidézik egy lakatlan sziget romantikáját… Minden készen áll a kozmikus egyesülésre.

A valóság: A homok dörzsöl, kemény. Selymes is persze, de nem rajta fekve, nem az ismétlődő, heves mozgások közepette. Sziliciumdarabkái sértik, vágják a bőrt. És minél finomabbak, annál inkább. A nedves, izzadtságtól nyirkos bőrön a legfájdalmasabb. Mi a teendő?

Mire is való a pareó? Csinos derékra vagy nyakba kötve, de legpraktikusabb ilyenkor… Egy mozdulattal leteríti… és bár megmarad a homok puhasága és gyengéd ölelése, eltűnik bántó keménysége… Aki előrelátó, nagy pareót vesz… mert ilyenkor lepedőnek és takarónak 2 in 1 használható… Takar a kíváncsiskodók elől. Mert ha szeretkezni nem, de sétálni mindenki szeret a holdfényes fövenyen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

biztosan izgalmas lehet autóban, egyszer kibróbálnám, de sajna nekem nincs kocsim, a haver meg nem adja kölcsön ilyen célokra(bár megértem, én sem adnám oda magamnak smile.gif )

ami eddíg nekünk extrém volt(a barátnőmnek és nekem), az az volt, amikor pécsről jöttünk le szekszárdra, az kb bő 1 órás út, és ott a tömött buszon megújjaztam, persze rejtve, de a barátnőnek annyira bejött, hogy alig bírtuk ki hazáig, már a z utcán harapdálta a nyakamat, meg ilyenek, szóval igazi csúcsragadozó(így szoktam hvni, mikor igazán be van zsongva) lett belőle tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Az autó nagyon JÓÓÓÓ de ezért a helyet jól válaszátok meg mert nagyon kinos akció közben a járokelök jönnek.

Egy Audi A4 -s nagyon kényelmes ezt állithatom nektek.. :D

A vonat is goot a zakatolás add egy kis külön élményt az egésznek... :D

Erröl a témárol órákat lehetne irni de nem akarlak terhelni titeket. :D

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Hát budiban nem próbáltam,de már sok helyen igen!A lift sem rossz, bár a legalkalmasabb időpont a hajnali órák,mivel kevesebb az esélye hogy beszálnak melléd... :D Ettől függetlenül volt rá példa hogy "elhívtak"minket!Kocsi sem rossz, de mostanában már nem igazán gyötröm magam benne.Főleg mert most Ford Ka-val járok :D Azért élménynek nem rosssz, és mindenkinek ajánlom legalább egyszer!

Link to comment
Share on other sites

A listából már pár le volt csekkolva bár mindegyikben volt egy kis csavar. :(

-Tenger nem volt de volt tó (abdászalók este) de mindig megilyedt valami úszó szösztöl ezért meghiusult a dolog.

- Erdöben sok a bogár :)

-Suzukim van abban max a japánok tudnak d***ni de én nem :(

-A szénabogja vagy el van ázva vagy ki van száradva és szur mint a rák és tele van bogárral az is... :(

-Sátorban szerintem sokan csinálták már.

-Vonat? nah persze egy fülkében vannak 8 an majd mindeki beszáll mi???? a frászt :D

-A homok is marhaság.

Szóval ami nekem bejött az a szokásos [ágy,padló (csakis puha szönyegen) székben] a rét (de nehéz olyan helyet találni ahol tényleg csak ketten vagyunk (nah ekkor jön jól a sátor) de multkor a nagy izgalomban nem akasztottma be a cipzárt és madjnem ránknyitottak...

Módosította biohazard
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

kocsiban frankó, tengerben sztem gáz kicsit sós :D szal hanyagoltuk, nyilvános retyókról annyit h vagy eszméletlen sz@rszag van vagy rettentően retkes... Ázsia centerben viszont naon zsír vörösmárvány retyók vannak ajánlani tom mindenkinek :D de komolyan... :D ez az egy kivétel, amúgy erdőben meg egyszer jól otthagytam a kedvenc Spongya Bob-os zoknim, barátnőm meg a melltartóját... :( De ezektől eltekintve naon faja voooolt csak nemtudtuk h arrafelé ilyen szekértúrákat szerveznek németajkú egyéneknek... emiatt lehet h most a kicsi Hans hordja a zoknim :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

sziasztok! szerintem az autóban való szexelést is ki kell egyszer próbálni! csak arra kell ügyelnetek fiúkák, hogy a csajszika nehogy lecseréljen titeket a sebességváltóra! amúgy, szerintem a helyszín teljesen mindegy, mert ha a csajszika megkívánja a szexet, akkor ti fiúk legyetek vállalkozó szelleműek, és "álljatok" a rendelkezésünkre!!!! szipi :D:P:lol::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Komázom ezt a témát, kocsiban tényleg jó a sex pláne ha sex közben a kis hely miatt begörcsölt a lábam az volt a legbikább vazz :D

 

Nyomorgás élménye még tesz bele egy kis lendületet! (Opel Astra-m van) böven zsir a csajokat karcolgatni :D:P

 

Erdős szitut úgy oldom meg, hogy nyáron erdö, télen itthon, nehogy már télen belefagyon a lekvár a bréébe aztán füstölt kolbászal keljen elöcsalogatni, mint az egyik haveromal tettem valamelyik nap :lol::D

 

Kocsiban jó, de nő rajtad mégjobb! :)

 

Na csumcsumi

Link to comment
Share on other sites

Az a szöveg apám..nem semmi a srác :D kocsiban jó,hát mondjuk én még cs a hátsó ülést próbáltam ki,de elöl is érdekes lehet:) v mondjuk meleg időben a motorháztetőre felültetni a kedvest,és kulárékulihó..hát igen.A lehetőségek kihasználása,és kitalálása cs rajtunk és a fantáziánkon múlik..(Ez triviális ah Gergó Laszló modaná-Sote(GYOK)-sok és Elte-sek(TTK) tudják ugyebár :D)

Link to comment
Share on other sites

Testvér motorháztő nem legjobb megoldást nyújja sztem egyik haverom is cumizot egyet mikor, a gyíkarcú úgy sexelt, hogy

nagyba a kocsin a csajjnak haverom tolja tolja tologattja

a csajnak mire a csaj fáj bazze mondja, a spanom erre abbahagyam nem vazz csak égett a motorháztető :lol::D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

na én pont azt mondom tibiole első bejegyzésére,h mivel itt a tél :D ezért lehet alkalmazni gyakran. Eddig erdőn mezőn, most ugyanott csak kocsiban :) legalábbis így nekem valamennyire visszaadja a természet hangulatot.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...