Jump to content
PirateClub.hu

(!) Area 51 (!)


jukatan
 Share

Recommended Posts

Gondolkoztam rajta hogy ide vagy a gumiszobába tegyem de ide jobbnak láttam majd a modik áthelyezik ha nem ide való.

Szerintem az 51 es körzetben ufókkal és velük kapcsolatos dolgokkal már nem foglalkoznak olyan szinten. Az már túl közismert hely. Mindenki sejti mi van ott. Ezért egy másik földalatti helyre szállították át a cuccokat és ott dolgoznak velük. Az 51 es körzetben már csak katonai próbarepüléseket tartanak. Szerintem ez van. Szerintetek?

Link to comment
Share on other sites

láttam egy filmet még régen a National Geograhpy -n. Egy stáb követett egy az 51 es körzetben dolgozó férfit. többször is eltávolították őket az 51 es körzet közeléből. a film végén pedig interjút készítettek egy régen ott dolgozó emberrel akinek a hangják és képét eltorzították. azt mondta ő nem tud másról csak katinai repülő kísérletekről. de szerintem őt sem avatták be teljesen. azért olyan nagyszám amerikában elnöknek lenni mert nyílván megtudja mivan az 51 es körzettel. vagyis szerintem. majd ha sok pízem lesz kiköltözök egy időre az 51 es körzet szomszédságába oszt leskelődök kicsit :D. meg láttam abban a filmben pár videót amit közvetlen az 51 es körzet mellett készítettek este. pár hirtelen elhúzó fényt láttak arra. meg katonai őrjáratok mászkáltak.

Link to comment
Share on other sites

Én úgy tudtam lelövik a behatolókat. De kui tudja. :D Jah és szerintem a dolgozóknak titok tartás kötelező. Az elnök meg, ha télleg van ott valami akkor nem mondták meg neki. Mert akkro a többi elnöknek is elkellett volna mondaniuk és gyorsan kiszivárogna. Szóval mint a függetlenség napjában volt. Nem mondták el neki, hogy őszintén tudja tagadni. :D

Link to comment
Share on other sites

Ha vkit érdkel az olvassa el: Andrew C. Stone és Richard Skyman könyvét, a Hitler csészealjai-t. Amiket eddig olvastma az 51-es körzetröl azok küzül ami ebbe van sztem annak van a legtöbb köze a valósághoz. Ezt a könyvet én 400 Ft-rt vettem, és a legtöbb boltba már lehet ilyeneket kapni. A 400 Ft-s árba meg ne kössön bele senki, mert ezek azért kerülnek ennyibe, mert nem lettek sikeresek. Nem pedig azért mert annyit érnek. Jó könyv, sok megdöbbentő dolog van benne.

Link to comment
Share on other sites

sok mindent lehet olvasni meg látni a médián keresztül:) én nem gondolok semmit az egészről. Felfedett hely, szerintem semmi sincs ott, de nem lehet tudni, úgyhogy felesleges találgatni. El kell menni, vagy kutakodni kell Amerikai levéltárakban, stb...

De nálunk sokkal fontosabb emberek is akadályba ütköznek egy idő után, szóval :)

 

google earthben látszik tényleg. Amúgy van pár hely a progiban, ami fehérrel ki van hagyva egyszerűen. na ott tuti van valami:) de az 51. körzet nem ilyen

Link to comment
Share on other sites

Amerikai X repülö kísérletek a bizalom korában lásd Kubai válás 62' orosz atomháborus viszony. Mit gondoltok megalkotnak egy uj repcsit majd a másik orrára kötik mi? francokat fogják titokban megfabrikálják... lezuhan .. nem repül... lebeg?... mint mondjuk 1 gripen az angoloknál?? és aztán odarakunk néhány megnyuzott marhát mert az amerikai parasztok vérbeli hülyék izomból nem vágják mitöl döglik a marha de fényes potnokat láttak az égen a X repülö kisérletek miatt. Az amugy is hiszékeny társadalom kap 4 gabonakört éjszaka 3 nyuzott tehenet 2 fizetett riportert akik megírják az uFo s cikkeket és 1 3 milliárdos emberi fajt akik beveszik azt.

Link to comment
Share on other sites

A könyvbe vna egy elég jó magyarázat az UFO-kra. Számomra ez eddig a leghihetőbb. Amikor szemtnauk modják hogy az űrhajo személyzetét látták akkor vagy magas, szőke, kék szemű meberre hasonlitnak, vagy alacsony, szürke nagy szeműek. A nácik egyik "vágyuk az übermensch volt..aki magas szőke és kék szemű.

Amikor a haláltáborokba vitték a zsidókat, a törpenövésűeket külön elvitték, és klónozási kisérleteik voltka a tökéletes munkaerő létrehozására. ebbe a könyvbe olvastma, hogy a náciknak az Antarktiszon volt egy bázisa..és lehet még mindig van. Amikor elveszették a háborút a titkos fejlesztéseket két tengeralatájroval oda hordták le. Ez az Antarktiszi terület a 65ös Ameikai nagy áramszünet óta nem kell senkinek. Nemtérek ki rá, mert akkor már leirnám az egész könyvet. Lényeg hogy földalatti bázis volt (és valószinüleg most is van...), a nácik a törpenövésűeket biztos nem rendes körölmények között tartották, szal sötétségbe. Ez már magyarázat a sötét bőrre és a nagy szemre.

Akkor ami űrhajó Rosswellben lezuhant, arról szemtanuk készitettek rajzokat, meg elmondások alapján lerajzoták mások. Ezek a razjok egyeznek az egyik németek álltal fejlesztet repülő rajzaival.

Többet nem irok mert igy is sok már :P . És remélem nem köt bele senki abba amit most leirtam, mert nem állitom hogy igaz, de sztem ennek vna a legtöbb köze a valósághoz.

Hja és a világháború utűn az amerikaik (az oroszokkal is) sok Német csészealj tervrajzát, prototipusát foglata le hadizsákmányként, amit továbbfejlesztettek, vagyis próbálták.

Ez az 51es körzet, meg az UFO sztorik meg jók a titkos katonai kutatásokról való figyelemelterelésre.

Link to comment
Share on other sites

Figyeljetek egy kicsit hány európai UFO történetet hallottatok?

És hány hibbant amcsi állítja, hogy elrabolták az idegenek?

Az U.S.A. a Földnek csak egy kis része mégis valahogy nagyon kedvelik az idegenek...

 

Hát nem különös?

 

Szerintem a hülyeség ragadós és mint tudjuk minden igazán nagy hülyeség amerikából ered. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Én is hiszek a földönkivűliekben, de abba hogy ők repkednének itt abba nem, mert sok a hülyeség:

Elég fejlettnek kell leniük ahoz hogy idejöjjenek. De ha lezuhannak akkor hogy találnak roncsokat? Ennyire nem érdkeli őket ohgy gey másik civilizáció felhaszálnja a tudásukat? És sztem betudnák gyüjteni, ha a szovejtek a a rakétakisérleteknél a lezuhanás után nemsokmára ott is voltka és kai kimentek felkutatin mi zuhant le semmit se tlaáltak, olyan gyors volt a takarítás.

Akkor van amikr ütköznek emberi járművel...eljönek ide másik bolygórol és nem birnka kikerülni egy másik repülő objektumot?

Meg még sok minden vna de nincs kedvem írni most :P

Link to comment
Share on other sites

Nos bevezetőként egy mondás : " Azt, hogy van a földön kívül értelmes élet, az bizonyítja legjobban, hogy még nem teremtettek kapcsolatot velünk."

 

Nos én hiszek a földönkívüliekben, és még úgy ahogy azt is elhiszem hogy jártak itt UFO-k és talán még néhány szerencsés meg is pillantott 1-2 darabot. De az azért már kicsit túlzásnak tűnik, hogy az Amerikaiak ilyenekkel foglalkoznának. Valszeg az 51-es körzet még használatban van, hiszen a sivatag a legalkalmasabb új robbanó anyagok, rakéták, repülők és járművek kipróbálására.

Csupán az Amerikai hadsereg ego-ját növelik azzal, hogy ők biztosan el tudtak fogni UFOkat, és most azzal kísérletezgetnek nagy "titokban". Ez a nagy titok már a világ egyik legismerteb helyei között van szóval, nemhiném, hogy ez mind véletlenül derült ki. Biohazard-al értek egyet abban, hogy valszeg ez csak egy kamu amivel a valós kísérleteket leplezik.

 

A másik lehetőség az hogy nagy sikerrel elhíresztelték, hogy milyen titkos kísérletek folynak ott, és ha valamelyik ellenséges ország ( amiből van bőven) vissza akarja őket vetni a fejlődésben akkor az elsődleges támadást oda fogja mérni...[Egyszóval csali szerepe van a bázisnak]

Link to comment
Share on other sites

Én nem nagyon hiszek az ilyenekben!De azt elkell ismerni hogy valami titkoltdolog van ott biztos, elvégre ha nem lenne ott semmi akkor mért titkoloznának?? Általában az emberek akkor titkoloznak ha van valami olyan dolog amit nem szabad elmondani vagy nem?

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ott van a rosewell i lezuhant csészealj. Amivel most még semmit nem tudnak kezdeni mert egy magasabb inteligencia készítette. Ugyhogy ez zsákutca :D Amugy csak repülőket tesztelnek ott. Egyszer majjd biztosan megértik azt a magasabb inteligenciát.

Szerintem.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

51-es körzet? ott él elvis ^^ ufók nincsenek, kérem mindenki nézzen ide: mib4.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sztem az 51-es körzet egy nagy hülyeség. Először is ha egy szupertitkos létesítmény lenne (vagy volt) akkor nem lenne ilyen híres az egész. Talán nem is létezik ilyen hely, csak a kormány vagy az emberek kitalálták, hogy megindokolják, honnan érkezik a sok UFO-s videó. Ha volt is hasonló körzet, mára már biztos nincs, részemről ennyit erről...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Srácok... ha vannak földönkívüliek és ők találnak meg minket... előbb akkor lesz mitől félnünk...

(lásd...négerek).kombináld ki mire gondolok...

 

Srácok... ha vannak földönkívüliek és ők találnak meg minket... előbb akkor lesz mitől félnünk...

(lásd...négerek).kombináld ki mire gondolok...

Link to comment
Share on other sites

Szerintem az 51-es körzet nagy része a föld alatt van, és a következőket tárolják ott:

1. A hiányzó lántszem titkát, mégpedig azért, mert túl csúnya ahhoz, hogy megmutassák az embereknek. A világ még sajnos nincs felkészülve az otrombaságra.

2. Van egy raktárni csészealjuk és néha-néha kirepülgetnek velük, hogy elhitessék a néppel, h itt télleg van valami.

3. Mivel az 51-es körzet Amerikában van, (hol máshol?) egy seregnyi tudós dolgozik azon, hogyan mentse meg Amerikát, hiszen a filmekben is csak a nagy kontinenst éri el a vég :D

4. Lehetséges, hogy tényleg van ott pár idegen holttest.

5. És van ott még menza is, hiszen a sok dolgozónak kell valahol kajolniuk.

6. Még őrizgetnek egy csomó mesebeli lényt, pl tündérkéket, meg vámpírokat, nomeg vérfarkasokat... :D

Am komolyra fordítva a szót, a 6.-at, 5.-et és a 4.-et valóságosnak tartom bármilyen hülyének is tartotok, csak a mesebeli lényeket leeht, h nem ott tartják :D

Szerintem az egész csak egy katonai bázis, amiről elhíresztelték, h mekkora királyság má', elfogtak pár UFO-t. A valóságban viszont annyi az egész, hogy a munkanélküli tudósokat ödacsődítik, h ne romoljon az USA GDP-je és kész :D

 

A nácis teóriát addig tartom valószínűnek, amíg az van, h az Antarktiszra vittek minden kutatást, de hogy azóta is működjön az egész?! Hiszen már rég leáldozott a Harmadik Birodalomnak és esélytelen, hogy újra hatalmomra jusson...

 

Az én saját teóriám, h az 51-es körzetben tárolják a világ minden emberéről összegyűjtött dossziékat (csakmert olyan jól hangzik, a valóságban van ott egy qrva nagy számítógépes rendszer) és pár élettelen lény ellenőrzi a gyűjtést, kiküszöböli a hibákat. És ennek mi értelme van? Hát így bárkit megzsarolhat az Amerikai Egyesült Államok, csakhogy teljesítse a követeléseit. S ennek köszönhetően a világ minden táján vannak szétszórva emberei és teljesítik a parancsokat...

Kicsit elszállt az agyam és remélem ez nem valóság :D Mert akkor valószínűleg hamarosan kiirtana kengem és a családomat+ mindenkit aki olvast a hsz-t :D :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...