Jump to content
PirateClub.hu

CSI - A helyszínelők


dani
 Share

Recommended Posts

Én azt nézem ami a TV-be megy :)

A Miami helyszínelőkböl láttam először, ez a kedvenceem, nameg a sima helyszínelők, a new yorki se rossz, de azé (főleg Den hadnagy miatt :P ), az NCIS, az meg kicsit light-osabb, de azis nagyon fasza :)

Ha meglesz az új gépem, húzom lefelé az összeset :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Kábítószer birtoklásért börtönbe zárták Gary Dourdan-t, a Helyszínelők tévésorozat egyik főszereplőjét. A belőtt színészre a rendőrök találtak rá saját autójában, amellyel tilosban parkolt.

A negyvenegy éves sztár éppen a kocsijában aludt, amikor egy rendőrjárőrnek szemet szúrt, hogy az utca rossz oldalán parkol. Igazoltatás közben a zsarunak feltűnt, hogy Gary alkohol vagy valamilyen kábítószer hatása alatt áll. A kocsi átvizsgálása után drogok egész arzenálja került elő: kokain, heroin, extasy valamint többféle vényköteles gyógyszer, ezért Dourdant azonnal őrizetbe vették.

A színészt még aznap szabadon engedték ötezer dollár óvadék ellenében. A bírósági tárgyalás időpontját még nem tűzték ki.

A phiadelphiai színész Warrick Brown törvényszéki nyomozót alakítja a Helyszínelőkben. A sorozat nemcsak hazánkban, hanem a tengerentúlon is nagyon népszerű, ahol a múlt heti epizód 17 millió embert ültetett le a képernyők elé. Dourdan egyébként a jövő hónapban a botránytól függetlenül távozik a sorozatból.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

én is imádom a sorozatot! megvan az eddigi összes rész szinkronosan! 7 évad. kár, hogy a 8. még nincs szinkronosan. elég brutális módon fejezték be a 7. évadot, 2 részes epizód csak a következőben folytatódik... nem lövöm le a poént, nézzétek meg ti is! :) de a legjobb akkor is az eredeti "nagy" CSI :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...