Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Hali!Gondoltam nyitok egy MU témát mer láttam van Pool,Arsi,Chelsea és hát jó pár MU szurker is van itt!Pls ne töröljétek a témát!!

Kezdem egy hírrel!

 

Saha hosszabbított 2010-ig

saha_louis_mufc_profile_2006.jpg

Louis Saha 2010-ig a Manchester United labdarúgója marad, miután szerdán egy évvel, az eddiginél sokkal jobb anyagi feltételek mellett meghosszabbította szerződését. A 28 éves francia csatár 2004 januárjában került az Old Traffordra, s idén lett a csapat első számú támadója.

 

„Nagyon élvezem az itteni életet, s most meg is szerettem volna mutatni elkötelezettségemet a Manchester United iránt. Ezen kívül szeretném megköszönni Sir Alex Fergusonnak a belém vetett hitet. Remélem, hogy izgalmas szezonhajrá után néhány trófeával gazdagítjuk majd a klubot” – mondta a válogatott klasszis a klub hivatalos honlapjának, a manutd.com-nak.

 

Louis Saha a Fulhamből került a Vörös Ördögökhöz, de pályafutását sorozatos, kisebb-nagyobb sérülések nehezítették. Így volt az idei év elején is, majd a Wigan Athletic elleni Ligakupa-döntőben általános meglepetésre kiszorította a kezdőcsapatból az addig „érinthetetlennek” tartott Ruud van Nistelrooy-t. A holland sztár később is sokszor került kispadra a francia csapattárs miatt, ezért a nyáron a Real Madridba igazolt

 

„A szerződéshosszabbítás megérdemelt jutalma Saha teljesítményének, egyszersmind a csapat sikeres jövőjének egyik biztosítéka. Örülök annak, hogy meghosszabbítottuk Louis kontraktusát. Nemrég hasonlóan cselekedtünk Cristiano (Ronaldo) és Wayne (Rooney) esetében is, s szép jövővel kecsegtet, hogy az év elején Patrice (Evra) és Nemanja (Vidics) is hosszú távra kötelezte el magát” – jelentette ki Sir Alex Ferguson.

 

Louis Saha 87 találkozón 36 góllal segítette a Vörös Ördögöket, a mostani szezonban 21/12 a mérlege.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Richardson maradni szeretne

richardson_kieran_mufc_profile_2006.jpg

Kieran Richardson meg akar harcolni a helyéért a United kezdőcsapatában.

 

A középpályás karrierje a tavalyi esztendőben kezdődött igazán, s mostanra Sir Alex már egyre gyakrabban szokta becserélni egy-egy játékos helyére. Kieran 2005-ben kölcsönben szerepelt a West Brom együttesénél, s most ismét szó eset arról, hogy kölcsönadják januárban. Richardson tudja, hogy nehéz feladat vár rá, de szeretné megmutatni, hogy helye van a United kezdőcsapatában.

"Könnyű lenne elmenni valahová, s ott játszani, de az a hely nem a Manchester United lenne."- mondta Richardson a The Sunnak.

 

Alan Smith is harcol a jövőjéért. A csatár állapota rohamosan javul, s most, hogy Henrik Larsson is a csapat tagja, Smith maradni akar, és harcolni a helyéért.

 

"Félelmetesen gyorsan javul az erőnléte, és nemsokára ismét bevethető állapotban lesz."- mondta Sir Alex Ferguson.

 

Amugy a mai eredmény:

Manchester U. - Aston Villa 3-1

G.:Park a 11., Carrick a 13., Ronaldo a 35., illetve Agbonlahor az 52. percben

Sima meccs volt...

Link to comment
Share on other sites

A héten szombaton Arsenal-MU az Emirates stadionba ahol "még" veretlen az Arsenal..Hát most 7végén megszakad ez a sorozat :D

 

 

Xavi iránt érdeklődik Ferguson

i0002908Dfc5d8e81df1f_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető Manchester United Spanyolországban néz erősítés után. Sir Alex Ferguson legújabb kiszemeltje Xavi Hernandez, a BL-címvédő Barcelona válogatott középpályása. A dolog már csak azért sem sorolható a fantasztikumok közé, mert a katalánok szívesen soraikban tudnák Cristiano Ronaldót.

 

Xavi kivásárlási ára 150 millió euró

 

A 27 éves Xavi alapember a katalánoknál, bár a tavalyi bajnoki győzelemhez súlyos sérülése miatt nem tudott igazán sokat hozzátenni. Ettől függetlenül meghatározónak számít, mihelyst felépült, azonnal helyet követelt magának a kezdőben.

 

Ennek megfelelően biztosították be Xavit Barcelonában: másfél évvel ezelőtt még időnek előtte hosszabbítottak vele. Akkor ugyanis még 2008-ig kötötte őt szerződése a gránátvörös-kékekhez, azóta viszont már 2010-ig.

 

A kivásárlási ára is ezzel arányos: 150 millió euró. Tehát ugyanúgy a nem eladó kategóriába sorolhatjuk, mint a hasonló „clásulával” bíró Ronaldinho, Messi páros két tagját.

 

Ferguson a Roy Keane által másfél éve maga után hagyott űrt szeretné betölteni csapatában a középpályán, a védelem és a támadósor között keres egy karizmatikus játékost.

 

Érkezhetne erre a posztra Münchenből Owen Hargreaves, de az angol játékos megszerzése igencsak akadozik.

 

Persze, jelen állás szerint Xavival sem boldogulnak könnyebben. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy a Barcelonánál kinézték maguknak a manchesteriek portugál szélsőjét, Cristiano Ronaldót, akkor bizony megér néhány gondolatot a dolog.

 

Link to comment
Share on other sites

Nem fogják eladni..Amugy egy rossz hír:

 

A svédek mégsem adják Henrik Larssont

sweden.jpg

A Helsingborgs vezetői meggondolták magukat, és nem hajlandóak nyárig kölcsönadni a veterán csatárt a Manchester Unitednek.

 

Az eredeti megállapodás szerint Larsson március 12-ig maradhat a Vörös Ördögöknél, néhány hete azonban a svéd együttes vezetői azt nyilatkozták, hogy ha Sir Alex Ferguson igényt tart a támadóra, akár nyárig is Manchesterben maradhat. Mivel sokan már készpénznek vették a futballista maradását, Sten-Inge Fredin, a Helsingborgs elnöke jobbnak látta, ha tiszta vizet önt a pohárba.

 

- Szeretnék véget vetni a találgatásoknak. Henrik március 12-én visszatér hozzánk, sosem engedtük volna el, ha tovább is igényt tartottak volna rá. Ő nagyon sokat jelent nekünk, mind a pályán, mind marketing szempontból, ezért semmi esetre sem kezdenénk meg nélküle a bajnokságot – mondta az elnök.

Link to comment
Share on other sites

2új hír + hnap meg Arsenal-MU szuper rangadó..gOOO Manchester!!

 

Bale: MU; Heinze: Spurs

heinze_gabriel_mufc_profile_2006.jpg

Ferguson fiatalíthat a védelem bal oldalán.

A Guardian angol napilap szerint 90 százalék, hogy a Manchester United leigazolja a Southampton 17 éves walesi válogatott balbekkjét, Gareth Bale-t. A fiatal tehetség a brit futball egyik legnagyobb ígérete, a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham mellett még a Real Madridot is emlegették vele kapcsolatban. A hírek szerint azonban körülbelül 8 millió fontért Manchesterbe szerződik, a szezon hátralévő részét azonban kölcsönben Southamptonban tölti. Bale egyébként kiváló szabadrúgáslövő, gyors és technikás játékos, azaz a középpálya bal oldalán is bevethető.

A walesi labdarúgó érkezésével Sir Alex Fergusonnak immár kisebb hadserege lenne ballábas védőkből: Silvestre, O'Shea, Evra és Heinze is bevethető azon a poszton, így valamelyikük bizonyosan távozik. A United-drukkerek nagy bánatára ez vélhetően a közönségkedvenc Heinze lesz, aki térdszalag-sérülését követően nem tudta visszanyerni régi formáját, a ballábas játékosok hiányával küzdő Tottenham Hotspur pedig lecsapna rá: a londoniak 5 millió fontot adnának az argentin bekkért, aki első manchesteri szezonjában az év játékosa lett a szurkolók voksolásán, ma már azonban csak a második számú balhátvédnek számít Patrice Evra mögött.

 

 

Manchester United: bemutatkozhat a kínai tehetség

dong-fangzhuo.jpg

Megkapta a szükséges munkavállalási engedélyeket, így hamarosan bemutatkozhat a Manchester Unitedben Tung Fang-csou (Dong Fangzhuo), az együttes kínai labdarúgója.

A Vörös Ördögök már 2004-ben megszerezték a most 21 éves támadót, de az elmúlt két szezont a belga Royal Antwerpenben töltötte kölcsönjátékosként, ahol 61 mérkőzésen 35 gólt szerzett.

 

A fiatal játékost - aki a 21-es mezszámot kapta az angol listavezetőnél - 2010-ig köti szerződés az angol klubhoz.

Link to comment
Share on other sites

bale nem rossz játékos de heinze ha menne akkor nem kell!!!!!!!! kínai tehetség......na persze

remélem az arsenál kikap holnap igaz hazai pályán leszenk de ezt az előnyt meg kell tartani a tabellán!!!!!

Glory Glory Man.United

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...