Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

egy kicsit térjünk vissza az átigazolt játékosokhoz....elősször Anderson

 

 

Anderson zöld utat kapott

 

Anderson megkapta a munkavállalási engedélyt a belügyminisztériumtól, így már jövőre megkezdheti manchesteri pályafutását.

 

A Porto és a Manchester United között kötött megállapodást követően sokáig úgy tűnt, hogy a 19 éves brazil játékosnak a következő egy évet a szükséges engedélyek hiányában még kölcsönben egy másik csapatnál kell majd töltenie.

 

A Vörös Ördögök vezérkara viszont az első beadvány visszautasítását követően sem riadt vissza, és a fellebbezésnek meg is lett a jutalma.

 

"Boldogan jelentjük be, hogy siker koronázta a kérvényünket, amit Anderson munkavállalási engedélye miatt nyújtottunk be." - nyilatkozta a klub egyik szóvivője.

 

"A közeljövőben hamarosan véglegesítjük az átigazolását."

 

A 18 millió £ ellenében igazolt Anderson jelenleg a Copa Americán szerepel, ahol szerdán debütált a brazil válogatottban.

 

A Villarrealból erősít az Atletico Madrid labdarúgócsapata, a fővárosiak két dél-amerikai focistával erősítik meg a keretüket, és megfelelő ajánlat esetén elengedik Fernando Torrest.

 

 

mindenki bízzon benne, h az MU aja majd a legjobb ajánlatot

Link to comment
Share on other sites

tudod schorpyon telefonos kapcsolatba vok Fergivel!!:D

 

Rooney-é lett a bűvös mez

 

A fiatal csatár lecserélte "megunt" 8-as számú mezét a sokkal jobban hangzó 10-esre. Ezzel olyan legendás elődök nyomdokaiba lép, mint Denis Law vagy éppen Mark Hughes. Voltak páran akik, inkább Andersont látták volna a tökéletességet szimbolizáló számmal a hátán, de természetesen több pártolója volt Wazzának.

 

A klub tegnap kapta meg Anderson munkavállalási engedélyét a Belügy minisztériumtól így tehát biztos, hogy idén csatlakozik a klubhoz. Az ifjú tehetség jelenleg a Copa Americán vesz részt, ahol már be is mutatkozott a felnőtt válogatottban, igaz ez nem sikerült valami kellemesre, hiszen kikaptak Mexicotól 2-0-ra, de ő maga nem vallott szégyent.

 

Anderson csak augusztus közepén csatlakozik Sir Alex Ferguson gárdájához, kap majd ugyan is egy kis pihenőt a kontinens viadal után. Ugyanekkor jelentkezik Nani és Rossi is Manchesterben.

 

Wayne 3 éve a 8-as dressz gazdája, de amikor arról kérdezték, mit szólt a 10-eshez ekképp nyilatkozott: "Amikor felajánlották, hogy játszhatnék abban a mezben, nem haboztam, egyből igen mondtam. Denis Law is a 10-esben vált a Stretford End királyává mialatt a klubnál volt. Nagy megtiszteltetés egy ilyen múlttal rendelkező mezbe bújni."

Link to comment
Share on other sites

egy nagyon jó védő bemutatása!!!:D

 

Nemanja Vidic

 

Nem találni sehol Nemanjáról? Pedig ő az egyik kedvenced? Kérésre, egy kis válogatás a szerb védőből...

Nemanja Vidic

 

Nemanja Vidic 1981. október 21.-én látta meg a napvilágot, Uzice-ben! A Szpartak Moszka csapatában mutatkozott be, és az itt mutatott zseniális teljesítménye okán, írt alá a Manchester

Uintedhez 2006. Január 5.-én!

 

Vörös mezben az bemutatkozó mérkőzése 2006. Január 25.-én , a Blackbourn Rovers ellen volt, haza pályán a Stretford End előtt. A Szerb védő nemzetközi szinten is megállja a helyét, hisz Nemzeti válogatottjának immáron húszszoros tagja. Ezen meccsek alatt egy találatot jgyezhet!

 

A szerb-montenegrói labdarúgó-válogatott hátvédje számára, szörnyes sikeredett a 2006-os németországi Labdarúgó Világbajnokság! A Hollandia elleni 1:0-s vereségen Vida eltiltás miatt nem játszhatott, majd az azt követő mérkőzésre való felkészülési edzésen közben súlyos sérülést szenvedett. Az első orvosi diagnózis szalagzúzódást állapított meg, így több hetes pihenőre kényszerült.

 

 

A Világbajnokság után azonban Vida karrierje kezdett a csúcsára érni. Szépen lassan elérte, hogy Sir Alex kezdőként számítson rá

, a védelem tengelyében. Vida hamar beilleszkedett a United kötelékébe, és sok barátot szerzett, főképp Rio Ferdinand személyében! Sok kétkedője volt, mikor a csapathoz került, ám hamar elcsendesítette kitűnő játékával a kritikusait.

 

Vidics rettenthetetlen védőmunkája mellett, kitűnő fejjátékkal is rendelkezik. Nemegyszer bizonyította, fontos fejesgóljainál. Amint a United szögletnél előrejön Ferdinand és Vidic, máris felhördül az Old Trafford, a kapusokon pedig a káosz lesz úrrá...

 

 

"Mindent ki kell adnod magadból, különben a csapatod számára csak hátráltató szereppel bírsz." - mondta Vida.

 

"Ez különösen fontos a futballban. Tizenegy játékos van egymásra utalva, és ha akár egy is kevesebbet nyújt mint a többi az könnyen visszavetheti a játékot. Csak a 100%-os teljesítmény az elfogadható. Én ezt már rég megtanultam, és remélem hogy emberek is úgy vélik, hogy a maximumot nyújtom minden mérkőzésen."

 

 

 

Az utóbbi időben több felmérés is készült azzal kapcsolatban, hogy a szurkolók kit tartanak legnagyobb kedvencüknek, és a szerb hátvéd előkelő helyen végzett a játékosok rangsorában. Csak másfél éve van Angliában, mégis már dalokat zeng róla az 'Álmok Színházának' közönsége.

Link to comment
Share on other sites

Rooney sikerre éhes

 

A United támadója, Wayne Rooney az előző szezonban mindenképpen megakarta szerezni első Premier League aranyérmét, ami végül sikerült is az angol válogatott játékosnak.[/i]

A bajnokság megnyerése után még több sikert akar elérni és alig várja, hogy új medálokkal gazdagodjon a szekrénye.

 

Rooney, aki 2004 augusztusában csatlakozott a Vörös Ördögökhöz az Everton gárdájától, eddig a Liga kupát és a Premiershipet nyerte meg a Uniteddel és elmondta, hogy több sikerre éhes.

 

"Ez nem arról szól, hogy időnként megnyerünk egy trófeát, hanem arról, hogy mindig megnyerjük őket." - mondta Rooney.

 

A 21 éves támadó a napokban cserélte le 8-as számú mezét 10-esre és ezzel olyan legendák nyomdokaiba lép mint Denis Law vagy Mark Hughes. Rooney elmondása szerint ez motivációt ad számára.

 

"A jelenlegi játékosok tudják a szerepüket abban, hogy hogyan kell a klub elképesztő történelmét folytatni és sikereket elérni. A játékosok a múltban már megtették a magukét. Most nekünk kell ezt folytatni."

Link to comment
Share on other sites

A MUból igazol a Lyon!

 

A francia bajnok elnöke, Jean-Michael Aulas elárulta, hogy közel állnak a Manchester United egyik játékosának átigazolásához.

 

Azt egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, hogy mely játékosról van szó, az azonban bizonyosra vehető, hogy balhátvéd posztján is bevethető védő az illető. Az Olimpique Lyon az átigazolási szezon során eddig a Paris SG szélsővédőjét, Sylvain Armand, és az Internazionale világbajnoka, Fabian Grosso megszerzésével próbálkozott, ám más felé is körülnéztek.

 

„Abidal távoztával védelmünk megerősítésére Armand volt az edzőnk elsőszámú jelöltje, ám az ő átigazolása közel sem egyszerű. Vannak más kiszemeltjeink is, akik jóval könnyebben mozdíthatóak, mint pl. Grosso, valamint a Manchester United egyik játékosa.”

 

Francia lapértesülések szerint a már sok klubbal szóba hozott Gabriel Heinze mellett a két francia, Mikael Silvestre vagy Patrice Evra lehet a befutó.

 

Link to comment
Share on other sites

Így nyerjek a lottón is!

 

Tevez a Manchester United játékosa lesz

tevez_carlos_whfc_profile_2006.jpg

Carlos Tevez, az argentin válogatott támadója jövő héten aláírja új szerződését, s a következő szezont már a Vörös Ördögöknél kezdi meg.

 

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere zöld utat adott az átigazolások lebonyolításáért felelős David Gill technikai igazgatónak, így már biztosra vehető, hogy Carlos Tevez jövő héten aláírja szerződését a manchesteri klubhoz. A United 20 millió fontot fizet a támadóért a futballista játékjogával rendelkező Media Sports Invesmentsnek, de ha a tárgyalások esetleg megakadnának, akkor kész egy évre kölcsönvenni az argentint a West Hamtől.

 

Tevez jelenleg a Copa Americán szerepel az argentin válogatottal, de napokon belül véglegesítheti megállapodását, és aláírhat a Vörös Ördögökhöz.

Link to comment
Share on other sites

Én még erre akkor is azt modnom h kétséges de majd meg látjuk h mi lesz...

 

Dani Alves honnan veszed h a poll-é Fenando Torres?

 

 

A United leigazolja Tevezt?

 

A tegnapi sajtókonferencia beszámolói szerint a Manchester United a következő héten leigazolja Carlos Tevezt a West Ham gárdájától 20 millió £-ért. A Daily Mirror arról számolt be, hogy Sir Alex Ferguson és David Gill eldöntötték, hogy ajánlatot tesznek az argentín játékos megszerzéséért.

 

A 23 éves csatár jelenleg a Copa American szerepel, de a United tervei szerint jövő héten megkezdik a tárgyalásokat.

 

Továbbá a Media Sports Investments szerint, ha a Vörös Ördögöknek nem sikerülne teljesen leigazolni a támadót, akkor 12 hónapra kölcsönbe vinnék el Tevezt.

Link to comment
Share on other sites

Ferguson számára Eto’o a legfontosabb

 

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere gyors játékost szeretne igazolni csapatába, első számú kiszemeltje a Barcelona kameruni gólvágója, Samuel Eto’o.

 

Angol lapértesülések szerint a Manchester United már meg is tette az első lépéseket Samuel Eto’o szerződtetése érdekében, és felvette a kapcsolatot az egyik Barca-közeli játékosügynökkel. Sir Alex Ferguson csak két-három igazolást tervez nyárra, az érkező futballisták azonban várhatóan egytől egyig világklasszisok lesznek, a skót menedzser elsősorban a 26 éves kameruni csatár megszerzésében reménykedik. Eto’o vételára mintegy 27 millió font lehet, vagyis az igazolásokra elkülönített elkölthető keret fele. - Ha valaki csapatot épít, arra kell törekednie, hogy minél kiegyensúlyozottabb legyen a gárda. A gyorsaság nagyon fontos számunkra, jelenleg az a legfontosabb, hogy még gyorsabbá tegyük a csapatot – nyilatkozta a menedzser, márpedig Eto’o-nál gyorsabb klasszis csatárt keresve sem lehetne találni, a kameruni ráadásul nem érzi jól magát a katalán fővárosban, mióta nemrégiben összetűzésbe keveredett Frank Rijkaard vezetőedzővel.

Link to comment
Share on other sites

Tevez cáfol

 

 

Carlos Tevez cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint közel a 20 millió fontos megegyezés a Manchester Uniteddel.

 

A Copa American az argentín válogattal Venezuela ellen készülő támadó a West Ham United után is a szigetországban folytatná pályafutását.

 

A brit sajtó nemrégiben már tényként közölte hogy Carlitos a Vörös Ördögöknél folytatja azonban a Boca Juniorsban világhírnévre szert tevő játékos tagadta a pletykákat.

 

"Amennyire én tudom eddig még semmilyen hivatalos ajánlatot nem kaptam." - nyilatkozta Tevez a Clarin nevű argentin napilap riportereinek.

 

"Amint kapunk egy ajánlatot, majd átgondoljuk. Az viszont már magában büszkévé tesz, hogy a Real Madrid, az Internazionale, és a Manchester United is érdeklődik irántam."

 

A Corinthians csapatában is megfordult játékos számára egyébként az sem jelentene csalódást, ha továbbra is a West Ham Unitedben kellene játszania.

 

"Ha a dolgok nem változnak, akkor szívesen maradnék a West Hamnél is, hiszen boldog vagyok a klubnál, valamint a szurkolók is imádnak."

 

vajon melyik oldal hazudik? :)

Link to comment
Share on other sites

Tevez Vörös Ördög akar lenni

 

A West Ham támadója, Carlos Tevez örömmel fogadta a hírt, hogy hamarosan eligazolhat a Manchester Unitedhez.

 

A Vörös Ördögök készek ajánlatot tenni a 23 éves játékosért, aki jelenleg a Copa Americán szerepel az argentín válogatottal. A Premier League már figyelmeztette a Unitedet, hogy bármilyen ajánlatnak tartalmaznia kell a West Hamet is és nem csak a játékos ügynökét, Kia Joorabchiant, különben blokkolják a transzfert. Tevezt még olyan nagy európai klubokkal hozták kapcsolatba mint a Real Madrid és az Internazionale, de Tevez örömmel fogadta a hírt, hogy a Manchester kész ajánlatot tenni érte. "Számomra a Manchester United egy szenzációs végállomás lesz és az, hogy Sir Alex Ferguson csapatának tagja lehetek, figyelemreméltó." - mondta Tevez a Daily Mailnek. "Az az álmom, hogy az angol foci bálványa legyek és ezt el is tudom érni. Olyan játékos vagyok, aki keresi a kihívásokat. Azért mentem Angliába, hogy sikeres legyek és ezt az első szinten el is értem a West Hamnél." "Most készen állok, hogy a következő szintre lépjek." Ha Ferguson tényleg leigazolja az argentín csatárt, akkor ő lesz a United negyedik igazolása a nyáron Owen Hargreaves, Nani és Anderson után.

 

Sir Alex kopasz lesz?

 

Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál szélsője különös ígérettel vág neki a következő szezonnak: ha nem szerez 20 gólt az idény során, kopaszra nyíratja a haját. De ha szerez, mesterének, Sir Alex Fergusonnal kell mindezt megtennie...

 

Ronaldo és a United menedzsere a szezon előtt 600 fontban fogadtak egymással abban, hogy a támadó el tud-e érni húsz találatot a szezonban. A portugál 22 találattal végzett, ami azt jelentette, hogy a kétkedő Alex Fergusonnak fizetnie kellett, és a menedzser úriemberhez méltóan meg is adta tartozását játékosának. Ronaldo most emelné a tétet, a fogadás tárgya ugyanúgy a húsz rúgott gól lenne, de a futballista nem pénzt, hanem egy hajvágást ajánlott fel. Konkrétan: a vesztes kopaszra vágatja a haját a szezon végeztével. A szélső igen magabiztos, hiszen hajkoronája az egyik legnagyobb büszkesége, edzések után képes félórákat is a tükör előtt állni, amíg belövi magának a megfelelő frizurát. Ronaldo nem szívesen válna meg tehát hajától, de bízik magában, és abban, hogy nem adja alább 20 gólnál a következő szezonban. Nem tudni, hogy Sir Alex Ferguson elfogadta-e az újabb kihívást, de úgy hírlik, Ronaldo már most gyakorta azzal viccelődik az öltözőben, hogy a szezonban jól megkopasztja az "öreget".

Link to comment
Share on other sites

csak hogy ne találgassatok!!:D

 

 

 

 

Pont került az ügy végére

 

Carlos Tevez 48 órán belül aláír a Unitedhez.

 

A tavaly még a West Ham Unitedben játszó Carlos Tevez hamarosan a Manchester United játékosa lesz. Igaz egyelőre csak 2 éves kölcsönadási szerződést írnak majd alá a felek, de ennek letelte után a Unitednek opciós joga lesz Carlitos megszerzésére.

 

Tevez jelenleg a Peru elleni negyeddöntőre készül az argentín válogatottal. A Vörös Ördögök vezetői azonban nem szeretnék sokáig halogatni az átigazolást, ezért Venezuelába repülnek, hogy minél előbb pont kerüljön az ügy végére.

 

 

A Sky Sports információi szerint a támadó fizetése heti 100,000 font lesz. A transzfer egyébként kisértetiesen hasonlít Javier Mascherano Liverpoolba szerződéséhez.

 

Forrsá:ManUtdFanatics.com

 

Oldal tetejére

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...