Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Szerintem Alfonso Alves gyenge lenne. Az angol bajnokság nagyon erős a holland pedig jóval gyengébb. Gondoljunk Sevsenkora.(fúj)

Gondoljunk inkább Nistelrooy-ra, aki szintén a holland bajnokság aranycipőseként igazolt a Junájtedhez, és arról ugye senki nem fog vitát nyitni, hogy megérte-e szerződtetni :)

Link to comment
Share on other sites

Szentté avathatják Fergusont

 

A dolog a MU szurkolói közül vélhetően senkiben nem vált ki megütközést: egy Mani nevű zenész (a Primal Scream basszusgitárosa) levelet írt XVI Benedek pápának, amelyben azt kéri, hogy avassák szentté Sir Alex Fergusont. Kérése okaként azt jelölte meg, hogy a bajnoki cím elhódításával a menedzser a 2. helyre taszította vissza az eurómilliókkal rendelkező Chelseat, és ez valóságos csodaként kezelhető.

 

"Fergusont egyébként is Istenként tiszteli mindenki Manchesterben. - mondta Mani - és a szentté avatásával semmi különös nem történne."

 

Mint ismeretes, élő személyt nem avathatnak szentté, igaz, a II. János Pál által lefektetett kritériumok közül egynek megfelel Fergie: legalább egy csodát véghezvitt életében.

 

Pontosabban kettőt, ha ide számoljuk az 1999-es BL-döntőt is, ahol csapata a hosszabbításban nyerte meg 0-1-ről, 2-1-re a BL döntőjét a Bayern ellen.

Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a MU nyeri az FA-kupa szombati döntőjét... Talán még a pápát is felszólította volna helye Fergusonnak történő átadására Mani.

 

Forrás: Ma.hu

 

ahaha :D igaz semmi esély nincs ilyenre, de azért vicces :)

Link to comment
Share on other sites

Bevásárolt a United

 

Manchester, május 31., 14.45 Owen Hargreaves, Nani és Anderson is érkezik az Old Traffordra.

 

A "hatalomátvétel" óta először nyúlt igazán a zsebébe a Glazer-família: a Manchester United tulajdonosai közel 50 millió fontot költöttek három játékosra. Owen Hargreaves érkezéséről már korábban lehetett tudni, ám a United csak a mai napon erősítette meg az angol középpályás leigazolását. A Bayern München labdarúgója a hírek szerint 17 millió font körüli összegért kerül az Old Traffordra.

A másik két labdarúgó szerződtetése már inkább meglepő: ugyan Naniról, a Sporting húszesztendős szélsőjéről jó ideje lehetett hallani, hogy keresi a United, az utóbbi időben arról volt szó, hogy hosszabbít a lisszaboni egyesületnél. Az angolok azonban a tegnapi nap folyamán megállapodtak a portugál klubbal, így már csak az adminisztratív formaságok vannak hátra a játékos leigazolásához. A harmadik szerzemény, a brazil Anderson esete is hasonló, azzal a különbséggel, hogy a Porto támadó középpályását eleddig inkább a Chelsea és a Real Madrid kapcsán emlegették. A gyakran Ronaldinhóhoz hasonlított, 19 esztendős labdarúgó elmondta, élete nagy álma valósult meg azzal, hogy Sir Alex Ferguson keze alatt futballozhat.

- bz -

Link to comment
Share on other sites

HÁT

 

Kissé durva a dolog, ugyanis Naniért egy 19 éves srácért 25,5 millió €-t adtak, Andersonért meg 29,5 millió €-t.

És ez zsákbamacska... :blink: Ha 10 milla alatt megszerezte volna a MU Nanit, akkor egyértelműen azt mondom nagy vásár volt... így igencsak nagy kérdőjel :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Nanit ne szoljátok le én sok meccsét láttam és nagyon jó :D tehetséges kis játékos :D

 

Anderson: "Képtelen vagyok most szavakba önteni az érzéseimet!"

 

Anderson: "Képtelen vagyok most szavakba önteni az érzéseimet!"

 

Tegnap este jelent meg a hír a klub hivatalos honlapján, miszerint megszerezték az FC Portotól Andersont és a Sporting Lisszabontól Nanit...

 

A brazil tinédzser a bejelentés után nyilatkozatában elmondta, hogy már alig várja, hogy egy csapatban játszhasson Cristiano Ronaldoval és Wayne Rooneyval és elmondta, hogy régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy az Old Traffordra igazol. "Nem bírom már kivárni, hogy egy csapatban játszhassak olyan nagyságokkal, mint Cristiano Ronaldo vagy Wayne Rooney. Mindketten óriási játékosok, de még rengeteg világklasszis játékos játszik Manchesterben." - mondta első nyilatkozatában Anderson. "Képtelen vagyok most szavakba önteni az érzéseimet. Az hogy Sir Alex Ferguson irányítása alatt játszhatok az még most is hihetetlen számomra. Mit mondhatnék? Ez egy világméretű álom beteljesülése." A 19 éves több poszton is bevethető játékost már régóta nagyra értékelték Portugáliában és bekerült a brazil válogatott Copa Americara készülő keretébe is. A nagy megtiszteltetés ellenére most csak az lebeg a szeme előtt, hogy a Unitedhez csatlakozhat a következő szezontól. "Még kisfiúként sokat láttam a Manchester Unitedet és mindig arra vágytam, hogy egyszer én is magamra húzhassan a híres vörös szerelést. Nagyon boldog vagyok, hogy beteljesült ez a vágyam." :D

Link to comment
Share on other sites

Folytatja a nagy bevásárlást a MU?

 

A napokban csekély 40M fontot költött csapatának megerősítésére Sir Alex Ferguson, de a költekezésnek még közel sincs vége.

A friss bajnok Manchester United már három játékossal erősített a következő szezonra, az angol válogatott védekező középpályás Owen Hargreavest a Bayern Münchentől, a fiatal portugál válogatott szélső Nanit a Sportingtól, míg az ifjú brazil támadó középpályás Andersont a Portotól szerezték meg. A következő igazolás mindenképp egy csatár lesz a Daily Mail értesülése szerint. Korábban Samuel Eto’o és Dimitar Berbatov számított a két fő jelöltnek, ám sem a Barca, sem a Tottenham játékosának ügyében nem történt lényegi előrelépés, ezért új kiszemelt után néztek a Vörös Ördögök. Az új jelölt nem más, mint a francia fenegyerek, Nicolas Anelka a Bolton Wanderersből. A 28 esztendős csatár 12 éve íródó profi pályafutása során nem kevesebb, mint hét különböző klubnál (a Paris SG-nél kétszer is) fordult már meg, hosszabb-rövidebb ideig! A nem rég befejeződött szezonban a Bolton színeiben 35 bajnokin tizenegyszer volt eredményes, amivel csapata házigólkirálya lett.

Link to comment
Share on other sites

 

Ronaldo barátnője Hamilton szolgálatában

 

Cristiano Ronaldo feje főhet a féltékenységtől, hiszen mutatós barátnője egyre többet foglalkozik a Forma-1-es pilótákkal. Gemma Atkinson (képünkön) nem is titkolja, teljesen odavan Lewis Hamiltonért, már alig várja, hogy személyesen is megismerhesse honfitársát.

 

Korábban csupán a labda pattogása és Cristiano Ronaldo cselei kápráztatták el a szépséges szőke modellt. Mostantól viszont a benzingőz, a bőrruha és a bukósisak szerepel Gemma érdeklődésének középpontjában. Ennek persze kevésbé örül a Manchester United portugál szélsője, aki azt is rossz szemmel nézi, hogy a brit lány úton-útfélen dicséri és isteníti a száguldó cirkuszban idén debütáló Lewis Hamiltont.

 

S hogy miért is vonzódik ennyire Gemma a Forma-1-hez? Nos, július 8-án minden idők egyik legparádésabb futamát rendeznék Silverstone-ban, a Brit Nagydíj szervezői Hamilton futamgyőzelmében bíznak, ezért több hírességet is csatasorba állítanak. Gemma a maga műfajában hírességnek számít, így egyértelművé vált, hogy a verseny hétvégéjén Hamilton "cicababája" lesz.

 

Csak a rajtrácson nehogy botrányt csináljon a féltékeny latin szerető...

Link to comment
Share on other sites

A United is leigazolná Saviolát

 

Saviola Vörös ördög lesz?

A Manchester United is megpróbálja megszerezni az FC Barcelona argentín támadóját, Javier Saviolát. A "Nyúl" becenévre hallgató játékos a nyár folyamán biztosan távozik a spanyol óriástól, hiszen jelenlegi klubja nem kívánja meghosszabbítani szerződését, így ingyen igazolható. A dél-amerikai gólzsák aláírásáért rengeteg európai topcsapat verseng.

 

A Barcelonánál három évet eltöltő játékost érdekelné az Old Traffordra való szerződés lehetősége, de több csapat is szívesen látná soraiban, mint például az Arsenal, a Liverpool, a Bolton, a Valencia vagy éppen a Real Madrid.

 

"Úgy gondolom, hogy a barcelonai pályafutásom a végéhez ért. Több ajánlatom is van" - mondta Saviola.

 

A gólerős támadó 2001-ben igazolt Spanyolországba a River Plate csapatától, de kiváló gólátlaga ellenére soha sem tudott stabil helyet kiharcolni magának a Barca kezdőcsapatában.

 

A 2004/05-ös szezonban kölcsönadták a Monacónak, a következő esztendőt pedig a Sevilla együttesénél töltötte, és oroszlánrészt vállalt a gárda UEFA Kupa győzelméből.

 

Az idei szezon első felében hat mérkőzésen nyolc gólt szerzett míg Samuel Eto'o sérüléssel bajlódott, ám amikor a kameruni sztár felépült azonnal visszaszorult a cserepadra.

 

Saviola nevével tovább bővült az a lista, melyen a Vörös Ördögök által figyelt támadók szerepelnek: Sir Alex szívesen látná csapatában Eto'ot, Fernando Torrest és Nicolas Anelkát is.

Link to comment
Share on other sites

az ilyen nőkre mondják, hogy prosti :P

Ne sértsd meg ezzel a prostikat :P

 

Az ilyen nők, mint C.Ronaldo barátnője, még rosszabbak mint a prostik. A prostik legalább nyílt kártyákkal játszanak, megmondják mennyit kérnek, és azért mit adnak:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...