Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Emberek! Sajnos a trófea úszott, ugyanis a Chelsea már 4-0ra vezet (mi meg 3-0ra). Sajnálom, hogy így alakult, de a következő szezonban rájuk verünk vagy 20 pontot. :P

Azt gondolom így is elég szép szezont produkáltunk, jó évünk volt, de a Chelsea-nek még jobb. Szép volt srácok!

Glory, glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Benzema már a célkeresztben van, Berbatovtól pedig alighanem érzékeny búcsút veszünk :)

Jövőre talán szerencsénk is lesz, és ha sikerül egy két jó játékost venni még, akkor szerintem semmi akadálya annak, hogy ismét mi legyünk a bajnokok :)

 

szerk.:

 

Jövőre újra mi nyerjük a bajnokságot, és visszaáll az élet rendje :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=77kcjBfghU4&feature=related

 

http://www.youtube.com/watch?v=F3FMf99ep1s&feature=related

 

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 4-0 Stoke City (Fletcher 31., Giggs 38., Higginbotham 54.-öngól, Park 85.)

 

Megtettünk minden tőlünk telhetőt, de a Chelsea története legnagyobb arányú győzelmét produkálta a Wigan ellen, így a bajnoki cím sajnos elúszott. :( Természetesen nem azt mondom, hogy jogtalan lett volna a mi elsőségünk, de a 'kékek' megérdemelten végeztek a tabella élén, be kell látnunk, Angliában ez a szezon inkább róluk szólt. Ettől függetlenül nagyon el vagyok keseredve, és nem lehet annyival elintézni, hogy törődjünk bele és majd jövőre ismét miénk lesz a bajnoki arany, de most én sem tudok mást mondani, el kell fogadnunk, hogy ezúttal alulmaradtunk és még legalább egy évet várni kell arra, hogy rekordbajnokok legyünk. :unsure: Annak ellenére, hogy a bajnokságban három év után elvesztettük a trónt és a BL-től is ideje korán fájó búcsút kellett vennünk (már az utóbbi évek szerepléséhez mérten túl hamar), összességében ez sem volt rossz idény, elvégre a Ligakupában mégiscsak sikerült megvédeni a címünket, és akadt még bőven olyan dolog, amiben örömünket lelhettük: ott van például Rooney, aki vitán felül élete formáját futotta, és ha a gólkirályi címről végül le is maradt, Angliában egyértelműen ő volt az év játékosa (ezt a megannyi egyéni elismerés is alátámasztja) és az Aranylabdára is reális eséllyel pályázik, rajta kívül több játékos is kiemelkedő teljesítményt nyújtott (például Evra, a nyáron igazolt Valencia is kiváló vétel volt, és a szezon végére Nani is nagyon feljavult, tőle a következő idény egészében hasonló teljesítményt várok), voltak nagy meccseink (a teljesség igénye nélkül: a City elleni bajnokik az emlékezetes végjátékokkal, az Arsenal és a Liverpool elleni győzelmek, a Milan elleni BL-párharc, vagy amikor a városi riválist búcsúztattuk a Ligakupa elődöntőjében), stb. Szóval én személy szerint ezt az idényt is sikeresnek könyvelem el, még ha trófeákból idén kicsit kevesebb is jutott, de reméljük a következő szezonban ilyen szempontból is helyreáll a rend. ;)GLORY, GLORY MAN. UNITED!

Link to comment
Share on other sites

A Chelsea nyerte az FA-kupát, a bajnoki második helyezésünk jogán pedig mi játszhatunk velük a következő szezon elején az angol szuperkupának megfelelő Community Shield-ért. Kiváló alkalom arra, hogy elkezdjük a törlesztést...

Link to comment
Share on other sites

A két éve klubrekordot jelentő 30M fontért vásárolt bulgár újabb esélyt kap a bizonyításra.
Dimitar Berbatov már két szezon óta próbál a Manchester United vezéregyéniségévé válni. Amikor a Berbatov számára nem túl fényesen sikerült első idény után, tavaly nyáron egy időben távozott Carlos Tevez és Cristiano Ronaldo is a Vörös Ördögöktől, úgy tűnt biztosan eljön bolgár ideje. A 29 éves csatár azonban a legutóbbi idényen továbbra is gyakran csak padozott, vagy ha be is állt, nem bizonyította be, hogy Sir Alex Fergusonnak komolyabban kellene számolnia vele. A sajtó szinte biztosra vette Berbatov távozását, de először a játékos cáfolta a hírt, majd most edzője is megerősítette, hogy a Bulgária válogatottjától pár hete visszavonult futballista marad jövőre is a Unitednél.

„Folyamatosak a spekulációk, ám mi tudjuk, hogy Dimitar nagyszerű játékos és a következő idényben ezt reményeink szerint be is bizonyítja nálunk.” – mondta a Mirrornak Ferguson.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Tosics a CSZKA Moszkvába igazolt - hivatalos

 

A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerb középpályása, Zoran Tosics a CSZKA Moszkvában folytatja pályafutását. A jelenleg a világbajnokságon szereplő tehetség ötéves szerződést kötött az orosz klubbal.

 

A felek nem hozták nyilvánosságra az átigazolási díj nagyságát.

 

A 23 éves Tosicsot tavaly vette meg az MU a Partizan Beogradtól, de a nagycsapatban mindössze öt alkalommal lépett pályára (mindannyiszor csereként), majd a tavaszi idényt kölcsönben a Kölnben töltötte.

Nagy reményekkel hozták ide, de nem jutott elég lehetőséghez ahhoz, hogy megmutassa a tehetségét, érthető, hogy tovább akart állni. Mindenesetre kár, mert ki tudja, mekkora játékos lett volna belőle (illetve ez majd kiderül, csak adott esetben nem nálunk "fut be").

Link to comment
Share on other sites

Elkészült a Premier League 2010-2011-es szezonjának versenykiírása. Az utóbbi években már megszokott módon számunkra a Community Shield mérkőzéssel kezdődik a következő idény, a Chelsea elleni szuperkupa-meccset augusztus 8-án játszuk, majd egy héttel később, augusztus 14-én kezdetét veszi a bajnokság, melynek első körében a másodosztályból visszatérő Newcastle-t fogadjuk hazai pályán. De a "szarkákat" korántsem szabad átlagos újoncként kezelni, ezt gondolom mindenki tudja; személy szerint nem is kifejezetten örülök annak, hogy velük találkozunk a nyitó fordulóban, mert az egy évnyi "száműzetés" után biztosan nagy motivációval vágnak neki ismét az élvonalnak. Az első nagy rangadónk szeptember 18-án lesz, ekkor a Liverpool érkezik az Old Traffordra, az Arsenallal (otthon) és a Chelsea-vel (idegenben) pedig majd csak decemberben, két egymást követő héten találkozunk az őszi szezonban.

 

A Manchester meccsei a 2010-2011-es szezonban:

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={34009B66-8C50-42F4-816F-CE57868EDE49}&page=1&competition=&datemonth=

A Premier League programja időrendben:

http://www.premierleague.com/page/FixturesResults/0,,12306,00.html

A Premier League programja csapatonként:

http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2072459,00.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Tisztelt United-rajongók! Hamarosan megújul honlapunk!

 

A MANUTD.HU eddig friss hírekkel, információkkal és fórummal várta a Manchester United szimpatizánsait és minden érdeklődőt. Ez a továbbiakban is jellemezni fog minket, azonban ezentúl rengeteg tartalommal és érdekességgel fog bővülni oldalunk, egyúttal új köntösbe is bújik. Végre Magyarországon is olyan oldala lesz a Manchester Unitednek, amit valójában megérdemel! Ráadásul nektek ez egy filléretekbe sem kerül!

 

Természetesen az átalakítások időt vesznek igénybe, ezért szíves türelmeteket kérjük. A fórum hamarosan teljes egészében elkészül, persze apróbb finomítások még várhatók.

 

Célunk egy nagy, baráti és szurkolói társaság létrehozása, hiszen van egy csapat, ami mindannyiunkat összeköt. ÍGY HA TUDSZ, SZÓLJ MÁSNAK IS, hogy megismerhesse honlapunkat és tagja legyen egy jó fórumközösségnek!

 

Igen, mivel szerver problémák miatt a UnitedFanatics megszünt, így létre jött egy új szurkolói oldal. Nagyon gyorsan megjelennek rajta a legfrisebb hírek, természetesen teljesen magyarul. Ugyan még van rajta csiszolni való, de a fórum már teljesen jól működik. Szóval érdemes regisztrálni! www.manutd.hu

 

 

Link to comment
Share on other sites

Luis Fabiano nem rossz játékos, és ami azt illeti, ránk férne még egy jó befejezőcsatár, csak kérdés, hogy mennyire menne neki a játék Angliában. Bár Ferguson játékospolitikáját ismerve nem sok esélyt látok rá, hogy a Manchester leigazolja, szerintem a Milanban fog kikötni.

 

Hernandez VB-n nyújtott teljesítménye viszont nagyon biztató, azt hiszem egy újabb csiszolatlan gyémántra leltünk. ;) Tegnap óta egyébként nem csak ő, hanem Chris Smalling is hivatalosan a United játékosa, vele is szezon közben kötöttek szóbeli megállapodást csakúgy, mint Chicaritóval.

Link to comment
Share on other sites

Nyilvánosságra hozták a Premier League-mérkőzések végleges időpontjait a tévés közvetítésekkel kapcsolatos megállapodás létrejötte után. A Newcastle elleni szezonnyitónkra augusztus 16-án, hétfőn este 21:00-kor kerül sor, összesen tíz meccsünk időpontja változott meg (a lista tehát még nem teljes, csak november közepéig vannak meg a végleges időpontok, a további változásokról később értesülhetünk).

 

A Manchester programja, frissítve:

http://www.manutd.com/fixtures

 

A Premier League 2010-2011-es programja, frissítve:

http://www.premierleague.com/page/FixturesResults/0,,12306,00.html

 

A Manchester júliusban Észak-Amerikában játszik felkészülési meccseket, a turné programja:

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={AD2DCFA2-C621-4216-BDD8-CF3528A1F299}

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A tavalyi nekem is jobban tetszett, de ez a "retro-stílus" se rossz. Mondjuk kellett egy kis idő, mire az előző szezonban használthoz hozzászoktam, most ugyanígy lesz ez az idei kapusmezzel és a mezeken olvasható három betűvel. :)

Nyár elején már nyilvánosságra kerültek a következő szezon mezei, vagy legalábbis azok tervei, és ha minden igaz, a harmadik számú mez a Newton Heath-et idéző sárga-zöld színösszeállítású lesz. Nyilván ez egy gesztus akar lenni a szurkolók részére, de lehet, hogy Glazerék ezzel csak maguk alatt vágják a fejszét és az ellenük indított kampányt erősítik. :huh: A szurkolók most már nem csak sárga-zöld sálakkal, de ugyanilyen mezekkel is jelképezhetik a Glazer-ellenességet - nem lepne meg, ha ebből a szerelésből többet látnánk a lelátókon, mint az új hazai mezből. :)

Link to comment
Share on other sites

A Manchester lejátszotta idei első felkészülési meccsét, a torontói Rogers Centerben aratott 3-1-es győzelmet a Celtic együttesével szemben. Az első félidőben Berbatov szerzett vezetést, ezt még a skót csapat a második játékrész elején Georgios Samaras büntetőjével egalizálni tudta, majd a találkozó utolsó negyed órájában az egyaránt csereként beálló Welbeck és Cleverly góljai szállították a győzelmet. Berbatov jól játszott, egy gólt és két gólpasszt jegyzett, Smalling viszont a debütáló meccsén összehozott egy tizenegyest, de fog ő még jobban is teljesíteni. ;) A csapat legközelebb szerdán, a Philadelphia Union ellen lép pályára.

 

Celtic Glasgow 1-3 Manchester United (Samaras 61.-tizenegyesből, illetve Berbatov 34., Welbeck 79., Cleverley 86.)

 

Manchester United: Van der Sar - Rafael (De Laet 63.), Smalling, J. Evans (Brown 45.), Fabio (O'Shea 45.) - Obertan (Macheda 63.), Fletcher, Scholes (Gibson 45.), Giggs (Cleverley 45.) - Berbatov, Diouf (Welbeck 63.)

 

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=KAcVcQ3vnm4

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Philadelphia Union 0-1 Manchester United (Obertan 76.)

 

Manchester United: Kuszczak - O'Shea (De Laet 76.), Brown (Smalling 61.), J. Evans, Fabio (Rafael 61.) - Obertan, Scholes (C. Evans 61.), Cleverley (Fletcher 61.), Giggs - Welbeck, Macheda (Berbatov 61.)

 

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=dxjKTaMb2I8

 

Kansas City Wizards 2-1 Manchester United (Arnaud 11., Kamara 43., illetve Berbatov 41.-tizenegyesből)

 

Manchester United: Amos - Rafael, Smalling, J. Evans, De Laet (Fabio 76.) - Nani (Obertan 69.), Scholes, Gibson (Cleverley 69.), Giggs - Berbatov (Welbeck 76.), Diouf (Macheda 69.)

 

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=58AXyn9xtQI

Link to comment
Share on other sites

MLS All-Stars 2-5 Manchester United (Ching 64., Rosario 90., illetve Macheda 1., 12., Gibson 70., Cleverley 73., J. Hernandez 84.)

 

Manchester United: Van der Sar - Rafael, Brown, J. Evans, Fabio (Scholes 72.) - Obertan (Cleverley 23.), Fletcher, O'Shea, Giggs (Gibson 52.), Nani (J. Hernandez 62.) - Macheda (Welbeck 62.)

 

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=wFCFuy_3144

Igazi felkészülési meccs volt, Javier 'Chicharito' Hernandez pedig góllal mutatkozott be. ;)

Link to comment
Share on other sites

Chivas Guadalajara 3-2 Manchester United (J. Hernandez 8., Bautista 38., Lopez 59., illetve Smalling 9., Nani 80.)

 

Manchester United: Kuszczak - De Laet (Rafael 65.), Smalling, O'Shea, Fabio - Gibson (Nani 45.), Scholes (Giggs 65.), C. Evans (Fletcher 65.), Cleverley - Berbatov (J. Hernandez 45., Welbeck 65.), Diouf (Macheda 65.)

 

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=hwgiK2sUZnY

Chicharito egykori és jelenlegi klubjában is játszott egy-egy félidőt, "sajnos" a United hálójába talált be. :)

 

Korábban olyan pletykákat lehetett hallani, hogy a világbajnokságon szereplő játékosaink lemaradhatnak akár a bajnoki rajtról is, de jó hír, hogy Rooney, Carrick, Park, Vidics, valamint a sérülésből visszatérő Valencia is ott lesz a csapat szerdai keretében, amikor az ír ligaválogatottal játszunk felkészülési meccset Dublinban, így minden bizonnyal már a jövő hétvégi Community Shield mérkőzésen is bevethetők lesznek a VB-t megjárt játékosok. ;)

Link to comment
Share on other sites

Airtricity League XI 1-7 Manchester United (Park 13., 63., Owen 25., J. Hernandez 47., Valencia 60., J. Evans 69., Nani 82.-tizenegyesből, illetve Mulcahy 78.)

 

Manchester United: Kuszczak (Amos 64.) - J. Evans, Smalling, Vidics, O'Shea - Valencia, Carrick (Fletcher 37.), Gibson, Park (Nani 64.) - Rooney (Hernandez 45.), Owen (Berbatov 45.)

 

Összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=TXrJF5jJLyY

Az ír ligaválogatott elleni találkozó (mely egyben az új dublini Aviva Stadion hivatalos avatójául is szolgált) tökéletes zárása volt a felkészülési időszaknak: a világbajnokságot megjárt játékosok (Rooney, Carrick, Vidics, és Park), valamint a sérülés után visszatérő Valencia és Owen is pályára léptek (utóbbi kettő ráadásul gólt is szerzett), Chicharito ismét betalált, és a kiütéses siker mellett sem mehetünk el szó nélkül. ;) Ez persze csak barátságos meccs volt, az (első) igazi kihívás vasárnap, a Community Shield trófeáért zajló mérkőzésen vár majd a csapatra. GO MU!

 

3779.jpgChelsea - Manchester United3829.jpg (Community Shield-mérkőzés) - 2010. augusztus 8., vasárnap, 15:30 (TV: Sportklub)

Link to comment
Share on other sites

Chelsea 1-3 Manchester United (Kalou 83., illetve Valencia 41., J. Hernandez 76., Berbatov 92.)

 

Trófeával nyitottuk a szezont! :happy: Akárcsak a felkészülési időszakban, a Community Shieldért vívott mérkőzésen is nagyon jól működött a csapat, különösen a védelem stabilitása volt szembetűnő (holott Ferdinand és Evra személyében két alapember is hiányzott a hátsó négyesből), de az is óriási, amit Javier Hernandez művel, az első tétmeccsén is betalált. Biztató idénykezdet, reméljük az egy hét múlva rajtoló pontvadászatban is hasonlóan jól szerepel majd a csapat, és visszahódítjuk a bajnoki címet. ;)GLORY, GLORY MAN. UNITED!

 

3829.jpgManchester United - Newcastle United3798.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 1. forduló) - 2010. augusztus 16., hétfő, 20:45 (TV: Digisport)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...