Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Üdv

 

Elég meghatározó meccs volt én úgy érzem... Ha Rooney kidől hosszabb időre elrontja ezzel a szezonját és a Mu-val is megeshet h a bajnokságban és a bl-ben is betlizik, de persze még úgy vélem hazai pályán ezt a Bayernt el kell verni nincs mese a Chelsea már nagyobb falat 1 gól fog dönteni én azt mondom 1 Vidics fejes :D:P

Rooneynak a legjobbakat remélem semmi komoly

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Úgy látom nagy az egyetértés, mindenkit jobban aggaszt Rooney sérülése, mint az, hogy miként fogunk továbbjutni a Bayern ellen, bár ebben nincs is semmi meglepő. A Chelsea elleni rangadóval kapcsolatban viszont kétségeim vannak; a védelmet nem féltem annak ellenére sem, hogy Drogbával kell majd szembenézniük (a hátsó négyes stabilan teljesít, és a tegnapi meccsen is láthattuk, hogy Van der Sar milyen formában véd), a középpálya is összeszedettnek tűnik, de ha Rooney helyett Berbatovnak kell szerepelnie csatárposzton, nem tudom milyen lesz a támadójátékunk és hogy a bolgár mit tud kezdeni a Chelsea-védők szorításában. :huh:

 

Kis pontosítás: Rooney-t csak azután fogják megvizsgálni, hogy a csapat visszatér Manchesterbe, úgyhogy hivatalos információkat csak később közölnek.

Link to comment
Share on other sites

Én is ezt mondtam, hogy jogos az aggodalom. A Sky Sports például azt terjeszti, hogy 2-4 hétig lesz harcképtelen, de a csapat hivatalos oldalán azt írják, hogy még várnak a vizsgálatok eredményeire, szóval az ilyen légből kapott híreket nem kell készpénznek venni. Amióta a Manchesternek (és a Milannak) szurkolok, ennyire még sohasem aggódtam egy sérült játékos miatt.

Link to comment
Share on other sites

lesérült Rooney kész ennyi... legyen már vége ennek a csapattemetésnek <_<

 

kezdem azt hinni, hogy egyesek, akik nagy fanok egyáltalán nem ismerik a Unitedet. 99-ben nem volt se Scholesy, se A kapitány Roy Keane mégis megnyerte a BL-t, ez csak egy eset a sok közül. amikor Ronnie vagy épp Wazza 2 éve szezon elején elég pocsékul játszott, sérültek voltak, akkor volt Fletcher, aki játékával tartotta a lelket a csapatban.(lehet, hogy nem 2 éve volt, de szezonkezdetkor történt az biztos és a Portsmouth ellen állították ki az egyiket :lol: ) vagy amikor Rio vagy Vidic volt sérült, Evans megoldotta. van még 3 csatára a csapatnak(amikor a 06/07-es bajnokságot nyerte a MU Rooney-n kívül 4 volt: Larsson kölcsönbe, Solksjaer, Smith és Saha, előbbi 2 rikán játszott, mégis PL elsőség lett a vége) van egy Berbatov, aki lehet szidni, de ha kell össze tud kaparni egy nyamvadt gólt, van egy Diouf, akit Solksjaer hozott, tudom viszonylag keveset játszott eddig, de ez lehet a titkos fegyvere, hogy esetleg valami újat tud mutatni. végül van egy KIKO Macheda, aki tavaly két győzelmet is összehozott. Sir Alexet ismerve bedobja majd a mélyvizbe Joshua Kinget vagy valamelyik tartalékos csatárát. ez a United és hálát adhatunk SAF-nak, hogy továbbra is próbál saját nevelésű brit fiatalokat alkalmazni, mert akkor lennénk bajban, ha nem lenne egy Giggs,egy Scholes vagy egy Neville. ők tudnak küzdeni a klubbért, amiben felnőttek és klasszisokká váltak.

 

összefoglalva, ha nem hisszük el, hogy triplázhat a MU, akkor el kell gondolkodni, hogy bizony United szurkolók vagyunk e.

én az vagyok és hiszem, hogy megnyeri a csapat mindkét kupát.

 

LOVE UNITED, HATE GLAZER

Link to comment
Share on other sites

Nekem Rooney. Meglep, mi? :D Régen nagyon szerettem Nistelrooyt és Ronaldot. Ma viszont csak Wazza a kedvenc. Más játékosokat is kedvelek, de őt a legjobban.

 

Amúgy az Arsenal - Barcelona meccsen a közvetítő azt mondta, hogy Rooneynak több hetet kell kihagyni, azaz a Chelsea és a Bayern ellen sem lehet ott.

Link to comment
Share on other sites

Rooney egy ISTEN ehez kétség nem fér, fél lábbal is ott lenne a pályán.

 

igen ez a 2-3 hét reális, de ki tudja mi lesz. lehet, hogy hamarabb felépül, de a legfontosabb, hogy nem szabad erőltetni a játékát, de ezt SAF jobban tudja. :)

 

ja igen én nem adtam választ saját kérdésemre:

 

nekem nincs kedvenc játékosom. nem egy van, hanem 2 : az első az Roy Keane, egyszerűen Ő volt a tökéletes kapitány, keményen tudott szerelni, ha kellett gólt is szerzett, küzdött, hajtott, csinált ő mindent a pályán :happy: a másik a csodálatos Neville testvérek közül a nagyobbik, Gary: nálam ő a legjobb jobbhátvéd a világon, tökéletesen szerel, jól ad be, tősgyökeres manchesteri és még most is azt nyilatkozta, hogy várja Capello behívóját. csodálatos.

szóval nekem ők a "kedvenceim". :D

Link to comment
Share on other sites

Nem mondtam, hogy Rooney nélkül nem tudunk nyerni meccseket. Példa erre a múlt hétvégi 4-0ás sikerünk. Persze, hogy tudunk nyerni nélküle. Viszont vele lehet, hogy könnyebben le tudnánk győzni a Chelseat és a Bayernt.

Igen, ezzel én is így vagyok, Rooney hiánya nyilván nem jelenti azt, hogy egyúttal a győzelmi esélyeink is elszálltak, de sokkal nyugodtabb lennék, ha ő is pályára léphetne.

 

Amúgy az Arsenal - Barcelona meccsen a közvetítő azt mondta, hogy Rooneynak több hetet kell kihagyni, azaz a Chelsea és a Bayern ellen sem lehet ott.

Ugyanazt a 2-4 hetes kihagyást mondta ő is, amit tegnap a Sky Sports nem hivatalos információként közölt (vagy fogalmazzunk úgy, terjeszt). Hivatalos megerősítés a csapat részéről még mindig nem történt, de szerintem az már biztosra vehető, hogy a Chelsea és a Bayern ellen sem léphet pályára (de ha mondjuk utóbbira félig-meddig felépül, őt ismerve biztosan helyet követelne magának a kezdőben :) ). A bajnokságban nélküle is hozni kell a meccseket, az első számú cél talán az, hogy a BL-elődöntőre felépüljön (feltéve persze ha bejutunk), annyira pedig csak nem súlyos a sérülése.

 

Konkrét kedvencem nekem sincs, több játékos is van, aki nálam kiemelkedik a csapatból, bár közülük most határozottan Rooney az első. ;)

 

Szerk.:

A Manchester United a hivatalos honlapján tette közzé, hogy csak pénteken ad hivatalos beszámolót a Bayern München elleni BL-meccsen megsérült Wayne Rooney állapotáról.

 

A pénteki sajtótájékoztatón Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere számol be az angol támadó állapotáról.

Link to comment
Share on other sites

Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a labdarúgóklub televíziójának adott exkluzív interjújában elmondta, hogy a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn (1?2) megsérülő Wayne Rooney két-három hetet lesz kénytelen kihagyni ? olvasható a ?vörös ördögök? hivatalos honlapján.

 

?A nemzet abbahagyhatja az imádkozást ? kezdte nyilatkozatát a skót Ferguson, megnyugtatva az angol válogatott szurkolóit. ? A diagnózis szerint Rooneynak nincs törése, csak a bokaszalagjai sérültek meg, ami jó hír, legalábbis ahhoz képest, hogy korábban mit lehetett sejteni.?

 

?Úgy tűnik, hogy két-három hétig leszünk kénytelenek nélküle kiállni, de azt gondolom, hogy az ő hiányában is vannak olyanok az együttesben, akik képesek több gólt szerezni.?

 

Az már a mérkőzést követően biztos volt, hogy a listavezető első számú csatára, az angol bajnoki góllövőlista éllovasa a szombati, Chelsea elleni csúcsrangadón nem léphet pályára, és az is eldőlt, hogy a Bayern München elleni BL-visszavágót is csak a lelátóról nézheti.

 

?Fontos szerepet kapnak a gólok a következő hetekben, az erős csapatok ellen mindenképp szükségünk lesz rájuk, különösen a Bayern elleni visszavágón jövő szerdán, amikor meg kell fordítanunk a párosítás állását.?

 

A ?vörös ördögök? menedzsere a Chelsea-mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztató előtt azt is elárulta, hogy a következő fontos találkozón a hosszú ideig sérült John O?Shea és Owen Hargreaves is leülhet a kispadra (az utóbbi aztán a BL-ben már nem, mivel nincs a nevezettek között).

 

?O?Shea és Hargreaves is rengeteg munkát végzett az elmúlt hetekben, azaz visszatérhetnek, vissza kell, hogy térjenek? ? mondta a menedzser.

Link to comment
Share on other sites

Az előzetes híresztelések nagyjából igaznak bizonyultak. Mondjuk én nem sokkal Ferguson sajtótájékoztatója előtt tudtam meg, hogy akár törés is lehetett volna a sérülés hátterében, ha ezt jóval a hivatalos bejelentés előtt tudom, még nagyobb lett volna az izgalom, örülök, hogy erről nem szereztem tudomást. :)

 

De ez a 2-3 hetes kihagyás is épp elég: Rooney biztosan nem szerepelhet ugyebár a holnapi, Chelsea elleni rangadón és a Bayern elleni visszavágón, továbbá egy Blackburn elleni idegenbeli bajnokiról is biztosan hiányozni fog, valamint a városi rivális otthonában is csak a legjobb esetben léphet majd pályára, pedig a City ellen is szükség lenne rá. Remélem mihamarabb felépül. ;)

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 1-2 Chelsea (Macheda 81., illetve J. Cole 20., Drogba 79.)

 

A játékvezető nyerte meg nekik a meccset. :angry: Tény, hogy a vártaknak megfelelően Rooney nélkül jóval gyengébb volt a támadójátékunk, de ahhoz még vele is kevesek lettünk volna, hogy ezeket a bírói tévedéseket játékban ellensúlyozzuk. <_< Biztos vagyok benne, hogy Fergusontól megint, ezúttal teljes joggal kapni fog(nak) a játékvezető(k), de nincs mit tenni, Dean sporttársnak köszönhetően elszenvedtük az idei hetedik bajnoki vereségünket és egyúttal ismét a Chelsea áll a tabella élén. :mellow: Mindkét csapatnak vannak még hátra nehéz meccsei, úgyhogy a bajnoki címről még korántsem kell lemondanunk, de innentől fogva egyetlen hibát sem engedhetünk meg magunknak (bár lehet, hogy már ez is túl sok volt). Go MU!

 

3829.jpgManchester United - Bayern München3771.jpg (type_champions.gifBajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó) - 2010. április 7., szerda, 20:30 (Élő közvetítés: Digisport)

Link to comment
Share on other sites

fura, nem látom a részletes írásokat a meccsről.

 

kikapott a MU. és akkor mi van? lesgóllal nyertek? Macheda kezesgóllal szépített... nem adtak meg 1-2 tizenegyest? a másik oldalon is fujhatott volna be dean...

én is rohadtul idegesen álltam végig a meccset, mert ülni nem birtam.

 

az rendben van, hogy a játékvezetés finoman szólva is pocsék volt, de a meccs nem ezen ment el. azon ment el, ahogy kimentek a gyepre a játékosok. az első félidő borzalom volt, fásultan fáradtan mozogtak, a védelem sem állt össze: Malouda bolondot csinált a védőkból a gól előtt. Fletchert már a félidő végén Gibsonra le kellett volna cserélni. a Chelsea kihasználta a hibákat keményen. ennyi.

 

el kell felejteni ezt a meccset, a szerdai összecsapásra kell koncentrálni. ott egyértelműen tudatni kell, hogy ki a jobb csapat.

 

Love United, Hate Glazer

Link to comment
Share on other sites

Rooney már szerdán pályára léphet?

 

Több angol újság híre szerint Wayne Rooney akár már a szerdai, Bayern München elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen pályára léphet.

 

Rooney még a Bayern elleni odavágón szenvedett bokaszalag-sérülést, és akkor még úgy tűnt, hosszabb kihagyásra kényszerül. A gólerős futballista azonban a klubtól érkezett hírek szerint a vártnál gyorsabban gyógyul, noha pénteken Sir Alex Ferguson még arról beszélt, hogy a csatár két-három héten belül visszatérhet.

 

Ennek dátumát április 17-ére, a Manchester City elleni városi derbi idejére jósolták, de a Daily Mail és a Daily Telegraph szerint Rooney akár már szerdán pályára léphet.

 

A The Guardian és a The Independent úgy véli, az MU orvosi stábjának remek munkája nyomán akár 40 százalék esély is van a futballista szerdáig történő felépülésére.

 

Carlo Ancelotti, az előző hétvégi ellenfél, a Chelsea mestere szerint a Manchester United Rooney nélkül messze nem ugyanaz, mint vele együtt.

Nagyon örülnék, ha az angol "pletykagyáraknak" ezúttal igazuk lenne, szerintem azt nem is kell részleteznem, hogy miért. ;)

 

A túloldalon Robben felépült a sérüléséből, így vélhetően a védőinknek is nehezebb dolguk lesz, mint az első meccsen.

Link to comment
Share on other sites

ha igaz is ez a hír, akkor sem lenne jó lépés Rooney szerepeltetése a kezdőben, max mondjuk fél óra, de a legjobb az lenne, ha nem játszana. nincs még 100%-os állapotban, így csak rásérülne és lehet kihagyná a BL-döntőt és a vb-t. kacsa az egész szerény véleményem szerint.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek, szerintem is csak a meccs végén kellene becserélni, persze csak ha az eredmény is úgy kívánja. Én sem vagyok biztos ennek a hírnek a hitelességében, de inkább legyen bevethető (és mégse kelljen játszatni szerdán), minthogy sérült legyen. :)

 

Rooney játékára nincs esély a Bayern ellen

 

Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere bejelentette: Wayne Rooney biztosan nem léphet pályára a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján.

 

A szakvezető elmondta: nem akarja megkockáztatni kulcsjátékosa pályára küldését.A kitűnő formában levő csatár a müncheni, Bayern által megnyert mérkőzés végén szenvedett bokaszalag-sérülést. A United orvosi stábja a múlt héten két-három hét pihenőt jósolt, az angol lapok viszont hétfőn már azt találgatták, hogy Rooneynak negyven százalék esélye van a visszatérésre a szerdai visszavágón. Nos, a csatár nem tudott kedden együtt tréningezni társaival, Ferguson pedig ezek után nem vállalta a kockázatot.

 

"Az orvosi csapat fantasztikus munkát végzett, de nem lehet kockázatot vállalni egy nem száz százalékos állapotú játékos bevetésével. Azt sem hinném, hogy a kispadra leülhet, bár lehet, hogy rábeszél arra, hogy nevezzem legalább a cserepadra. Nehéz döntés..." - mondta Ferguson, aki hozzátette, Rooney a Blackburn ellen már visszatérhet.

 

Az MU hétvégi, Chelsea ellen elvesztett bajnoki rangadóján Dimitar Berbatov helyettesítette Rooneyt - igaz, a manchesteriek találatát nem ő, hanem Federico Macheda szerezte.

 

A United hat csatárt nevezett a BL kieséses szakaszára, közülük Rooney és Michael Owen sérült, Berbatov és Macheda mellett Mame Biram Diouf és Cameron Stewart vár bevetésre.

Akkor az angol lapok által terjesztett hír tényleg csak kacsa volt, de már az is bőven meghaladja a várakozásainkat, hogy a hétvégi bajnokin pályára léphet Rooney. :rolleyes: Nagy köszönettel tartozik mindenki a csapat orvosi stábjának, sokat tettek azért, hogy versenyben maradjunk a még elérhető két trófeáért. :)

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Ennyi, Rooney kezdőként lép pályára a mai meccsen! Az előzményben ismeretében mondhatom, ez szinte csodával határos. :) Egyfelől természetesen örülök is neki, másrészt viszont kicsit aggódok: nem lehet tudni, hogy egész pontosan milyen állapotban van, de elképzelhetőnek tartom, hogy teljesen rendbe jött, Ferguson-t ismerve más esetben nem küldené pályára és még tegnap is határozottan azt nyilatkozta, hogy nem lát esélyt a játékára.

 

A hivatalos kezdőcsapatok:

Manchester United: Van der Sar - Rafael, Vidics, Ferdinand, Evra - Fletcher, Carrick, Gibson - Valencia, Nani - Rooney

Bayern München: Butt - Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber - Van Bommel, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Olic

 

Jó hogy Rooney itt van, így vagyunk teljesek, ez a Manchester vele az igazi (és ugyanez a megállapítás igaz a továbbjutási esélyeinkre is), de remélem semmi komolyabb probléma (rásérülés) nem származik majd a pályára lépéséből. Go MU!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...