Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Üdv

 

Végre elérkezett ez a nap remélem meg lesz a továbbjutás de nem szabad elbíznunk magunkat

Ha Rooney játszik nőnek az esélyek főleg úgy h a túloldalon is akad pár fontos hiányzó... A meccset persze nem látom élőben a tv-ben muszáj a gépen nézni...

 

Glory Glory Man United

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Egyetértek abban, hogy azzal, hogy Rooney játszhat, nőnek a Manchester esélyei, bár szerintem itt most azon lesz a hangsúly, hogy a védelem (illetve a csapat védekezésben, beleértve a középpályásokat, de akár még Rooney-t is) hogyan tudja majd tartani a Milan-t. Bármennyire is hangoztatta a találkozó előtt Ferguson, hogy a szokásos támadófocit fogják játszani, itt a Milannak kell kezdeményeznie, elvégre nekik kell gólokat lőniük a hátrányuk ledolgozásához, így a Manchester szerintem javarészt a kontrákra építhet majd.

 

De azt az álláspontomat változatlanul fenntartom a párharccal kapcsolatban, hogy egyik kedvencemnek sem fogok jobban, illetve kevésbé szorítani. :) Sajnos én sem láthatom tévében a meccset, mivel a Digisport a másik mai találkozót közvetíti, emiatt kicsit csalódott vagyok; bár van bennem egy olyan érzés, hogy talán ez jobb is így, az első felvonás óriási meccset hozott, a közvetítés minősége (TV2) is fel tudott hozzá nőni, egyszóval minden nagyszerű volt, és talán jobb, ha (csak) erre emlékszik vissza az ember (persze mondom ezt én, aki mindkét csapatnak szurkol; megértem, ha az "egyoldalúak" erről más véleménnyel vannak :) ). A közvetített meccs után elméletileg lesz egy rövid (gól)összefoglaló a Manchester-Milan-ról, legalább az gondoskodik róla, hogy még ma megtudjam a végeredményt.

 

Bár egy ideje már megy, de jó szurkolást (ill. szórakozást) hozzá Mindenkinek! ;)

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

1 csodálatos és nagyon sima meccsen egyszerűen simán elintéztük a Milant :D

Nagyon jó meccs volt jól játszott az egész csapat Rooney meg az Rooney... bomba ez a gyerek :D

A másik meg h kiesett a Real bizony a legszebb öröm a káröröm a nyári viták után :D minek ment el Ronaldo most bánhatja...

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 4-0 AC Milan (Rooney 13., 46., Park 59., Fletcher 88.) - Összesítés: 7-2

 

Szoros meccsre számítottam (legalábbis szerettem volna, hogy az legyen), de kis túlzással egy percig sem volt kérdéses, hogy melyik csapat fog bejutni a legjobb nyolc közé. A Milannak a mérkőzés első szűk negyed órájában még volt esélye, a korai hazai gól azonban gyorsan eldöntötte a továbbjutást. A vége pedig manchesteri szempontból egy igazi gálaelőadás lett - anélkül, hogy bármiféle negatív kritikát tartalmazna ez a Milanra nézve (elvégre továbbra is ugyanúgy szurkolok nekik is), azt hiszem nyugodtan mondhatom, óriásit játszott a United, a szezon egyik legnagyobb győzelmét aratta tegnap a Ferguson-csapat. Bárhogy is nézem, a Milan-t négy góllal megverni, illetve 7-2-es összesítéssel búcsúztatni (ami negatív rekord a milánói piros-feketék történetében az európai kupákban vívott oda-visszavágós párharcokat figyelembe véve) "nem kis" szó. Rooney egész egyszerűen hihetetlen, épphogy csak felépült a térdsérüléséből, ismét gólokkal jelentkezett egy nem is akármilyen ellenféllel szemben (korábban még senki sem tudott oda-vissza gólt lőni a Milan-nak európai kupában, ő rögtön duplázott mindkét találkozón, és már 30 gólnál jár ebben a szezonban, akár még a BL gólkirályi címe is meglehet neki). Ahogy többek között Ferguson és Beckham is megfogalmazta, innentől kezdve ez a Manchester bármit elérhet, akárki is lesz az ellenfele a későbbiekben. Engem is csak ez a meccs ébresztett rá igazán arra, hogy az MU "simán" ott lehet sorozatban harmadszor is a Bajnokok Ligája fináléjában. :rolleyes:

 

Én, mint Manchester- és Milan-szurkoló egy személyben nem panaszkodhatok a két kedvencem párharca által hozott színvonalra, sőt, a két összecsapás minden szempontból messze túlszárnyalta a legmerészebb várakozásaimat is. Így ezek után én mást nem tudok tenni, minthogy megköszönöm a csapatoknak mindezt, remélem, hogy a jövőben még (többször is) összefutnak a BL csoportkörében vagy egyenes kieséses szakaszában.

 

A negyeddöntők párosításait március 19-én, pénteken sorsolják.

 

3829.jpgManchester United - Fulham3787.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 30. forduló) - 2010. március 14., vasárnap, 14:30 (Élő közvetítés: Eurosport2)

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 3-0 Fulham (Rooney 46., 84., Berbatov 89.)

 

Az első negyed órában kiegyenlített volt a játék, utána már egyértelműen mi irányítottunk, a második játékrészben pedig szűk fél perc elteltével már a vezetést is megszereztük, ki más, mint Rooney jóvoltából. :) A csapat, ahogy azt kell, az egygólos előny tudatában sem állt le, kézben tartottuk a meccset, ugyan látszott a Fulham-en, hogy próbálnak támadni, de helyzetig csak egy kisebb védelmi megingást követően jutottak, egyébiránt folyamatosan mi támadtunk és védekezésben is stabilak voltunk, a végén pedig még fölényessé is sikerült tenni a győzelmet. ;) Rooney-t az újabb gólok után már el sem kezdem méltatni, inkább rajta kívül még Berbatov-ot emelném ki, akinek nem igazán jöttek be a megoldásai, de becsülettel küzdött, és végül (egy nem akármilyen csel után) ő készítette elő a csatártárs idei 25. bajnoki találatát, valamint egy góllal is sikerült emlékezetessé tennie ezt a találkozót. Ha az elvesztett három pontot nem is hozza vissza, de ezzel a győzelemmel sikerült kellően visszavágni az őszi vereségért a Fulham-nek. ;) A riválisok sem botlottak ebben a körben, így a helyzet nem változott a tabella élén a forduló előtti állapothoz képest. Hétközben pihenő vár a csapatra, jövő vasárnap pedig a Liverpool-t látjuk vendégül, azt hiszem nem kell külön részletezni, milyen jelentőséggel bír az a rangadó. Glory, Glory Man. United!

 

3829.jpgManchester United - Liverpool3793.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 31. forduló) - 2010. március 21., vasárnap, 14:30 (Élő közvetítés: Eurosport2)

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Elég jó sorsolás volt a Bayern nem 1 lehetetlen feladat és elkerültük papíron az erősebb csapatokat a döntőbe simán belehet kerülni h ott aztán ki lesz az ellenfelünk még rejtély bár még nem szaladnék ennyire előre mert nekünk is van még 2 meccsünk amit hozni kéne azért...

 

Link to comment
Share on other sites

Örülök, hogy a Bayern lesz az ellenfelünk a negyeddöntőben, a megmaradt nyolc együttest figyelembe véve erős középkategóriás csapatnak mondhatók (távol állnak a legjobbaktól, de gyengének sem nevezném őket). Nem akarom őket rágalmazni, de egyetértek abban, hogy korántsem lehetetlen kiejteni őket, és ez még egy enyhe megfogalmazás. :) A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is sikerült a némileg könnyebb ágra kerülnünk, ha továbbjutunk, valamelyik francia csapat lesz az ellenfelünk az elődöntőben (én egyébként arra számítottam, hogy a legjobb nyolc között összekerülünk valamelyikkel). A döntőbe jutásra leginkább esélyesnek tartott együttesek közül papíron nekünk van a legkönnyebb dolgunk, de valóban, nem lehet leírni egyetlen ellenfelet sem, azokat a találkozókat még meg is kell nyerni. Mindenesetre nagy reményekkel vághatunk neki a BL hátralévő részének, konkrétan minden esélyünk megvan rá, hogy sorozatban harmadszor is ott legyünk a fináléban. ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

bírónak nem bírónak szinte teljesen mindegy mert sajnos nem egyszer fordult elő hogy tévedett már bíró és ezzel meccsek dőltek el szóval az ilyen megjegyzések már szinte feleslegesek is...

 

amúgy nagyon úgy fest hogy ez a csapat a legnagyobb esélyese a bl-nek és az angol bajnokságnak. hála az égen és persze nem utolsó sorban fergusonnak!

Link to comment
Share on other sites

köszönjétek meg a bírónak...

 

végülis az árzenálnak sohase szoktak jogtalan dolgokat befujni csak a Unitednak <_< az ő játékosaikat szinte vadásszák a favágó angol védők... örülök neki, hogy Shawcross United nevelés, mert kicsit helyretette a nagypofájúakat :D

recccs

:rolleyes:

 

na on: a looserpoolnak köze nem volt a meccshez, Park megint megmutatta, hogy United szintű középpályás és Rooney tovább halad az aranycipellő felé.

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 2-1 Liverpool (Rooney 12., Park 60., illetve Torres 5.)

 

Igen, nagy győzelmet arattunk! :happy: Nagyon fontos siker volt ez egyrészt a bajnoki címért folyó versenyfutás szempontjából, másrészt pedig véget vetettünk a nagy rivális ellen három mérkőzés óta tartó vereségszériánkat. ;) A csapat teljesítményére ezúttal sem lehetett panasz, igaz korán hátrányba kerültünk, de gyorsan sikerült egalizálni, onnantól pedig végig kézben tartottuk a meccset, és ha simának azért korántsem nevezném a győzelmet, az igaz, hogy lényegesen jobbak voltunk a Liverpoolnál. Ehhez a játékvezetős dologhoz én sem nagyon tudok mit hozzáfűzni, előfordulnak bírói tévedések, ezek ellen nem lehet mit tenni, mindazonáltal biztosra veszem, hogy jogos tizenegyes volt, ha hibázott Webb, akkor legfeljebb abban, hogy nem állította ki Mascherano-t. :sleep: Rooney most "csak" egyszer talált be, de tartja az előnyét a góllövőlista élén és egyre közelebb a rekorddöntögetésekhez, Park pedig ismét egy fontos találkozón szerzett gólt, ami ezúttal - rangadón aratott - győzelmet ért a csapatnak. :rolleyes:

 

Ami viszont talán a legfontosabb, hogy a Chelsea blackburni döntetlenjének is köszönhetően immár tiszta előnnyel vezetjük a tabellát, a londoniak akkor is csak legfeljebb egy pontra tudnak minket megközelíteni, ha szerdán hozzák az elmaradt meccsüket a Portsmouth ellen. ;) Lassan lehet kezdeni számolgatni, az Old Traffordon mindenképpen nyernünk kell a Chelsea ellen, utána pedig a hátralévő meccsek közül egyet akár el is bukhatunk (vagy épp döntetlenre adhatunk kettőt - de ilyenekre inkább ne is gondoljunk :) ), mellesleg Ancelotti gárdája az utolsó előtti körben a Liverpoollal találkozik (akik biztosan nem fogják ellazsálni a meccset, hisz a negyedik helyért óriási a harc). Annyi biztos, hogy végre a helyünkön vagyunk, innentől kezdve a Chelsea-nek kell futnia utánunk. ;)GLORY, GLORY MAN. UNITED!

 

5331.jpgBolton Wanderers - Manchester United3829.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 32. forduló) - 2010. március 27., szombat, 18:15 (Élő közvetítés: Digisport)

Link to comment
Share on other sites

végülis az árzenálnak sohase szoktak jogtalan dolgokat befujni csak a Unitednak <_< az ő játékosaikat szinte vadásszák a favágó angol védők... örülök neki, hogy Shawcross United nevelés, mert kicsit helyretette a nagypofájúakat :D

recccs

:rolleyes:

 

Nah az ilyen büdös parasztoknak mint te, törném el a lábát, természetesen mindkettőt ;) Ilyen sérülést még Drogbának sem kívánok pedig őt utálom a Földön a legjobban.

 

Egyébként igen, jobb volt az MU, csak az nem volt 11-es, ugyanis a lerántás a 16-oson kívül történt, és mindig onnan jár a szabadrúgás ahonnan elkezdődött a szabálytalanság és nem onnan ahol befejeződött, ez szabály, ha tetszik ha nem. Természetesen ez nem változtat már meg semmit, undorító ahogy a bírók meccsről-meccsre téves döntéseket hoznak. Visszakanyarodva ehez a mérkőzéshez, a Park féle gólon kívül és nem nagyon emlékszek MU nagy helyzetre.... viszont a Pool ha Torres kicsit képbe lett volna lőhetett volna 1 gólt... jó persze ez az MU topik, egy nagy rangadó után mindig elszáll mindenki, nincs is ezzel probléma, én is ilyen vagyok :) csak úgy megjegyeztem 1-2 dolgot. DE ezért szép a foci, más vélemények, más kedvencek stb :) viszont UNDORÍTÓNAK tartom a baad_newzz féléket... ilyen hozzászólástól hánynom kell.

 

Azért jó kis bajnoki hajrá elé néz mind a 3 csapat... izgalmas... nem nagyon fér bele a pontvesztés. Örülök neki hogy a cselzi bukott 2 pontot, ezzel asszem eme topik látogatói is így vannak :)

Link to comment
Share on other sites

off: lehet, hogy kicsit "durva" voltam, de azt megjegyzem, hogy amikor 4 éve Rooney szenvedett lábközépcsont törést a Chelsea elleni bajnokin, akkor abból nem lett ilyen "ügy" vagy amikor a éppen Terryt rugta fejbe diábi a ligakupa döntőn akkor se történt semmi, pedig az a vadbarom szándékosan tette, amit tett. fel kellene már fogni, hogy ez a futball.... most ugye az összes árzenál "fan"( :lol: ) Shawcross ellen van, pedig ő nem csinált semmi rosszat csak keményen odalépett. komolyan mondom, hogy már nem az olaszokra meg a spanyolokra kell mondani, azt hogy primadonnák, hanem a wenger "csapat" emberkéire... félnek a férfias játéktól? lassan már sisakban meg páncélban kell kiengedni őket, hogy ne hogy letörjön a műköröm a kiskezecskéjükről <_<

 

on:

 

a blackburni iksszel tovább nőtt az esélye a MUnak a bajnoki címre, a bajnokság továbbra is 2 esélyes, mert Ancelotti van olyan jó edző, hogy felálljon a padlóról, szóval nincs még vége.

 

GO UNITED!

Link to comment
Share on other sites

Nah az ilyen büdös parasztoknak mint te, törném el a lábát, természetesen mindkettőt ;) Ilyen sérülést még Drogbának sem kívánok pedig őt utálom a Földön a legjobban.

Én is kicsit(?) erősnek éreztem baad_newzz megfogalmazását, de erről ne itt kezdjünk el vitatkozni. Egyébként van abban valami, amit mond, ha azt nem is állítanám, hogy semmi rosszat nem csinált Shawcross, de nem ritkák az ilyen belépők, csak nem mindenki szenved utána lábtörést. Az pedig már tényleg csak pech (a csapatnak, a szurkolóknak, stb.), hogy kétszer is egy Arsenal-játékos járt így... :huh:

 

Visszakanyarodva ehez a mérkőzéshez, a Park féle gólon kívül és nem nagyon emlékszek MU nagy helyzetre.... viszont a Pool ha Torres kicsit képbe lett volna lőhetett volna 1 gólt...

Lehet, hogy nem dolgoztunk ki ordító ziccereket, de a Liverpoolnak is csak az az egy "lehetősége" volt, ami csak nagy indulattal nevezhető komolyabb helyzetnek, Torres szépen elszerencsétlenkedte. Egyébként ahhoz képest, hogy régebben (az Atlético-s korszakában) még ő volt a kedvenc játékosom, kezdem egyre inkább rühellni a stílusa és a pályán mutatott modora, magatartása miatt, amit a tizenegyes vagy a sárga lapot érő szabálytalansága után is művelt (de más meccsekről is hozhatnék példákat)... <_<

 

Rooney-hoz még annyit fűznék hozzá, hogy ha a szezon hátralévő meccsein is ilyen formában játszik, és mondjuk a Manchester megnyeri a bajnokságot és a BL-t (vagy legalább az egyiket a kettő közül), és a következő idény őszi szakaszában sem áll le, akkor nem csak az Aranycipő, de az Aranylabda is reális célkitűzés lehet számára. Bár ehhez egy jó világbajnoki szereplés is kellene, Capello-val szerintem sokra is viheti az angol válogatott. De annyi biztos, hogy Rooney mindkét egyéni elismerésért nagy harcban lesz Messi-vel (is)...

Link to comment
Share on other sites

Ez lényegében igaz (bár kimondva-kimondatlanul, az Európa-bajnokság kisebb súlyú, mint a VB, Ronaldo legnagyobb vetélytársa, Messi pedig abban az évben nem szerepelt nagy válogatott tornán), de mondok egy tökéletes ellenpéldát: 2006-ban Cannavaro kapta az Aranylabdát (miközben például Ronaldinho talán élete legnagyobb formájában játszott és bajnokságot, valamint BL-t nyert a Barcelonával) - szerintem ennyi elég is, nem szorul különösebb magyarázatra. Tény, hogy elsősorban a játékos egyéni teljesítménye számít (legalábbis ezt mondják...), mellesleg lesz még egy őszi fél-szezon is. Maradjunk annyiban, hogy egy jó világbajnoki szereplés csak javíthat az esélyein. ;)

 

Egyébként lehetséges, hogy Rooney-nak térdsérülés miatt ki kell hagynia a hétvégi, Bolton elleni bajnokit, bár van rá esély, hogy játékra alkalmas állapotban lesz, de talán jobb is lenne őt pihentetni, hisz az utána következő másfél hétben Bayern-Chelsea-Bayern a leendő ellenfelek sora.

Link to comment
Share on other sites

Lehet, hogy a szezon végeztével végre kell majd hajtani egy műtétet a térdén, az már most biztos, hogy Berbatov-ra műtét vár, annak idején Ronaldo-nál is a nyári pihenőre halogattak egy hasonló beavatkozást, de ezek miatt annyira nem kell aggódni, a holtszezonban elintézik, a következő idény elején pedig már újra "harcképes" a játékos. Itt az lehet a bökkenő, hogy Rooney-nál közbezavar a világbajnokság, bár én nem hallottam olyan híreket, hogy komolyabb műtétre lenne szükség, és remélem valóban ott lehet majd a tornán a Capello-legénység tagjaként. ;)

 

Szerk.: Rooney (akárcsak Scholes és Giggs) egészséges, így a holnapi meccsen pályára léphet, amennyiben Ferguson is így akarja. A sérülteket tekintve további jó hír, hogy O'Shea ismét a csapattal edzett, az előrejelzések szerint április elején akár már játszhat is, valamint immár Hargreaves is teljes értékű edzésmunkát végez.

Link to comment
Share on other sites

Bolton Wanderers 0-4 Manchester United (Samuel 38.-öngól, Berbatov 69., 78., Gibson 82.)

 

Nem gondoltam volna, hogy Rooney távollétében is ennyire könnyed sikert aratunk, de már csak azért is jól jött a kiütéses győzelem, hogy a Chelsea Aston Villa elleni megsemmisítő diadala után minimalizálódjon a gólkülönbségbeli eltérés (szoros befutó lesz, a végelszámolásnál nagy jelentősége lehet ennek a mutatónak). Berbatov kiválóan helyettesítette Rooney-t, élni tudott a lehetőséggel, hogy ezúttal ő volt az elsőszámú támadó, ennél többet az angol (akit pihentetés céljából hagyott ki Ferguson a keretből) se nagyon tehetett volna a sikerért. :) De elégedettek lehetünk az egész csapattal, egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk, a védelem a pihenőt kapó Ferdinand nélkül is nagyon stabil volt, és a középpályások közül sem lógott ki senki negatívan. Hoztuk a kötelező három pontot, így visszaállt a forduló előtti állapot, és a tabella élén várhatjuk a szombaton esedékes Chelsea elleni rangadót, ami akár a bajnoki cím sorsáról is dönthet, előtte viszont még egy müncheni látogatásra is hivatalosak vagyunk. Elképzelhető, hogy kicsit tartalékolni fogunk a hétvégi derbire, a döntetlennel sem lehetnénk elégedetlenek, de biztos vagyok benne, hogy a csapat győzelemre fog játszani már az odavágón is. ;)Glory, Glory Man. United!

 

3771.jpgBayern München - Manchester United3829.jpg (type_champions.gifBajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés) - 2010. március 30., kedd, 20:25 (Élő közvetítés: TV2)

Link to comment
Share on other sites

Bayern München 2-1 Manchester United (Ribéry 77., Olic 92., illetve Rooney 2.)

 

Túl korán szereztünk vezetést, ez volt a hiba. A tervek szerint egy egygólos győzelem elég lett volna, utána vissza lehetett volna állni, de így, hogy már a második percben betaláltunk, a teljes meccsen átengedtük a kezdeményezést a Bayernnek. Sokáig úgy tűnt, hogy működhet ez a taktika, de egy szerencsés szabadrúgásgóllal egyenlítettek, az utolsó pillanatokban pedig fordítaniuk is sikerült. :( Csalódott vagyok, mert ennél azért többet vártam a csapattól, ami viszont még a vereségnél is aggasztóbb, az Rooney sérülése: pontos diagnózist csak ma állítanak elő, de minden bizonnyal a bokaszalagjaival van probléma, és valószínűleg ki kell hagynia a hétvégi, Chelsea elleni rangadót, és talán a jövő heti visszavágót is. :mellow: Azt hiszem nem kell fejtegetni, hogy mennyi múlik ezen a sérülésen, kicsi az esély rá, hogy Rooney ezt minden következmény (konkrétan - akár többhetes - kihagyás) nélkül megússza, de reméljük a legjobbakat. :unsure: Most a legfontosabb a szombati rangadó, de jövő szerdán, az Old Trafford-on is kemény meccs vár ránk a Bayern ellen, nagyon meg kell dolgoznunk a továbbjutásért. Glory, Glory Man. United!

 

3829.jpgManchester United - Chelsea3779.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 33. forduló) - 2010. április 3., szombat, 13:45 (Élő közvetítés: Eurosport2)

Link to comment
Share on other sites

állítólag 6 hete kihagy majd Wazza. én nem félek ettől, mert van a Unitedben annyi erő, hogy a Traffordon kivégezze az öntelt, nagypofajú FC Hollywoodot .(bayern)

 

a Chelsea ellen keményebb lesz, mert őket nem annyira simán lekontrázni, mint az arsenalt. egy gól fog dönteni: Kiko Macheda 92. percben szerzett gólja.

 

a tegnapi meccsről annyit, hogy az én alltime kedvencem Gary Neville még mindig hiba nélkül tud játszani és még mindig a világ legjobb jobbhátvédje! ő nem nyafog, amikor nem kerül be a csapatba, nem panaszkodik, amikor valaki sérülést okoz neki és hasonlók. VB keretbe, csapatkapitányi karszalagot neki.

a másik: tegnap Wazza is bizonyitotta, hogy benne van még az a vadság, ami miatt jobb, mint messzike meg a többi "zseni": jól odarugott Pranjicnak :lol:

 

LOVE UNITED, HATE GLAZER! (csak, hogy valami újdonság is legyen :lol: )

 

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez a hat hetes kihagyás csak a szokásos, valamelyik angol bulvárlap által terjesztett pletyka (ettől függetlenül lehet, hogy tényleg ilyen hosszú kényszerpihenő vár majd rá), egyelőre még a csapat hivatalos oldalán se közöltek semmit, ugyanis Rooney-t csak ma vizsgálják (vagy vizsgálták) meg Münchenben, de már csak órák kérdése, és pontos információkat kapunk. A visszavágón nagy szükség lenne rá a Bayern ellen, de valóban inkább a hétvégi rangadó az, ahol szinte nélkülözhetetlen (lenne) a játéka, nem mintha alábecsülném a csapatot, de nélküle nem sok esélyt látok arra, hogy mindhárom pontot otthon tartsuk a Chelsea-vel szemben. :mellow: Az már csak "mellékes", hogy egy huzamosabb kihagyás esetén valószínűleg lemondhatna az egyéni trófeákról (gólkirályi cím a bajnokságban (és a BL-ben), európai Aranycipő, stb.). :unsure:

 

sajnos az eredményt elírtad! bár jobb lett volna ez. bíztam benne 1-1 után hogy Rooney betalál még egyszer de sajna nem jött...

Javítva, bár én is jobban örültem volna, ha a gólok fordítva esnek...

Link to comment
Share on other sites

nem csak ez a sérülése van Wazzának, van még ugye a térdével is probléma, ha meg rásérült arra is akkor az lehet 1 hónap.

 

Rooneyval és nélküle is nagy az esély a győzelemre, ha a középpálya összeáll és semlegesíteni tudja őket: Malouda nagy formában van, Lampard nem pörög, de őbenne mindig benne van a gól, Joey Cole nagyon gyenge, Ballack-Deco páros nem nagy szám, de passzolni azt tudnak, Mikel nagyon sokat fejlődött, letisztult játéka van, Anelka kb mint Berbatov, Drogba meg egyenlő Rooneyval, szinte lehetetlen megfogni. az lehet a kulcs, hogy a rögzitett szituációkban kell gólra törni, mert ott sebezhetők. azt még hozzátenném, hogy a Chelsea ugye Drogba nélkül lőtt hetet a Villának, ami mutatja, hogy tudnak nélküle is játszani. a MU pedig négyet a Boltonnak Rooney nélkül, erre azért lehet építeni.

 

LOVE UNITED, HATE GLAZER!

Link to comment
Share on other sites

Na ez a Rooney sérülés jobban fáj, mint a Bayern elleni vereség. Azért az remélem mindenkinek szemet szúrt, hogy mit csináltak a Manchester középpályásai? Nagy hibát követ el a Manchester ha elkezdi azt a játékot játszani, hogy felíveljük Rooney-nak ő meg egyedül elintézi az egész védelmet és gólt lő, mert ez nem fog működni. Hétvégére össze kell kapniuk magukat a középpályásainknak, mert akkor nem lesz 3 pont.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...