Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

nem kamu hír abból a szempontból, hogy a Daily Mirror "kiderítette" hogy Fergusonnak elege lett Andersonból, hogy nem képes 100%osan hajtani és oda tenni magát és főleg nem harcolni a kezdő helyért.

Erre Anderson lenyilatkozta hpgy ő bizony így meg úgy és ő mindent meg fog tenin meg satöbbi, a szokásos, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

Elvileg a Community Shield meccsen veszett össze vele, utána még egyszer játszotta és onnantól padon se volt

 

Amúgy ha tudjátok érdeemes elolvasni a cikket, mert kigyűjtötték hogy a brazilok mit tettek Európába azonkívűl hogy tényleg nagyszerű játékosok jöttek pár éven belül teljesen leamortizálták magukat nem volt kedvük játszani, szemetek voltak a klubjukkal ami mindent megtett értük és egyszer csak cserbenhagyták úgy az egész csapatot. Tényleg Brazília a labdarúgás "fellegvára" de emberileg elég semmilyen nép, lusták és elég visszataszítóak, az egyetlen kivétel talán Kaká, ő teljesen ellentéte mindennek.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tudtok vmit arról, hogy Anderson összeveszett Fergusonnal és szerződést akar bontani, tehát másik csapatba igazolni!? :blink:

Lehet, hogy volt (van) egy kis nézeteltérés kettőjük között, de biztos vagyok benne, hogy emiatt nem fognak különválni Anderson és a csapat útjai, ez egyik félnek sem az érdeke. ;) Az utóbbi időben halványabb teljesítményt nyújtott a brazil, de csak ezért és egy kisebb vita miatt nem fog tőle megválni Ferguson. Ha Ronaldo-val bírt a mester, akkor Anderson "kilengése" sem okoz majd gondot :) , úgyhogy én azt gondolom, nincs miért aggódni. ;)

Link to comment
Share on other sites

nem azzal volt a baja Fergusonnak hogy Anderson nem játszik jól, hanem hogy nem pörög és nem is akar... Ha Anderson újra bizonyít akkor nincs semmi gáz de ha továbbra is hanyagolja Fergie akkor szinte tuti hogy eladjuk, mert ha valaki nincs jóba Fergusonnal annak annyi

Link to comment
Share on other sites

A Manchester-ből a tegnapi VB-selejtezőkön egyedül Berbatov volt eredményes, tizenegyesből ő lőtte a harmadik gólt a bolgárok Montenegró felett aratott 4-1-es győzelme alkalmával, mellette még Park adott gólpasszt egy Dél-Korea - Ausztrália találkozó alkalmával. Rajtuk kívül Valencia (Kolumbia 2-0 Ecuador), Fletcher (Skócia 2-0 Macedónia), Rooney és Carrick (Anglia 2-1 Szlovénia, barátságos meccs), O'Shea (Ciprus 1-2 Írország), Evans (Lengyelország 1-1 Észak-Írország), valamint Evra (Franciaország 1-1 Románia) lépett pályára. Pénteken az utolsó percekben csereként beállt Macheda az olaszok U21-es csapatába (Olaszország 1-2 Wales), Cleverly pedig bemutatkozott az angol U21-es válogatottban (Macedónia 1-2 Anglia).

Link to comment
Share on other sites

9200.jpgTottenham Hotspur - Manchester United3829.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 5. forduló) - 2009. szeptember 12., szombat, 18:30 (Élő közvetítés: Eurosport2)

 

A válogatott meccsek miatti kéthetes szünet után folytatódik a bajnokság, ráadásul nem is akármilyen ellenféllel kerülünk szembe a holnapi nap folyamán. A Tottenham eddig százszázalékos a bajnokságban, az eddigi szereplésüket látva legalább olyan nehéz meccsre számítok, mint az Arsenal elleni bajnoki volt. Kedden a BL-ben a Besiktas vendégeként lépünk pályára, arra a meccsre szerintem különösebben nem kell tartalékolni (persze még véletlenül sem akarom elkiabálni...), és a Spurs ellen azt hiszem szükség is lesz a legjobb játékosokra. Az azért bizakodásra adhat okot, hogy a londoniaknál sérülés miatt hiányzik a kapus Gomes, Ledley King, Woodgate, és Modric, illetve Jenas játéka sem biztos. A mi részünkről Van der Sar ugyebár továbbra sem áll Ferguson rendelkezésére (szeptember végén - október elején valószínűsíthető a visszatérése), a mester szerint Ferdinand játékára viszont van esély (még ha nem is túl nagy), mondanom sem kell, hogy mekkora erősítést jelentene a védelmünk számára. Mindent összevetve tehát nehéz meccs lesz, én azt mondom, itt is, csakúgy mint legutóbb az Arsenal ellen a lényeg az, hogy meglegyen a 3 pont, és akkor ezzel egy ezidáig menetelő csapatot már be is érnénk. ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Tottenham Hotspur 1-3 Manchester United (Defoe 1., illetve Giggs 25., Anderson 41., Rooney 78.)

 

Azok után, hogy Defoe rögtön az első percben megszerezte a vezetést a Tottenham-nek, kis túlzással megjártuk a poklot, de aztán Scholes kiállítását leszámítva minden a lehető legjobban alakult. ;) Ritkán látni olyat, hogy egy csapat egy korán bekapott gól vagy egy kiállítás után után teljesen biztos lábakon áll, mintha mi sem történt volna; a Manchester ma valami hasonlót nyújtott, tanítani való, amit ebben a helyzetben produkáltak. Semmilyen ponton sem lehetett érezni a játékosok egyéni teljesítményén vagy a csapat egészének játékán, hogy hátrányban lennének, és Scholes kiállítása után is teljesen urai voltak a játéknak. Akit mindenképpen kiemelnék, az Anderson: itt volt ez a nézeteltérés közte és Ferguson között, ezek után a mester a kezdőcsapatba nevezte, Anderson pedig csúcsformában játszott, és megszerezte első bajnoki gólját Manchester-mezben. Ferguson zseniális (bár nem tudom, van-e értelme ezt így külön leírni... :) )! És lassan ugyanezt elmondhatjuk Rooney-ról is: fantasztikus formában van, továbbra is tartja a meccsenkénti 1 gólos átlagot, és (még mindig Defoe-val közösen) vezeti a góllövőlistát. A Tottenham ellen aratott győzelemmel ismét megfosztottunk egy csapatot a százszázalékos mérlegtől (egy hét múlva ugyanezt megtehetjük a városi rivális City-vel is), és jobb gólkülönbséggel immár a tabella második helyén vagyunk (bár az Arsenal és a Man. City is egy meccsel kevesebbet játszott). Csak így tovább! ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Csodálatos meccs volt :D ahogy a fiúk fordítottak hmm nagyon jó volt ezt látni és most a játékkal sem volt gond nagyon jól játszottak :) Anderson bizonyított Fletcher nagyon jó volt jobb oldalon Giggs igen nagy gólt akasztott hát Scholes butaságot csinált, de elképesztő volt h nem látszott h emberhátrányban játszanánk és ez hatalmas dolog ez ellen a Tottenham ellen ;) Rooney meg Rooney ismét lenyűgöző volt

 

 

Link to comment
Share on other sites

994.jpgBesiktas - Manchester United3829.jpg (type_champions.gifBajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló) - 2009. szeptember 15., kedd, 20:45 (Élő közvetítés: Nincs)

 

Holnap végre elkezdődik az idei BL-sorozat is! :happy: Idén nem kerültünk össze túl veretes ellenfelekkel (Wolfsburg, CSZKA Moszkva, Besiktas), azt is mondhatnánk, biztos a csoportelsőség, ennek ellenére nem szabad könnyelműen venni a dolgot, és ezt gondolom a csapatnál is hasonlóképpen látják. Ettől függetlenül idén alapesetben minden csoportmeccstől 3 pontot várhatunk, az első győzelmet pedig holnap, a Besiktas otthonában arathatjuk. A török csapatok odahaza veszélyes ellenfelek, de én úgy vagyok vele, hogy hiába lett bajnok tavaly a Besiktas, nálam nincs egy szinten a két török topcsapattal, a Fenerbahce-val és a Galatasaray-al, különösképpen nincs okunk aggodalomra a holnapi találkozót illetően. ;) Nagy formában vagyunk, jó lenne ezt a remek sorozatot az idei első BL-meccsünk megnyerésével folytatni! ;)Glory, Glory Man. United!

 

Ui.: A meccset sajnos sem a TV2, sem pedig a Digisport nem közvetíti élőben, de a Marseille - Milan találkozó után a TV2-n minden aznapi meccsről lesz gólösszefoglaló ;) (remélhetőleg jónéhány Manchester-találattal színesítve :) ).

Link to comment
Share on other sites

hú nagyon gyengék voltunk, szerencsére ez a besiktas bűn rossz csapat. Az egész MU tiszta kaki volt, sétálgattunk, álltunk, Ferguson szerintem a szokás szerint kiküldött 11 embert majd lesz vmi taktikával ment ki mint minden BL idegenbeli selejtezőn. Szerencsére azért a MUban még mindig klasszisok játszanak így ha nyögvenyelősen is de letudtuk a meccset...

jön a sokkal fontosabb vasárnapi city, nem akarok vészmadárkodni de sajnos semmiféle átütő erőt nem érzek a csapatban, csak Rooney az aki viszi a hátán az egészet, de egyedül ő is kevés lesz... egyetlen egy TÁMADÓ KÖZÉPPÁLYÁSUNK sincsen, míg a többiben ott van Kaká, MEssi, Lampard, Gerrard, stb... egy ilyen nagyon hiányzik, de ezenfelül a védelem továbbra is teljesen stabilnak tűnik

Link to comment
Share on other sites

Besiktas 0-1 Manchester United (Scholes 77.)

 

Én nem láttam a teljes meccset, csak az összefoglalót a tegnapi közvetítés után, de az az eredményből is egyértelműen látszik, hogy nem nyújtottunk túl meggyőző teljesítményt. :huh: Hasonló érzésem van, mint az idei első bajnoki után, amitől többgólos győzelmet vártam, de végül csak egy eléggé soványnak tűnő 1-0 lett, bár elégedetlen korántsem vagyok - vannak ilyen meccsek, amikor nem megy annyira a játék, de attól (is) ilyen erős a csapat, hogy ezeket a meccseket is be tudják húzni (a bajnokságban is volt jónéhány ilyen találkozó az utóbbi években). Az eredmények miatt nem aggódok, meg lehet nézni, hogy tavaly például milyen mérleggel lettünk csoportelsők :) , a legjobb tizenhat közé jutás idén is teljesen biztos(nak tűnik). ;) És ahogy abel13 is mondja, a hétvégi, City elleni bajnoki most fontosabb, mint ez a BL-fellépés volt (talán ennek is tudható be a visszafogottabb teljesítmény), bár én nem érzem úgy, hogy egyedül Rooney az, akitől a "megváltást" lehet várni; csapatszinten (is) nagyon rendben vagyunk, a Ronaldo-hiány már nem téma, engem inkább a City formája aggaszt egy kicsit (bár ha Adebayor-t addigra eltiltják... :) ). De alapvetően a bajnokság és a BL terén sincs miért aggódni, jók vagyunk! ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

3829.jpgManchester United - Manchester City5262.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 6. forduló) - 2009. szeptember 20., vasárnap, 14:30 (Élő közvetítés: Eurosport2)

 

Hétvégén még a szerdai BL-rajtnál is fontosabb meccs vár ránk, hisz vasárnap jön a városi rangadó. Hozzánk hasonlóan a City is nagy formában van, azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, az utóbbi évek egyik legnagyobb és egyben legfontosabb manchesteri derbije előtt állunk (bár nem mintha bármelyik rangadót is félvállról lehetne venni, az ilyen találkozók a táblázaton elfoglalt helytől, a formától, és minden mástól függetlenül az év legfontosabb meccsei között szerepelnek - ahogy a remek futballközhely tartja :) ). A vendégeknél hárommeccses eltiltása miatt biztosan nem játszhat Adebayor, tőle lehetett talán a leginkább tartani, a legutóbbi bajnokit kihagyó Robinho és Tévez játékáról nem tudok biztosat, de majd még utánanézek. Nálunk Van der Sar továbbra sem szerepelhet, és Ferdinand játéka is kérdéses, reméljük rendben lesz, különösebben nem is kell részleteznem, mennyit számítana ő a védelem tengelyében a City támadóival szemben (bár ha az alap csatárhármas egyik tagja sem játszhat (egyikük ugyebár egész biztosan nem lép pályára), akkor már nem is tűnik olyan erősnek az a támadó-alakzat :huh: ). Ha vasárnap nyerünk, sorozatban a harmadik csapatot foszthatnánk meg a hibátlan mérlegétől, és nagyon előnyös helyzetbe kerülnénk (akár még a táblázat élére is állhatnánk, amennyiben a Tottenham megverné a Chelsea-t) úgy, hogy három rangadót már magunk mögött tudhatunk. ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

A csapat önbizalmával most nem lehet gond, a Besiktas elleni soványka győzelem kicsit talán visszavehetett belőle, de az Arsenal és a Tottenham elleni sikernek azért megvan a maga hatása. :) És lacey, ahogy Rooney-t ismerem, őt az a szerdai eset csak még inkább feltüzeli (bizonyítási vágy és hasonlók). :);)

 

Ami még kicsit aggaszt, hogy a City-nek jóval több ideje volt a pihenésre és arra, hogy rákészüljenek a holnapi rangadóra, mivel hét közben nem volt meccsük. Reméljük ez nem lesz kihatással a meccsre.

 

Kicsit utánanéztem a City sérültlistájának is: a Transfermarkt szerint Tévez rendben van, Robinho viszont előreláthatólag csak november elején térhet vissza, rajta kívül Kompany is biztosan hiányozni fog, és Santa Cruz játékára sincs túl sok esély.

Link to comment
Share on other sites

Jól áll a csapat. Az Arsenal, Tottenham elleni győzelmek nagyot dobtak a csapatmorálon véleményem szerint, két nagyon fontos mérkőzés volt. De a holnapi meccs közel azonos szinten van az utóbbi kettővel ( ha a Besiktas elleni soványka győzelmet nem nézzük). Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Kis pontosítás a City sérültlistájával kapcsolatban: a csapat (mármint a United) hivatalos oldalán, a 'Match Pack'-ben leírtak szerint Tévez játékára is kicsi az esély, mivel még mindig a brazilok elleni VB-selejtezőn összeszedett térdsérülésével bajlódik, Robinho helyzete változatlan, ő biztosan nem játszik, Santa Cruz pedig csak a héten állt végzett újra teljes értékű edzésmunkát, így az ő kezdőcsapatba kerülése sem garantált. Bár Hughes-nak szerintem meg kell kockáztatnia, mivel rajta kívül csak Bellamy személyében áll a rendelkezésére nevesebb játékos a támadósorban, ha háromcsatáros játékkal állnak ki, akkor még Wright-Philips is ide sorolható, de kétlem, hogy egy ilyen taktikát megkockáztatnának ellenünk. :huh:

 

Ferdinand-ról egyelőre még nem lehet biztosat tudni, lehet, hogy ha továbbra is bizonytalan az állapota, akkor Ferguson inkább pihenteti és Evans lesz Vidics párja a védelem közepén, szerintem vele sem lenne sokkal gyengébb a hátsó alakzatunk, ő is jó formát mutatott az eddigi meccsein. Persze a legjobb az lenne, ha egy teljesen egészséges Ferdinand szerepelhetne a védelem tengelyében.

Link to comment
Share on other sites

Giggs hihetetlen ,hogy ennyi idősen ilyen meccset játszott :) Mindig is csodáltam.

Mondjuk a bíró rendesen benne volt mert a 4perc helyett 7et hosszabbított és ha beleszámoljuk ,hogy a MU cserélt akkor is max 5percet kellett volna hosszabbítani szóval a City drukkerek jogosan lehetnek felháborodva de ez mit sem változtat az eredményen.

 

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 4-3 Manchester City (Rooney 2., Fletcher 49., 80., Owen 96., illetve Barry 16., Bellamy 52., 90.)

 

CSODÁLATOS! A tavalyi Aston Villa és Tottenham elleni fordításoknak is megvolt a maga varázsa, de ilyet (és most elsősorban a végjátékra gondolok) még nem értem, amióta a Manchester-nek szurkolok. Nem csak az óriási öröm miatti elvakultság mondatja velem, de összességében nézve a csapat játékára, főleg a második félidő nagy részében nem lehetett panasz (az első játékrészben lehettünk volna jobbak is, hiányoztak a gólhelyzetek), a góljainkat egyéni hibák miatt kaptuk (az elsőnél megint előjött Foster betlizése, a harmadiknál Ferdinand hibázott nagyot azzal a könnyelmű átemelési kísérlettel, bár azért Foster is odaérhetett volna a rövid sarokra), a másodikat pedig ember nem védte volna. Rooney a tovább tartó egy egészes meccsenkénti gólátlagával óriási, a Fletcher-dupla sem mindennapi jelenség (ráadásul milyen fontos két gól volt az), de a legnagyobb hős ma egyértelműen Owen! Igaz Giggs is csak egy kicsivel marad el tőle, ő is elképesztően, a korát meghazudtolóan játszott, fénykorában sem nyújthatott volna jobb produkciót. A győztes gólunkat követő reakcióm hasonló volt, mint amikor Van der Sar hárította Anelka büntetőjét vagy amikor a májusi Arsenal elleni meccsünket lefújták, és a boldogság is majdnem akkora volt, mint a BL-győzelemnél és a bajnoki cím bebiztosításakor. :)GLORY, GLORY MAN. UNITED!

Link to comment
Share on other sites

3829.jpgManchester United - Wolverhampton Wanderers479.jpg (type_carling.gifAngol Ligakupa) - 2009. szeptember 23., szerda, 21:00 (Élő közvetítés: Nincs)

 

Az utóbbi három hét elég kemény volt, három rangadó a bajnokságban és az idei első BL-csoportmeccs, hét közben lehet egyet pihenni, és gondolom Ferguson is erre fogja felhasználni a Ligakupa-meccset. Persze az elsődleges cél még így is természetesen a továbbjutás. :) Azt gondolom, a Wolves-t még úgy is meg kell vernünk, hogy az alapemberek közül nem sokan fognak kezdőként szerepelni a meccsen, ezzel szemben az ellenfél minden bizonnyal ha nem is a lehető legjobb összeállításában fog kiállni, de olyan tartalékolás biztosan nem lesz az ő részükön, mint nálunk. Jó alkalom ez a bizonyításra, de nem csak a fiataloknak, többek között például Owen-t is a kezdőbe várom, a City elleni győztes góljának köszönhetően nálam már szinte semmi kétség nem maradt afelől (igaz eddig sem volt igazán), hogy jól jártunk a leigazolásával, remélem szerdán is eredményes lesz. ;)Glory, Glory Man. United!

 

Manchester United 1-0 Wolverhampton Wanderers (Welbeck 66.)

 

Nem "pörgette túl" magát a csapat, éppen annyit adtak ki magukból, amennyi a továbbjutáshoz kellett, és szerintem ezzel nincs is semmi gond, itt most tényleg csak a sima továbblépés volt a fő cél, a nagy eredményeket majd a bajnokságban és a BL-ben kell hozni. ;) Örülök, hogy Welbeck (győztes) góllal tért vissza a nagycsapatba, és ha Owen ezúttal gólt nem is szerzett, de a gólpassza nagyon ott van. Szép volt!

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

491.jpgStoke City - Manchester United3829.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 7. forduló) - 2009. szeptember 26., szombat, 16:00 (Élő közvetítés: Eurosport2)

 

Három rangadó után végre egy könnyebbnek ígérkező ellenfél, bár azért a Stoke-ot sem szabad alábecsülni, elég masszív együttes, én úgy érzem, egyre inkább a középcsapatok, nem pedig a kiesőjelöltek sorába húznak (jó példa erre az idei teljesítményük is). A hétközi Ligakupa-fellépés alkalmával Ferguson-nak lehetősége volt pihentetni az alapemberek nagy részét, de a szerdai BL-meccs (ahol egyébként a legerősebb csoportbeli riválisunkat, a Wolfsburg-ot fogadjuk az Old Trafford-on) miatt lehet, hogy a holnapi találkozón is lesz egy kis tartalékolás. Akárhogy is, örülnék, ha Valencia a kezdőben kapna helyet a Stoke ellen, és akár még Owen is bekerülhet (Berbatov-ot lehetne pihentetni, ha a Wolfsburg ellen két csatárral állunk majd ki, akkor Rooney mellett gondolom úgyis ő lesz a kezdő), a középpálya teljes összeállítására viszont tippem sincs, Ferguson-nál ezt már jó ideje nem lehet tudni :) (a védelem minden valószínűség szerint az alap lesz). Bármilyen összeállításban is kezd a csapat, a lényeg természetesen ezúttal is a három pont begyűjtése; akár több gólos győzelmet is el tudok képzelni. ;)Glory, Glory Man. United!

 

Szerk.: Korábbi hír, hogy Van der Sar sajnos további három hétig nem állhat a csapat rendelkezésére. :(

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Stoke City 0-2 Manchester United (Berbatov 62., O'Shea 77.)

 

Az első félidőben a nyomasztó fölény ellenére sem teljesítettünk túlzottan jól, nem volt túl sok helyzetünk, de aztán a második játékrészben jött Giggs, aki ezúttal csereként beállva döntötte el a javunkra a meccset. ;) Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy ezúttal is nyertünk, hanem egyúttal át is vettük a vezetést a tabellán, mivel a Wigan hazai pályán 3-1-re legyőzte a Chelsea-t! :happy:Giggs ezúttal is óriási volt, a mai és a Man. City elleni meccsek alapján szerintem túlzás nélkül kijelenthető, hogy úgy játszik, mint fénykorában, de az ő kiváló formája mellett Berbatov góljának is örülök, még ha az ő részéről nem is kellett túl nagy megerőltetés ahhoz a találathoz. :) Hét forduló után a helyünkön vagyunk, vezetjük a bajnokságot! B)Glory, Glory Man. United!

 

Megvolt a Ligakupa 4. körének sorsolása, az október végén esedékes következő fordulóban a Barnsley-hoz látogatunk. Ismét egy könnyedebb feladat előtt áll a csapat, papíron még gyengébb is a következő ellenfél, mint a hét közben legyőzött Wolverhampton, semmi akadálya, hogy továbblépjünk a negyeddöntőbe. ;) Egy nagycsapat a 4. körben egyébként biztosan búcsút int a Ligakupának, mivel az Arsenal a Liverpool-t fogadja majd.

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

3829.jpgManchester United - Wolfsburg1539.jpg (type_champions.gifBajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló) - 2009. szeptember 30., szerda, 20:45 (Élő közvetítés: Nincs)

 

Szerdán a legnagyobb csoportbeli riválisunkat fogadjuk hazai pályán. A Wolfsburg hiába volt tavaly német bajnok, az európai szinten vett elittől még elég távol vannak, ellenük is kötelező a három pont begyűjtése. ;) A csapat továbbra is jó formában van, bár ez az ellenfélről is elmondható, a 'farkasok' úgy tűnik túlvannak egy hullámvölgyön, és ismét sorra nyerik a meccseiket, de ez nem lehet akadály számunkra. ;)Glory, Glory Man. United!

 

A Manchester hivatalos kezdőcsapata: Kuszcsak - O'Shea, Ferdinand, Vidics, Evra - Valencia, Carrick, Anderson, Giggs - Rooney, Owen

 

Van néhány meglepetés a kezdőt illetően, a legnagyobb talán az, hogy Foster helyett Kuszcsak áll a kapuban, de arra sem számítottam, hogy Berbatov helyett Owen lesz a kezdő csatár (bár most legalább két klasszikus támadóval állunk fel). De biztos vagyok benne, hogy Ferguson tudja, mit csinál. ;)Go MU!

 

A csoport másik meccsét egyébként korábban játszották, itt a CSZKA 2-1-re nyert a Besiktas ellen.

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

győzött a United 2:1-re, szerintem ennyi elég :D naneem Dzeko góljánál kicsit megijedtem (nem láttam a meccset csak Livescore-ra néztem fel), de utána nem sokkal jött Giggsy fiú egy szabadrugással, ami érdekesen pattant meg, de gól lett belőle. 10 perccel később Carrick rúgott egy nagyon szép gólt, amivel győzött a MU. csak így tovább !

 

GO UNITED!!!

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 2-1 Wolfsburg (Giggs 59., Carrick 78., illetve Dzeko 56.)

 

Örülök a győzelemnek, ha nem is teljesen simán, de meglett a három pont, és két forduló után ahogy kell, hibátlanok vagyunk a BL-ben. ;)Giggs megint óriási volt, hiába pattant meg a labda a szabadrúgást követően, a gól az gól (egyébként Benaglio kapus mozgásából ítélve nem biztos, hogy odaért volna, ha a sorfalból senkin sem pattan meg a labda, és akadálytalanul mehet a kapu bal oldala felé), mellesleg Carrick -amúgy valóban nagyon szép- gólja előtt Giggs tette le neki a labdát, tehát statisztikailag megint hasonlóan eredményesen zárt, mint az utóbbi meccsein (ezúttal gól és gólpassz). Carrick góljának is örülök, az utóbbi időben mintha a megszokottnál kevesebb lehetőséget kapott volna, igaz ez lehet az idén valamivel erőteljesebb rotáció miatt van, és az egyensúly megtartása végett maradt ki az utóbbi időben a kezdőből több bajnokin is. :huh: Élőben én sem láttam a meccset, csak egy részletesebb összefoglalót néztem meg, így a játékunkról nem nagyon tudok mit mondani, a lényeg úgyis az, hogy a legnagyobb csoportbeli riválisunkat legyőztük hazai pályán, és töretlenül haladunk a csoportelsőség felé. ;)

 

3829.jpgManchester United - Sunderland3814.jpg (Barclays_Logo.gifAngol bajnokság, 8. forduló) - 2009. október 3., szombat, 18:30 (Élő közvetítés: Digisport)

 

A hétvégén a Sunderland-et látjuk vendégül, aztán a VB-selejtezők miatt megint lesz egy kéthetes szünet, azalatt Owen tegnap összeszedett sérülése is rendbe jöhet (nagyjából három hét kényszerpihenőt jósoltak neki), és a Bolton ellen már talán Van der Sar is a kapuba állhat. :rolleyes: Szombaton azért nélkülük is nyernünk kell, márcsak azért is, mert ebben a körben a Chelsea és a Liverpool egymással játszik, így egy győzelemmel nagy nyertesei lehetünk ennek a fordulónak. ;) A Sunderland ellen a tavalyi szezonban mindkét találkozó nagyon szoros volt, és a csapat eddigi formája alapján most sem számítok könnyű meccsre. A legfontosabb Bent semlegesítése lesz, ha őt hatástalanítani tudja a Ferdinand-Vidics kettős, akkor a mi térfelünkön nem adódhat gond, elöl pedig egy-két Rooney- és Giggs-villanás, és kész. :) Ennyire persze nem lesz egyszerű, de bízzunk a három pont begyűjtésében. Jó lenne többgólos győzelmet aratni, hogy a Chelsea esetleges győzelme esetén is biztosan tartani tudjuk az első helyet. ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 2-2 Sunderland (Berbatov 51., A. Ferdinand 92.-öngól, illetve Bent 7., Jones 58.)

 

Kétes érzéseim vannak: egyrészt csalódott vagyok, mert a papírforma szerint ezt a találkozót meg kellett volna nyernünk, másrészt viszont a játékunk képe alapján sajnos csak ennyi volt benne a meccsben. :( Talán a két csapat mentalitása közti különbségnek is köszönhetően alakult ki ez az eredmény, fejben nem igazán tudtuk felvenni a versenyt a Sunderland játékosaival, miután hátrányba kerültünk, az első félidőben gyakorlatilag nem is volt igazán nagy helyzetünk, nem erőltették a támadásokat, nem volt akkora nyomás az ellenfélen, mint mondjuk a Tottenham elleni bajnokin. :huh: És akkor ott voltak még olyan "apróságok", mint például Foster újbóli betlizése (szerintem mindkét gólban benne volt, a másodikban egyértelműen). Az egyetlen igazi pozitívum a mai meccsen csak Berbatov parádés gólja volt. Nagyon kellett volna ez a győzelem, már csak azért is, mert nagyot nyerhettünk volna a holnapi Chelsea - Liverpool összecsapáson, így most remélem, hogy a 'kékek' nem nyerik meg azt a találkozót, és így megőrizhetjük az első helyünket a tabellán. Legközelebb két hét múlva lesz bajnoki (a Bolton-hoz látogatunk majd), addigra újra össze lehet rázni a csapatot, és talán már Van der Sar is bevethető lesz, nagy szükség lenne rá. ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Hát elég érdekes meccs volt csalódott vagyok mert simán nyerni kellett volna de a meccs mentalitása meg alakulása miatt még örülni is lehet :mellow: olyan érdekes érzés volt a levegőben... szokásos rossz meccsek ahol mintha nem az a csapat játszana amit megszokhatunk rendszerint

Nagyrészt sikerül hozni az iylen meccseket de most h kétszer is hátrányba kerültünk... ez volt a maximum

Nem nagy baj szomorkodni nem érdemes mások is botlottak már az idén :) 2 hét múlva 1 egészen más csapat fog kijönni a pályára ebben biztos vagyok ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...