Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Üdv

 

Berba 1 hulladék nem soakt ér Benzema ezerszer jobb játékos mint ő és röhögve mentem volna megvenni a mezét ha ide igazolt volna :(

 

Nem a kiszúrást kell nézni hanem a csapat érdekeit....

Tavaly is épp Berba miatt került rossz helyzetbe Tévez most pedig szükség lenne rá :angry:

De mind1 ez egy ilyen év a fiataloknak kell fejlődni h jövőre megint igazi világverő klub legyünk, mert bajnoksában meg 1-2 kupában van esélyünk azért odáig nem süllyedünk h nem nyerünk 1 kupát sem, de a bl-ben nem hinném h túlzott esélyeink lennének a végső győzelemre... bár én bízok a csapatban :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

most Gignac az egyik jelölt, a francia gólkirály

André-Pierre Gignac a Manchester United kiszemeltje.

 

Újabb francia csatár került képbe az MU-nál

 

Mint ismeretes, a Vörös Ördögök Karim Benzema (Olympique Lyon) megszerzésén ügyködnek, és a The Daily Star szerint rajta kívül még egy gall éket megszereznének.

 

André-Pierre Gignac-ról van szó, aki az elmúlt idényben 24 góljával a Ligue 1 gólkirálya lett, és az egyik legfőbb letéteményese a Toulouse FC negyedik helyének, teljesítményének köszönhetően pedig a francia válogatottban is bemutatkozhatott.

 

Az Aston Villa és a Blackburn Rovers szintén érdeklődik a 23 esztendős futballista iránt, aki a Daily Star szerint 11 millió font körüli összegért kelhet el.

 

talán az új Cantona? :mellow:

Link to comment
Share on other sites

De végülis asszem mind1 is a dolog, mert Benzema már a Reálé lesz. <_<

 

Mai hír:

 

Bár a tegnapi nap folyamán Karim Benzema csapattársa, Miralem Pjanic úgy nyilatkozott, hogy a fiatal francia támadó 45 millió font ellenében hamarosan aláír a Manchester United gárdájához.

 

Nos, Pjanic kijelentésének nincs sok valóság alapja, ugyanis ma kiderült, hogy Karim Benzema a Real Madrid együttesénél folytatja pályafutását.

 

A Lyon ugyanis elfogadta a spanyol csapat legújabb, 35 milliós ajánlatát Benzema-ért, továbbá segítette a transzfer létrejöttét az is, hogy Királyi gárda elnöke, Florentino Pérez igen jó kapcsolatot ápol a francia csapat vezetőségével.

 

Sir Alex Ferguson csapatának tehát más támadó után kell néznie, szóbajöhet még Huntelaar, Villa esetleg Eto'o szerződtetése.

 

Forrás: Goal.com

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Gignac hát igen nem 1 ismert név azért 1 gólkirályi cím mégiscsak nagy dolog :)

Válogatottban láttam 1-2 meccset lehet h van benne fantázia, de nem lesz egyből olyan sztár h komolyabban számítani lehessen rá majd ő is 1-2 év múlva

Link to comment
Share on other sites

Vagy aki még szóba jöhet szerintem, az Huntelaar. A Real őt is eladólistára tette, és most nagyon úgy tűnik, hogy ő maradt az egyetlen komolyabb név, akiért harcba tudunk szállni. :huh: A madridi "kirándulása" nem sikerült éppen a legfényesebbre, bár azt megjegyezném, hogy néhány meccs után beindult ő, termelte rendesen a gólokat, csak hát az a "kis" Barcelona elleni kudarc a padlóra küldte az egész csapatot, a bajnokság végéig nem tudtak talpra állni, és ilyen háttérrel a holland sem tudot gólokat szerezni. Huntelaar-t a legjobb csatárok között tartották számon, ez a félresiklott madridi időszak eléggé rontja a róla alkotott összképet, de szerintem ő semmivel sem lett rosszabb játékos, és ha idehoznánk, talán -minden tekintetben- Van Nistelrooy nyomdokaiba léphetne. És nem is lenne olyan nehéz megszerezni, hisz igazán komoly érdeklődőről eddig még nem lehetett hallani, úgyhogy ha Ferguson és a többiek kicsit nagyobb erőbedobással mennek érte, mint Benzemáért (most nehogy valaki azt higgye, őket hibáztatom azért, hogy a Real elhappolta előlünk a franciát!), akkor meglehet, és érte nem is kell olyan óriási összegeket "kicsengetni". Csak kérdés, hogy Ferguson is Benzema egyik lehetséges alternatívájaként számol-e vele... :huh:

Link to comment
Share on other sites

Berbatov-ot bármilyen véleménnyel is vagyok (vagyunk) róla, inkább tartsák meg, csak nehogy az legyen, hogy Ferguson a cserepadra igazoljon csatárt; értsd: a bolgárra továbbra is a kezdőcsapatban számít, és csak kiegészítőembert hoz támadóposztra. :mellow: Remélem Sir Alex tudja mi a helyes, és Benzemához hasonló nívójú játékost igazol majd. ;)
Link to comment
Share on other sites

Agüero valóban nem rossz, ő is inkább technikás, mintsem az az erőcsatár-típus, de szerintem biztosan nem fog idejönni, és kétlem, hogy Ferguson is egyáltalán harcba szállna érte. Lehet csak nekem tűnik így, de az angol bajnokság valahogy nem neki való hely, nem hiszem hogy olyan teljesítményt tudna nyújtani, mint most az Atlético-ban. :huh:
Link to comment
Share on other sites

Továbbra is csatárt keres a Manchester United, amely szerdán koraeste szembesült azzal a ténnyel, hogy lemaradt a fő célpontnak tartott, a Real Madridhoz igazoló Karim Benzemáról. Az angol klub ezért újabb labdarúgót szemelt ki Carlos Tevez pótlására, aki nem más, mint az elmúlt napokban az AC Milannal hírbe hozott, a vasárnap befejeződött Konföderációs Kupán a győztes brazil válogatott első számú gólvágójának számító Luis Fabiano.

 

Az AS című spanyol sportnapilap úgy tudja, a sokáig Benzemára vadászó angolok most biztosra mennek, hiszen „csak” a milánóiakat kell megelőzniük a brazil klasszis megszerzéséért. Az olaszok anyagi helyzete pedig nem rózsás, ezen még az is csak részben változtat, hogy 65 millió eurót kasszíroznak Kaká eladásából.

 

A napokban arról írt a nemzetközi sajtó, hogy a Milan mintegy 20 millió eurót fizetne a csatárért, ez pedig egyáltalán nem felelne meg a brazilt birtokló Sevillának. A spanyol klub ugyanis legalább 30 milliót kér Luis Fabianóért, aki az utóbbin időben a brazil válogatott első számú csatárává nőtte ki magát.

 

Manchesterben pedig egyre türelmetlenebbül keresik Tevez „utódját”, Benzema mellett már lemaradt a klub David Villáról is, aki nem akar Angliába igazolni, csak az FC Barcelona mezére hajlandó cserélni a Valencia „öltözetét”. Az Atlético Madridban szereplő Sergio Agüeróért több mint 50 milliót kellene fizetni, a legfrisebb hírek szerint ő sincs már a „vörös ördögök” átigazolási terveiben.

 

Luis Fabiano azonban már megfelelne Sir Alex Ferguson vezetőedzőnek, 30 millió eurós kivásárlási ára nem jelenthet gondot, lévén az MU bankszámlájára már meg is érkezett Madridból a Cristiano Ronaldóért járó közel 100 millió euró.

Luis Fabiano nem rossz játékos, szerintem megállná a helyét az angol élvonalban is, és az ő leigazolásával biztosak lehetünk benne, hogy Ferguson nem a cserepadra keres játékost a támadóposztot illetően; Berbatov-nak nem sok esélye lenne a kezdőcsapatba férkőznie a brazil mellett. Majd meglátjuk mi lesz, különösebben akkor sem lennék szomorú, ha Fabiano a másik kedvencemhez, a Milan-hoz igazolna, de nekik ott van még Adebayor is, és tény, hogy a Manchester-nek is nagy szüksége van egy (több mint) 'épkézláb' támadóra. ;)

Link to comment
Share on other sites

Elképzelhető, hogy Michael Owen a Manchester Unitedben folytatja pályafutását – legalábbis a Sky Sports News úgy értesült, hogy megkezdődtek a puhatolózó tárgyalások a korábbi aranylabdás támadó és a „vörös ördögök” között.

 

Konkrétumok egyelőre nem ismertek, de az tény, hogy Owen szabadon igazolható, mivel szerződése lejárt a Newcastle Unitednél – és az is, hogy a Manchesternek szüksége van támadókra, miután Carlos Tévez és Cristiano Ronaldo is elhagyta az angol bajnokot.

Owen-el az a helyzet, hogy nem igazán illik bele ebbe a csapatba, és az elmúlt években mutatott teljesítményét látva nemhogy alapember nem lehetne (mondjuk ez egyébként is teljesen egyértelmű), de lehet, hogy csereként sem vennénk túl sok hasznát. De az tény, hogy ingyen igazolható, szóval lehet, hogy megérne egy próbát, de az ő szerződtetése még korántsem oldaná meg a támadó-gondjainkat. Egyébként szerintem ez csak 'kósza' híresztelés (pletyka), erősen kétlem hogy Ferguson egy ilyen játékos leigazolásában gondolkodna.

 

Még egy hír:

A Manchester United brazil tehetsége, Rodrigo Possebon ideiglenesen távozik az Old Traffordról, és egy évre kölcsönben a portugál élvonalban szereplő Braga csapatához kerül.

 

Portugál sajtóinformációk szerint a 20 éves középpályás csütörtökön átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és az érintett klubok hamarosan hivatalosan is megerősítik a klubváltást.

Link to comment
Share on other sites

Amint arról már beszámoltunk, elképzelhető, hogy Michael Owen a Mancheter Unitednél folytatja páyafutását – sőt, a Daily Telegraph értesülései szerint az aranylabdás támadó már az orvosi vizsgálatokon is átesett a „vörös ördögöknél”.

 

Amennyiben az MU orvosi stábja elégedett lesz a vizsgálatok eredményével, minden akadály elhárul a 29 éves leigazolása elől, mivel a támadó szerződése lejárt a Newcastle Unitednél.

 

Owen karrierje során sokat volt kénytelen kihagyni visszatérő térdproblémái miatt.

 

És egy cikk a hivatalos oldalról:

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={C7DF7CEC-3BC3-4859-A3FD-FE4AAD215DD8}&newsid=6635629

Hogy Owen már (állítólag) az orvosi vizsgálatokon is átesett (ill. át fog)?? :huh: Nagyon úgy tűnik, hogy egyik napról a másikra lesz egy aranylabdás támadónk. Bár természetesen Owen esetében ez az elismerés nem igazi mérvadó. Ha mindez igaz, Ferguson kicsit meglepett, főleg mert ezzel az igazolással nem a jól ismert utat követi (bár csatárigazolásoknál nem a fiatal tehetségeket szokta előnyben részesíteni - pl.: Tévez, Berbatov), és erősen kérdéses, hogy mit várhatunk egy ilyen támadótól. :huh: De mégegyszer mondom, ha Owen-t meg is szerezzük, (szerintem) akkor is szükségünk van még egy olyan támadóra, mint pl. Luis Fabiano.

 

Érdemes még elolvasni a hivatalos oldalon található cikk végén, hogy Cristiano Ronaldo mit nyilatkozott a Manchester-el kapcsolatban. Azért bármilyen felhajtás, stb. van most körülötte, nem felejtette el honnan jött...

 

IBRA IBRA IBRA :D

Bárcsak igaz lenne :rolleyes:

?? :)

Link to comment
Share on other sites

- Zlatan lehet a következő célpont
Olasz lapértesülések szerint a Manchester Unitednél fontolóra veszik az Inter játékosának leigazolását.
A Corriere Dello Sport szerint Sir Alex Ferguson miután kudarcot vallot Karim Benzema leigazolásával új támadó után néz.

Ibrahimovic a szezon végén adott alapot a pletykáknak miután kijelentette, nem biztos, hogy az olasz bajnoknál folytatja pályafutását.

Azóta lehetett hallani arról, hogy a svéd gólgyáros a Barcelonához igazol, végül azonban az üzlet kútba esett, mivel a katalánok David Villát szeretnék csapatukban látni.

Korábban a támadót a Real Madriddal is szóba hozták, azonban miután a királyiak leigazolták Benzemát nem valószínű, hogy újabb csatár leigazolásán törik a fejüket.

A Corriere szerint a Manchester United lehet az egyetlen célállomás azesetben, ha Ibrahimovic távozni akar jelenlegi klubjától. Az Inter korábban kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén hajlandóak megválni egyik legnagyobb sztárjuktól. 

Forrás: Goal.com

Link to comment
Share on other sites

Így már értem, hogy mire céloztál, merchanies. :) Ibrahimovic megszerzésének minden más eddig felvetett játékos (Luis Fabiano, Huntelaar, stb.) leigazolásánál jobban örülnék, és szerintem nem is irreális a dolog, a pénzünk végülis megvan rá, és más már nem igazán van harcban érte (a Real-nak Benzema érkezésével már nincs rá szüksége, a Barca már jó ideje elfelejtette őt és vélhetően Villát szerzik meg, a Chelsea pedig hát kizárva, mint minden ilyen szintű játékos esetében :) ). Majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre én (is) bizakodok. ;)

Link to comment
Share on other sites

Azt hiszem lassan kezdhetjük tényként kezelni, hogy a Manchester-nek megvan a második nagy nyári igazolása, Michael Owen személyében. ;) Személyes részről korábban már minden lényegeset leírtam ezzel kapcsolatban, nem ismételném magamat; mindenesetre annyit még hozzátennék, hogy kicsit furcsa lesz az ő megszerzése olyan szempontból, hogy a nagy rivális Liverpool-nál gyakorlatilag élő legendának számít (gondolom ennek az okaival mindenki tisztában van). :huh: Az biztos, hogy nem lennék boldogtalan, ha itt is olyan eredményes lenne, mint a liverpooli korszakában, de -nem sértésnek vagy hasonlónak szánom, de- szerintem már az is túl nagy elvárás tőle egy ilyen csapatban, hogy csereként komolyabban hasznára váljon a csapatnak, nemhogy alapember legyen, aztán még ontsa a gólokat... :huh: De remélem, hogy nem fog csalódást okozni (vagy legalább csak akkorát, ami még azért 'elviselhető' :) ). Mindenesetre azt továbbra is tartom, hogy ezzel még nem szabad leállni, szükségünk van még legalább egy komoly csatárra, a legvalószínűbb jelenleg Luis Fabiano, de Ibrahimovic-ról sem kell egyelőre teljesen lemondani (pl. mert Owen-ért semmit nem kellett fizetnünk, szóval abból az állítólagos 100 millió fontból még megvan 84 B) ).

Link to comment
Share on other sites

Luis Fabiano mióta komoly csatár kedves Vassadi? :D Szerintem éppen egy nem TOP csatár. Ha csatár kellene Angliába, az egyértelműen Ibrahimovic. Fizikuma kíváló, gólokat lövi és még technikás is.

Link to comment
Share on other sites

Én ugyan nem vagyok MU Párti de Owen játékát imádtam hihetetlen érzékel tud(ott :( ) beleérni a beadásokba és rendkívül gyors volt sajnálom hogy elment a madridba igazi luxus csere volt de nem több...

Szerintem ha egy kicsit magára talál tökéletes párja lehet rooney nak hisz a válogatottban is érezték egymást azért.

Csak az a probléma hogy nem lesz alapember és egy ien szintű játékosnak kell hogy játsszon .

Nem lenne jó ha saviola sorsára jutna én drukkolok neki szerintem van még pár jó éve :)

 

Link to comment
Share on other sites

Robinho11, persze hogy én is annak örülnék a legjobban, ha Ibrahimovic-ot sikerülne szerződtetnünk, de azzal nem értek egyet, hogy Luis Fabiano nem topcsatár. :huh: Lehet, hogy éppenséggel a világ legjobbjai között nincs ott, de azért megmutatta ő (pl. a Konföderációs Kupán vagy a két évvel ezelőtti szezonban, amikor majdnem gólkirály lett a spanyol bajnokságban), hogy milyen játékos; vele sem járnánk rosszul. Persze ha a sajtó még jobban "tömi" majd ezt az Ibrahimovic-dolgot (és miért ne tennék, hisz ő sem maradhat olyan csapat nélkül, amelyikkel közeli viszonyba hozzák :) ), akkor mindenki azt fogja hajtani (azt hiszem velem együtt :) ), hogy hozzák csak, meg hogy ha ő jön, akkor..., és hasonlók; csak aztán nehogy olyat "koppanjunk", mint Benzemával. :mellow: Legalább fél lábbal maradjunk a realitások talaján :) , és mondjuk, hogy jöhet Luis Fabiano, de természetesen Ibrahimovic-ot ide! :happy::)

 

DreaM14, én is szeretném, ha Owen-nek jó és legfőképpen (nem csak a csapat, hanem a saját szempontjából is) eredményes évei lennének, de ha már az imént a realitások talajáról beszéltem, akkor ahogy te is mondtad, alapember (szinte biztosan) nem lesz Owen-ből.

Link to comment
Share on other sites

Ugye a nyáron már volt 2 igazolásunk: Dodo és Valencia.

 

Ma újabb 2 fővel bővölt a csapat:

A Charltonból igazolt fiatal védőt a United - ManUtd.com
Megvan a Manchester United második nyári igazolása is, Sir Alex Fergusonék ugyanis Luis Antonio Valencia után megszerezték a Charlton Athletic 15 esztendős védőjét, Sean McGintyt is.

Az ír utánpótlás játékost a londoni egyesület is magához akarta láncolni, de McGinty a manchesteriek mellett döntött.

McGintyt fiatal kora miatt nem kötötte szerződés a Charltonhoz, de a két klub megállapodása szerint a Vörös Ördögök kárpótlásul egy nyilvánosságra nem hozott összeget fizettek a londoniaknak. Ez az összeg pedig a jövőben a játékos sikereitől függően még növekedhet is.

"Az, hogy egy olyan csapat, mint a Manchester United figyelemmel követi az ifjú játékosainkat is tisztán mutatja, hogy milyen kvalitású játékosok kerülnek ki az akadémiánkról," - nyilatkozta a Charlton elnöke, Richard Murray.

"Természetesen semmi sem lett volna jobb annál, ha Sean a korosztályos csapatokon keresztül bekerül az első csapatunkba. Az edzőink nagy reményeket tápláltak iránta. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy maradásra bírjuk, de nyilvánvalóan nagy csábítást jelenthet egy ilyen nagy Premier Ligás csapat érdeklődése. Sean és a családja pedig tisztán tudatták velünk, hogy északra akarnak költözni a Unitedhez."

"A Manchester United maradéktalanul tisztességesen járt el az ügyben, és ezért szeretnék köszönetet mondani neki," - zárta monológját Murray.

Fiatal kora ellenére Sean tavaly egyébként már a Charlton U18-as csapatában, és a tartalékcsapatban szerepelt.

Forrás: Web

 

Michael Owen

Sir Alex Ferguson said: "Michael is a world class forward with a proven goalscoring record at the highest level and that has never been in question. Coming to Manchester United with the expectations that we have is something that Michael will relish.”

Michael Owen said: "I had just begun to talk to other clubs when out of the blue Sir Alex phoned me on Wednesday afternoon, invited me to have breakfast with him the next morning during which he told me that he wanted to sign me. I agreed without a moment's thought.

"This is a fantastic opportunity for me and I intend to seize it with both hands.

"I am now looking forward to being a Manchester United player and I am fortunate that I already know so many of the players here. I missed pre-season last year and am pleased that I will be starting at Carrington from day one.

"I want to thank Sir Alex for the faith he has shown in me and I give him my assurance that I will repay him with my goals and performances” - manutd.com

 

Nah még egy Ibra és a középpálya közepére valaki(de inkább Ibra) és teljes a csapat! Nagyon szuper lenne, hogy a 2 hét mulva esedékes Ázsiai Túra elött összeállna a csapat és az újakat is betudnánk építeni!

Link to comment
Share on other sites

Kezicsokolom, Ibrahimovic megszerzésének én is nagyon örülnék (bár azt hiszem ez egy elég enyhe kifejezés volt :) ), de azt nem értem, hogy a középpálya középre miért igazolnánk bárkit is. :huh: Azon a poszton áll talán a legnagyobb kínálat Ferguson rendelkezésére, meg eddig szó sem volt róla, hogy ide bárkit is hoznánk. Egyszerűen teljesen felesleges.

 

Ui.: Amúgy ha megfogadsz egy tanácsot, ilyenkor ne Code hanem Quote tag-eket használj. Gondoltam szólok, mielőtt még egy moderátor figyelmeztetne. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hivatalos: Michael Owen a Manchester játékosa! ;) A csapat kétéves szerződést kötött az angol támadóval, átigazolási díj, mint arról korábban már itt is szó esett, nincs, mivel Owen lejáró szerződését nem hosszabbította meg a Newcastle-el, és így szabadon igazolhatóvá vált.

 

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6635648

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={83A644F4-1A7E-48B9-AF95-4605613A9A18}&newsid=6635658

Magyar cikk (nso.hu):

http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/immar-hivatalos-jovore-is-lesz-aranylabdasa-manchester-unitednek-244461.html

Link to comment
Share on other sites

három dolog lehetséges sztem; az egyik az hogy egy hasznos, Henrik Larsson szerű játékos lesz; második hogy magár talál és rohadt jó lesz (van Nistelrooy); harmadik az hogy Hargreaves lesz, újra lesérül fél évekre, és nem tud talpraállni és utána jól játszani

Link to comment
Share on other sites

Remélem értékelhetőt tud majd hozzátenni a csapat játékához és teljesítményéhez, tőle mondjuk a maximum, amit el lehet várni, az egy Berbatov-szerű teljesítmény, természetesen csak a számokat illetően, hozzáállásban, stb.-ben Owen-től mindenképpen jobbat várok. ;)abel13, én még egy negyedik lehetőséget is látok, méghozzá hogy Owen csak néha-néha kap játéklehetőséget, szinte végig a padot koptatja, jó kis fizetéssel a háta mögött; de nagyon remélem, hogy nem így lesz, és -megintcsak magamat tudom ismételni( :) )- hozza a tőle várható maximumot. Bízzunk benne! ;)

 

0_4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...