Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Üdv

Hát tegnap csak fogtam a fejem mert úgy néz ki még mindig nem az igazi a csapat...

A védelem szörnyű volt Vidics jó volt Evra is nagyon jól játszott de O'shea és Evans hát 1 köpedelem volt...

Evans-nak semmi kedve nem volt Porto kontránál alig kocogott hátra oszt hagyta h induljanak szépen ő meg szép nyugisan kocogott LOL Rooneynak kellett hátra menni... na ekkor mondtam h cseréljék má le a támadásokat nem segítette 1 normális beadása sem volt se neki se O'Sheanek Gery Neville becserélése után érezhetőleg javult a helyzet...

A középpálya nagyon pontatlan volt nem értették meg egymást veszekedtek egymással nem ment a játék nekik de legalább aakrtak és ez már 1 jó jel a középpályára nagyon kéne már hargreaves szűrűnek mert most is ő kellett volna de hát sajnos sokat sérült...

Rooney na az viszont nagyot játszott hál istennek ő bomba formában játszik visszatér mellé Berba aztán majd ontják a gólokat Tevez sem rossz csak ő meg nagyon nincs formában pedig az akarat meg van benne nem gyengén ezt bizonyítja a gólja is...

Összességében 2-1-nél azt hittem h minden rendben lesz de nem baj majd a visszavágóra felszívják magukat oszt rúgnak nekik 3 gólt oszt jóvan de most sajnos megint csak ott tartunk h 1 nagyon fontos időszak áll előttünk amit hozni kéne...

Most annyit lehet csinálni h Játszanak játszanak aztán 1 idő után összeállnak és megint a régiek lesznek

ezzel csak annyi a gond h olyan mérkőzések jönnek amiket kötelező megnyerni :(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én kiállok az mellett ,hogy Andersonnak kezdett volna kezdenie ,Scholes már annyira lassú ,hogy nem bírja fölvenni a versenyt a gyors Porto játékosokkal ,Anderson legalább utolérte volna őket...az elkövetkező meccsek nagyon nehezek lesznek Sunderland tökéletes ellenfél lőni kell neki 3-at vagy 4-et ,hogy újra forogjon a chester henger. :D

 

Rooneyban bízhatunk ,ő viszi hátán a csapatot ,hatalmas paszt adott Teveznek ,na meg a gólja se volt semmi ,mert ott kellett lenni!

 

Link to comment
Share on other sites

2-2 nem a világvége, de jobban kellett volna figyelni! Evans borzalmasan játszott szerintem, pedig a vereségek előtti hónapokban azt hittem hogy teljesen pótolja bármelyik védőnket... hát most már nem így gondolom, de idővel jobb formába rázódhat! Két hét múlva feltétlenül le kell győzni a Portót!!

Link to comment
Share on other sites

Valóban nagyon gyengécske eredmény ez a 2-2 (mellesleg a Porto-nak már van két idegenben lőtt gólja ezzel), de szerintem se a világ vége; a visszavágón még simán kiharcolhatjuk a továbbjutást. Úgy tűnik, a védelem addig nem lesz olyan stabil, mint korábban volt, amíg Rio Ferdinand vissza nem tér, reméljük, hogy az egy hét múlva esedékes meccsen már játszhat, és akkor nem lesz szükség az első portói gól előtt óriásit hibázó Evans-re. Igaz az ellenfél második góljánál is 2-3 méterre volt a gólszerzőhöz legközelebbi védő :huh: A továbbjutástól szerintem szinte semmivel se vagyunk messzebb, mint a meccs előtt (csak az a korábban már említett két idegenben lőtt portói gól lehet aggasztó), de a játékon még bőven van mit javítani. Reméljük, hogy a visszavágóra -viszonylag- helyrerázódik a csapat ;)

Link to comment
Share on other sites

3814.jpgSunderland - Manchester United3829.jpg (Barclays_Logo.gif Angol bajnokság, 32. forduló) - 2009. április 11., szombat, 16:00 (Élő közvetítés: Nincs)

 

Ahogy azt az Aston Villa elleni bajnokin és a keddi, Porto elleni BL-meccsen is láthattuk, a csapat játéka még mindig nem az igazi, de a Sunderland elleni meccsen akkor is kötelező a győzelem. Inkább nem mondok olyanokat, hogy biztos a győzelem, sima meccs lesz, stb. mert szerintem benne van, hogy a Sunderland ellen is meg fogunk szenvedni, de én úgy gondolom, amíg össze nem rázódik újra a csapat (Ferdinand és Berbatov visszatérésével remélhetőleg ez meg is fog történni minél hamarabb), addig a legfontosabb nem a szép játék, hanem hogy bárhogy is, de hozzuk a 3 pontot. Go MU!

 

A meccset sajnos nem közvetíti az Eurosport2 (Chelsea - Bolton-t adják helyette) :( , így online kell néznem. A meccs előtt majd adok linket ;)

 

Ui.: A csapat hivatalos oldalán lehet szavazni a 2008-2009-es szezon év játékosára ;) (Én Rooney-ra voksoltam)

www.manutd.com/awards

 

Online közvetítések:

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=35320&part=sports

http://www.justin.tv/manutdpeople

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Kösz vassadi a linkeket!

Jó lenne nyerni egy 3-4 góllal ,hogy újra legyen önbizalma a csapatnak ,és visszatérjen a csapat régi formája...Ferguson biztos pihentetni fog 1-2 kulcsjátékost a szerdai BL meccsre.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!

Link to comment
Share on other sites

Igen, az biztos, hogy pihentetni fog Ferguson néhány játékost, de remélem azért egy olyan csapatot fog pályára küldeni, ami ha annyira simán nem is, de meg fogja tudni verni a Sunderland-et (pl.: Vidicset remélem nem fogja pihentetni, és Ronaldo-ra, illetve Rooney-ra is szükség lenne)

 

Ui.: Egyébként nem tudom, hogy csak egy hiba volt-e, de a Liverpool - Blackburn meccs alatt Hajdu B. mondta, hogy melyik meccseket közvetíti még élőben az Eurosport2, és a Sunderland - Manchester is köztük volt, az ezzel egyidőben játszott Chelsea-meccs viszont nem :huh: Érdemes odafigyelni az Eurosport2-re, hátha mégse szorulunk rá az online közvetítésre ;)

 

Szerk.: Tényleg csak egy hiba volt, nem közvetíti az Eurosport2, marad az online.

 

Még egy, közvetlen link:

http://www.justin.tv/psn3k/popout

Ha valakinek netán sehogy se lenne jó, a hivatalos oldalon (manutd.com) van szöveges Match Tracker.

Link to comment
Share on other sites

Már 1-1 a meccs, Jones egyenlített :(:angry: Azt hittem, a Sunderland végre egy "könnyedebb falat" lesz, de ugyanúgy szenvedünk ellenük is, mint ahogy az előző meccseken, annak ellenére, hogy három támadó is van a pályán, Rooney, Tévez, és a sérüléséből felépült Berbatov (igaz nincs Ronaldo) Még nem veszett el minden, de ha most nem nyerünk... A Liverpool 4-0-ra verte a Blackburn-t, a Chelsea is egyelőre úgy fest nyerni fog, most nem szabad bukni, főleg nem a Sunderland ellen.

 

Igen, megvaaan! Megint Macheda, megint ő! Eszméletlen. A csapat játékával és a teljesítményükkel most nem foglalkoznék, egyelőre inkább csak örülök a győzelemnek és annak, hogy továbbra is vezetjük a bajnokságot ;)

 

Sunderland 1-2 Manchester United (Jones 54., illetve Scholes 19., Macheda 75.)

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Óriási ez az ember. Nagyon úgy tűnik, hogy nem csak egy egyszeri nyerőember volt, hanem lehet rá számítani bármikor. 2 meccs, 2 gól, ráadásul két győztes gól. Azt hiszem Macheda elintézte, hogy tartósan az első csapat keretéhez tartozzon és Ferguson -ha nem is kezdőként, de- komolyan számoljon vele ;)Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Premier League - 32.forduló

547.gif X 543.gif

Sunderland AFC - Manchester United

Stadium of Light

45,408 néző

1-2

 

0-1: Scholes

http://www.videoplayer.hu/videos/play/346730

 

1-1: Jones

http://www.videoplayer.hu/videos/play/346738

 

1-2: Macheda

http://www.videoplayer.hu/videos/play/346750

 

Glory, glory Macheda! :D

Link to comment
Share on other sites

 

Én még csak ma néztem meg a sokat emlegetett április 5.-ei Man UTD- Aston Villa 3-2 összefoglalóját és valami feltünt az 1.gólnál.nem tudom lehet kimaradtam vmiből vagy hülye vagyok de C.Ronaldo nem a 16oson belülről lötte a szabadrúgást vagy mi??

 

Az összefoglaló amiről beszélek:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/343352

itt az első golnál ugy látom mindig, hogy a 16oson belülröl lövi. Előre is köszönöm

Link to comment
Share on other sites

Arról szólnak a hírek, hogy Macheda-nak augusztusban (amikor nagykorú lesz) ötéves szerződést ajánl majd a csapat. Jó lenne, ha ez valóban megvalósulna, egy ilyen tehetségnek a maradását be kell biztosítani.

 

Holnap jön a Porto elleni BL-negyeddöntő visszavágója, lassan érdemes lenne arra összpontosítani ;)

Link to comment
Share on other sites

3802.jpgPorto - Manchester United3829.jpg (type_champions.gif Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó) - 2009. április 15., szerda, 20:30 (Élő közvetítés: M1)

 

Én kétlem, hogy túl nagy verést kapna tőlünk a Porto (főleg az elmúlt időszakban mutatott formát, vagy csak az ellenük játszott 2-2 látva), de azt nem tudom elképzelni, hogy ellenük kiesnénk; szóval a Manchester győzelmében biztos vagyok, 2-0-s (esetleg 2-1-es) sikert tippelek. A védelembe visszatér Ferdinand (ezt a hivatalos oldalon is megerősítették), úgyhogy joggal bizakodhatunk, hogy immár teljes védelemmel végre nem lesz olyan -finoman szólva- halvány védekezésünk, mint volt az Aston Villa vagy a Sunderland ellen. Ráadásul hétvégén "csak" FA-kupa meccsünk lesz, úgyhogy Ferguson nyugodtan bevetheti a lehető legerősebb csapatot (már nem mintha a BL kárára tartalékolni szokott volna bajnoki meccsekre) Kíváncsi vagyok, hogy a mester húz-e megint valami nagyot (akár a kezdőcsapatban, akár meccs közben), illetve még arra, hogy Macheda szerepet kap-e, és ha igen, akkor mennyit és miként fog teljesíteni. De a lényeg a továbbjutás! ;)Glory, Glory Man. United!

 

Ui.: lacey, sajnálatos módon egyik adó sem közvetíti a meccset, ennek okaival kapcsolatban nézz be a Bajnokok Ligája-topikba. Erre a meccsre (is, hisz a Sunderland elleni bajnokit sem adta a tévé) marad az online közvetítés, nekem sajnos még az se, úgyhogy én majd csak a csütörtöki Nemzeti Sportból értesülök a végeredményről :( (vagy ha hosszabbítás lesz, akkor még később, talán infó órán vagy Eurosport2 hírekből) Linket egyébként majd adok a meccs előtt ;)

 

Szerk.: A meccs adatai frissítve (közvetítés)

Link to comment
Share on other sites

Igeeen! B) Akkor az M1 hivatalos oldalán írták rosszul, és a műsorújságok, stb. azon alapozva közölték le a téves információt. De mindegy, a lényeg, hogy közvetítik a meccset és mindenki élőben láthatja! :happy:

 

Egyébként köszönjük az információt, Chosen, rendes vagy hogy Chelsea-s létedre nem hagytad, hogy a Manchester-fanok a kedvenc csapatuk BL-meccse nélkül maradjanak :);)

Link to comment
Share on other sites

Na már csak két óra :happy: Remélem, hogy a meccs után is ilyen boldog lehetek majd, bár én -ahogy már korábban is írtam- biztos vagyok a továbbjutásunkban ;)

 

Egyébként a Porto-nál nem ülhet le a kispadra a csapat vezetőedzője.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...