Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na ezt jól megjártuk 2 piros lap ,nagyon jó ,az a baj ,hogy Rooney se gondolkozik a következő meccsekre ,jövőhéten se lesz könyebb dolgunk a Villa ellen ,addig is holnap mindenki imádkozzunk ,hogy kikapjon a 'pool.

 

ui.:Gera szép gólt lőtt.

Link to comment
Share on other sites

A Liverpool elleni gyalázat is eléggé odatett, de ez a mai már -nincs mit szépíteni- egész egyszerűen szánalmas volt. Mennyire mondtuk, hogy ez egy sima győzelem lesz, akár még kiütés is lehet a vége; erre kikapunk egy ilyen csapattól, ráadásul ami még fájóbb az az, hogy miként kaptunk ki. A csapat fejben eszméletlenül gyenge volt, a második félidőben ugyan volt valami kis fellángolás Rooney beállásának köszönhetően, amikor óriási egyenlítési lehetőségeket szalasztottunk el, de a meccs többi részében... Inkább nem részletezném. Scholes is, bármennyire tisztelem, de fejben valami nincs egészen rendben ennél az embernél, pl. a mai kiállításán kívül ott van az Európai Szuperkupa-meccs, amikor kézzel (egyébként zseniális mozdulattal) a kapuba ütötte a labdát. Rooney kiállítása különösebben nem lepett meg a második Fulham-gól után. Még az a szerencse, hogy a Chelsea is kikapott (1-0-ra a Tottenham-től); a 'Pool holnap játszik az Aston Villával, a birminghamieknek azért valóban van esélyük megfogni őket.

 

Ez a csapat nagyon, de nagyon magán hordozza még a Liverpool elleni kudarc nyomait; nagyon jól jön most ez a válogatott-meccsek miatti pihenő, Ferguson-nak sürgősen ki kell találnia valamit, ha nem akarja, hogy a csapat leadja az előnyét.

 

Ui.: Krisay, ne vedd sértésnek, de nem értem, hogy ha te Manchester-fan vagy, akkor miért ajnározod itt Gerát (akiről egyébként személy szerint csak annyit, hogy eddig röhögtem rajta, hogy milyen "gagyi" és hogy milyen kevés lehetőséget kap), meg miért szereted annyira Németh Krisztiánt. <_< Amugy abban egyetértek veled, hogy ez már egy szégyensorozat. A csapat egy ideje már nem az a Manchester, amelyiknek lehetetlen gólt lőni, sorozatban kapjuk a gólokat. Megváltozott a csapat "arculata", lezárult egy fényes, hibátlan szakasz.

Link to comment
Share on other sites

A meccsen igazából nem is voltak olyan kétes esetek, amikor a bírót lehetett volna hibáztatni. Scholes kezezése egyértelmű, és az is, hogy azt piros lappal kell "honorálni", Rooney második sárga lapja is jogos volt, bár az ő kiállítása már nem számított, ha a pályán marad se tudtuk volna már döntetlenre hozni a meccset. Nem kell kibúvókat keresnie senkinek, a csapat a hibás. Nekem is nehéz lesz megemészteni, de ell kell fogadnunk, hogy ez van, és reménykednünk kell, hogy a Liverpool nem férkőzik hozzánk jelentősen közelebb (értsd: legfeljebb csak egy döntetlent játszik holnap), de legfőképpen abban, hogy az Aston Villa elleni két hét múlva esedékes meccsig Ferguson-nak sikerül visszahoznia azt a Manchester-t, amit a Liverpool elleni kudarc előtt csodálhattunk.

Link to comment
Share on other sites

aki szégyennek tartja h így kikaptunk kettő nullára az nyugodtan menjen szurkolni a madridnak, ott vannak ilyenek

nyertünk 10 meccset sorozatban, még ígyis legalább 5 pont az előnyünk vesztett pontok tekintetében a bajnokságban, nem beszélve arról, hogy a végén 9 emberrel játszottunk, és a második félidőben leginkább 11 emberrel védekezett a fulham, ami inkább szégyen mint a mi játékunk, Fa kupa négyben vagyunk BL nyolcban, már nyertünk 3 kupát idén

mi lenne ha negyedennyi se sikerülne mint ahogy volt a 2000es évek elején?

semmi

szánalmas hogy a "saját" csapatotokat így 'szidjátok' két ilyen meccs után

Link to comment
Share on other sites

abel13, rajtad kívül mindenki (be)látja, hogy a Liverpool elleni csúfos vereséghez hasonlóan ez a meccs is egy kudarc volt. Ami nálad 'jelentkezik', az a túlzottan eltúlzott elfogultság ( :huh::) - bár nem szívesen rakok ki ezek után mosolygós fejeket). Én is nagy Manchester-fan vagyok, de ami tény az tény, a Fulham elleni meccs egy kudarc volt, sem fejben, sem pedig a játék bármely elemében nem nyújtotta azt a csapat, ami elvárható lett volna tőle. :(
Link to comment
Share on other sites

nem, nem azt mondod te sem hog ykudarc volt, ezt csak most

te azt írtad, h gyalázat, szánalmas stb. magasan idén a legjobb csapat vagyunk, és azután h majdnem 10 emberrel játszunk végig egy meccset, a második félidőben végig nyomunk, és a végén kapunk egy kontragólt, és ezzel lesz 2-0 az minden de nem gyalázat, szánalom vagy szégyen

 

ki beszélt erről, amikor 3:0-ra vertük a cselzit, vagy 2:0-ra az olasz bajnokot?

ha kiesünk az első osztályból az a szégyen, ha kétszer egymás után kikapunk az semmi ahhoz képest ahogy most állunk

ilyen eredményorientált szar szurkoló csapata a madridnak van, és nem akarom hogy a unitednak is ilyen legyen - főleg úgy h az aktuális eredmény nem jó, de összeségében a LEGJOBB,

te is makszimum egykét éve vagy "nagy-Manchester fan", majd pár olyan végigszurkolt év után oktass ki amikor semmit sem nyertünk, őszintén remélem, még akkor is itt fogunk fórumozni...

Link to comment
Share on other sites

abel13, van igazság abban amit mondasz, de továbbra is tartom azt, hogy a csapat tudásához és az utóbbi időben mutatott formához és teljesítményhez viszonyítva a Liverpool és a Fulham elleni vereség egyaránt szégyen. merchanies is elég jó és viszonylag szemléletes magyarázatot adott arra, hogy miért is akkora csúfság ez a mai vereség. De szerintem nem az a lényeg, hogy ki mekkora bukásnak tartja ezt a két fiaskót, vagy hogy ki mekkora negatívumnak értékeli őket; -ahogy korábban is írtam- ezek megtörténtek, most az a fő, hogy Ferguson rendet tegyen a csapatban és a játékosok fejében, és hozzák az elkövetkezendő meccseket, mert ha a Liverpool újból három pontot ledolgoz a hátrányából (ezt holnap megteheti), akkor ezek a meccsek méginkább felértékelődnek. 8 forduló van még hátra, azalatt sokminden megtörténhet (pl. mindhárom bajnokesélyes játszik még az Arsenal-al, és azok a meccsek nagyon nagy befolyással lesznek)

Link to comment
Share on other sites

Krisay, ne vedd sértésnek, de nem értem, hogy ha te Manchester-fan vagy, akkor miért ajnározod itt Gerát (akiről egyébként személy szerint csak annyit, hogy eddig röhögtem rajta, hogy milyen "gagyi" és hogy milyen kevés lehetőséget kap), meg miért szereted annyira Németh Krisztiánt.

Talán ,mert magyarból van ,én is örültem(ez picit túlzás ,inkább büszkeségnek mondanám) ,mikor gólt lőtt ,mert egy honfitársam sikerét láthattam ,nekem teljesen mindegy melyik magyar lőtt gólt és kinek akkor is büszke leszek rá ,és legyünk is büszkék mivel honfitársunk...Németh Krisztiánhoz csak annyit ,hogy ő neki szimpatikus ,most szerintem eldöntheti kit szeret és miért.

 

ui.:Bocs az OFF-ért!

Link to comment
Share on other sites

Kár vitatkozni ami megtörtént az megtörtént. Most van egy kis hullámvölgy de Fergie csak kitalál vmit.

Azért nem szabad elfelejteni h milyen edzőről van szó. Tudja a dolgát kifog találni vmit.

A tavalyi szeznon is milyen pocsékul kezdődött alig tudott a csapat gólt lőni, és aztán BL-t nyert.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek, zárjuk le a Fulham elleni vereséggel kapcsolatos dolgokat, és tekintsünk inkább előre. Két hét múlva játszunk az Aston Villa ellen, ahol Rooney és Scholes mellett Vidics sem állhat majd a csapat rendelkezésére, de legalább annyi kis pozitívum van ebben, hogy lehet őket tartalékolni a két nappal utána esedékes Porto elleni BL-meccsre (Rooney szerintem a BL-meccs miatt amúgy sem kezdene a Villa ellen, meg lehet, hogy Vidics is tartalékon lenne).

Link to comment
Share on other sites

megint túl sok idő nem lesz a felkészülésre

Berbatov, 28-án, és 1-én is játszik

az angolok 1-én otthon

Ronaldo és Nani 28-án

Vidic 28-án

O'Shea 28án, és 1-én

 

a Villa elleni meccset áttették 4-ére (otthon),

7-én akkor jön a Porto

11 Sunderland idegenben

15 Porto idegenben

19 FA kupa, Everton idegenben

22 Portsmouth otthon

25 Tottenham otthon

és olyan 28-29 magasságában lenne az Arsenal/Villareal meccs

 

24-25 nap alatt 8 meccs ami azért embertelen

Link to comment
Share on other sites

Elég nehéz időszak lesz ez is, és most nem úgy lesz, mint a korábbi hasonlóan nehéz szakaszokban, hogy csak alsóházi csapatokkal játszunk bajnokikat és alsóbb osztályú együttesekkel FA-kupa meccseket: jön az emlegetett Villa elleni bajnoki, van három BL-meccs (meg egy héttel az elődöntő első meccse után már jön is a visszavágó), egy FA-kupa elődöntő, Tottenham elleni bajnoki, plusz még egy Wigan elleni meccsünk is el fog maradni, mert az FA-kupa elődöntőnk hétvégéjén rendeznek bajnoki fordulókat (a Sunderland és a Portsmouth elleni találkozók nem ígérkeznek annyira kemény feladatnak).

 

Hát elég kemény lesz, de muszáj bírniuk, ha meg akarják védeni a bajnoki címet.

 

Ui.: Berbatov a Fulham elleni meccsen megsérült, nagyjából két hetet kell kihagynia, így a bolgár válogatott vb-selejtezőin (Írország, illetve Ciprus ellen) biztosan nem játszik, az Aston Villa elleni bajnokin azonban már lehet, hogy bevethető lesz. Nagy szükség lenne rá, mert Rooney eltiltása miatt az igazi csatárok közül rajta kívül csak Tévez-re számíthat Ferguson.

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Itt fog eldőlni minden ,nagyon kemény hetek elé nézünk ,Tévez mellett még ottvan Welbeck is ,szval szép nagy keret áll rendelkezésére ,csak az a gond ,hogy még nem érett ilyen nagy meccsekre.

Portsmouth-t és a Sunderland-et ne írjuk le ,mert a Sunderland ellen az első mérkőzésen is nagyon nehezen győztünk a Portsmouth meg remek csapat.

 

 

Link to comment
Share on other sites

már 4:0.....

 

változatlanul mondom a pool NEM lesz bajnokcsapat, kevesek hozzá (keret gyenge, benitez se egy nagy szám).

 

a következő meccsek nehezek lesznek(sérülések, eltiltások), de a Pompey folytatja jó sorozatát és fülöp megint lepkézik nyert ügye van a csapatnak.

 

még mindig a United az első és a végén is az első lesz

Link to comment
Share on other sites

:( ... A Liverpool feltette az i-re a pontot, 5-0-ra kiütötte az Aston Villát. A meccset megelőzően arról beszéltünk, hogy a birminghamieknek van esélyük megfogni a 'Pool-t, erre tessék. Bár azt hiszem hiába a legnagyobb riválisunkról van szó, be kell hogy valljuk, ez az eredmény nem a Villa gyengeségét, hanem a Liverpool erősségét jelzi, és aki nézte a meccset, az tudja, hogy nem csak az eredmény jelzi a vörösök erejét, hanem a játékuk is ezt mutatja. Az egyetlen pozitívum számunkra a meccsen az, hogy akkor talán ellenünk is ilyen tehetetlen lesz az Aston Villa (az ezt megelőző 5 meccsükből 4-et elvesztettek; ez is jelzésértékű, nemcsak a mai találkozójuk) Nagyon össze kell szednünk magunkat, mert a Liverpool most nagyon ott van.
Link to comment
Share on other sites

már 4:0.....

 

változatlanul mondom a pool NEM lesz bajnokcsapat, kevesek hozzá (keret gyenge, benitez se egy nagy szám).

 

a következő meccsek nehezek lesznek(sérülések, eltiltások), de a Pompey folytatja jó sorozatát és fülöp megint lepkézik nyert ügye van a csapatnak.

 

még mindig a United az első és a végén is az első lesz

 

 

Szerintem sokan szeretnének ilyen gyenge keretet, a Manchesternek 1 elmaradott meccse is van, úgyhogy itt már csak ők kúrhatják el a bajnokságot, mert a Liverpool már nem fog pontokat veszteni.

Link to comment
Share on other sites

úgy néz ki, hogy nem változtatnak a MU, és a Pool meccs időpontján, szóval mind a két csapatnak 50 órája lesz egy bajnoki és egy BL-negyeddöntő között ... nagyszerű döntés!

 

a honlapon kint van a 'hivatalos' lista a selejtezőkön/barátságos meccseken szereplő játékosokról:

 

Ronaldo, Nani - portugália

Vidic - szerbia

Rooney, Foster, Ferdinand, Carrick - anglia

Evra - franciaország

Tevez - argentína

Anderson - brazília

Park - dél-korea

Berbatov - bulgária

Gibbson, O'Shea - írország

Evans - északírország

Fletcher - skócia

Ben Amos - anglia U20

Danny Welback, Danny Drinkwater - anglia U19

 

összesen 19 válogatott játékos (köztük ha jól tudom 3 csapatkapitány)

+1 sérült; 3 válogatottságtól visszavonult játékos, azért ez nem rossz...

Link to comment
Share on other sites

Nem is tudom, hogy a csapat szempontjából mi lenne a jobb, ha a Manchester-játékosok játszanának válogatott-meccseken, vagy ha nem játszanának. :huh: Az eltiltottaknak persze mindenképpen jól jönne, ha játéklehetőséget kapnának, szerintem mondjuk Rooney és Vidics egészbiztosan pályára lép.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...