Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

merchanies, részben igazad van abban, amit mondasz, de szerintem nem csak a Manchester-szurkolók vannak úgy, hogy nem fogadnának a csapat ellen. A bajnokságban és az FA-kupában legalábbis biztosan nem (esetleg az Arsenal elleni rangadón vagy az FA-kupa döntőjében), aztán a BL-ben még összekerülhetünk valami keményebb ellenféllel. Lényeg a lényeg, nem csak mi, Manchester-fanok vagyunk azok, akik minden meccsen a kedvenceinket tartjuk az esélyesnek; más csapatok szurkolói és a semlegesek is tudják, hogy szinte nincs olyan csapat, amelyik a United-et meg tudná állítani. És ezért pl. critical_source kérdezhet bárkit, elenyészően kevesen lesznek azok, akik valamely meccsen a Manchester ellen tippelnének. Tehát végülis teljesen mindegy, hogy United-szurkolókat vagy más csapatok szurkolóit kérdezi arról, hogy milyen eredményt vár a csapat egy adott meccsén. (Mellesleg nem csupán annyit kérdezett, hogy a Fulham vagy a Manchester fog-e nyerni, hanem azt, hogy mennyire biztos a United győzelme)

 

Ui.: Barátlistára felvettelek, igazolj vissza (vagy hogy mondják ezt itt :) )

Link to comment
Share on other sites

szerintem is tuti W a fulham ellen

 

fabio hármat rugott az előző meccsen a tartalékoknál (és kihagyott egy tizenegyest)

elvileg gyógyulgatnak fel az emberek szóval szerintem a villa meccs után ha minden jól megy, mindenki bevethető lesz

fergie szerint nem nyerjük meg a maradék három kupát, ronaldo szerint igen

kb ennyi történt a 'holthétben':)

holnap BL sorsolás délbe ne felejtsétek, meg holnapután ugye a fulham meccs, go united

Link to comment
Share on other sites

Fulham - Manchester United (Angol bajnokság, 30. forduló) - 2009. március 21., szombat, 16:00 (Élő közvetítés: Eurosport2)

A meccsel kapcsolatban szerintem az elmúlt három-négy napban már minden lényegeset leírtunk; nem kérdés, hogy nekünk kell nyernünk. Remélem (bár ha jobban belegondolok, biztos is vagyok benne), hogy Ferguson-nak sikerült a Liverpool elleni csúfos vereség után felrázni a fiúkat, és a papírformának megfelelően sima (akár kiütéses) győzelmet fognak aratni. Go MU!

 

A BL-sorsolást én sajnos nem tudom élőben nyomon követni a suli miatt (gondolom sokan így vannak ezzel), de 2-kor már otthon leszek, és első dolgom az lesz, hogy írom a hsz.-t ide, ebbe a topikba és a BL-es témába a sorsolással kapcsolatban. ;)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem egy BL-sorsolás nem olyan fontos, mint egy bajnoki (szóval nem akkora bűn kihagyni :) ), úgyis értesülsz a sorsolás végkifejletéről (a negyeddöntőkig még amúgy is van bőven időd). Itt biztosan meg fogod találni a párosításokat, ezt megígérem! ;)

Link to comment
Share on other sites

Azt én se hiszem, hogy pont kifogjuk a "gyengébbek" valamelyikét, de örülök, ha nagy ellenfelet kapunk. Bár ahogy már korábban is írtam, jó lenne, ha elkerülnénk a másik három nagy esélyest. A Bayern mondjuk szerintem ideális ellenfél lenne. Mellesleg a sorsolás végkimenetelében semmiféle befolyása nincs Sepp Blatter-nek, kiváltképp azért nem, mert ő a FIFA elnöke. :) Az UEFA elnöke Michel Platini. ;)

Link to comment
Share on other sites

persze, a Milannak meg a Juventusnak meg az Internek sem volt semmi befolyása, és csak Phelps doppingol, Cseh Laci nem

Blatter állandóan szopatja az angolokat, mert gyűlöli h annyira jól megy nekik, Ferdinand 9 hónapja is nagyban neki köszönhető

Link to comment
Share on other sites

A Porto-val játszunk a negyeddöntőben! Korábban határozottan az volt a véleményem, hogy úgysem lesz akkora szerencsénk, hogy a leggyengébb csapatot fogjuk ki (igazából nem is nagyon szerettem volna ezt, az Arsenal-Bayern-Villareal trió valamelyikének örültem volna a legjobban), de ezen a sorsoláson Fortuna nagyon a Manchester mellett volt, az előbbiek mellett azért is, mert az elődöntőben az Arsenal - Villareal párharc győztesével fogunk játszani. Azt szokták mondani jó csapatnak szerencse is kell, de szerintem ez a Porto semmivel sem gyengébb mondjuk a tavalyi Lyon-nál, amellyel a nyolcaddöntőben találkoztunk anno. De az tény, hogy a párosítás nagyon kedvező, innen egyenes út vezet a BL döntőjébe. Go MU!

 

A negyeddöntő további párosításai (bővebben a 'Bajnokok Ligája' topikban):

Villareal - Arsenal

Liverpool - Chelsea

Barcelona - Bayern München

Link to comment
Share on other sites

Ha jól értem a BL-döntőre gondolsz, abel13, az pedig május 27-én lesz (pont a születésnapomon :happy: )

 

Itt egy rövid cikk, amolyan helyzetjelentés-féleség, igaz jobbára Ferguson sorsolás utáni nyilatkozatának részleteit tartalmazza:

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/sir-alex-ferguson-elegedett-vagyok-hiszen-ismerjuk-a-portugal-futballt-227209.html

Link to comment
Share on other sites

Én a jó sorsolás és a fentebb elmondottak mellett még annak örülök, hogy hazai pályán kezdünk majd a Porto ellen a negyeddöntőben; végre -elméletileg- már az első meccsen az igazi Manchester-t láthatjuk majd, amelyik folyamatosan támad és gólokat is; nagy rá az esély, hogy a visszavágón már nem lesz kérdéses, hogy melyik csapat jut tovább. ;)

 

ZsOoLtEe, én nem egészen értem, hogy mire gondolsz ezzel a kijelentéseddel. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Pff... Sejtettem, hogy erre a meccsre gondol, csak amilyen figyelmetlen voltam, a 'rem'-et elolvastam 'nem'-nek, és így nem sok értelme volt :) De így már értem, mire célzol, ZsOoLtEe. Olyan meccs az életben csak egyszer van, de reméljük, hogy a Porto-t is megterheljük jónéhány góllal. ;)

Link to comment
Share on other sites

tejóég, rágta volna az apja el a gumiját mikor megfogant ez a rpiorter szégyen egész évben de azt hiszem most a csúcsra ért

 

a meccsről nem lehet nagyon mit mondani, még így sem nagyon hinném hogy gödörben vagyunk, van egy hetünk, rohadt válogatott meccs idevagyoda, még mindig mi vagyunk a toppon, mellesleg 60. percben chelsea is ég...

Link to comment
Share on other sites

Folytatjuk a szégyensorozatot.. <_< 2-0 az már oltári baklövés! :angry:

Az elkövetkezendő meccseken nem kéne így félrelépni, mert a bajnoki cím múlhat rajta!!! :(

Gerának meg gratulálok! Nagy gólt vert! Ahhoz képest hogy sz*r formában volt, és már mindenki leírta.. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...