Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vezetünk! Emberek, vezetünk! Itt nézem online a meccset, és Vidics fejesgóljával a 4. percben megszereztük a vezetést! Glory, Glory Man. United!
Link to comment
Share on other sites

Manchester United 2-0 Internazionale (Vidics 4., Cristiano Ronaldo 49.) - Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó - Továbbjutott a Manchester, 2-0-s összesítéssel

 

Óriási diadalt arattunk! Amikor Vidics megszerezte az első gólt, azt hittem, hogy ki fogjuk bekkelni az 1-0-t, de az Inter nem dominált a meccsen, semmi esélye nem volt. Ferguson nem volt elégedett a gól utáni játékkal, de most nem is ez a lényeg, így is 2-0-ra nyertünk (ami azért mégse csak egy sovány 1-0) Kell egy kis idő mire tudatosul bennem, hogy többhónapos várakozás után megvan a továbbjutás, semmissé téve a "hagyományt", hogy a címvédő az elmúlt 5 évben nem jutott be a negyeddöntőbe. Mi most ott vagyunk, és innentől már tudjuk mi a cél! GLORY, GLORY MAN. UNITED!

 

Meccs utáni helyzetjelentés, nyilatkozatok:

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/helyzetjelentes-az-interrol-ennyit-tudunk-nem-erdemeljuk-meg-a-bl-t-225873.html

 

A negyeddöntők sorsolása március 20-án lesz, az Eurosport élőben közvetíti (részletek a Bajnokok Ligája topikban, pontos időpont később)

Link to comment
Share on other sites

United boss Alex Ferguson said on Monday he would share a ?250 bottle of wine with Mourinho after the game. Inter's plane home to Milan left at 12.25am.

 

Although Inter are well clear at the top of Serie A, Mourinho has come under heavy criticism for his side's performances, especially in Europe.

 

Italian daily Tuttosport made a joke about the Portuguese calling himself the 'Special One' when he became Chelsea coach five years ago.

 

"Special Zero, with Mourinho nothing changes," it said.

 

:D

 

am télleg így volt, a meccs után am az egyik szurkolót elvileg megütötte, de ez nem tudom mennyire igaz, vagy hogy pontosan mi törétnt

véleményem szerint az Inter nagyon leszerepelt, és eredménytől függetlenül mindkét meccsen jobbak voltunk, de hozzá kell tenni hogy tényleg nagyon korrektül viselkedtek, és mikor tudták hogy vége akkor sem kezdtek el értelmetlen vagdalkozásba (monnyuk Ronaldora egyszer sem "utaztak")

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek veletek, nemcsak az Inter-játékosok, de még Mourinho is rendkívül korrekt volt, a lefújást követően nem csak kezet fogott Ferguson-nal, de még meg is ölelte (!) őt. Más edzőknél ez nem lenne szokatlan, na de a Special One-tól, és ráadásul a nagy rivális Ferguson-t... És a meccs után sem a Manchester-t szidta, hanem -szokásához híven- inkább a bírót és meglepő módon a saját csapatát. Az már más kérdés, hogy azzal a szurkolóval már nem volt ennyire barátságos...

Link to comment
Share on other sites

Rooney nyilatkozatát le vették már mindenhonnan

azt mondta hogy ő Everton szurkolóként nőtt fel, az egész családja everton szurkoló volt, és persze gyűlölték a Liverpoolt, és ez mit sem változott az évek során, szóval neki ez az év meccse, éps mindent meg fog tenni, hogy összetörje a Liverpool bajnoki álmait

kb...

tökéletes alapozás a meccsre:D

Link to comment
Share on other sites

igen, de azt ne felejtsd el, hogy a szurkolok hozták ki belölle. Rooneynak nem kell sok, hogy felidegesitsék, és(sajnos, nem sajnos) akkor tör zúz. Ebbe az egy dologba tudnám magamhoz hasonlitani:) Kiváncsi lennék, ha Rooney védö lenne, hogy törné szét Torres babát:D Mondjuk, Ferdinand is szépen neki lükte Torrest a hirdető táblának, nagyon tetszenek azok a pillanatok:) De Rooney koncentráljon inkább a gól... sok gól lövésre. Tömjük ki a Liverpoolt, aztán majd megtudják. Az, hogy kitömték a Realt, nem jelenti azt, hogy minket is kitömnek. Sőőt.... örüljenek majd az 1 pontnak. 1 pont az Old Traffordon felér 3-al. Reméllem egy jó és férfiasan dúrva meccset fogunk látni holnap.

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Liverpool (Angol bajnokság, 29. forduló) - 2009. március 14., szombat, 13:45 (Élő közvetítés: Eurosport2)

 

A szezon talán legkeményebb hetének másik találkozója, mely akár arról is dönthet, hogy a Liverpool versenyben marad-e a bajnoki címért folytatott harcban. Ha nyerünk, az előnyünk 10 pont lesz (ráadásul van még egy elmaradt meccsünk a Portsmouth ellen!), ha kikapunk, 4-re csökken (de ugye az akkor visszaállítható 7-re a Portsmouth legyőzése esetén) A 'Pool-nak a döntetlen sem jó eredmény (a Chelsea akkor egy kicsit el is léphetne tőle), így valószínűleg hasonlóan támadó szellemben fog játszani, mint a szerdai BL-meccsén a Real ellen. Nos, nekünk pedig egy ilyen játék ellen kell felvennünk a versenyt... Korábban még azt gondoltam, hogy az Inter elleni BL-találkozónál nem lesz nehezebb meccsünk az elkövetkezendő időszakban, de látva, hogy a milánóiak ellen nem kellett túlságosan nagyot produkálnunk, és hogy a vörösök milyen játékkal ejtették ki a Real-t, lehet, hogy a szezon legkeményebb meccse áll előttünk. De akár az is lehet, hogy a Liverpool-nak csak egyszeri fellángolása volt a madridiak ellen mutatott teljesítmény, és akkor ellőtték minden puskaporukat... Bárhogy is van, a lényeg, hogy elhozzuk a 3 pontot, és akkor már egyenes (szinte zökkenőmentes) az út a bajnoki cím felé! Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 1-4 Liverpool (Cristiano Ronaldo 23.-tizenegyesből, illetve Torres 28., Gerrard 44.-tizenegyesből, Fábio Aurélio 76., Dossena 91.)

 

Hát, most nem is tudom mit mondjak... Gyalázatos eredmény. Pedig a csapat nem is játszott olyan rosszul, mint a Real, mégis ugyanolyan játékkal, ugyanannyi gólt lőve verte meg őket a Liverpool. A legérthetetlenebb dolog számomra az, hogy az Inter elleni BL-meccsen mutatott produkciója (meg úgy összességében az elmúlt hónapok remek teljesítménye) után Vidics hogy hibázhatott ekkorákat. Mondhatni rajta ment el a meccs. A hétközi meccs után nem volt meglepetés, hogy Ferguson egy kicsit tartalékosabban küldte pályára a csapatot (pl. Berbatov sem kezdett), de nem gondoltam volna, hogy erre ennyire ráfizetünk. Ha a Ligakupa-győzelem és az Inter elleni továbbjutás után azt mondtam, hogy nehéz lesz felfogni ezeket a diadalokat, akkor erre a kudarcra nem is tudom mit mondjak... Összefoglalva az elmúlt szezonok talán legcsúfosabb vereségét szenvedtük el, melynek következményeképpen nem dőlt el véglegesen a bajnoki cím a mi javunkra. Az egyetlen dolog, amivel vigasztalódhatunk, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, és visszaállíthatjuk a 7 pontos különbséget (csak hát ott van az is, hogy ha nyerünk, akkor az az előny 13 pontos!)

 

Szerk.: Abban is van valami, amit asbi mond. kimice megjegyzésével kapcsolatban még annyit mondanék, hogy a legfontosabb, hogy a csapat ne essen össze a kudarc miatt, ezért pedig a legtöbbet Ferguson teheti. Ha megnyerjük az elmaradt meccsünket, a 7 pontos különbség visszaállása egészen biztosan ismét nagy önbizalmat ad majd a csapatnak.

Link to comment
Share on other sites

A Ligakupa-döntő miatt maradt el egy Portsmouth elleni meccs (amit viszont úgy néz ki nem most szerdán fognak bepótolni)

 

abel13-nak igaza van, minden csapatnak lehet (és van is) pocsék napja, nekünk most hosszú-hosszú idő után volt egy. De ebben az értelemben ami miatt vezetjük a bajnokságot, ott vagyunk a BL-negyeddöntőben és az FA-kupa-elődöntőben az az, hogy nekünk két-három havonta (!) ha van egy ehhez hasonló rossz napunk (igaz a mai az ritkapocsék), míg a többi csapatnak... Fő a bizalom! Glory, Glory Man. United! (Igen, még a mai meccs után is B) )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...