Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

Szerintem Fergi nem bizza a véletlenre. Nani/Park-Scholes/Giggs-Carrick/Giggs-Ronaldo(ha Park játszik akkor Roni a másik oldalon lenne) egy elég ütő képes középpálya lehetne. A csatársor nálam Rooney-Berba lenne. Védők O'shea-Vidic-Ferdinand(vagy Evans)-Evra. Ez a felállás elég kellemessé tenné számunkra a meccset:D Bivaly erős....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A védelemmel egyetértek, ha nem jön közbe sérülés, a hátsó alakzat úgy fog felállni, ahogy felvázoltad. A középpályán nem értem miért azt írtad hogy Giggs-Ronaldo, a portugál szereplése biztos, Nani pedig szerintem még nem olyan szintű játékos, hogy egy ilyen meccsen szerepeljen. Meg a középpálya közepén Carrick helye is betonbiztos. Szerintem: Park, Carrick, Giggs vagy Scholes, C. Ronaldo. A csatárduó meg a védelemhez hasonlóan teljesen egyértelmű, hiába jön majd hétvégén a Liverpool elleni rangadó, a Rooney - Berbatov kettős kezdőcsapatban szerepeltetéséhez nem férhet kétség.

Link to comment
Share on other sites

vassadi,

igen, az összeállítás nyilvánvalóan az én öteletem hiszen honnan tudhatnám, hogy 3 nap múlva milyen felállásban játszunk?

oda is írtam hogy valószínűleg

Ferdinand kihagyása nagyrészt az én ötletem de a legtöbb angol lap is kérdésesnek írja, és mindenki tudja, hogy ha Ferdinand játéka kérdéses, akko rnem teszi be, hiszen Rooneyt sem tette be Milánóba, és Ferdinandon még felelőség teljesebb poszton játszik, így szinte biztos hogy nem kockáztat

A játékosok felépülését tényleg ilyen módon gyorsítják, csak egy külön erre felhúzott oxigénsátorban ami -én nem értek hozzá- de elvileg felgyorsítja a folyamatot, Rooney be is költözött egyszer egy ilyenbe mikor az EB előtt eltört a lába

h amég nem bántalak meg; ha Nani olyan szintű játékos volt tavaly, hogy a BL döntőben játszon, akkor a negyeddöntő sem lehet akadály idén - ha így dönt SAF

 

de ami a legfontosabb:

Elkerültük a Chelseat és az Arsenalt, és

Manchester United - Everton elődöntő lesz az FA kupában április 18/19-én a Wembleyben

Link to comment
Share on other sites

Félre ne értse senki, Nani nagyon jó játékos, de nem hinném, hogy az Inter elleni meccsen beveti őt Ferguson. Legalábbis kezdőként szerintem nem küldi pályára.

 

Én is örülök, hogy pont mi vagyunk azok a szerencsések, akik az Evertonnal játszhatnak az FA-kupa elődöntőjében, nem lett volna jó, ha plusz egy nagycsapattal kellett volna megmérkőznünk, így is elég kemény a programunk (vagy hát lehet, hogy az elődöntő környékén enyhébb meccsek, egész pontosan gyengébb ellenfelek várnak ránk) Egyébként az még nem biztos, hogy az Arsenal játszik az elődöntőben, mert ők egy meccsel meg vannak késve, nekik még most jön a negyeddöntő a Hull ellen (valószínűleg a március 18-ai FA-kupa újrajátszási napon lesz ez a meccs, akárcsak a mi Portsmouth ellen elmaradt bajnokink; igaz ebből a fordulóból nem kell meccset újrajátszani, de kétlem, hogy az Angol Labdarúgószövetség (FA) egy bajnoki fordulót helyezne erre a dátumra)

 

Ui.: abel13, nem bántottál meg ;) , ahhoz ez még kevés volt :lol:

Link to comment
Share on other sites

Nem is igazán az, hogy más foci kell, hanem egyszerűen csak valahogy az Inter ellen nem Nani-ra, hanem Park-ra van szüksége a csapatnak. A koreai inkább csapatjátékos, mint a portugál, önzetlen, ugyanakkor ha nem feltétlenül kell annak lennie, akkor nem az (a tegnapi FA-kupa meccsen is gólt szerzett, de a lövés előtt több játékosnak is leadhatta volna, akik talán jobb helyzetben voltak, mint ő; de lehet, hogy tévedek, már nem tudom pontosan felidézni annak a találatnak a körülményeit), és neki azért nagyobb a tapasztalata, mint Nani-nak.

Link to comment
Share on other sites

énis nemtudom mér Nanit raktam be.... de, szerintem ő is beférne. egyszerüen olyan nagy létszámú a középpályánk, hogy valakit biztos kihagyok:D

 

Nah tehát letisztultan, újra.

 

Ronaldo-Scholes/Giggs(Giggs kicsit elörébb tolva talán)-Carrick-Park.

 

Ezzel lenne fejtörés okozva az Internek:D

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Internazionale (Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő, visszavágó) - 2009. március 11., szerda, 20:45 (Élő közvetítés: M1, 20:15-től)

 

Félezredik hsz.-emet hova máshová is írhatnám, mint kedvenc csapatom témájába. :) Túlságosan hosszasan nem szeretném taglalni az előttünk álló BL-meccset: bármekkora csapat is az Inter, a két csapat formáját, játékát, és összességében mindent egybevetve nem tudom elképzelni, hogy ne mi jussunk tovább. Az utóbbi néhány évben az előző szezon BL-győztesei mindig kiestek már ebben a szakaszban, de ez mitsem számít. Én 1-0-s győzelmet várok; elképzelhetőnek tartom, hogy az lesz, mint tavaly a Barcelona ellen az elődöntő visszavágóján, hogy viszonylag korán vezetést szerzünk, és ezt az előnyt tartjuk meg a meccs végéig. De bárhogy is alakul, a lényeg az, hogy nyerjünk! Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Az első meccsnél örültem, hogy rögtön egy Manchester-meccsel kezdődik a tavaszi BL-felhozatal, de ez azzal járt, hogy a visszavágót szerdán rendezik (na meg azzal is, hogy az M1 közvetíti, hisz a Liverpool - Real kedden van, és azután ez a legnagyobb meccs - a csapatok nevei alapján legalábbis) Legalább tovább tart az izgalom. :)

 

Egyébként Materazzi és Burdisso sem állhat Mourinho rendelkezésére, de ha a meccsig nem jön közbe semmiféle sérülés az Internél, ennek a két játékosnak a hiánya nem lesz túl nagy érvágás a számukra, ugyanis Samuel a meccsre visszatérhet, és mellette úgyis Chivu vagy Córdoba (szerintem inkább az előbbi) fog szerepelni a hátvédsor közepén.

 

Ui.: Kösz a gratulációt Krisay, de igazából nem a hsz.-ek száma számít, csak gondoltam, hogyha már egy ilyen "jubielumhoz" értem, akkor megemlítem. :)

Link to comment
Share on other sites

Ez így van, de ha tartjuk a formánkat akkor nem lehet baj. Ja és nem szabad elfeledkezni a pool elleni PL meccsről sem. Úgyhogy ha fiúk eldöntenék az 1. félidőben a meccset az azért nem lenne rossz mert hátha tudnának egy kicsit többet pihenni.

Link to comment
Share on other sites

Na erről beszéltem, most megérezhetik Materazzi (és Burdisso) hiányát. Chivu kiesésével Samuel mellett Córdoba lesz a másik középső védő, aki ugyan jó játékos, de már az első meccsen is sokat bizonytalankodott, és ahogy néha egy-egy Inter-bajnokit megnéztem, ott is voltak gyermeteg hibái. Meg szerintem bármekkora tehetségnek is tartják Santon-t, ha ezen a meccsen is Cristiano Ronaldo-val találja szembe magát (ez ugye Ferguson taktikájától függ; hogy melyik oldalon játszatja a portugált), enyhe túlzással elmehet rajta a meccs.

Link to comment
Share on other sites

Üdv

Azt mi is szeretnénk de hát erre vajmi kevés esély van

A lényeg úgy is a továbbjutás :)

 

Már Milánó-ba is simán lőhettünk volna 3-at(de minimum 2-t), da sajna nem volt tól jó a helyzet kihasználásunk. Viszont most lesz egy Rooney-nk és egy Tevezünk/Berbatovunk ott elöl.

 

Én az Intert nem akarom és nem is becsülöm le, DE én a Milánói meccs elött is azt mondtam, hogyha azt letudjuk hozni döntetlenre, akkor nincs azaz Isten aki elvegye tőlünk a továbbjutást, erre még egy lapáttal rátett a fiúk jó játéka a héten. De azért nem szabad a fiúknak elbízniuk magukat.

 

Hajrá MU!

Link to comment
Share on other sites

A milánói meccs előtt én egy 2-0-t tippeltem, de így utólag visszagondolva (a 0-0-s eredménytől függetlenül) elhamarkodott kijelentés volt, talán csak a túlzott izgatottság (ne tessék félreérteni! :) ) és a pillanatnyi hév mondatta (illetve íratta) ezt velem. Erős túlzás volt ilyen eredményt várni, a Barcelona elleni tavalyi BL-elődöntőn is láthattuk, hogy Ferguson-nak nem az a taktikája, hogy már az első meccsen, idegenben eldöntjük a továbbjutást. Ilyen csapatok ellen pedig nem is érdemes ebben a felfogásban játszani, mert komoly baj lehet belőle. Csakúgy, mint tavaly a Barca ellen, úgy most, az Inter ellen sem estünk ilyesfajta hibába. Viszont hazai pályán, ilyen körülmények között, ilyen formában, ilyen játékkal (és még sorolhatnám...) nem irreális dolog azt várni, hogy a csapat ne tizenegyesekkel meg 1 góllal jusson tovább, hanem gólokkal nyerjük meg ezt a meccset. Ha nem is játszuk le őket a pályáról úgy, mint a Chelsea-t a bajnokságban, de rendes játékidőben, stabilan hoznunk kellene a meccset.

Link to comment
Share on other sites

elvileg O'Shea, és Ferdinand is játszani fog, bár nem tudom hogy ez mennyire altatás, és mennyire igaz, de nagyon remélem hogy tényleg ott lesznek

Ferguson érdekes módon azt nyilatkozta, hogy fél a meccstől, és hogy nagyon reméli hogy elkerüljük a 11-eseket

szerintem most is fontosabb az hogy ne kapjunk gólt, mint hogy rúgjunk, szóval én igazából a pontrúgásokban és a gyors letámadásokban bízom, és remélem hogy Ronaldo alkalmazza a szélen elhúzós befelécselezős, 20-22ről kiflit rugó sorozatát, de mint mondtam inkább deffenzívebben fogunk felállni (szerintem) mint támadójátékosok sokaságával:)

az az igazság hogy én eléggé izgulok, jobban mint tavaly a Barca ellen, nem merek tippelni, de ha már mindneki így tett én is egy 1-0-ban bízom, méghozzá egy első félidős góllal, majd utána egy biztonsági játékkal

 

azt hiszem abban mindannyian egyetértünk hogy a kulcskérdés az, hogy ne kapjunk gólt

Link to comment
Share on other sites

Én nem hiszem, hogy védekezőbb felfogásban játszunk majd, az első meccs első félidejében mutatott játék alapján meg főleg nem tudom elképzelni. A játékunk stílusa nagyban függ majd az Inter-étől is, ha ők olyan mentalitással játszanak majd, mint a milánói meccs első részében, akkor folyamatosan ostromolni kell őket (de persze figyelni kell majd a védekezésre a kontráknál) Meg ha ők is olyasmi focit próbálnak játszani, mint mi, hogy a támadás az elsődleges inkább, akkor meg a megszokott játékot játszhatjuk, nem kell némiképp a védekezés kárára támadnunk.

 

abel13, abban tényleg egyetértünk, hogy ha nem kapunk gólt, akkor nem lehet baj, maximum a tizenegyespárbajnál. Egyébként én is ritkaizgatott vagyok, van ez máskor is (igaz ennyire talán nem), de olyankor a meccs alatt oldódik a görcs :)

Link to comment
Share on other sites

Üdvözletem.

 

vassadi ,nekem is rossz előérzetem van ,de hátha nem jó a "női" megérzésem xD

 

Én is remélem ,hogy annyira hazaküldjük az olaszokat ,mint a Liv'pool tegnap a Madrid-ot ,de azért mi szabályos gólokkal nyerjünk....

Link to comment
Share on other sites

Hát eljött a nap, amikor minden eldől! Már nagyon izgatott vagyok, most különösebben nem mennék bele semmiféle részletezésbe, a tippem egy 1-0-s győzelem (titkon még arra is van tippem, hogy ki szerzi a gólt, de ezt inkább megtartom magamnak, amúgy is csak részletkérdés, a lényeg a győzelem), korábban pedig már minden mást leírtam, most nem szeretnék hosszú mondatok legépelésébe fogni. Most már csak a lényeg, a meccs van hátra. Amikor tegnap a Liverpool - Real meccset néztem, nekem is voltak olyan gondolataim, hogy milyen jó lenne, ha mi is így kiütnénk az Intert. De mégegyszer, ezúttal, egy ilyen csapat ellen csak a győzelem és ezzel a továbbjutás a lényeg! Glory, Glory Man. United!

 

Ui.:

vassadi ,nekem is rossz előérzetem van ,de hátha nem jó a "női" megérzésem xD

 

lacey, nem tudom melyik mondatomból szűrted ezt le (vagy melyik mondatomat értetted félre), de nekem egyáltalán nincs semmiféle rossz előérzetem. Bízom a csapatban, és bár nem iszok előre a medve bőrére, de tudom, hogy mi fogunk továbbjutni. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...