Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

én úgy tudom h Berba, Ronaldo, Rooney csere; Ferguson azt mondta h Welback mindenképp játszik majd

én Welback-Tevezre számítok ha kettővel állunk fel

 

vassadi: Vidic nincs eltilva a hazai BL-meccsről, két sárga után kapott pirosat így csak egy meccsről tiltották el, és azt letöltötte Milánóban!

 

az Arsnal, Chelsea, és a Liverpool most játszik félidőben

 

ars: 0-0

pool: 0-1

che: 1-0

 

ha így marad minden akkor még közelebb kerülünk a bajnoki címhez

 

jah és még kedden a Fulham 0-1ről fordított a Swansea ellen, szóval a negyeddöntőbe megintcsak a Fulhamellen játszunk az FA kupában

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát az Arsenal az utóbbi időben gólt is alig tud rúgni nem hiszem h az Old Traffordon ne vernénk meg őket.

A Pool is meg tudjuk verni, de fel fogják szívni magukat az biztos.

A Ligakupában remélem azért Fergie olyan csapatot küld a pályára h az simán nyerni fog.

Hajrá M.U.

Link to comment
Share on other sites

Na szóval összegezve: Chelsea 2-1 Wigan Athletic, Middlesbrough 2-0 Liverpool. Ami azt jelenti, hogy ha szerdán megnyerjük a mostani fordulóból elhalasztott, Newcastle elleni meccsünket (a Ligakupa-döntő miatt lett későbbre téve ugyebár), akkor a táblázat eleje így néz ki: 1. Manchester United 65 pont, 2. Chelsea 55 pont, 3. Liverpool 55 pont. Azaz 10 pont különbség. Ilyen dolgokban nem szeretek előre inni a medve bőrére, de nem igazán tudom elképzelni, hogy innen hogyan veszíthetnénk el ezt a bajnokságot. A Chelsea most új edzővel a kispadon biztosan menetel jónéhány meccsig, a Liverpool-nál is nagy a valószínűsége, hogy ezután a vereség után Benítezt valaki váltani fogja, szóval ott is lesz egy kis formajavulás (vélhetően), de ez még akkor is olyan előny, amit gyakorlatilag egy ilyen csapat ha akarna se tudna leadni :)

 

A Ligakupa-döntőhöz még annyit, hogy Gibson és Welbeck kezdeni fog, Ronaldo, Rooney, és Berbatov valóban nagy valószínűséggel csak a padon kezd, a Tottenham-nél pedig nem játszhat Robbie Keane, mivel korábban, a Liverpool játékosaként már pályára lépett idén a sorozatban. Rajta kívül hasonló okok miatt nem léphet még pályára Palacios, Chimbonda, és Cudicini, Campbell ugyebár tudjuk miért nem játszhat, illetve sérülés miatt még mindig nem áll Redknapp rendelkezésére Defoe.

Go MU!

Link to comment
Share on other sites

Angol Ligakupa-döntő: Manchester United 0-0 Tottenham Hotspur - Tizenegyesekkel: 4-1

 

Még mindig nem sikerült felfognom. :) Ben Foster bár még nem akkora "isten", mint Van der Sar (hogy Kezicsokolom hasonlatát hozzam fel), de most nagyon nagyot nőtt a szememben. És vele együtt az egész csapat is. Megvan az idei harmadik trófea, most megpróbálom ezt magamban tudatosítani. :)

 

GLORY, GLORY MAN. UNITED!

 

Ui.: Valakinek nincs meg esetleg a végjáték felvétele?

Link to comment
Share on other sites

Igen kicsit túloztam, de véleményem szerint mindenki egyetért azzal, hogyha VDS abba haggya, akkor Foster méltó utodja lehetne a holland kapusnak. Persze azis elöfordulhat, hogy egyszerüen kifogott egy jó napot, de nekem elég szimpatikus emberke és ahoz képpest, hogy jó részt csak a ligakupába védett(itt se mindig) ahoz képpest emberfelettit teljesitett. Ráadásul 120 percet stabilan végig játszott, hiba nélkül és utánna még a büntetöknél is parádézott(lehet, hogy lutri az egész, de ahogy a kommentátor is mondta, ez most Foster védése volt). Szóval ha netán úgy állunk majd PL-be azon se lepödnék meg ha Foster lehetöséget kapna bajnokin is!

Link to comment
Share on other sites

tehetséges kapus, és Fergie jól teszi, hogy játszatja amikor csak tudja, két baj van vele

néha nem tudja eldönteni hogy kijöjjön-e vagy sem, és a bizonytalansága már gólba is került (ez több meccstapasztalattal simán kiküszöbölhető), a másik meg hogy kapushoz képest sérülékeny

amúgy tényleg nagyon jó, szoktam nézni tartalékoknál

azt hiszem Schmeichel óta még sosem voltak ilyne jó kapusaink (am pont most van Schmeichel a tévében, a discoveryn a piszkos munkák műsorvezetője:D)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem Foster sokkal jobb kapus és sokkal nagyobb tehetség, mint Kuszcsak, szerintem Ferguson-nak meg kellene cserélnie a két játékost a kapusok közötti rangsorban. Tény, hogy Van der Sar az utóbbi idők legjobb manchesteri kapusa, és ha Foster legalább ennyi lehetőséget kap, mint most (Ligakupában, FA-kupában), akkor Van der Sar visszavonulását követően lehet, hogy nem kell majd új kapus után néznie a csapatnak, meglesz az házon belül is. :)

Link to comment
Share on other sites

Newcastle United - Manchester United (Angol bajnokság, 28. forduló) - 2009. március 4., szerda - Élő közvetítés: Nincs - 23:00-tól 24:00-ig egyórás összefoglaló a meccsről az Eurosport2-n

 

Elnézést kérek a korábbi téves információért, szerdán nem a 27. fordulóból a Ligakupa-döntő miatt elmaradt meccsünket pótoljuk. A hétközi találkozónk valóban a Newcastle ellen lesz, de az előző fordulóból egy Portsmouth elleni hazai meccs maradt el.

 

Ui.: Krisay, lécci olvasd el a hsz.-emet a Ligakupa-döntős felvételed topikjában, és válaszolj a kérdésemre. Kösz ;)

 

Szerk.: A közvetítéssel kapcsolatos információk pótolva.

Link to comment
Share on other sites

vassadi:sajnos nem közvetiti ,Portsmouth-Chelsea meccset adják le :(

 

Igen, megnéztem az Eurosport 2 műsorát a hivatalos oldalon, és a Portsmouth - Chelsea után lesz egy 1 órás összefoglaló csak a Newcastle - Manchester meccsről (olyan "időutazásos-részátugrásos" :) , mint amilyen a BL-találkozókról szokott lenni) Hát kár, hogy csak ilyen lesz, de azt hiszem én ettől függetlenül megnézem.

 

Változás!: Ma játszák a Portsmouth - Chelsea meccset (vele egy időben lesz még a Liverpool - Sunderland), holnap pedig este 9-től Man. City - Aston Villa élőben. Ami változatlan, hogy a mi meccsünkről szerdán 23:00-tól lesz összefoglaló. Nem értem, miért ezt a meccset adják élőben az MU találkozója helyett. :mellow:

 

Szerk.: Közben utánanéztem, és a Ligakupa-döntő miatt elmaradt bajnokinkat a Portsmouth ellen 18.-án, azaz két hét múlva szerdán, egy FA-kupa újrajátszásos napon (ilyenkor játszanak ugyebár azok egy újabb meccset, akik az aktuális fordulóban döntetlent játszottak) pótoljuk, feltéve, ha a Fulham nem kényszerít minket újrajátszásra most hétvégén. Ez azért csak nem fog megesni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...