Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Már csak alig több mint másfél óra, és kezdődik! Nem maradok most sokáig (max. 15 perc), beülök a TV elé, és várom a meccset.

 

lacey, esélytelen hogy felnézzek félidőben vagy akár a meccs végén, a gép ugyanis a tesóm szobájában van, ő meg már 9-kor elmegy aludni. De holnap leszek, akkor is lesz majd még miről beszélni. ;)

 

Kezicsokolom, két oka van annak, hogy a TV6 közvetíti a BL-meccseket:

  1. azzal a feltétellel, hogy a TV6 közvetíti a meccseket (amely ugye jóval kevesebb embernek van, mint Viasat3), az MTV is beleegyezett, hogy kedden és szerdán is közvetíthessenek meccset + 11-kor egy aznapi meccset felvételről is lenyomhatnak mindkét nap (míg ugye az M1 csak fordulónként egy meccset közvetíthet (általában szerdán), és az övüké az első választás joga)
  2. a Viasat (amely alá ugye a TV6 is tartozik) azt találta ki, hogy ez egy "férfias csatorna" lesz, és -az előbbi ok mellett- ezért rakták át ide a BL-közvetítéseket
Na, a tippemet és minden mást már korábban leírtam, én most megyek. Jó szurkolást mindenkinek!

Go MU!

Link to comment
Share on other sites

NA, ma ez lesz az utolsó hozzászólásom, de holnap kifejtem majd bővebben a meccsel kapcsolatos észrevételeimet. Szóval én kb. 2-0-ás meccsre tippelek (nekünk) de azért nem szabad lebecsülni az Intert sem, hisz az is egy "topcsapat". Nekem mára ennyi jutott.. Glory. glory Man. UTD!!!

Link to comment
Share on other sites

kösszi a válaszod vassadi. késöbb utána néztem és rájöttem, hogy a TV az tulajdonképpen a Viasat alá tartozik. akkor marad a neten nézés, ez se rossz, de tv-n jobb lenne ugyebár.

 

Hajrá Manchester! A legjobban annak örülnék ha már itt eldölne(a mi javunkra) a tovább jutás, de én már egy 1-1-es döntetlennek is ugy örülnék mint majom a farkának:)

 

ui.: most néztem élő képen az összeállitásokat. valaki elárulná, hogy Evans-t hogy sikerült össze drotozni?

Link to comment
Share on other sites

Üdv

Az utolsó 10 percben kiderült számomra h ha Rooney kezd akkor most 1 nyert meccset ünnepelnénk

Ezalatt a 10 perc alatt is néhányszor átverte a védőket ezzel lehetőséget alakítva ki..

Giggs Berba amit kihagyott kár érte

A védelem nem állt a helyzet magaslatán bár az Internél se volt vmi nagy összhang

Evra volt számomra a legjobb sokat futott labdát szerzett jó passzokat adott :)

Ronnie-nak volt néhány veszélyes szabadrúgása több nem

Link to comment
Share on other sites

Robinho11, te mint Real-szurkoló, örülnél annak ha C. Ronaldo oda igazolna? (Csak mert a Manchester-fanok szinte mind azt mondják, hogy maradjon, de a Real-szurkolók véleményét nem igen lehet hallani - most nem csak a Pirateclub fórumait beleértve)

 

Én személy szerint csak akkor örülnék neki, ha nem tolna ki olyan játékosokat, akik a jövőben még "klasszis jelzőre" esélyesek lehetnek. Állítólag nem egy rendbontó a srác. Az viszont biztos, hogy fél odaállni Fergi elé és elmondani neki, hogy el akar menni.

Link to comment
Share on other sites

milyen érdekes felfogás.

többet foglalkozunk a másik csapat dolgaival, játékosaival mint a sajátunkkal? milyen össze állítás lenne a jó, ha már szarbol nem tudunk várat építeni mint tette azt anno a sorozatgyilkos Ferguson aki elé nem mernek odaállni a játékosai, közbe meg elúszik a bajnokság, és szépen a többi kupa is......

 

 

Mourinhoval meg Fergusonnal is egyet értek, Ronaldon jól védekeztek, de persze nem igazán bírtak vele, Adriano meg Ibrahimovic csak sejtette a zsenialitását nem mutattak semmit se, az otthoni meccs nagyon kemény lesz de muszáj lesz hoznunk, és tényleg be kell lőni a helyzeteket!

összeségébe szarabb meccs volt mint mondjuk a hétvégi Blackburn elleni:/

 

vasárnap 4kor játszunk a Ligakupáért!

 

am a meccs embere nálam is Evra

Link to comment
Share on other sites

milyen érdekes felfogás.

többet foglalkozunk a másik csapat dolgaival, játékosaival mint a sajátunkkal? milyen össze állítás lenne a jó, ha már szarbol nem tudunk várat építeni mint tette azt anno a sorozatgyilkos Ferguson aki elé nem mernek odaállni a játékosai, közbe meg elúszik a bajnokság, és szépen a többi kupa is......

Hmmm?

Légyszives fejtsd ki ,mert nem értem mire gonolsz!

Link to comment
Share on other sites

Üdv. Én a BL-meccs óta most jutottam gép elé először, úgyhogy én most fejteném ki a véleményemet. A 0-0 szerintem nem a legjobb eredmény egy ilyen meccs után, aminek a megnyerését egy félidő alatt bebiztosíthattuk volna (pl. -ahogy merchanies is mondta- ha Rooney kezd), de úgy gondolom nem is panaszkodhatunk. A visszavágón mi leszünk előnyösebb helyzetben, hisz hazai pályán játszunk majd, és többek között már csak ezért sem kell egy óvatosabb taktikát alkalmaznia Fergusonnak (pl. Rooney kezdhet) Giggs megmutatta, hogy komolyan lehet számolni vele még egy ilyen meccsen is, Park is remekül játszott, és ez az összeszokatlannak titulált védelem is legalább olyan stabil volt, mintha az alap védőnégyes játszott volna. Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, de szerintem a csapat legjobbja C. Ronaldo volt (a túloldalon meg Julio César, ez egyértelmű). Az Old Traffordon összejöhet az a 2-0-s győzelem, amit erre a meccsre tippeltem. Én már most meg is előlegezem ezt a tippet a csapatnak. ;)

 

Ui.: Gondolom ma is mindenki néz BL-t, én személy szerint a Real - Liverpool-t fogom nézni az M1-en, aztán majd megnézem a gólösszefoglalót a TV6-on. Jó szurkolást most nem kívánok, elvégre a Manchester ma nem játszik, inkább azt mondom, kellemes meccsnézést mindenkinek! ;):)

Link to comment
Share on other sites

Adriano meg Ibrahimovic csak sejtette a zsenialitását nem mutattak semmit se, az otthoni meccs nagyon kemény lesz de muszáj lesz hoznunk, és tényleg be kell lőni a helyzeteket!

 

adriano zsenialitását(olyan jól bánik a kezével) nem tudta kamatoztatni

 

a Traffordon sima győzelem lesz, remélem Rooney a kezdőbe lesz.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm?

Légyszives fejtsd ki ,mert nem értem mire gonolsz!

 

csak hogy a madrid szurkolók már nézik ki lenne jó a csapatukba, pedig az idény legfontosabb részénél vagyunk

 

Ronaldo tényleg jó volt, ketten is figyeltek rá, de így is sokszor elment

sztem am a védelmünk pont hogy gyenge volt, O'SHea sérült és nem is jobb hátvéd de Ibrahimovic nagyon verte, mondjuk ez is csak úgy történhetett hogy fent semmit sem tudott csinálni, ezért leküldték szélre ahol azért sokszor megvert O'Sheat, de hát magának nem adhatta be...

Ferdinand is sokszor rontott, bár még gólhelyzetig se jutottak néha életveszély volt amit hátul csináltak

visszajön Rafael és Vidic még ennyit sem tudnak majd csinálni az biztos

ahhoz képest am h Mourinho mennyit "készült" erre a meccsre, nagyon gynegék voltak

Link to comment
Share on other sites

A védelem szerintem egyáltalán nem volt instabil, két komolyabb helyzete ha volt az Internek (amikor Adriano az egyik lábával a másikra rúgta a labdát, meg amikor Cambiasso szerencsétlenkedéséből lehetett volna egy potya) Az Ibrahimovics-os dologgal, de főképp az utolsó mondatoddal egyetértek abel13, Mourinho fiacskái az első félidőben igen meg voltak szeppenve, néhány játékos arcán már-már a megilletődöttség jelei is látszódtak. :) Meg azért a védelmük sem állt valami biztos lábakon, bár a visszavágón már ott lesz Samuel, és vele azért valamivel javulni fog a helyzetük.

Link to comment
Share on other sites

igen persze félreérthetően írtam, a védelem nagyon jól megoldotta a VÉDEKEZÉS-t, hiszen az Internek jóformán helyzete sem volt, csak pl a hátsó passzolgatásoknál és a labdakihozatalnál nagyon meglátszott Rafael meg Vidic hiánya, mert többször is majdnem eladtuk

 

VASÁRNAP LIGAKUPA DÖNTŐ!

Link to comment
Share on other sites

Így már értem mire gondolsz, és valóban, van abban valami amit mondasz. Vidics a BL-ben még egy meccs erejéig el van tiltva, így nem lesz ott az Inter elleni visszavágón, de a Ligakupa-döntőben játszhat, és szükség is lesz rá. Rafael remélhetőleg már bevethető lesz a BL-ben.

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Tottenham Hotspur (Angol Ligakupa-döntő) - 2009. március 1., vasárnap, 15:45 (Élő közvetítés: Sport1)

 

Nehéz meccs lesz; Ferguson valószínűsíthetően több kezdőjátékost is pihentetni fog, míg a Tottenham szinte egész biztosan a legerősebb összeállításában fog pályára lépni, ugyanis számukra gyakorlatilag ez a meccs az utolsó esély, hogy jövőre nemzetközi porondon szerepelhessenek. Bízom benne, hogy a védelem közepén a Ferdinand - Vidics páros kezd majd, ugyanis olyan támadókat kell megállítaniuk, mint Darren Bent, Robbie Keane, és az idei Ligakupa-sorozat egyik, ha nem a legjobb játékosa, Roman Pavljucsenko. A védelem jobb szélén Rafael még négy hétig nem játszhat, így ott valószínűleg O'Shea fog szerepelni, míg így a bal oldalra marad Evra. A közzéppálya összetétetelével kapcsolatban is vannak kérdések, a sérüléséből felépült Anderson vélhetően kezd majd, nagy a valószínűsége, hogy Darron Gibson is bekerül, a maradék két helyre C. Ronaldo és Park a legvalószínűbb. A csatársort illetően nagy rá az esély, hogy a Rooney - Berbatov páros valamelyik tagja helyett Tévez fog kezdeni. Ha további információkat tudok meg a két csapat kezdő tizenegyéről, megosztom veletek.

 

Végeredményként természetesen Manchester-győzelmet várok, az sem kizárt, hogy hosszabbításos meccs lesz. Az én tippem: 1-1-es rendes játékidő után 2-1-es győzelem ide.

 

Glory, Glory Man. United!

A szurkolók által megszavazott kezdő tizenegy (+ háttérkép) - ManUtd.com:

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={83A644F4-1A7E-48B9-AF95-4605613A9A18}&newsid=6628063

Link to comment
Share on other sites

A védelemmel egyetértek ,a középpályára én ezt képzelem el: Nani,Anderson,Gibbson,Ronaldo ,a csatársorban szerintem maradni fog a Rooney-Berbatov páros ,mivel a BL meccsen Rooney nem játszott ,Berbatov meg csak az előző csapata ellen játszik ,és lehet ,hogy ez ad neki valami féle motivációt!

Link to comment
Share on other sites

én egy kicsit extrémebb felállást is eltudnék képzelni. tehát:

 

Foster-(jobb oldalrol) O'shea-Vidic-Ferdinand-Evra-(középpálya, jobbról)Ronaldo-Gibson-Nani-(Támadóközép)Welbeck/Carrick-(csatár)Rooney és Berba.

 

Mondjuk részemröl felállhatunk egy U12-es csapattal is. A lényeg, hogy NYERJÜNK! Nagyon szép évet zárhatunk az idén:) Klub vb, Ligakupa, FA kupa, PL, BL. Álmodni se mernék szebbröl, és jól tudja mindenki, hogy az álmok szinházába nincs lehetetlen!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...