Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aston Villa - Chelsea második félideje néhány perce tart, egyelőre 1-0 a Chelsea javára. :huh: Jó lenne ha a birminghamiek egy pontot tudnának szerezni, úgy mindkét csapatnak tovább nőne a hátránya a Manchesterrel szemben.

Link to comment
Share on other sites

Félidőben Manchester - Blackburn 1-1. (Rooney, ill. Santa Cruz) :unsure: Annak pedig, hogy a csapat gólt kapott, és ezzel megtört a 14 meccs óta tartó kapott gól nélküli sorozat, két oka van: Vidicset pihenteti Ferguson, így nincs ott a csapatban, és hasonló okak miatt hiányzik Van der Sar is (akinek tehát nem szakadt meg a sorozata, és tovább megy az európai rekord felé). Az előbbit helyettesítő Evans-el nincs is semmi gond, még egy szabályosnak tűnő fejesgólja is volt, amit Webb érvénytelenített; ellenben Kuszcsak az általában megszokotthoz hasonlóan ezúttal is elég pocsékul véd. Pl. ha Santa Cruz gólja előtt egy ütemmel később ugrik csak a mellette elmenő támadó után, simán megvan a labda. Ami azonban nagy öröm, hogy Rooney-ról egyértelműen kijelenthető, hogy semmit nem romlott a formája a sérülése alatt, megintcsak gólt szerzett (legutóbbi 4 meccsén egyaránt betalált így már).

 

Szerintem a csapat játékával a második félidőben nem lesz gond, Ferguson kellően fel tudja tüzelni őket, és Ronaldo-val, ill. a Rooney - Berbatov duóval nem tudom elképzelni, hogy ez a Blackburn (már csak az első félidei játékukat nézve is) pontot szerezzen ellenünk. Szóval, Go MU! B)

 

Szerk.: Gól! C.Ronaldo. Micsoda szabadrúgásgól! B)

Bejött Tévez (aki ugye a Ligakupa-negyeddöntőben 4 gólt lőtt a Blackburn-nek...) és Vidics is, most már elméletileg a védelem is stabilabb lesz, innentől simán meg kell nyernünk a meccset.

Link to comment
Share on other sites

Manchester United 2-1 Blackburn Rovers (Rooney 23., C. Ronaldo 60., illetve Santa Cruz 32.)

 

Hát, a szokásosnál azért valamivel jobban meg kellett izzadni a győzelemért, de a lényeg, hogy megvan, és így biztosan nem csökken az előnyünk a Liverpool-lal szemben. Aztán hogy nőni fog-e, az meg majd holnap kiderül...

Link to comment
Share on other sites

ahogy láttam Anderson is a kispadon volt?

 

Nem, Anderson nem volt ott a kispadon. A három becserélt játékoson kívül még Foster, Fabio da Silva, Fletcher, és Welbeck ült ott, de a brazil középpályás nem volt nevezve a meccsre. Ajánlom figyelmetekbe a csapat hivatalos oldalát, itt minden meccsről van részletes előzetes, szöveges élő tudósítás, és meccs utáni összefoglaló.

 

www.manutd.com

Link to comment
Share on other sites

Nem lenne rossz, ha Anderson a Ligakupa-döntőben bevethető lenne, mert gondolom Ferguson a döntő előtti és utáni két BL-meccsen Carrick mellett a középpálya közepén inkább Scholes-t, Fletcher-t, vagy Park-ot szándékozik játszatni. Közülük is elsősorban szerintem Scholes-t, mert az utóbbi kettő közül valamelyik valószínűsíthetően a szélen fog majd játszani az Inter ellen, hacsak nem Giggs vagy Nani lesz ott. A döntő alatt pihenhetnének, és a mozgékony Anderson amúgy is többet ér a Tottenham kevésbé gyors, inkább rutinos belső védői (King, Woodgate) ellen, mint mondjuk Scholes.

 

Ui.: lacey, az utóbbi napokban Krisay nem nagyon szólt hozzá a témához, szólj neki, hogy a BL-meccsek és a Ligakupa-döntő idejére aktivizálja magát. ;) Meg ugyanez vonatkozik minden Manchester-fanra! :)

Link to comment
Share on other sites

Üdv.

Nemsokára Liverpool-Manchester City ,imádkozzunk ,hogy nyerjen a City mert akkor maradhatna a 8 pontos előny!

vassadi:Persze szólok neki ,foggalmam sincs mi van vele ,mert utoljára pénteken láttam.

Szerk.:Manchester City-Liverpool 1-1 ,ezáltal 7 pontra nőtt az előnyünk!

Link to comment
Share on other sites

vassadi, Anderson ott volt a kispadon bár valóban nem volt nevezve a meccsre, mutatták párszor

nagyon jól megy a csapatnak ezen a héten két nagyon fontos meccset is játszunk, jó lenne ha mindkettőt hoznánk, márcsak a Mourinho ellenszenv miatt is

 

Kuszczak télleg nem volt túl nagy szám, sztem sajnos eladjuk idény végén, és a fiatal Smeichel jön hozzánka Cityből, bár Foster is nagyon jó, túl sokszor sérült

 

24 Feb UEFA Champions League Inter Milan A 19:45

01 Mar League Cup (Carling) Tottenham A 15:00

04 Mar Barclays Premier League Newcastle A 19:45

07 Mar FA Cup Swansea or Fulham A 17:15

11 Mar UEFA Champions League Inter Milan H 19:45

14 Mar Barclays Premier League Liverpool H 12:45

 

nem könnyű...

lehet hogy a legnehezebb része a szezonnak, de itt eldönthetnénk sokmindent

Link to comment
Share on other sites

7 pont bizony az előnyünk, ami akár 8 is lehetett volna, ha a City kihúzza a meccs végéig, de így sem lehetünk elégedetlenek.

 

vassadi, Anderson ott volt a kispadon bár valóban nem volt nevezve a meccsre, mutatták párszor

 

Szerintem azért ült a kispadon, mert annak ellenére, hogy nem volt nevezve a meccsre, elment a csapattal és a lelátó helyett a kispadon nézte végig a meccset. Ugyanezt csinálja például minden meccsen Gattuso, hogy csak a másik kedvenc csapatom esetét említsem.

 

Ahogy megnéztem a csapat következő meccseit, csak most tűnt fel, hogy a BL-nyolcaddöntő visszavágóját nem közvetlenül egy héttel az első meccs után játsszuk, hanem két hét múlva játsszák. :) Mindegy, legalább lesz ideje pihenni rá egy kicsit a csapatnak.

Link to comment
Share on other sites

A csapat hivatalos oldalán olvastam Ferguson nyilatkozatát, mely szerint az elkövetkezendő héten rotálnia kell a csapatot, így a Ligakupa-döntőben több olyan fiatal játékos is kezdeni fog, akik az addigi Ligakupa-meccseken rendszeresen játéklehetőséget kaptak. Közéjük tartozik Anderson is, aki már teljes értékű edzésmunkát végez.

Link to comment
Share on other sites

Nem csak fiatalokból fog állni a csapat, Ferguson biztosan pályára küld néhány nevesebb játékost is. Kelleni is fognak ők is, mert a Tottenham-nek gyakorlatilag a döntő megnyerése az egyetlen esélye arra, hogy jövőre nemzetközi porondon, egész pontosan az UEFA-kupában is szerepelhessen. Szerintem az Inter elleni BL-meccs után Sir Alex nyugodtan bevethet több olyan játékost, akik rendszeres játéklehetőséget kapnak a bajnokságban is, mert az utána következő hétközi meccs (Newcastle ellen) már nem lesz annyira rázós.

 

De szerintem egyelőre hanyagoljuk a Ligakupa-döntőt, foglalkozzunk inkább a két nap múlva esedékes BL-meccsel! ;)

Link to comment
Share on other sites

lacey, hogy növeljem a hitedet a Newcastle elleni meccsel kapcsolatban, nézz utána, mi lett a két ellenük lejátszott bajnoki meccs eredménye az előző szezonban. ;):)

 

Én majd holnap este kicsit bővebben kifejtem, hogy mit várok az Inter elleni meccstől.

Link to comment
Share on other sites

Internazionale - Manchester United (Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő, első mérkőzés) - 2009. február 24., kedd, 20:30 (Élő közvetítés: TV6)

 

Már csak egy nap, és itt van. :) Mourinho, Ibrahimovics, és a többiek ide vagy oda, az utóbbi években bizonyította már az Inter, hogy a BL nem az ő pályája, én az első meccsen egy 2-0-s győzelmet várok a csapattól. Nagy gondot okozhat viszont, hogy sem ezen a meccsen, sem pedig a visszavágón nem állhat a csapat rendelkezésére Vidics, aki a KlubVB döntőjében összeszedett eltiltását tölti majd, és egyelőre Evans és O'Shea játéka is igencsak kérdéses. Elég érdekes védelem jöhet össze erre a meccsre, de a csapat többi részén nincsenek nagy hiányzók. Az Inter nagyjából az alapcsapatát tudja pályára küldeni, bár Mourinho-tól nem lenne meglepő egy, vagy akár több váratlan húzás a kezdőcsapat tekintetében.

 

Nehéz meccs lesz, de képesek vagyunk győzni, az esélyesebbek még mindig mi vagyunk! Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Vidicnek csak egy meccset kell kihagynia, Evans nem is edzett ma, O'Shea is csak gyengén, amúgy el sem jöttek volna elvileg, csak Rafael, Gary Neville, és Wes Brown is sérült még szóval belső és jobb szélső védőnk nagyjából nincsen.

szerencsére Az Internél sem játszik Walter Samuel és Matterazzi, szóval én egy támadó játékban reménykedem

lehet hogy ilyen 4-2-3-1-ben kéne játszanunk, mert ha pl Carrick és Anderson is a pályán lenne kevésbé tudnák megjátszani Ibrahimovicot és Adrianot

a sérültek miatt, és csak a sérültek miatt mondok egy 2-2-es tippet, de nagyon bízom van der Sarban és a 2-1-ben

Link to comment
Share on other sites

Samuel és Materazzi hiánya nem javít sokat a helyzetünkön (illetve nem ront sokat az Inter helyzetén), mivel szerintem ők amúgy sem kezdenének. Hát így, hogy még jobbszélsőnk sincs, még érdekesebb lesz a védelem összeállítása. :) Ferguson valahogy biztos megoldja (pl.: Fletcher-t is hátra lehet rendelni, meg ott van Fabio, ha esetleg a fiatalokhoz kellene nyúlni) ;) Nem tudtok valamit, hogy a középpályán milyen összeállítás várható?

Link to comment
Share on other sites

Én is 2-0 győzelemre számítok ,de nehéz meccs lesz ,a védelem tényleg nagyon problémás ,de bízzunk Fergusonban ,hiszen biztos tudni fogja mit kell tenni ilyen helyzetben!

A középpályáról csak annyit hogy én Giggs,Scholes,Carrick,Ronaldo ,de azért azon sem lepődnék meg ha szélen Nani játszana ,de nem hinném mivel Giggs jobb védekezésben ,mint Nani. Esetleg Scholes helye lehet még bizonytalan ,én Andersonnak jobban örülnék ,Carrick,Ronaldo helye szerintem 100%-os!

A csatársorunk szerintem Rooney-Berbatov páros lesz ,de azon se lepdőnék meg ha netán nem 4-4-2-ben játszanánk hanem mondjuk ,4-2-3-1(amit abel mondott).

 

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!

Link to comment
Share on other sites

Én mondjuk a középpályán azt is el tudnám képzelni, hogy Ronaldo mellett a másik szélső Park lesz. Nem hiszem, hogy Ferguson Giggs-t fogja játszatni kezdőként, bár ki tudja. A Rooney - Berbatov csatárduó tutibiztos, két ilyen formában lévő játékos közül miért is kerülne bármelyik a kispadra? ;)

 

Ui.: Ma este még lehet, hogy írok, de el kell foglalnom egy tévét ( :) ), úgyhogy lehet, hogy legközelebb csak holnap este írok (de akkor biztosan)

Link to comment
Share on other sites

Persze a csatársor tutibiztos ,ahogy mondtad a középpályára vagyok már nagy kíváncsi mert nem tudom elképzelni ,hogy fog kinézni. :huh:

 

Este én majd félidőben jövök...aztán aki lesz velük majd megbeszéljük ,ki mit gondol a meccsről ,de jó lenne ha felbírnál nézni! ;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...