Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

az Arsenal és az Aston Villa is döntetlenezett, szóval ha nyerünk még 5 ponttal elléphetünk tőlük,míg ugye a Chelsea és a Liverpool közül vmelyik biztos hogy lemarad ha nem mind a kettő...

 

ha nyerünk most és az everton ellen, és február közepén győzelemmel pótoljuk be a fulham elleni elmaradt meccset akkor 13 ponttal mennénk az ágyúsok előtt ami szerintem már utolérhetetlen 13-14 forduló alatt (főleg a mostani erőviszonyok között...)

Link to comment
Share on other sites

Ma van az 51. évfordulója a Müncheni repülőgép szerencsétlenségnek

A United halottai:

 

Roger Byrne - aged 28, full-back. 277 appearances, 19 goals, 33 England caps.

Geoff Bent - aged 25, full-back. 12 appearances.

Eddie Colman - aged 21, half-back. 107 appearances, 2 goals.

David Pegg - aged 22, forward, 148 appearances, 28 goals, 1 England cap.

Mark Jones - aged 24, half-back, 120 appearances, 1 goal.

Duncan Edwards - aged 21, half-back, 175 apps., 21 goals, 18 England caps, 5 goals.

Tommy Taylor - aged 26, forward, 189 apps., 128 goals, 19 England caps, 16 goals

Liam 'Billy' Whelan - aged 22, forward, 96 apps., 52 goals, 4 Republic of Ireland caps

Walter Crickmer club secretary

Tom Curry trainer

Bert Whalley coach

 

az óra az Old Trafford falán amelyik a szerencsétlenség dátumára van beállítva:

GD6072030@File-photo-dated-1701-3216.jpg

 

kevesen tudják de a mára már rivális Liverpool és a Notthingham Forrest csapatai segítetteka Unitednek a tragédia után

Link to comment
Share on other sites

Végre megint jó a gépem, a Pirateclub is működik, szóval mostantól megint aktív leszek, és nem csak informatikán irogatok. :)

 

Én még a West Ham elleni meccshez, azon belül is Giggs góljához szólnék hozzá, ami óriási volt, megint bizonyította, hogy igenis kell ő ennek a csapatnak, ráadásul most már -ismét- igaz az, hogy Giggs minden Premier League szezonban gólt szerzett. Na meg ott van Van der Sar is, akinek a brit góltanalnsági rekordja szintén nem semmi.

 

Glory, Glory Man. United!

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

 

 

Jorge Mendes, Ronaldo portugál ügynöke megállapodott a Manchester Uniteddel az aranylabdás szélső átigazolásáról. A nyáron 95 millió euróért cserélhet klubot a portugál világklasszis, amennyiben a királyi gárda addig megválasztott új elnöke is úgy akarja. Erről az AS madridi sportnapilap számolt be vezető írásában. Azt már korábban tudni vélte lap, hogy Ronaldo öt évre, évi kilenc millió euróért mondott igent a Realnak január elején.

 

Van ára Cristiano Ronaldónak, egészen pontosan kilencvenöt millió euróért lesz a Real Madrid játékosa 2009 nyarától - ezt az utóbbi években nem minden esetben mértéktartó AS hirdeti szombati címlapján.

 

Az újság úgy értesült, a gazdasági világválság olyannyira megrázta a Manchester Unitedet tulajdonló amerikai Glazer-famíliát, hogy mégis megválnak legnagyobb kincsüktől, a 2008-as aranylabdás, aranycipős, FIFA Év Játékosa díjat nyert Ronaldótól.

 

A hét elején érkezett a hír, hogy a madridi klub 70 millió eurós kölcsönt vett fel a legnagyobb spanyol banktól, a Caja Santandertől, hogy leigazolja a portugál játékost. Ehhez a hírek szerint a további 25 millió euró előteremtése sem okozhat gondot, ha igaz, hogy valamivel száz millió euró alatt találkozott a két klub álláspontja.

 

Azt már korábban tudni vélte lap, hogy Ronaldo öt évre, évi kilenc millió euróért mondott igent a Realnak január elején.

 

S bár a megaügyletet - az AS értesülései szerint - Ramón Calderón és Victor Boluda Fós készítette elő, igen valószínű, hogy a nyáron megválasztott új prezidente, akárki is lesz az, kimondja az áment. Az elnökjelölt Florentino Perez kampányában mindenesetre szerepel majd a portugál futballcsillag.

 

Kíváncsian várhatjuk Sir Alex Ferguson következő nyilvános megszólalását az ügyben, a Spanyolországban rendre hangoztatják, tavaly augusztus elején csupán egy évre marasztalta a szélsőt a skót sztáredző.

 

Hát érdekes :huh:

Majd 1 idei Premier League és BL győzelem után elgondolkodik h milyen hülyeséget csinál...

 

Link to comment
Share on other sites

A másik kedvenc csapatomnál, a Milannál itt volt ez a Kaká-ügy, aminek hála az égnek vége, erre most kezdődik megint a Ronaldo-ügy, és hát úgy tűnik, az ő maradására is már csak annyi esély van, mint anno Kaká-éra volt. De ő maradt, szóval én bizakodok, hogy Ronaldo sem megy sehova, a szezon végéig (és a Real elnökválasztásáig) még van idő. ;)

Link to comment
Share on other sites

mondjon akárki akármit, én már tényleg nem bánnám, hogyha vége lenne ennek az egésznek és ha a nagy Real Madrid adna 95 millát Ronaldoér, hát vigye. Abbol a pénzböl, amit érte kapunk Fergi biztos fog találni egy fiatal tehetséget + ott van Tosic, akit most igazoltunk, Giggs is bevethető még, a másik oldalon Park teszi a dolgát. Természetesen annak örülnék a legjobban ha Ronaldo maradna, de ahogy abel is mondta, nincs szánalmasabb csapat a realnal.

Link to comment
Share on other sites

Üdv

Az én véleményem az h ha menni akar akkor mennyen nincs rosszabb mintha 1 labdarúgó nem érzi jól magát 1 csapatban

A keret még mindig félelmetesen erős Nani v Anderson ha beérik simán lehetnek óriási sztárok Hargreaves v Carrick ha nem lennének annyit sérültek

ott van Park aki teszi a dolgát ott a két nagy öreg Scholes és Giggs ha majd egyszer visszavonulnak simán lehet majd a helyükre igazolni bármilyen nagy világsztárt :D

Nyáron is simán azt mondtam h ha menni akar mennyen nem érdekel nem ő az isten h lehetetlen lenne pótolni...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...