Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

nekem is van egy ötletem

kéne top lista az oldalra

 

Top10 - Hozzászóló

Top10 - Feltöltő ...

 

és szerintem ezzel lehetne egy kicsit ösztönözni az embereket hogy töltsenek fel és irogassanak normális hsz-eket.mert biztos be akarnak kerülni a top10-be

Link to comment
Share on other sites

szerintem a chat felesleges, mert elvégre a fórum is olyanmind egy nagy chat, csak nem olyan "dinamikus" de ennek ellenére lehet, hogy valaki használná :)

a torrent az nem rossz ötlet, én biztos töltenék fel, de ahelyett meg inkább a gcd-fileokat kellene bővíteni, az sokkal jobb :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem a legnagyobb problémám a szerekesztési hiányosságokkal, kellemetlen megoldásokkal van.... Én, aki elég sokat szerkesztek, elég sok linket hozok - főleg hosszabb hozzászólások esetén - szembesülök pl. azzal, hogy az IMG tagot nem lehet rendesen használni.... pl. kijelölt szöveg majd klikk az img tag gombjára és semmi!!! ezért mindig kénytelen az ember hosszas kínszenvedéssel végigjárni az img tag megnyitását lezárását, pötöyrészését... nos, sokkal egyszerűbb lenne a dolgom, ha ezen lehetne vmilyen úton-módon változtatni! (talán nem kell külön reprezentálnom, hogy milyen kellemetlen egy sok képet tartalmazó topicnyitó, v. egyéb hozzászólás esetén...) Valamint még egy észrevétel, ami elég kellemetlen bír lenni... abban az esetben, ha egy kijelölt szövegrészre már a második tag-et nyomjuk akkor előreugrik a hozzászólás legelejére és ez nagyon rossz hosszabb hozzászólások linkelések folyamán....(és sokszor ilyenkor a kijelölés is megszűnik...)

 

ezeken elvileg lehet változtatni, mert itt se volt mindig így, vmint más fórumokkal már találkoztam, ahol ez a probléma nem áll fent!

 

jah, s végül, de nem utolsósorban szeretnék érdeklődni - hátha vki tud erről többet is mondani - hogy a szerkesztésben milyen gyors billentyűk vannak összességében... pl. én a napokban jöttem rá a ctrl+b, i, u kombókra :) ami kellemes kis meglepetés volt ;)

 

 

Üdv.: Niet

 

Ui.: lehet másoknak ezek nem túl nagy problémák, de nekem igen... sokkal több értelmi dolgot tudnék hozni, és sokkal több minden férne az időmbe, ha ezen lehetne egy kicsit 'igazítani'...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Csá!
Szerintem lehetnének koncertek!! :headbang:


hehe, teljesítve wink.gif

 

Chat az lesz, már készül, torrent oldal viszont már van: 
http://www.gigatorrents.us/


annak, hogy chat is lesz, nagyon nem örülök sad.gif legalább lehet majd állítani, h. látható legyen-e vagy sem? :-S

lásd bővebben az ehhez kapcsolódó hozzászólásom:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=39707

szerk 11:01 inkább be is ollózom....

Nemmel szavaztam, az indoklás a következő...

 

Mindig előtérben lenne és én szeretném megtartani a jogomat, hogy mikor milyen jellegű információkat, témákat olvasok el. ömlesztett egyveleg, nem gondolkozás... (jó a' íroké' oda hátha...)... valamint, ha ott elharapózna a helyzet morálisan egy egész közösségre kihatna... most is lehet egy-egy ilyen szitu, de így csak 1-2 topicra veti rá az árnyékát, ált. nem jellemző. Én arra szavazok, hogy ha lesz, akkor legyen megoldható, hogy minden felhasználó konfigurálhassa, h. látszódjék ez nála, vagy sem.
magyarán az ilyen megoldást ellenzem: "böngészőben futtatható javas klienssel is lehet hozzájuk csatlakozni". (nem akarom ezt nézni folyamatosan :-S lásd mp3p*******.hu)
(az arcát kitakartam a vádlottnak smile.gif)
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

óhhh, köszönet Vin :) ez nagyon jó.... most látom csak....

 

hehe... ma v. legkésőbb holnap meglesz az alaplapom és még könnyebben zűdíthatom majd a cuccot is wink.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

nekem egy nem tetszik.az hogy legutolsó oldalra rakja a hszokat.Jó gondolom ez volna a pirate különlegessége a sok közül,dehát azért jólenne legelső oldalra feltenni.Példa:töltök egy filmet és nézném a véleményeket hozzá akkor a legelsőt látom és pedig jó lenne az uccso legfrissebbet látni.Nah nekem ennyi a gondom amugy fa@a minden.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

nem olvastam hogy volt e tipp, de miután már külön lettek válogatva a kérések, szerintem ésszerűbb lenne, ha a letöltési kategóriák mindegyikánek lenne egy egy requestz alfóruma :) szóval ha valaki zenét akar kérni, nem kell egy szinttel kijjebb lépni a zene fórumból, majd utána belépni a kéréseknek a zene alfórumába, hanem ott lenne minden lap tetején a kategória kéréses része... na ezt jól leírtam :D

 

más: az XPX TrenZ nevű témát használom, és a logó alatt még mindig a "kitöltetlen" "your forum name here" képecske díszeleg. :) igazából nem számít, de ha meg lehet oldani egyszerűen hát miért ne :)

Link to comment
Share on other sites

Lehetne esetleg alfórumokra bontani a Moviez-t?

Esetleg egyéb nagy forgalmú topikokat is - úgymint az Appz, Gamez, stb - úgyszintén...

 

- Feliratos, - Hundub

vagy

- Animációs- és rajzfilm, - Vígjáték, - Sorozat, ...stb.

 

Illetve egy KÖSZÖNÖM gombot az idézet és a válasz mellé!!!!

Szabályozni kellene, hogy NE LEGYEN KÖSZI, MEG THX! a hozzászólásokban, mert szétzúzza a fórumot, átláthatatlan lesz ezáltal.

És rettentően körülményes a visszakeresés is

Link to comment
Share on other sites

Örök dilemmák ezek.... :)

 

Mint láthattad a kérések azok igen nagy munkával kategorizálva lettek, de egyéb témákban egyelőre nincs tervbe véve a kategorizálás...

 

A "köszi" és társai az ismét nagy dilemma... hogy miért? a Felöltőnek vagy a link 'hozójának' is jól esik egy-egy visszaigazolás; hogy érdemes volt dolgoznia egy-egy témával, vagy egy-egy letöltési lehetőséggel... hogy volt értelme megosztani itt az oldalon is! Ettől függetlenül próbáljuk kiszűrni az olyan felhasználókat, akiknek gyakorlatilag minden egyes hozzászólása csak oFF.... ha közömbös neki és csak az adott pillanatban való köszönet volt számára a mérvadó, akkor elvileg nem fogja zokon venni, ha nullázva lesznek ezért a hozzászólásai... mindenkinek számolnia kell ezzel - ez így van rendjén.... de a köszönetet megtiltani illetve kiszűrni - szerintem - értelmetlen lenne...

 

Bár ez csak egy vélemény... lehet mások - akár mod/admin részről is - kicsit máshogy látják ;) nem kizárt... :)

Link to comment
Share on other sites

Igen, láttam az örvendetes változást a kéréseknél, talán az volt a legnagyobb meló. Éppen ezen felbuzdulva gondoltam, hogy más topikokra is van "lendület". :D

 

A köszönésnél én mondjuk egy általánosan már bevált (és bizonyított) megoldásként a megköszönőknek a felsorolását látnán szívesen az eredeti megszólalás/upload/hozzászólás alatti rubrikában (név szerinti sorban, vagy idő szerint - tökmindegy) :rolleyes:

 

Másrészt:

Én innen is külön megköszönöm, hogy töltenek fel az áldott, drága emberek... De!

Úgy tűnik némelyek RS premium pontokat gyűjtögetnek a jószívűség látszata alatt.

(Nem bírom a képmutatást, bocs...)

 

Viszont:

TISZTELET ÉS HERVADHATATLAN HÁLA A KIVÉTELEKNEK! :D

Link to comment
Share on other sites

A köszönésnél én mondjuk egy általánosan már bevált (és bizonyított) megoldásként a megköszönőknek a felsorolását látnán szívesen az eredeti megszólalás/upload/hozzászólás alatti rubrikában (név szerinti sorban, vagy idő szerint - tökmindegy) :rolleyes:

 

Ez is szóba került már... ennek a hátulütője az, hogy sok olyan helyen is beépített részként szerepelne a köszönöm gomb (ha jól veszem ki a szavaidból erre gondoltál), ahol semmi értelme nincs.... :)

Link to comment
Share on other sites

Ahol link van a hozzászólásban oda szerintem maximálisan illik a köszönöm gomb....

...de akár egy jó ötlet hangzik el miért ne lehetne köszönömmel illetni? :)

 

Hagy legyünk már egy kicsit jobban illedelmesek... :D

 

Ez nem reklám, de ajánlom megnézésre pl. a

http://gold4rum.net/forum/showthread.php?t=1528&page=10

És itt említeném meg, hogy a köszönöm billentyű megnyomása nélkül mincs letöltési link megmutatása sem... ;)

 

Itt valóban a letöltők érdemben jelezhetnék a köszönetüket és egyúttal az adott feltöltő könnyebben lehetne akár uploader, stb...

(És nem utolsó sorban, átláthatóan mutatná egy post sikerét is)

 

Sztem ezzel jóval lecsökkenne a szerveroldali terheltség is ami manapság ugye problémákat okozott...

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ami esetleg még javíthat az amugy is tökéletesen,h ha pár háttérinfo-t is be lehetne rakni a felhasználók adataihoz.Gondolok itt oan dolgokra h foglalkozás,lakhely,érdeklődés,hobbi csak ez a pár dolog,h ne legyen olyan névtelen az egész felhasználóbrigád.Ha nem megoldható az sem baj.

Ja és a köszönöm gomb szerintem azért nem jó,mert aki meg akarja igazán köszönni vki munkáját,akkor szépen fogja meg aszt írja be h köszi,mert nem fog a kacsója lerohadni tőle.Inkább számláló kéne,h mennyien kattintottak a linkre és lássuk h mennyi ember megy el köszönet nélkül a dolgok mellett.Erőltetni nincs értelme semmit,az már úgysem köszönet,csak gépies kattintást eredményez azoktól akik eddig is sz+rtak a dologba...hát ennyi a véleményem

Link to comment
Share on other sites

ez az :) ("ööö mié' nincs letőtés? mi kék még neki?" möö ) (utóbbi a klkkelés hangeffektusa :D)

 

Tényleg jobb szerintem egy kultúrált köszönet :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...