Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

ha pl. a megosztó szerver nem működik mondjuk 1-2 órát karbantartás miatt, akkor tömegesen pakolná át az egyébként hibátlanul működő témákat

Nem nehéz kiküszöbölni :) Ha ezt vagy ezt az üzenetet találja (rapidnál egy sablonszöveg amit kiírnak h miért lett blokkolva, törölve stb) akkor áthelyezi, ha ez a feltétel nem teljesül akkor meg hagyja a francba. De vannak tárak amelyek pl egy oldalra irányítanak át ha nem működik a link pl error.php vagy missing.php vagy deleted.php ahol tudatják hogy a fájl már nincs meg.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem kéne kreálni a moderátori vezérlőpultba egy új oldalt, ahol ez a linkchecker bot vagy mi kilistázná a szerinte halott/törölt linkeket és csak annyi lenne a moderátor munkája, hogy megnyom egy "összes kijelölése" (persze egyenként is lehetne jelölgetni) gombot és törlés gomb majd egy megerősítés.

 

Ezen kívül lenne azon az oldalon egy "újraindexelés", amit akkor lehetne használni ha egy oldal (pl.: rapidshare, megaupload, stb.) nem elérhető és ezért tette volna be a téma linkjét/letöltés linkjét a linkchecker bot. Természetesen ha lenne egy olyan funkció is, ami kilistázná, hogy milyen tárhelyek szerepelnek a halott linknek vélt linkekben, akkor a moderátor egy csapásra ellenőrizni tudná, hogy az adott oldalakon van-e karbantartás (azaz nem elérhető, vagy valami), ha igen, akkor jön képbe ez az újraindexelés gomb.

 

Ha így nem érthető, akkor szóljatok és megpróbálom grafikusan is elmagyarázni :).

Link to comment
Share on other sites

Jó, de ne ezt nézzétek... rapidon és Megauploadon a két éves linkek is élnek még nagyon sok esetben... tudjátok mennyi egyéb tárhelyek tárolási ideje? Néztetek át már valamikor egy nekifutásra több ezer témát? Egészen biztos nem. Ha egyéb minőség-, kritikán aluli oldalak sorát vennénk használatba, akkor az lenne a vége, h. romlana a fórum színvonala az 1-3 (utóbbi szélsőérték már a jobbik eset!) hónap után törölt linkek ezrei miatt....

Ezzel egyetértek mert ígyvan, de egyszer mindennek vége és nem a pirateclubra, hanem a rapidra/meguploadre gondoltam most (ne legyen igazam).

 

@IQQRIQ Nem nagyon :), mert ott is megvan az emberekben az önfegyelem (ahogy itt is) és sose cselezik ki (vagy csak nagyon kevés esetben) ezt a "cenzúrát" hanem írják a szöveget nemfoglalkozva azzal, hogy oda mást tesz ki.

Link to comment
Share on other sites

Sok olyan van itt hogy 100-an leszednek egy fílmet vagy valamit de csak 10 ember köszi meg vagy hozzászól én látom a linkeket de ha nem tok hozzá szólni legalább megköszönöm hogy az uploadereket ösztönözzem hogy nem hiába való a munkájuk!

De ha tennétek a code tag mellé egy hide tagot is (aminek használatát köteleznétek!!vagy törőlnétek különben az adott témát)akkor csak is az látja majd a linkeket aki megköszöni vagy hozzászól nem titkolom van saját oldalam és én megcsináltattam ezt a webmesteremmel és bevált akinek kell az megköszzöni vagy hozzászól és már szedheti is az adott témát azóta az uploaderek úgy hozzák a cuccot mintha muszály lenne ;)

 

Ez csak egy ötlet fogadjátok meg és mindenki jól jár csak a haszon leső userek nem :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sziasztok!

Szerintem a Csevegés\Erotika fórumon belül lehetne egy Párkapcsolat,szerelem rész, mert nagyon sokan kérnek párkapcsolatokkal kapcsolatosan segítséget a fórumozóktól az Erotika fórumban, mint például:

-Tetszik a haverom barátnője! Mit tehetek ilyenkor?

-Szeret nem szeret? Egy kis tanács kellene..

-Szakítás két év után!Mit tennétek? Várom a véleményeket!

Link to comment
Share on other sites

nekem rengeteg ötletem van, de nem hiszem, hogy bármi megvalósulna belőle, sőt. szipi

Link to comment
Share on other sites

Én a "-== Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers ==- " Topicba tennék egy kis rendet ;)

Háttérképeket öüsszerendezni, kisebb felbontású képeket egybe olvasztani kisebb alfórumokkal mindkettőt.

Photosop cuccokat is egybeolvasztani, képernyőkímélőket is .. illetve amiból már rengeteg dolog van azokból mindből csinállni egy nagyonn topicot és jobban ellehetne igazodni.

10-15db háttérkép miatt felesleges új témát nyitni. Nagy háttérkép témába kellene pár altéma, mondjuk Csajok-Tuning-Ünnepek és egyéb altémákkal ;)

 

Erre gondolnék ;) Nem kis meló lenne, de mégis rendezettebb lenne sokkal-sokkal ;)

Link to comment
Share on other sites

Arra gondoltam, hogy lehetne ilyen "Gyakran ismételt kérdések" topic.

Mert szinte 120-szor kell mindent elmondani az embereknek.

Pl: "SATA vinyót nem is meri fel a gép, mit csináljak?"

Vagy "Új a VGA-m, de nem kapcsol be" - Megoldás: 4 pines tápcsati rádugása!

vagy "Sz*r a GTA 4" - Megoldás: Legyél türelemmel a normáis crack megjelenéséig!

Mondjuk egyes hibáknál miket kell ellenőrizni, mi utal spyware fertőzésre, mi az írtás folyamata.

 

Szívesen segítek én is és gondolom a többi kolléga is de mikor már 3512.-szer mondjuk el, hogy mit hogyan kell, az már idegesítő!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem, minden új felhasználónak Kéne küldeni EGYBől, amikor beregel egy üzenetet. Ami tartalmazná

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5878476 
http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5882975

ezeket.

Hogy rögtön áttekintést nyerjenek az egész odlalról ;) És remélhetőleg nem kérdeznének hülyeségeket. De ez csak az én javaslatom. :)

Link to comment
Share on other sites

A lényeg ottvan, hogy senki sem olvasná el, ha regeléskor tovább hajtanak rajta, akkor üzenetben sem foglalkoznak vele... megnézik és 2 sor után törlik kb, ha mondjuk lenne valami teszt tudom is én pl: a gameZ topicban lehet-e játékokat kérni igen/nem... stb de ez meg macerás lenne.

Link to comment
Share on other sites

van erre megoldás pl az hogy csak 5 perc után engedné hogy tovább lépjen és addig el se mehet vagy klikkelhet máshova mert különben újrakezdődik az 5 perc találkoztam már ilyennel csak az nem warez oldal volt hanem hivatalos oldal ahol muszáj volt elolvasni a dolgokat mert akkor nm tudtad hogy mit csinálj

Link to comment
Share on other sites

Az 5 perc az télleg elég lenne hogy elolvassák. Vagy le kell görgetniük ( habár az túl 1x-erű ). Télleg el kell olvasni és utána kérdéseket tennénk fel nekik a szabályzattal kapcsoltban ;) ha nem tudják a válasz kiírnánk hogy Olvasd el még 1x :). Legalább valami maradjon meg bennük. :D.

Link to comment
Share on other sites

Lásd.: Addig böngészek 5percig más oldalakat... Ha meg még kérdezgetnek is utána, akkor otthagyom az egészet :).

Na látod :D és máris 1 gondal kevesebb ^^ (ne vedd sértésnek csak tegyük fel, hogy egy olyan emberke is itthagyja akinek tényleg semmi keresni valója itt).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...