Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

Eszembe jutott valami.

 

A Hírek fórumban általános szabály az, hogy tilos rasszista megjegyzéseket tenni.Ezt a szabályt véleményem szerint enyhíteni kellene mert láttam ilyen "Ellopták a radiátorokat Borsod megyében,Betörte tanár orrát egy 17 éves fiú Nógrádban" kaliberű topikokat.Szerintem aki meglát egy ilyen témát nem az az első gondolata, hogy : "De hülyék voltak akik megetették ezt.,Remélem elkapják a rendőrök őket.", hanem teljesen más jut az emberek többségének az eszébe.Szerintem az ilyen témákat lehetetlen bármiféle rasszizmus és előítéletesség nélkül kitárgyalni ha meg ilyen "Kapják el őket,Sok idióta" tartalmú hsz-ek érkeznek ilyen topikokba annak meg nincsen értelme.

 

Nem akarom a moderátorok döntését felülbírálni.Ez csak saját véleményem volt.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem meg nem sok értelme lenne. Ha az ilyen témákat betiltanák, akkor oda jutnánk, hogy "Jótékonysági felhívás; Józsibá kutyája szült" féle témákat lehetne olvasni.

 

Egyébként az, hogy valaki mit gondol egy témáról, azzal semmi gond nincsen, ameddig le nem írja aztat rasszista hozzászólásként.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem lehetne csinálni minden felhasználónak "segítség pontot", akinek 10 összegyűlne annak a rendszer automatán levonna 1 warnszintet. Gyűjteni úgy lehetne, hogy a segítség topikba beírná a választ és a topiknyitónak ki kellene választani a helyes választ, értelemszerűen a helyes válasz adóját illetné a pont.

Link to comment
Share on other sites

Hellosztok!

 

Rég nem jártam erre, bele-bele olvasgattam mik az új 5letek...hát..van jó is rossz is :)

Speciel amiért jöttem:

Tudom hogy nem lehet ellene tenni, ha pedig igen akkor én még nem jöttem rá, de nap mint nap szembesülök a ténnyel, hogy az emberek LUSTÁK olvasni, és mindig ugyan arra a kérdésre kell válaszolgatnom legalább heti/napi 3-4 órában :D

A saját topikjaimba is már alig merek belenézni mert sok ember még mindig nincs tisztában a HUNDUB, és HUNSUB fogalmával, illetve mit jelent a CRC hiba, ill h lehet kiküszöbölni!

Ez ellen még nem jött megoldás mint láttam, de sztem nem is nagyon van! :D Valami korlátozás kellene ...ha nem olvasol el egy 100 oldalas Petőfi kötetet nem jöhetsz az oldalra :D vagy nem tom...oké félre téve a viccet...ez egy fájó pontja a fórumnak, meg amúgy a magyar embereknek sajnos!

 

Ha ezt meg lehetne oldani, hogy ne tegyék fel ugyan azt a kérdést 200x akkor én lennék a legboldogabb ember :)

 

Üdv!

Link to comment
Share on other sites

Teljesen jogos a felvetés, sokan nincsenek tisztába a warez főbb dolgaival, és emiatt szétoffolják az egész topicot a hülyeségekkel. A mindenki "képezze magát egy alapvető szintre" és utána regeljen fórumra megoldás sajnos nem kivitelezhető, ezért létre kellene hozni egy olyan topikot amiben le vannak írva a legfontosabb dolgok, mint pl. a kicsomagolás, CD-DVD-írása, CRC-check, vágólap használata a jelszónál, crackelés menete, NFO elolvasása-társítása, stb. Ezt egyszer kellene megcsinálni, utána lehetne erre hivatkozni, akár a szabályzatba is felvenni hogy kérdezés előtt olvassa el ezt az illető. Tudom a FAQ-ban ezek nagy része le van írva, csak a fontosabb dolgokat kiemelt helyre kellene tenni, egy külön erre a célra fenntartott topicban, mondjuk warez tutorial for dummies, vagy pirate-tutorial címen.

Link to comment
Share on other sites

Nekem most olyan ötletem van, hogy a warnszint mehetne mondjuk -100 (MÍNUSZ) -ig.Ha mondjuk elkövet valaki valami butaságot akkor a warnszint -75 -re csökkenne de az még messze lenne a +100% -ig ami már a BAN.Ezt sok segítséggel lehetne elérni.Szerintetek jó ötlet?

Link to comment
Share on other sites

Azt akarja, hogy a warn szint -100%-ról induljon. Ne pedig 0%-ról. Ha valaki warnt kap, akkor -100% helyett -75% lenne a warn szintje és így tovább.

Ha jobban belegondolsz ez egyenlő lenne azzal, mintha mostan nem 25%-kal, hanem ennek a felével menne feljebb a warn szint.

Link to comment
Share on other sites

Nekem most olyan ötletem van, hogy a warnszint mehetne mondjuk -100 (MÍNUSZ) -ig.Ha mondjuk elkövet valaki valami butaságot akkor a warnszint -75 -re csökkenne de az még messze lenne a +100% -ig ami már a BAN.Ezt sok segítséggel lehetne elérni.Szerintetek jó ötlet?

 

Ezzel az a baj hogy sokan visszaélnének vele, és hanyagabban tartanák be a szabályzatot !

Link to comment
Share on other sites

Több dolog is lenne, bár már régóta szerettem volna írni erről, de talán most azért már itt az ideje.

 

Mivel az internet a legtöbb embernél "gyorsul" ,esetleg szuper gyors vagy a jövőben biztosan gyorsulni fog, talán az "igénytelenség" is kicsit háttérbe szorul.

 

Szóval:

 

Filmeknél: külön kellene választani a HQ,HD,BLUE-RAY filmeket. a keresőbe hiába írom be, hogy HD, mert két betűre nem talál semmit.

Audió: A HQ ,Lossless feltöltéseket is külön kellen kategórizálni

más:

App: Külön MAC OS X (linux) topik kellene, ahol egy helyen lennének ezek a programok (rengeteg van).

 

Üdv

Link to comment
Share on other sites

Ha visszaolvasol a témában, akkor láthatod, h. a kategóriák szerinti csoportosításokról a filmeknél már volt szó. Én is azon a véleményen vagyok, hogy többen vannak azok, akik egyszer szeretnek keresni, s úgy megtalálni egy kívánt filmet, az azonnali tartalmat, mint azok, akik inkább keresnek öt altémában, de legyenek ezek 'kategóriákba szedve'. (éppen ezért talán felesleges ilyen kategóriákkal terhelni a fórumot)

 

Ami az apps-ot illeti, talán van értelme a felvetés kivitelezésének.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...