Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

Szerintem is így a legjobb! Úgy egy usernek kellene vagy ötször keresnie, ahhoz, h. teljesen átnézze mi található meg, hol, milyen minőség van már stb... ez nagyon vesződséges! A fórumozó tartalmat akar, s azonnal ;)

Link to comment
Share on other sites

Kedves tristangyerek!

 

Ez a funkció már most is adott :) csak nem a téma címére kell kattintani, hanem a téma címe előtt található azon jelre, amely jelzi, h. új hozzászólás van a témában (utolsó látogatásod óta) (így viszont nem a te utolsó hsz-edre ugrik, hanem a legfrissebbre, de szerintem ez is hasonlóképp kielégít minden igényt :))

 

 

Link to comment
Share on other sites

Én javaslok egy olyan MODnak a feltevését, ami automatikusan code tagbe teszi a külső oldalra mutató linkeket (nem is tudom már hány direkt linket jelentettem, mert nem használták).

 

Az elv a következő lenne:

Új téma, Gyorsválasz és a Válasznál van egy gomb, amivel be lehet küldeni az írásokat (Válasz/Hozzászól/Új téma létrehozása).

 

Ha valaki erre a gombra rákattint, akkor lefut egy script, ami a következőket teszi:

1. Az írásban olyan részeket keres, ami "http" vagy "https" vagy "ftp" vagy "ftps", stb.-vel kezdődik. ha ilyen nincs, akkor a script további része nem fut le, a hozzászólás elküldésre kerül.

 

2. Ha a script talál olyan részt, ami a fentebb leírt dolgokkal kezdődik (http, stb.), akkor a script tovább fut, következő lépésként ellenőrzi, hogy milyen oldalra vezet a link.

 

2.1 Ha a link következő része tartalmazza a *.pirateclub.hu vagy a www.pirateclub.hu-t, akkor a script leáll, a hozzászólás elküldésre kerül.

 

2.1.1 Ha a link nem tartalmazza a 2.1-es pontban leírtakat, akkor a script tovább fut, megkeresi a webcím végét (Szerk.: és leellenőrzi, hogy van-e a végén "[ /code]" teg. Ha van akkor, a script leáll, a hozzászólás elküldésre kerül). A webcím végét például jelentheti a szóköz (mint tudjuk a webcímeknél nem szoktak szóközt rakni). Amint ez megvan a link elejére a scipt beszúr egy "[ code]" teget, a végére pedig egy "[ /code]"-ot (szóköz természetesen nem kell bele, csak muszáj volt így írnom), és a hozzászólás elküldésre kerül.

Ha valamiért nem sikerülne a code tag beszúrása, akkor semmi gond, tovább fut a script és a hozzászólás elküldésre kerül (code tag nélkül, mivel nem sikerült valami miatt beszúrnia).

 

Extra lehetőségként ha külső oldalra mutató direkt linket talál a script, akkor jól látható betűkkel kiírja az usernek a hozzászólás elküldése után, hogy direkt linket használt, ezért legyen szíves elolvasni a következő útmutatót: (és ide egy link a code tag használata útmutatóhoz).

 

Ennek a scriptnek a segítségével csökkenteni lehetne a moderátorok terhét (gondolom nem kis munka naponta több hozzászólást szerkeszteni direkt link miatt, és akkor még nem beszéltünk róla, hogy ez már évek óta így megy gondolom), illetve az userek részéről, öhm, bizonyos "kényelmet" is jelenthet ez a funkció (főleg ha valaki sokat linkel külső oldalra, például az Uploaderek).

Link to comment
Share on other sites

sztem nem hülyeség ez a 30 hozzászólásos .. csak máshogy is meg lehet oldani.. pl.. olyan arányt kéne mérni amilyenek a torrent oldalakon vannak.. és hogyha az megfelelő arány alá megy akkor warnt kap az illető.. asszem van is ilyen.. hogy napi akárhány hozzászólásod van..

Link to comment
Share on other sites

Morze, eleve van ilyen script, csak az url tagbe teszi a linkeket. Ezt lehetne kicserélni code tagre, és akkor új script se kellene, nem? Aki meg PC-n belül szeretne hivatkozni -ami a ritkább, de megengedett eset-, az pedig berakhatná a linkjét url tagbe.

 

Szerintetek?

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom volt-e róla szó, de ha nincs akadálya, sztem a modiknak sokkal kevesebb dolga lenne, ha működő letöltések topicját lezárnák,ha korrekt a leírás és működik a link és max a témanyitó tudja szerkeszteni alkalmanként. Így a korrekt letöltők a köszönetek topicban meg tudják köszönni a feltöltést és a problémákkal meg lehet PM-ben értesíteni a feltöltőt.

Vélemény? :)

Link to comment
Share on other sites

Én és sokan mások is ellene voltunk/vagyunk a dolognak. Régen ugye ment ez egy jódarabig a musicban, de rendkívül sok hátulütője van.

 

1, Jelentést nem használják, halott linkekre ritkán derül fény

2, A témák népszerűsége prioritása, sete-suta, átláthatatlan

3, A hibák szűrését is ellehetetleníti.... legtöbben a hibákat a felvetéseket csak a topicba írnák, azon túl nem jutnak

4, Rendkívül sok "köszi" téma, mivel nem értek meg, h. levan zárva

5, És szerintem ez a LEGFONTOSABB: ennyi erővel egy weblapot is üzemeltethetnénk, aminél nem lehet hozzászólni semmihez, de könyörgöm ez egy közösségi fórum, regálásokkal, válaszokkal, dialógusokkal.... Így nem látom semmi értelmét, hogy hosszútávon bevezessük.

6, A köszönetek fórumrészig a fórumozók 90-95%-a szintén el se jut (nem is tud róla), így marad a kuka letöltés.

 

 

Valamint a lezárt témát szerintem a témanyitó se tudja szerkeszteni. (pont azért van lezárva, h. újabb hozzászólás és tartalommódosítás ne lehessen...)

Link to comment
Share on other sites

Javaslom hogy konzol demo-kat lehessen feltölteni. Mivel konzolokra a demo-t sem egyszerű beszerezni.

A Feltöltőknek sok munkába kerül.

Sok esetben szét kell szedni a konzolt és akár 2-3programmal is kell tömöríteni a játékokat mire játszható állapotúak lesznek DVD-ről.

PC-demókat természetesen értelmetlen felrakni mert azt mindenki megtalálja maga.

 

De van olyan ember aki csak így tud demokhoz jutni mert pl bannolva van a konzolja, vagy nincs hozzá HDD-je. (Az Xboxosok 40%)

A kereslet is nagy rá, a konzol topikokban sokat hallom. De senki nem tölt fel nekik mert úgyis törlik a linket.

Nem is lenne túlzsúfolva a games topik mert havonta talán 1-2 demo jön ki.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...