Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

Én most nagyon megvagyok elégedve az oldallal.Hiaba a sokszáz felhsználó az oldal semmit nem lassul könnyen eligazodok, egyre több aktív tag. stb..

Szval nem hinném hogy kellene akármilyen nagyobb változás.Csak így tovább skacok.

 

Visszatérve bevi ötletéhez nem rossz de sztem indíthatnánk egyszerűbbel pl mint pirate clubbos háttér(nem tom van-e ilyesmi)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
1. száljatok már le erről a meghívós rendszerről! semmi értelme nem lenne. akik lámulnak azok ugyis bannt kapnak. a lámákért ne te aggódj, majd ha a modik aggódnak. ha nem bírják a sok idiótát akkor max ők kezdeményezhetnék a meghívásos rendszert.. deh te idegyere és megmond a tutit 2hónapos acc al.. (jah és ugyh te már bentvagy.. zavar h jönnek az új emberek? feltöltők? mikor én idekerültem az csak a véletlenen múlt, 1x csak google n keresztül ittvolt az oldal egy zsolti a béka :P lemez keresése közben. (kicsi voltam) nem volt itt ismerősöm, nem is ismertem h jutottam volna be?)

 

2. ez már eddigis így volt.

 

Szóval... csak mert van 16XX hsz-ed nem kell leoltani :) Mikor írtam az ötletet, azért voltam 2hónapos mert újraregeltem. Nem zavar, hogy jönnek az új emberek, csak a sok spammer gyerek, akik mostnában elszaporodtak nehezebben jutnának be. És akárhányszor valaki ír valamit, az sosem jó :) Ez van...

 

És most jöhet a válasz (amiben megint leoltasz :D [bár remélem nem]), vagy a warn :D

 

Link to comment
Share on other sites

Nekem tetszik az ötlet de sokan még a filmről egy minőségi infót se tesznek nem hogy imbd pontértékelést(tisztelet a kivételnek)

Többi upival beszélgettük hogy mivel lehetne még tömni a topicokat(trailer,borítóstb) de ezt a letöltő is egyszerűen meg tudja nézni.

Vagy már nem is tom hol de beszéltünk egy movie Topic Creator progi készítéséről ami netről szedne le a filmhez adatokat képeket különböző oldalakról (borítót, infót, trailert,stb +megszerkesztené a különböző tagokat),de ebből se lett sokminden.

De visszatérve az ötletethez nem megoldhatatlan....

Link to comment
Share on other sites

a pirateclub-póló nagyon jó ötlet :) 100% hogy rendelnék, de sztem nem csak én. jah és az se rossz h pl csak 50hsz-től felfelé nyílna meg a letöltési fórumok. ezt nem azér kéne, hogy bárkivel is kilegyen tolva, hanem azért, mert télleg vannak tagok akik 2006ban regeltek, és rendelkeznek 3hsz-al...

következtetés : folyamatosan töltenek, és benyőgtek egy thx-et, meg két lécci lécci töltsd felt...

Link to comment
Share on other sites

Ez egy letöltőfórum, elsődleges célja hogy letöltéseket osszanak meg egymás közt a felhasználók. Nem kötelezünk senkit feltöltésre vagy hozzászólás írására. Inkább ne szóljon hozzá minthogy feleslegesen offoljon majd warnt kapjon érte ;)

Link to comment
Share on other sites

Nekem egy problémám vagy kérdésem lenne. Miért cink ha egy topicban megköszönöm az uppot és onnan törlik, meg még figyelmeztetést is kapok,ha témán belöl máshonnan is töltök és megköszönöm ott meg is köszönik és nem is törlik a köszönetet??? Máskor meg az a baj ha nem köszönöm meg!?!? Nemértem.... :unsure::blink:

Link to comment
Share on other sites

azért mert a letöltés fórum az letöltés...meg lehet köszönni neki PM-be vagy a Köszönetek rész alatt a Letöltési Fórumokba csak linkek vannak meg a témával kapcsolatos hozzászólások (nincs off)

az hogy van ahol mégis van (off) az moderátor függő ;)

de mondjuk ki mondta hogy baj ha nem köszönöd meg? :o

Link to comment
Share on other sites

Valószínűleg ők is megfogják kapni a méltó jutalmukat.

De ha elolvasnátok a szabályokat hozzászólás előtt akkor nem lenne efféle probléma. Nem rejtünk el semmit, minden látható helyen van, egyértelmű és nyílvánvaló a megfogalmazás.

A te esetedben figyelmedbe ajánlanám az alábbi témát, ami még külön ki is van emelve, hogy mégjobban észrevehető legyen:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5909431

Link to comment
Share on other sites

Habár lehet nem itt kellene ezt megbeszélni de ide is leirom lexweaver,hogy másoknak is világos legyen.Mint ahogy irtam privátban mindenki megkapja a warn-t aki nem tesz

elget a szabályzatnak.Az,hogy a kommenteket ott látod csak azért van mert nem lehetek itt napi 24 órát.Azok a hozzászólások is törlésre kerülnek.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem így jó az oldal ahogy van, úgy sem lehet olyan dolgokat bevezetni hogy mindenkinek megfeleljen.

Annyi észrevételem viszont lenne, ha pld egy komplett DVD-t szeretnék letölteni, azt egy jó darabig keresnem kell.

Nem lehetne a DVD-nek egy külön oldalt indítani a filmek között ? Szerintem érdemes lenne mindkét részről ( le és feltöltőnek )

 

Link to comment
Share on other sites

én azért nem látom értelmét az ilyen friss ENGDUB, HUNDUB, HUNSUB, release, dvd-rip, CAM, DVD, Sorozat és egyéb kategóriák végeláthatatlan sorának, mert a legtöbb fórumozó azonnali tartalmat akar kapni, keres és nézi a témákat, amiket kidob... annyi kategória mellett meg idegörlő lenne, ha mindegyikben egyessével kellene átnézni, h. mi van, mi nincs stb... Szerintem inkább lenne átláthatatlan úgy, mint így. Ez mondjuk magánvélemény.

Link to comment
Share on other sites

Én nem azt mondtam hogy külön kategória kellene a HUNDUB, ENGDUB, HUNSUB, release, dvd-rip, CAM, DVD, Sorozat és egyéb kategóriáknak, hanem a teljes DVD-nek kellene egy külön kategória.

A többi kategória megkülönböztetésének valóban nincs értelme, de a DVD kategóriának igen.

Persze ez is csak egy vélemény !

 

Link to comment
Share on other sites

Egyszerűen undorító a zene letöltések fórum, kérlek legalább album-single re kategórizáljátok, de a legjobb lenne ha stílus szerint lenne! ;)

 

Ezt az Album, Single kategorizálást én is támogatnám! :)

Így is el lehet igazodni, főleg ha keres valamit az ember a keresővel, de tényleg átláthatóbb lenne, de szerintem már késő ezen gondolkozni, mert a sok eddigi témát lehetetlen lenne bekategorizálni! :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...