Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

történelem topic! báár jobban belegondolva hatalmas munka lenne : merthogy egy idő után már viták alakulhatnának ki ezek átvágnának politikai vitáká mert sajnos a háboru politika és ahogy én sejtem egy magyar forumon a II.világháboru kapná a legnagyob szerepet igy nemtudom hogy is lehetne ezt megvalositani de azért jo lenne :)

Link to comment
Share on other sites

Régebben volt olyan téma, amiben egyedüliként engedélyezve volt a politika és bebizonyosodott, hogy nem kivitelezhető jelen oldal keretei között...

 

1, semmi szükség nincs arra, hogy felesleges indulatokat generáljanak egymás között a felhasználók

2, A pirateclub átlagéletkora nem túl nagy.. a legtöbbek úgy nyilatkoznak a témáról, hogy gyakorlatilag 'kiskamaszként' sejtelmük nincs róla... teszik ezt azonnal a legdurvább szinten, a komolyabb témáknál is egyből cigánykérdést stb-t kiabálva (úgy, hogy pl. az adott témának semmi köze nincs alapban hozzá) Ez az eset még rosszabb, mintha értenének is hozzá.

3, A múltbeli tapasztalat domináns: soha nem lesz már esély arra, hogy itt a pirate-n erről szó lehessen.

 

A csevegőből én szűrtem ki a régmúlt nyomait és láttam, hogy még barátoknál is milyen ellentéteket szűl! Az oldal arculatába már csak ezért sem fér bele.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Nagyon szeretem az oldalt, de lenne egy felvetésem. Miért szinte minden a rapidsharen van? Ez egy borzalmas feltöltő oldal. Most nem csak azért írok, mert sajnos fix ip-s vagyok (azért is) de nektek is várnotok kell a letöltések előtt, még ha újra is csatlakoztok. Ha van normális érv a rapid mellett, akkor oké. Sok olyan fájlmegosztó van ahol semmit sem kell várni. Biztos sokkal több ilyet ismertek mint én. Ezekről simán lehet folyamatosan szedni letöltés kezelővel. Előre is köszi a válaszokat.

Link to comment
Share on other sites

hát a rapidshare (még ha meg is várat) a legmegbízhatóbb fájlmegosztó. Jobb érzés egy olyan oldalra tölteni, ahol legalább 1 hónapig megmaradnak a feltöltések. (és az adatainkat se adják ki a rendőrségnek -lásd data :blink: )

Talán még a load.to, meg 4shared jók, de azokat nem ismerem. Megauploadhoz meg kell a **** toolbar.

Link to comment
Share on other sites

azokról törlik sokszor pár nap, vagy egy-két hónap múlva... a rapid az egyetlen és talán a megaupload, amelynél még javarészt az egy éves linkek is működhetnek! a serbesség is csak ott a megbízható! de talán nem ártana visszaolvasni akár a jelen témában is, sokszor volt már erről szó. Nem véletlenül tesznek oda mindent az egész világról a feltöltők!

Link to comment
Share on other sites

paland3: sehol nincs megmondva, h csak a rapidshare-re lehet tölteni, a felhasználók oda töltenek, ennyi. A staffnak semmi köze a feltöltött anyagokhoz, nem mondják azt, h töltsenek fel a felhasználók, azt se hogy hova és legfőképp azt nem mondják, h jogvédett anyagokat osszanak meg.

Ha azt akarod, h mindenki aki feltölt válasszon mást a rapidshare helyett, lehet próbálkozni meggyőzni 100e felhasználót, de nem hiszem, hogy sok sikerrel járnál.

 

[Dani]: ha Firefoxot használsz, nem kell toolbar, van hozzá ext, keress rá a megauploadra a kiterjesztések közt

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nagyon elaprózódott a fórum, főleg a segítségben és a kérésekben. Elég lenne oda pár nagy téma, mint az sg vagy a hwsw fórumán és abban lehetne visszakeresni. Aki nem hajlandó visszaolvasni, nem tud kérdezni és a google-höz sem veszi a fáradtságot annak meg mehetne két irgalmatlan nagy virtuális pofon :happy:

Pl 2 oldalnyi wow téma, ipari mennyiségű portforward, mivel tudom megnyitni típusú kérdés

Link to comment
Share on other sites

persze meg sokkal átláthatobb lenne, amugy nem csak a segítség , hanem a Erotika téma is nagyon elaprozódott, vagy például, Játék témában lehetne, 1 topicot létrehozni, amiben segítségeket lehetne irni, és igy nem kéne ujabb topicocat létrehozni, de például ezt több téma résznél is meglehetne csinálni

Link to comment
Share on other sites

Szerintem megvalósítható és közösség tudatot erősítő volna a Pirateclub öltözött (én pólóra szavazok, de lehetne sapka, pulóver... zokni :D). Tudom, hogy a staff törekszik az egyediségre, így nem koppint (jelenleg torrent oldalon van ilyen akció), de más fórum (tudtommal) nem készít ilyeneket. Az árfekvés lehetne mindenki számára elérhető (nem gyagyi!) minden költséggel 3 000 Ft-ra rúghatna. Ez egy reális ár, ennyit Én is kiadok érte.

Kereslet lenne rá, ha nem is 100k, de legalább pár száz (sztem ez nem túl optimalizát becslés), hisz a magasabb rangú felhasználók (vip, elit, uploader, staff tagok) biztos rendelnének, és persze a nem kevés fan is.

Ez az ötlet megfondolandó, vagy érvből elvetendő?

Link to comment
Share on other sites

Explorerben is Ctrl+Kattintás, sőt, valószínűleg minden böngészőben :)

Explorerben SHIFT+kattintás, de mindegy. Tudtam ezeket eddig is, sőt használom is, csak ugye a lustaság néha rámtör rendesen :) Mindegy, ötlet elvetve :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...