Jump to content
PirateClub.hu

Ötletek A Fórumhoz


Thomas
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Nekem az lenne az ötletem, hogy a hozzászólásoknál, amikor valaki új hozzászólást írt és valami probléma van (pl.: nincs topik cím), akkor a problémát mondjuk piros színnel kellene kihangsúlyzni, mert a mostani fekete a kezdőknek nem mindig tűnhet föl.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

De akkor valakinek MINDIG figyelni kellene, hogy ki mikor mit szól hozzá, és ez eléggé időigényes...

Én olyat is láttam, hogy csak akkor lehetett tölteni az oldalról, hogyha volt kb. 30 hozzászólása valakinek.

Ennek meg az volt a hátránya, hogy szétOFFolták a fórumot, és amint meglett a 30 hsz., szinte senki nem is szólt hozzá többé semmihez...

Link to comment
Share on other sites

amúgy nekem lenne egy ötletem, méghozzá egy ilyen gomb, hogy:

KÖSZÖNÖM, vagy THX!

szal tudjátok, van egyik konkurens fórum warezon ilyen, nevet ugye nem mondok tongue.gif

mert azért jó lenne tudni, hogy amit ad az ember, hogy mennyi emberke szedte le, stb...szal értitek, jó lenne szvsz egy ilyen a gigára is! smile.gifwink.gif

Link to comment
Share on other sites

inkább úgy legyen hogy ha egy ember feltöltött már valamit akkor kap egy kreditet amit lekérhet a kéréseknél!

 

szóval az adminoknak (no meg nekem az ötletadónak smile.gif , csak vicc tongue.gif) lenne egy gomb a hozzászólások mellett hogy + kredit amit akkro adnának egy embernek ha feltöltött valamit! ha egy hozzászólásra valamelyik admin adott már + kreditet akkor minden adminnak eltünik a + jel! ha valakinek 2 kredite lehet akor a kéréseknél 2 topicot nyithat, és így mindenkinek annyi kérése lehet ahányszor feltöltött! smile.gif nem jó? tom bonyolult lenne megcsinálni biggrin.gif de az ötlet jó nem?

 

ja mivel midnen hozzászólás mellet lenne + jel az adminok annak is adhatnának krediteket akik mondjuk nagy segíccséget nyújtottak valakinek vagy építő jellegü hozzászólása volt iylesmi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

helló szeretném megkérdezni azt hogy nem e lehetne hogy én a szokásos haladó-profi helyett egyszerűen csak Dj -t kiírni ha lehetséges volna megköszönném mert nekem az életem a zene a partyk és a keverés kérlek titeket Gigacenter team,valamint szeretném elmondani nagyon bejön az oldal király a csapat!

 

GIGACENTER the KING!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Tibiole-nak! Lenne egy ötletem, ami sztem nem is olyan rossz. Miért nem csinálunk olyat, hogy minden hó-ban megválasztjuk a hónap feltöltőjét???? és az meglepiben részesülne. Moderátorok és Ultra Vip-esek kivételével mindenki részt venne. Talán ez ösztönző lenne sok emberkének. ÉS mégtöbb minden lenne az oldalon

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

szerintem megoldható lenne, de erről a Főnökség dönt.

az a gáz, hogy az eddigi Fórumoknak sincs nagyon sok házigazdájuk, tehát így nincs sok értelme...

a programozás viszont kissé tág témakör, attól is függ, kit mi érdekel...

én szívesen csinálnám programozásból a Pascal/Delphi Topic-ot, mivel ezekben otthon vagyok, csak az a baj, hogy nekem így is NAGYON kevés időm van sad.gif , és ezt a feladatot már nem biztos, hogy el tudnám látni...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Tibiole-nak! Lenne egy ötletem, ami sztem nem is olyan rossz. Miért nem csinálunk olyat, hogy minden hó-ban megválasztjuk a hónap feltöltőjét???? és az meglepiben részesülne. Moderátorok és Ultra Vip-esek  kivételével mindenki részt venne. Talán ez ösztönző lenne sok emberkének. ÉS mégtöbb minden lenne az oldalon

28698[/snapback]

 

Ezt még azzal kéne kiegészíteni hogy minden hónapban lenne egy hónap témanyitója.Így aki ugyan feltölteni nem tud azis szólhat jó dolgokat a témákhoz. cool.gif .És ezt még azért tartom jónak ,mert így mindenki meggondolná milyen témát nyit és ez akár még ösztönzőleg is hathat. unsure.gifcool.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sziasztok!

 

Nekem lenne egy olyan ötletem. Hogy a letöltésen vagy a torrenten belül lehetne olyan rész ahol Torrenteket lehetne letölteni. Mert elég sok torrent oldal van, és aki talál vmi új filmet vagy zenét,amit sokan seedelnek azt például belehetne ide linkelni. Mert elég sok torrent oldal van ahol nem kell regisztáció és így müködne a dolog. S mivel a torrentekhez általába van leírás, azt se kéne készíteni, max kiegészíteni ha hiányos. Na ennyi lett volna az ötletem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tisztelt GigaCenter!

Én a ForeverRadio egyik szerkeszője vagyok. Szerintem jó lenne ha kölcsönössen támogatánánk egymást. A gigacenter-nek ez lehetne az egyik ága hogy rádiót is "üzemeltet". Mit szoltok hozzá? Van a rádiónak oldala is. http://foreverradio.opnet.hu Saját szerverünk van, szal jó sokann hallgathatnak minket és állandó a címünk. Gondoljátok meg.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hali!

 

Úgy gondolom, valóban teret kéne adni a torrentek megosztási lehetőségének. Nagyon sok jó és hasznos dolgot lehet letölteni torrentben. Hamár sokan úgyis arra hajaznak, hogy elérjék a hozzászólásaikkal a magasabb "rangot",hogy más oldalakról fogják egyszerűen és leszedik a linket, akkor ha az "etikus" oldalt nézzük, a torrentek éppen a nyilvánosságukkal, (mert bármelyik torrent keresővel rálelhetünk) kevésbé "gerinctelenebb" azokat közreadni, mint egyszerűen lelopni a linket. Én egy angol gigacenter szerű oldalról szedtem le programot, de utána saját magam feltöltöttem a rapidra és azt tettem közre, mert amúgy a game tetszett. És örültem neki hogy rajtam kívűl sokan megnézték.

Észrevétel 2: A ne idézd az előtted szóló admin jegyzetek gyakran idegesítőek. Ennek az oka a következő. Gyakran azért nem PM-ben válaszolok (pl. én, de láttam másoknál is ezt a bejegyzést), mert a válasz olyan megjegyzést tartalmaz, amely másoknak is hasznos információt jelenthet. Azért kár belejavítani pirossal. Amúgy minden tiszteletem az adminoké. Max annyit jegyzek meg nekik, hogy némely a szabályzatot minden téren sértő topicot, ami szerencsére nem a PC letöltési oldalakon van, ennyiből abszolút törölhetnének a szélsőséges megjegyzések miatt.

A végső megállapítás: A GIGACENTER nagyon jó és hasznos fórum. Külön köszönet tibiole, NicK, ica triónak a sok hasznos linkért és feltöltésért. Csak így tovább. Csak akkor tegyétek le a lantot, ha végre eljutunk oda, hogy mindenki meg is tudja fizetni az eredeti termékeket.

Link to comment
Share on other sites

Az, hogy valaki a közvetlenül előtte szólónak akar válaszolni teljesen fölösleges és nagyon zavaró. Sokan a Reply gombot használják ahhoz, hogy hozzászóljanak egy témához, holott létezik Gyorsválasz és Hozzászól gomb is, ami egy sima hozzászólást eredményez. Ezt a kettőt kellene használni akkor, ha pont az előtte szólónak szeretne valaki válaszolni. A Reply gomb, amely a hozzászólások mellett van, tényleg arra való, hogy látható legyen kinek megy a válasz, de csak akkor kell használni, ha olyan hozzászólásra óhajtunk válaszolni, amelyik régebben volt írva.

 

Jó lenne már megszokni ezt mindenkinek, és akkor eltűnnének a piros belejavítások.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sokat hibáznak az új tagok a fórumban. Meg vannak zavarodva, rosz helyre írják a kéréseket stb. a regisztráción változtatni kellene. Az az ötletem, hogy az új bejelentkező oldal kellene, ahol a régi tagok sima loginnal továbbléphetnének, de az új tagoknak a regisztráció során el kellene olvasniuk a szabályzatot, amiből nem ártana egy újjabb verzió sem, mert pl. jól láthatóan annak idején én is belefutottam a hsz-ek gombjaiban rejlő különbségekbe meg egyebek.. A lényeg, a szabályzat elolvasása után jönne nekik egy teszt, ami kitér a szabályzatra. Ha nem sikerül a jelentkezőnek, kezdhetné előről, de nem feltétlen ugyanazokkal a kérdésekkel. Lehetne A, B űrlap.. pl. Szerintem ez segítene, és néha a legrégebbi tagok nem karmolnák a falat kínjukban, a többi régebbi tag meg nem csapkodná hahótázva a tenyerét. Bár ez jó móka, mert még élvezem is. :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mostanában egyre több olyan hozzászólást (mostantól hsz) olvastam amik ellentmondanak vagy hangnemben vagy információtartalmilag a szabályzatnak. Főleg az új userek azok akik még nincsenek tisztában mi is tartozik a trágár, obszcén vagy vulgáris szavak társaságába. Persze az idő mulásával vagy képesek alkalmazkodni vagy bannolva lesznek. Azonban az információtartalmiság nem büntetett dolog ezért tele van a fórum egy- vagy félszavas hsz-sokkal. Mert számomra az hogy: THX!, kösz, f*sza, sirály vagy csak simán smájlik használata nem minősül hsz-nak. Most is ha benézek 1 témába azt látom hogy van egy user aki ilyen egy szavas szösszenetekkel végigírja az összes témát, miközben valószínüleg a fele nem is érdekli őt. A megoldást az jelentené ha pl 3-5 szavasra korlátoznák a legkisebb méretü hsz méretét. Nem tudom erröl kinek mi a véleménye de engem öszintén zavar. Köszönöm a lehetöséget.

Módosította biohazard
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

AsWa ötlete nem rossz, meglehetne fontolni.

 

Énnekem meg olyan ötletem lenne, hogy a új topik nyitásakor és új hozzászóláskor. Az opciók közöt jelenjen meg a gigashare csatolmányként és a képfeltöltés is. Ja és képfeltöltésnél több kép feltöltésének lehetősége egyszerre, ami még jól jönne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...