Jump to content
PirateClub.hu

Sportkocsi-gyalázó Hummer


tibiole
 Share

Recommended Posts

Sportkocsi-gyalázó Hummer

 

Korábban már beszámoltunk egy közel 600 LE-s Hummer-átalakításról, de úgy tűnik, a terepjárótuning piacán is mindig egyre feljebb kell helyezni a lécet. A német GeigerCars most a Corvette C6 7011 cm3-re felfúrt motorját szerelte Arnie kedvencének orrába. Ijesztőek a kompresszoros V8-as teljesítményadatai: 904 Nm maximális nyomaték és 700 lóerős teljesítmény, a 3,1 tonnás szörnyeteg így 6,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-s sebességre álló helyzetből.

 

user posted image

 

Akárcsak a korábbi átalakítás alkalmával, a Hummer H2 7.0 Kompressor esetében is erősen megmunkálták a motor fő alkatrészeit. Sport vezérműtengely, fényesre polírozott hengerfejek és megerősített szelepek egészítik ki a kompresszorral és nagyteljesítményű intercooler beszerelésével megkezdett átalakítást, az egészre pedig a rozsdamentes sportkipufogó rendszer teszi fel a koronát.

 

user posted image

 

A motor rettentő erejét átdolgozott négyfokozatú automata váltón keresztül juttatják el a négy meghajtott kerékre, a monstrum megállítását 380 mm-es lyuggatott, hűtött tárcsákra és nyolcdugattyús féknyergekre bízták. Számtalan külső és belső kiegészítő teszi teljessé a képet: 28 collos króm felnik, 105 mm-rel leültetett sportfutómű, gyöngyház csillogású fényezés, komplett multimédia-rendszer, krómozott rendszámtáblák és tanksapka gondoskodik arról, hogy a H2 7.0 Kompressor megjelenése megfeleljen a teljesítménye miatt elvárható szintnek.

A világ leggyorsabb H2-es Hummerét 200 000 eurós induló áron kínálja a GeigerCars.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

az lehet, hogy egész gyors ,sőt ... de a maga 3,1 tonnájával az első kanyarba elszáll. rolleyes.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

hát... szerintem meg nem olyan nagy extra az a hatfeles gyorsulás... sőt, nagyon kicsi. szal egy átlag háromezres autó az gyorsul ennyit, az alfa gta-k pl 6.3-mat , a bmw 330i is kb ennyit(ezt nem tudom biztosan...) szóval abba meg biztosak lehettek, hogy le van szabályozva valami 200 körül... szóval teljesen felesleges, amikor 10 millból (vagy többől) lehet egy ugyanilyen képességű verdát venni... ami ráadásul nem zabál ennyit. .. .

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Nekem igy külsöre tuning nélkül is mindig tetszettek ezek a gépek! de venni sztem nem vennék ha tuningolvavan ha nem! nehéz lenne vele közlekedés,ugy hogyha nem akarok másokat elsodorni! :D nekem a jo kis kiskaliberü fiesta a jo neonos tuningal! :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Csilli villi! Jól néz ki, de nem kellene! Túl feltűnő, sokat fogyaszt és 3 tonnával nem hinném, hogy a sebességét ki merném használni autópályán! Lehet, hogy nagy sebességnél már felrobbanna a gumi a nagy súly miatt!

A Brabus 310km/h-ig engedi száguldani a tunningolt Mercedeseket a súlyuk miatt, pedig azok 1 tonnával könnyebbek, mint ez!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

nekem nem nagyon kéne...eddig sem ugráltam a terepjárókért, ez után sem fogok...ha lenne annyi pénzem, amennyibe egy sima H2 kerül, akkor már inkább vennék egy mustangot és feltuningolnám...és még maradna is pénzem...az meg azért jobban is néz ki, meg kicsit szebb hangja van...és talán kicsit jobban is gyorsul( 1.9s 0-100-ig...)de ez csak az én véleményem..lehet valakinek ez tetszik

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1.9 es gyorsulás min egy 6000re moci kell és azt nem mond h az nem zabáL :D amugy szerény vélemény sportautó az sportautó a terepjáró meg terpjáró nem hiába két külön dolog:) ez a Hummer is egy jó pofa dolgo de maradjun a jo kis lada nivanal az legalább még elviseli a fainos magyar utakat:) peace :happy::rolleyes::D

Link to comment
Share on other sites

Én egyébként csak azt nem tudom, hogy milyen sportkocsit gyaláz be... Mert végülis a Polski Fiat 126 FSM az sportkocsinak nevezhető, akár. De azért nem teljesen az :) Sztem egy sportautó 6.0 mp körül kezdődik... ahhoz kell olyan 250 lóerő... Az meg elég 250ig köbö... Szal... semmi értelme ennek az autónak :D

Link to comment
Share on other sites

sportautó... :D akkora a légellenállása, hogy a fellépő tornádok lesordornák a mellette haladó járműveket... :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...