Jump to content
PirateClub.hu

Egy "Izgalmas" történet tőlem. :D


dobi16
 Share

Recommended Posts

Ezt a történetet kb egy hónapja kezdtem el írni. Nem eddig írtam csak abbahagytam és rég nem folytattam.

Szal nincs befejezve sajna. Azért remélem tetszeni fog ami eddig kész van belőle és ha akarjátok akkor folytatom tovább is.

A kicsillagozásért bocsi dehát a szabályzat. :)

Akkor jöjjön a történet:

 

Éjfél körül járt az idő és csak a kislámpa világított Peet szobájában. Kinyitotta a szemét és halkan kilopódzott a szobája ajtajához. Furcsa hangokat hallott

Nagyon halkan kinyitotta az ajtót és kikukucskált, de nem látott senkit a folyosón. Odament a nővére szobájához és hallgatózott. Innen jöttek a furcsa zajok. Óvatosan résnyire kinyitotta az ajtót és belesett. Ekkor meghökkentő látvány tárult elé.

A 16 éves nővérét és egy évvel fiatalabb barátnőjét látta amint egymás p*nciját nyalják. Egymáson feküdtek fordítva, és mindketten észveszejtően nyögtek. Egyszer csak Jenny felemelte a fejét és az ajtó felé nézett. Peet gyorsan visszasietett a szobájához és visszabújt az ágyába. Tudta hogy nővére észrevette őt

Másnap reggel Peet éppen ment le a lépcsőn és a konyhába igyekezett, amikor meglátta Jenny –t amint mosogatott. Hisz ma ő volt a soros és Peet ennek nagyon örült. Hirtelen eszébe jutottak az este látottak és megszólalt.

-Jól aludtál Jenny?

Jenny elpirult egy kicsit és csak ennyit szólt.

-Jól

Peet leült reggelizni és közben hergelte a nővérét. Először a virslit ette szép lassan és már-már szexisen. Azután fogott egy almát és nagyon lassan megnyalta mielőtt ugyan olyan lassan beleharapott volna. Jenny az asztalra csapott és felkiáltott.

-Hagyd már abba.

Peet erre almával tele szájjal megkérdezte.

-Mit? Csak eszek.

Ezzel Jenny kiment a konyhából és felment a szobájába.

A zavarba hozott nővér egész nap a szobájában volt. Peet nem látta onnan kijönni egy percre sem. Sokat gondolkozott az este és reggel történteken, úgy gondolta illene bocsánatot kérnie nővérétől.

El is határozta, hogy bemegy és elbeszélget vele. Benyitott Jenny szobájába de ő nem volt ott és az ablak nyitva volt. Régen sokat játszottak az erdőben lévő kis faházban, amit apjuk épített nekik az egyik öreg tölgyfára. Peet gondolta hátha odament a nővére. Utána eredt hogy bocsánatot kérjen tőle.

Odaért az öreg tölgyfához és felmászott a fára erősített létrafokokon, de amikor a bejárat közelébe ért akkor ugyan azokat a hangokat hallotta, amiket előző este is. Már tudta hogy mik azok a hangok és remegő kézzel tovább mászott, hogy belessen a házikó bejáratán. Olyan dolgot látott, amit nem minden fiú láthat 15 évesen.

Jenny barátnője egy pokrócon feküdt és hatalmas élvezet látszódott az arcán. Jenny éppen a lába között tüsténkedett. Hosszan nyalta 15 éves barátnője nedves p*nciját és két kezével felhevült hasát simogatta.

Ezután abba hagyta a nyaldosást és elkezdte csókolgatni barátnője hasfalát miközben két ujjával, izgatta csiklóját. A barátnő hatalmasakat nyögött és nagyon élvezte a kényeztetést. Elkezdte Jenny haját simogatni és bele-bele túrt.

Peet annyira elbambult hogy nem vette észre, mindjárt lecsúszik a létrafokról a lába. Meg is csúszott ezzel nem kis zajt csapva. Nővére rögtön felfigyelt a zajra és kilesett a faházikó bejáratán. Ekkor észrevette öccsét az egyik létrafokon lógni. Odakapott és egyszer csak behúzta. Peet örült hogy nem zuhant le olyan magasról ugyanakkor égett a feje a szégyentől, hogy Jenny észrevette őt. Jenny gyorsan felvette a bugyiját és megszólalt.

-Mióta leskelődsz utánunk?

Erre Peet hazudott valamit, hogy alig egy-két perce jött és nem látott sokat. Mindezt hebegve-habogva.

Jenny újra kérdezett.

-És tetszett, amit láttál öcsikém?

Peet elpirult és nem válaszolt.

Jenny barátnője Anita megszólalt.

-Mi lenne, ha őt is bevennénk? Szerintem egész jól el lennénk vele.

Jenny Anitára nézett és elmosolyodott. Ő is beleegyezett a dologba.

Peet férfiassága azon nyomban égnek eredt. Tudta mi vár rá…

A következő pillanatban már Anita húzta le róla a nadrágot és az alsógatyát. Először csak játszott Peet férfiasságával mint kiscica a gombolyaggal. Peet kicsit szégyellte magát nővére előtt de most már nem volt visszaút. Jenny odament és egyszer csak megszólalt.

-Nézd Anita a kisöcsikémnek már szőrösödik! Ilyen nagy fiú lettél? Pedig reggel az asztalnál elég gyerekesen viselkedtél! Szerintem ideje hogy megleckéztessünk téged!

Ezzel közelhajolt Peet arcához és szinte suttogva ezt mondta.

-Most meglátjuk meddig bírod.

Anita megfogta Peet már mereven ágaskodó f*tykösét és elkezdte nyalogatni olyan lassan és izgatóan amilyen lassan és izgatóan csak tudta. Ezután bevette a szájába és elkezdte szopogatni a kőkemény f*szt. Egyre gyorsabban szopta és egyre erősebben szívta Peet pedig majdnem ordított de nem a fájdalomtól hanem a gyönyörtől és az élvezettől. Mindeközben Jenny Anita p*nciját nyalogatta és a sajátját az egyik kezével izgatta. Mindhármuk teste felhevült és lüketettt az izgalomtól. Élvezték amit egymással csináltak. Anita érezte hogy Peet nemsokára elmegy így kivette szájából a lüktető p*niszt és elkezdte ütemesen masszírozni egyre gyorsabban és gyorsabban míg végül Peet egy hatalmasat nyögött és elment, beterítve Anita egész arcát. Anita lenyalogatta Peet kielégült f*rkáról az ond*t és végül megcsókolta Peet -et. Most Peet -en volt a sor...

 

Folytatás...

 

Anita lefeküdt a kis faházikó padlójára és széttárta lábait hogy Peet odaférkőzhessen. Peet az előző este látottak alapján már tudta mit kell tennie. Odahajolt Anita p*ncijához és kicsit bátortalanul elkezdte nyalogatni. Anita p*ncijának ízétől nagyon beizgult és újra “teljes készenlétben volt”. Elkezdte gyorsabban és határozottabban nyalogatni Anitát amitől a lány szaporábban kezdte el venni a levegőt és nagyokat nyögött.

Jenny eközben Anita feje fölé állt és nedves kis p*náját szájához szorította. Ahogy Anita megérezte Jenny ízét rögtön elment. Még pár másodpercig nyalakodott aztán kihúzta magát Jenny alól hogy kifújja magát egy kicsit. Jenny -nek egy merész ötlete támadt és megszólalt.

–Peet gyere és te is kényeztess egy kicsit.

Peet nagyon meglepődött azon ami ez előbb hagyta el nővére száját és leblokkolt egy pilanatra.

-Na mi lesz? Gyere már! - Mondta Jenny.

A fiú egy pillanatra belegondolt hogy mégis csak a nővérét fogja most kielégíteni és kicsit habozott de végülis eleget tett Jenny kérésének. Odament a lányhoz, letérdelt elé és a nyelve hegyét lassan végighúzta Jenny szeméremajkai között. Peet nővérkéje megremegett az izgalomtól. Megfogta Peet fejét és jobban odanyomta az izgalomtól szinte lángoló puncijához. A fiú egész arcát beborította nővére nemi szerve ő pedig szorgosan nyalogatta azt. Jenny alig tudott megállni a lábán a kéjtől és kénytelen volt nekidőlni a közelben lévő falhoz. Nagyokat nyögött és közben nagyon szaporán lélegzett. Pár perc kényeztetés után Jenny egy akkorát élvezett hogy testvére nem győzte nyelni lyukáből kifolyó nedveit.

Peet szája szélén ott csillogott nővére p*nci nedve Jenny pedig annyira ki volt elégülve hogy lihegve roskadt össze a falnál aminek támaszkodott.

A nagy nyalakodás közben Peet f*rka megint úgy állt mint a cövek és ezt látva Anita odahívta magához.

Megkérdezte tőle hogy látott e már pornó filmet és hogy tudja e mit csinálnak benne.

Peet igennel válaszolt erre Anita megkérdezte akarja e ő is azt csinálni vele.

Peet nyelt egyet és kinyögött egy halk elcsukló igent.

-Akkor gyerünk – Mondta Anita és a hátára feküdt kicsit széttéve lábait mint amikor Peet az előbb kinyalta őt de most korántsem ez volt a feladat.

Peet Anita főlé hajolt és letámasztotta kezeit a padlón. Még sosem csinált ilyet de mivel Anita nagyon nedves volt így elsőre betalált. Egyszer csak előntötte valami csodás melegség és még jobban felizgult.

Elkezdte ki be mozgatni hímtagját ahogy azt a pornófilmeken látta és nagyon élvezte a dolgot.

Anita hatalmasakat sóhajtott és ő is gyorsabban vette a levegőt. Peet egyre gyorsabban és erősebben kezdte el nyomni farkát Anita nedves puncijába és Anita is egyre erőteljesebben nyomta a fiú férfiasságának magát.

Jenny barátnője szinte már sikongatott a gyönyörtől és egy hirtelen ötlettől vezérelve átkarolta Peet -et és hosszan elkezdte csókolni. Miközben nyelvével a fiú szájában kutakodott Peet pumpálta tovább farkát Anita nedves, forró lyukába. Néhány másodperc múlva Anita érezte hogy Peet férfiassága megrándult és teste elkezd remegni és tudta hogy a fiú nemsokára el fog menni így gyorsan lenyúlt a puncijához és kihúzta Peet -et magából. Peet épp ekkor ment el és ond*ját Anita hasára spriccelte. A meleg ond*t hasán érezve Anita is elment és hatalmasat élvezett egy nagy sikoly kiséretében. Ismét megcsókolta Peet -et és ezután elterültek mindketten a kis faház padlóján hogy kipihenjék magukat.

 

VÉGE
Link to comment
Share on other sites

Nem azért de te ezt most komolyan gondoltad vagy csak hülyeségből írtál egy történetet? :D Egyébként mindkettőnek nagyon jó :) Vidd az irodalom tanárodnak tuti hogy kapsz érte ötöst :lol:

 

Hát erre lehet hogy nem ötöst kapnék. amúgy hülyeségből kezdtem el. De folytatni fogom. Tök jól belejöttem. :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

hidd el hogy nem vettem sehonnan max a fejemből :) Nem ékeskedek más tollából. Ihletet lehet kaptam valahonnan de az biztos hogy nem másoltam senkiről.

 

Azt viszont nem hinném hogy őstehetség lennék. Ugyanmár :)

 

Jó lenne folytatni csak tudni kell rólam hogy sokmindent félbehagyok. ez egy rossz tulajdonaságom :( Akkor amikor ezt írtam még volt egy lendületem és sokminden eszembe jutott a történethez. most nem tudnék hozzá kitalálni semmit. Ez nálam így szokott lenni. :) Majd egyszer valamikor lehet újra rámjön és akkor folytatom. :) Itt a piratebn nem szokott senki történeteket írni? nem pont erotikus történetre gondolok hanem akármienre. azokat szívesen megnézném. :)

Link to comment
Share on other sites

Azt viszont nem hinném hogy őstehetség lennék. Ugyanmár :)

 

Figyelj! Ha tényleg te írtad, és nem vagy sem újságíró, sem író, sem senki, aki professzionálisan írással foglalkozik, akkor semmi okod itt szerénykedni. Átlagember nem nagyon tud összehozni egy ilyen épkézláb történetet. Hasonlót talán, de hogy ne legyenek benne kisebb hibák, túl kacifántos megfogalmazások, lényegtől eltérő mondatok, rossz utalások, ellentmondások, önismétlés, stb...... Szóval nem sok ember tud így fogalmazni, nem véletlenül író az író, ha érted mire gondolok. Úgyhogy ha tudsz valamit, akkor azt mutasd meg! Amúgy drukkolok, hogy mielőbb kikerülj az akotói válságból, és homlokon csókoljon a múzsa. Na nem bánom, máshol is megcsókolhat az a múzsa, gondolom elég nagy vagy már hozzá. :lol: (egy ilyen sztori után... :) )

Kérdésedre válaszolva: Volt itt nemrég egy olyan, hogy egy ember nyomorúságos élete, de nemtom mi lett vele. Írtak oda is, csak asszem az alkotókat nagyon elragadta a fantáziája és valahogy kisiklott a dolog, de ezt nem tudom pontosan.... :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát megteszem ami tőllem telik de nálam ez olyan hogy kiírom magamból és ha egy tsomó ideig nem tudok hasonlót írni. régen verseket is írtam amik az irodalom tanárom szerint nagyon jók lettek és még néhány antológiába be is kerültek de viszont ma már nem jut eszembe semmi. Bár mostanában kezdek megint rímeket faragni szal lehet eddig tartott a szünet? :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...