Jump to content
PirateClub.hu

Barátok Közt


Gabesz99
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...
Visszahozzák Magdi anyust a Barátok köztbe


Rékasi Károly karaktere (Zsolt) után egy másik, jó ideje nem látott és kedvelt figura, Magdi anyus, is visszatér a Barátok köztbe. Azonban a Fodor Zsóka által játszott kultikus nénike csak pár részben fog szerepelni.

Ahogy az várható volt, a szappanoperák közönségkedvenc karakterei mindig visszatérnek több vagy kevesebb időre sorozatukba. A Barátok közt készítői, a Bors információi szerint, ezúttal a Fodor Zsóka által hosszú éveken át alakított Kertész Magdolna karakterét írják vissza a sorozat - egy kis időre.

24cwtgp.jpg


Mivel azonban a karakter, köszönhetően a színésznő követeléseinek, nemrég elhalálozott, valószínűleg mindössze szellem formájában fog megjelenni a nyári szünet előttre tervezett pár epizódban. Azt, hogy kinek fog megjelenni a kisnyugdíjas kísértete, egyelőre még nem lehet tudni, a produkció érthető módon nem akarja ellőni a történet várható csavarjait.

SG
Link to comment
Share on other sites

Fogadjunk hogy Vili bának xD . Kemény volt azért a Linda anyja óvszert ajándékozott a Petinek xD ''Ha nem csak járni akarsz a lányommal használ EZT.'' Wáá besírtam xD Jó hogy azt el nem mondta hogy kell használni. Kár hogy azt nem mutatták mikor a Géza betette Zsófinak. :D

 

annyi igényes külföldi sorozat van, ez meg a 54654165*546^2 rész után is ugyanolyan unalmas :|

 

Aha majd pont a Szíeszájt (mellesleg ebből is van már párezer féle sorozat, és akkor még a BK másol mi? Legaláb az magát másolja.) fogom nézni ahol ráadásul még a részek között sincs összefüggés, csak ugyanazok a szereplők. Olyan bénaság. Meg nézzem a mentalistát? A főszereplő pasi olyan mértékben unszimpi hogy legszívesebben egy kanál vízben folytanám meg. Vagy mi van még? Ja hát a kedvencem meg a hazudj ha tudsz. Ott is komolyan mondom a főszereplőnek olyan feje van mint egy ananász. Meg unalmas is. Ha annyira tudja hogy hazudni fognak előre miért kérdezi őket ki? Pfff Mondjuk egyetlen igényes külföldi sorozatot ismerek az meg a Doktor House. Az legalább érdekes, van összefüggés a részek között, és mindig mutat vmi újat.

Link to comment
Share on other sites

Jaja EPIC FAIL, a tegnapiról a hírek résznél bővebben olvashattok. ;)

11 év után távozik a Barátok közt sztárja!

Már évek óta fontolgatták a lépést.

 

Távozik Magyarország legnépszerűbb sorozatából, a Barátok köztből Kinizsi Ottó, adta hírül a Blikk.hu.

 

A nézők tizenegy éven keresztül követhették végig Balassa Imre életének sorsát, aki a Vajdaságból, alkoholista apja elől menekült a Mátyás Király térre.

 

A színészt nem érte váratlanul a döntés, hiszen a sorozat készítői már három éve fontolgatják, hogy milyen módon eresszék útjára, a mindig pozitív erkölcsű karaktert.

 

- Az írók mindig kitaláltak egy újabb feladatot Imre számára, most viszont eljött az az idő, amikor izgalmasan tud távozni a sorozatból - mondta a Blikknek Ottó, aki annak ellenére, hogy tisztában volt sorsával, hiányolni fogja a forgatásokat. Az elmúlt tizenegy évnek ugyanis rengeteg élményt köszönhet, többek között itt ismerte meg szerelmét, Deutsch Anitát, akivel két közös kislányuk is született.

 

Forrás: hetivalasz

Módosította bikas
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
Újabb kedvenceket írtak ki a Barátok köztből


Nagy a felháborodás a sorozat nézői körében, két újabb régi kedvencüktől vált meg a csatorna.

Újabb két sztár távozott a Barátok köztből. Ugyan még Vandát és Ferenczi Orsolyát is láthatjuk a sorozatban, de Kardos Eszter már tavaly november óta nem forgat, mint ahogy Lóránt Krisztina is jó időre felhagy az itthoni munkáival, fogja a hátizsákját, és túravezetéssel foglalkozik majd.

- Az én kérésem volt, hogy egy időre szüneteltessék a karakteremet - meséli Eszter. - Azért döntöttem így, mert idén májusban fogok érettségizni. Márpedig az egyetem miatt nekem nagyon fontos, hogy jól sikerüljön az érettségi. A producerünk, Kalmár Tamás nagyon pozitívan állt hozzá, elfogadta, hogy ez az időszak az egész életemet befolyásolhatja, ezért kénytelen vagyok most csak a tanulásra koncentrálni. De amint lehet, szeretnék visszatérni a sorozatba.

Eszterrel ellentétben Lóránt Krisztinának nem volt választása, a készítők döntése volt, hogy szüneteltetik a karakterét, vagyis nem önszántából búcsúzott. Ráadásul a színésznőt telefonon se lehet elérni, hogy megkérdezzük, mennyire viselte meg a döntés, hiszen hét évig alakította a sorozatban a csinos doktornő szerepét.


Forrás: Kiskegyed
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...