Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

én félfüllel hallgattam a meccset meg egy picit bele is néztem...dehát ez szörnyű volt....szeretem a realt sajnálom h kikaptak...de h volt olyan h a saját térfelükön kellett labdázni mert nem tudtak előrejönni...pffff ez már rég nem az a madrid ami volt....kár volt eladni Makelelét!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem az összeszokottsággal van baj,mert a nyáron jött sok új játékos és most 3 fiatal...

Nincsenek összeszokva mert aki már évek óta madridi az most általában a kispadon kezdi a meccset és sokszor sajna ot is felyezi be(gondolok itt Ronaldora,de nem mindig)...

 

Remélem hogy nyáron majd valamit tesznek,mert amelyik csapatot én megismertem az harcias,motívált,technikás és nagyon,de nagyon jó volt.

Link to comment
Share on other sites

két hír:

 

David Beckham ultimátumot kapott

 

Pedrag Mijatovics a Real Madrid futballcsapatának sportigazgatója figyelmeztette David Beckhamet, a csapat klasszis középpályását, hozza meg minél hamarabb a döntést a jövőjével kapcsolatban, sőt ultimátumként kijelentette, hogy legkésőbb a jövő héten pontot akar tenni az ügy végére.

 

Beckham szerződése a nyáron lejár a fővárosiaknál, akik, már korábban jelezték, hogy szívesen hosszabbítanának a középpályással további két évre.

 

Igaz a harmincegy éves középpályást az új edző, Fabio Capello nem alapemberként játszatta, azonban a klub továbbra is igényt tartana a nagyszerű rugótechnikájú játékos szolgálataira.

 

„Néhány hónappal ezelőtt felajánlottunk Davidnek, hogy hosszabbítsuk meg a szerződését, aminek nemcsak a sportszakmai feltételei voltak kedvezőek számára, hanem a reklámfeltételei is” – nyilatkozta a Real Madrid hivatalos honlapjának Mijatovics.

 

„Beckham időt kért tőlünk, hogy átgondolhassa a dolgokat, de a mi türelmünk is véges – fogytatta a királyi gárda sportigazgatója. – A jövő héten elétesszük az új szerződéstervezetet.”

 

Az angol klasszist egyébként Amerikából, Olaszországból és hazájából, Angliából is megkeresték a 31 éves sztár szóvivője, Simon Oliveira szerint, de Beckhamnek állítólag nbem áll szándékában távozni Madridból.

 

Ezalatt a Real Madrid néhány sztárjának a kérdéses lett a jövője a spanyol fővárosban, ugyanis rögtön az átigazolási időszak kezdetekor a madridiak három fiatal tehetséges játékost is vásároltak: Fernando Gagót, Gonzalo Higuaint és Marcelót.

 

Ennek ellenére Mijatovics kizárta annak a lehetőségét, hogy télen nagy változások lennének a keretben.

„Hivatalosan egyetlen Real Madrid játékost sem tettünk átadólistára” – zárta mondandóját a királyi gárda sportigazgatója.

 

 

 

 

Nyáron Jose Mourinho válthatja Capellót

 

Angol lapértesülések szerint idén nyáron Jose Mourinho veszi át a Real Madrid labdarúgócsapatának irányítását, vagyis az egyre jobban bírált Fabio Capellónak egy szezon után távoznia kell. A Daily Express és a Mirror úgy tudja, hogy Ramón Calderon, a spanyol klub elnöke azonban máris leszögezte, a portugál tréner nem kap olyan szabad kezet, mint Londonban.

 

„Ha Mourinho elhagyja a Chelsea-t, akkor a Real Madrid mindenképpen felveszi vele a kapcsolatot. Ő tudja ezt, s mi is tudjuk, hogy tisztában van ezzel a lehetőséggel. Mourinho már dolgozott Barcelonában, s tudnia kell, hogy nem lehet nálunk olyan erős kezű, mint Angliában” – szögezte le Calderon.

 

A madridiak elnöke hozzátette: jelenleg Jose Mourinho áll az edzői kívánságlista élén.

 

„Úgy érezzük, hogy a nyáron váltani kíván” – mondta sokat sejtetően a Real első számú vezetője.

 

A Deportivo La Coruna ellen vasárnap este elszenvedett 2-0-s vereséget követően a Realnál gyakorlatilag válságstáb ült össze, hétfőn Ramón Calderon és Predrag Mijatovics sportigazgató négy órán át tárgyalt Fabio Capello vezetőedzővel a kialakult, cseppet sem rózsás helyzettől. Az olasz tréner egyelőre bizalmat kapott a további munkára, de sokak szerint a türelem már csak a szezon végéig tart.

 

"Bízunk az edzőnkben: ő olyan ember, aki már sok hasonló helyzetben sikerrel megtalálta a megfelelő megoldást, ezért ebben az értelemben nincs gondunk. Az utóbbi hónapokban több alkalommal is beszéltünk a játékosokkal, hogy jobban megértsük, mi a baj, mert így nem lehet tovább folytatni. Az értésükre adtuk: változni, változtatni kell” – mondta Mijatovics.

 

Jose Mourinho két és fél éve dirigálja a Chelsea-t, a két bajnoki aranyérem mellett azonban a Roman Abramovics tulajdonos által elvárt európai áttörés elmaradt, s a mostani szezonban már a Premiershipben is több kellemetlen eredmény keserítette a Kékeket.

 

Ennek ellenére sokáig a teljes egyetértés jelei mutatkoztak, így hétfőn szinte bombaként robbant az a hír(?) vagy inkább pletyka, hogy a tréner a nyáron elhagyja Londont.

Link to comment
Share on other sites

Ja ha jót csinál jöjjön...

De ha olyan igazolásokat csinál mint hogy Sevchenko-t leigazolta és nem ér még semmit...

Szerintem itt nem az edző a gond,hanem hogy nagyon új lett a keret és nincsenek még rendes összhangban és nagyon szépen akarnak jáccani.

Link to comment
Share on other sites

háát szerintem Zsozé nem megy a Madridba,de ha a Cselszki bajnok lesz akkor szerintem nemis hagyja ott őket báár a Portot is ott hagyta szóval nem tudom.káosz lesz nyáron megint :) a Realnál azt érzem h kezd sok játékosuk lenni szóval szerintem nem ártana 1két embert kitenni

Link to comment
Share on other sites

Újabb botrány a Realnál

 

Ezúttal Robinho vétett a szabályok ellen Madridban! A felröppent hírek szerint a brazil az utóbbi időben kétszer is részegen jelent meg a királyi gárda edzésén.

 

A spanyol sajtó újabb Real-botrányt kürtölt világgá. A Diario AS állítása szerint a madridiaknál ezúttal Robinho vétett, a brazil ugyanis ittasan ment edzésre. Ráadásul a cselgépnek az utóbbi időben nem ez volt az első hasonló kihágása, valószínűleg ennek tudható be, hogy Fabio Capello kihagyta a csapatból a Real legutóbbi találkozóján.

 

A Cadena Ser rádióállomás népszerű El Larguero című műsora ennek tulajdonítja, hogy Capello csak ködös magyarázatot adott Robinho mellőzésére.

 

LoL Robinho ien fiatalon ennyit iszik?

Link to comment
Share on other sites

2 új hír:

 

Capello nem dobja be a törülközőt

i00029005a6f6eacc481b.jpg

Az olasz szakember hétfőn hivatalos volt Ramon Calderón elnökhöz és Predrag Mijatovics sportigazgatóhoz, hogy értékelje a csapat elmúlt meccseken mutatott gyenge formáját.

 

A fővárosi együttes az utolsó négy meccséből hármat elvesztett, legutóbb a Recreativo Huelva és a Deportivo La Coruna is biztos győzelmet aratott ellenük.

 

A sajtó szerint Capello pozíciója megingott a Realnál, de az olasz szakember ezt határozottan cáfolta.

„Úgy érzem, hogy még mindig élvezem az elnök és a sportigazgató bizalmát. Nem is gondolok a lemondásra” – mondta sajtótájékoztatóján a Juventustól érkezett edző.

 

Capello hozzátette, hogy a Recre és a Depor elleni vereségek után változásokra van szükség.

„Amikor a csapathoz érkeztem, elmondtam a játékosoknak, hogy oroszlánként kell küzdeniük, ha a Real mezét felveszik. Az utolsó két meccsen azonban ez nem történt meg, nem volt megfelelő a játékosok hozzáállása…”

 

A vezetőedző a Betis elleni kupamérkőzésre változtatásokat tervez a kezdőcsapatban, mivel úgy érzi, egyeseknek pihenőre van szüksége.

 

Nem hosszabbítanak David Beckhammel

i00028FE909c5353c8b0e.jpg

„Néhány hónappal ezelőtt felajánlottuk Davidnek, hogy hosszabbítsuk meg a szerződését, aminek nemcsak a sportszakmai feltételei voltak kedvezőek számára, hanem a reklámfeltételei is” – nyilatkozta kedden a Real Madrid hivatalos honlapjának Mijatovics.

 

Mijatovics: Félrefordították a szavaimat

Predrag Mijatovics, a Real Madrid sportigazgatója visszakozott, s azt állítja, hogy a Sky Italia félrefordította a szavait, vagyis korántsem biztos, hogy David Beckhamnek mennie kell a csapattól.

 

„Azt mondtam, hogy egyelőre nem hosszabbítottuk meg a szerződését” – jelentette ki a királyi klub montenegrói vezetője, akire hivatkozva a világ összes vezető médiuma azt jelentette, hogy az angol válogatott korábbi csapatkapitánya a nyáron távozik az együttestől.

 

A BBC úgy tudja, hogy a korábbi terveknek megfelelően még ezen a héten sor kerül a Real Madrid és David Beckham képviselőinek egyeztető megbeszélésére. A téma természetesen a futballista nyáron lejáró szerződésének meghosszabbítása lesz…

 

„Beckham időt kért tőlünk, hogy átgondolhassa a dolgokat, de a mi türelmünk is véges – folytatta a királyi gárda sportigazgatója. – A jövő héten elétesszük az új szerződéstervezetet.”

 

Erre már nem kerül sor, pedig nemrég a játékos érdekeit képviselő menedzser is azt mondta, a középpályás mindenképpen maradni akar.

Igaz a harmincegy éves futballistát az új edző, Fabio Capello nem alapemberként játszatta, azonban a klub továbbra is igényt tartana a nagyszerű rugótechnikájú játékos szolgálataira.

 

Az angol klasszist egyébként Amerikából, Olaszországból és hazájából, Angliából is megkeresték.

 

David Beckham 2003 nyarán hatalmas reményekkel érkezett Madridba a Manchester Unitedtől, de alig érték sikerélmények. A gárda semmilyen komoly trófeát nem nyert az elmúlt időszakban, s Fabio Capello érkezésével az egykor a világ legjobbjai között emlegetett jobbszélső szinte teljesen kiszorult a csapatból. Az angol válogatottnál sem számítanak már a korábbi csapatkapitány szolgálataira, így most olyan döntést kell hoznia új csapatával kapcsolatban, ami esélyt ad arra, hogy néhány évig még magas szinten futballozhasson.

Link to comment
Share on other sites

Mindenki cáfolja Beckham távozását

david-beckham-5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az érintetteket is meglepte, hogy milyen gyorsan terjedt egy hír, amelyet mind a klub elnöke, mind a játékos szóvivője cáfol.

 

A BBC internetes portálja délután kész tényként közölte, hogy David Beckham nem hosszabbít a Real Madriddal, és a nyáron elhagyja a királyi gárdát. Az információt Predrag Mijatovics erősítette meg, a Real sportigazgatója azt állította, hogy nem sikerült a megegyezés. A hírrel szembesítették Beckham szóvivőjét, aki értetlenül cáfolta a híresztelést. Simon Oliveira azóta kapcsolatba lépett a Reallal is, ahonnan azt az információt kapta, hogy Mijatovics egy fordítási hiba áldozata…

 

- Beszéltem a Reallal, ahonnan azt az értesülést kaptam, hogy valamilyen zavar volt a Mijatoviccsal készült interjúban. Nem tudom, talán valami nyelvi probléma merült fel. A lényeg azonban az, hogy van egy ajánlat az asztalon, amelyről a következő napokban tárgyalni fognak - mondta Oliveira.

 

Mindenesetre Ramon Calderon szóvivője sem tudott arról, hogy Beckham és a klub útjai bizonyosan szétválnának.

 

Na most akkor igazodjon ki az ember h megy vagy marad..Sztem ugyis elmegy ahogy Cassano is..

Link to comment
Share on other sites

Újjab hír:

Marcelo máris kidőlt a sorból

i00028FFBc56045c92ea8.jpg

Nem elég, hogy év eleji krízis van a királyi gárdánál, tetézi a bajt, hogy a Gagóval és Higuainnal egyidőben leigazolt Marcelo is kidőlt a sorból hat-nyolc hétre. A védő a Deportivo ellen mutatkozott be csereként a hétvégén, s most könyéksérülés hátráltatja a beilleszkedésben.

 

A posztjának első számú jelöltje, Roberto Carlos is sérüléssel bajlódik, bár Raúl Bravo szükség esetén bevethető. Kiváncsian várhatjuk, hogyan abszolválja Capello a következő 7 hét 13 meccsét, ha az egyébként is könnyen zavarba hozható védelmét Pavónnal, Mejiával vagy Raúl Bravóval kell stabillabbá varázsolnia.

Link to comment
Share on other sites

Marceloért kár..De ezt figyeljétek:

 

Beckham öt évre Los Angelesbe igazol

 

Eldőlt, hol folytatja nyártól a pályafutását David Beckham: A Los Angeles Galaxy együttesénél. Forrás: Mobilpress

 

 

A Real Madrid angol labdarúgója a Reuters brit hírügynökségnek elmondta: az elmúlt napokban mindenben megegyezett az amerikai csapattal, és úgy döntött, végleg elhagyja Európát, és öt évre szóló szerződést ír alá a Galaxyvel.

 

- A Real azt szerette volna, ha két évvel meghosszabbítom a kontraktusomat. A család és az ügynökeim tanácsára azonban úgy döntöttem, hogy a Los Angeles Galaxyt választom – nyilatkozta a 31 éves középpályás, aki augusztusban csatlakozik új csapatához.

 

Na ez váratlan volt mer a MU és az Inter is bejelentkezett Beckhamért és most Los Angelesbe ment..Hát elég rox választás..Ő tudja :lol:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...