Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

A Marca tényként közli (amit később a játékos apja meg is erősített), hogy a mai találkozón a felek megállapodtak, így Gonzalo Higuaín szerződését 2016-ig meghosszabbítják, a fizetése évi nettó 3 millió euró lesz. . A hivatalos bejelentésre néhány nap múlva kerülhet sor.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Puskás Ferencről utcát neveznek el Madridban

 

Az akció egyik kezdeményezője a Real Madrid volt, az utca neve spanyolul calle de Ferenc Puskás.

 

Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról. Özv. Puskás Ferencné arról tájékoztatta a FourFourTwo magazint, hogy a spanyol főváros önkormányzata határozatot hozott, amelyben elrendeli, hogy Madrid Vicálvaro nevű negyedében a Gran Vía del Sureste sugárutat és a Casa de Tilly utcát összekötő útszakaszt ezentúl Puskás Ferenc utcának hívják "Madrid briliáns futballistájának emléke előtt tisztelegve".

 

Az utca hivatalos neve spanyolul calle de Ferenc Puskás. A lap értesülése szerint az akció egyik kezdeményezője a Real Madrid volt. A másik híres spanyol csapat, a Barcelona ugyancsak magyar származású legendás játékosáról, Kubala Lászlóról is neveztek el utcát Katalónia fővárosában három évvel ezelőtt, tavaly pedig szobrot kapott a Nou Camp Stadion mellett.

Link to comment
Share on other sites

Tegnap bejelentették, hogy sikerült leigazolni az első új játékost az Argentinok "üdvöskéjét" :D Angel Di Maria-t sikerült megszerezni alig 25 millió euróért. Szerintem ez nem egy rossz igazolás, sőt nagyon is jó végre lesz egy igazi balszélső, bár személy szerint jobban örültem volna David Silva-nak. Már csak egy jó balhátvéd kellene és akkor lesz egy olyan csapatunk, aminek komoly esélye van a BL-re.

Link to comment
Share on other sites

A hírek szerint Raúl mindenben megegyezett a Schalkéval

 

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Raúl, a Real Madrid legendája elhagyja a „királyi gárdát", és a Schalke együttesében folytatja pályafutását. Az As információi szerint a spanyol csatár mindenben megegyezett a gelsenkircheni labdarúgóklub illetékeseivel.

 

A spanyol lap úgy tudja, hogy a Schalke-vezetőedző Felix Magath asszisztense, Ronny Gersch a Földközi-tengeri Menorca szigetén sikeres tárgyalásokat folytatott Raúllal.

 

A hírek szerint július 15-én jelentik be hivatalosan, hogy a 33 éves támadó a Schalkéba igazol. Érdekesség, hogy a gelsenkircheni együttes a nyáron már igazolt a Realtól: korábban a Madridban kevés játéklehetőséget kapó Christoph Metzelder döntött úgy, hogy visszatér a Bundesligába.

Link to comment
Share on other sites

Kellett már ez a váltás. Legalább egy gyors fiatal jön be csereként (Canales), nem pedig a körülményes Raúl. Azért fölösleges lett volna maradnia, hogy a nevét ráírják az idei mezre is.

Link to comment
Share on other sites

Nagyon sajnálom, hogy nem innen vonul majd vissza. Ez egy csodálatos korszak vége :( Sajnos már nem bírja a tempot a fiatalokkal. Abban viszont biztos vagyok, hogy még visszafog térni a jövőben, mint valami tanácsadó vagy edző :rolleyes:

 

Ma hivatalosan bejelentették, hogy Sergio Canales marad Madridban.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Hivatalos: Raúl búcsút intett a Real Madridnak

 

Ma délután egy órakor a Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubot profiként 1994 óta szolgáló legenda, Raúl távozik a királyi gárdától.

 

540real0726.jpg

Véget ért egy korszak a Real Madridnál

Sokan talán még akkor sem akarták elhinni, hogy Raúl távozik a Real Madridtól, amikor a királyi gárda vasárnap késő este bejelentette: ma délután egy órakor hivatalosan elbúcsúztatja az együttes csapatkapitányát, a legendát, akinek neve örökre egybeforrt a klubéval.

 

Aztán délután egy órakor megjelent a felcím a Real hivatalos honlapján: "Köszönjük, Raúl!" Ezzel egy időben a Santiago Bernabéu Stadion előtt több száz szurkoló várta a klasszist, akit a stadion különtermében búcsúztattak el.

 

"Nagyon nehéz nap ez a számomra. Futballista vagyok és tovább játszom, de mindig hűséges leszek a Real Madridhoz. Mindig a legjobbamat próbáltam adni a klubért. Köszönöm a klubnak, köszönöm mindenkinek, aki támogatott az itt töltött évek során! Sohasem felejtem el - búcsúzott a láthatóan meghatódott Raúl. - Életem legnagyobb álma teljesült azzal, hogy a Real játékosa lehettem."

 

"Ma új szakasz kezdődik az életemben. Nagyon boldog voltam a Real Madridnál, és mindig kész leszek rá, hogy segítsem a klubot, ha szükség lesz rám" - tette hozzá a klasszis, aki nem felejtett el jobbulást kívánni Alfredo di Stéfanónak, a klub tiszteletbeli elnökének, majd távozóban megállt a rá váró szurkolók előtt, elköszönt tőlük, és aláírásokat osztott.

 

A 33 éves Raúl 1994 óta szolgálta a Real Madrid felnőttcsapatát, ezen idő alatt hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-diadalt ünnepelhetett a királyi gárdával. Raúl ezenkívül kétszeres spanyol gólkirálynak vallhatja magát, ráadásul ő a Real történetének legeredményesebb góllövője (322 találat), és a legtöbb mérkőzésen is ő ölthette magára a madridiak fehér mezét (729 hivatalos találkozó).

 

A 102-szeres spanyol válogatott csatár várhatóan hamarosan bejelenti, hogy a német bajnoki ezüstérmes Schalke csapatában folytatja pályafutását - egy biztos, mai sajtótájékoztatóján ezt még nem tette meg. "Ma még Madridban vagyok, minden másról holnap beszélhetünk. Először még a családommal kell megbeszélnem a dolgokat" - zárta gondolatait Raúl.

 

Ha a klasszis valóban a Schalkénél folytatja, akkor sem biztos, hogy képes lesz régi formájában tündökölni, annak ellenére, hogy Felix Magath köré tervezi építeni csapatát. Az viszont biztosra vehető, hogy a gelsenkircheniek szertárában a kínai válogatott Hao Csün-min hamarosan leadja hetes mezét...

 

A Real Madrid pedig szegényebb lett egy legendával.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

AC Milan 2-2 Real Madrid

Gól: Inzaghi 68., 78. ill. Higuaín 45., Pedro León 94.

A Milan és a Real Madrid csatája mindig különleges élmény, a két csapat rivalizálása több évtizedes múltra tekint vissza. A legutóbbi csatából a spanyolok jöttek ki jobban, így a mai, milánói találkozón Massimiliano Allegri játékosai nem engedethettek meg maguknak még egy botlást.

Ez a tény - előfordulhat, görcsöt okozott a piros-feketékben -, mert az első félidőben sokkal lazábban futballozott a Real.

Di Maria kapufát lőtt, Pirlónak kétszer is a gólvonalról kellett mentenie, mindezzel szemben a Milan csak egy halovány Ibrahimovic-emelést tudott felmutatni, ami ráadásul még a kaput sem találta el...

Fél óra elteltét követően néhány percig átvette az irányítást a Milan, de a hajrá ismét a Madridé volt, miként az első gól is: a 44. percben Higuain értékesítette első igazi ziccerét (0-1).

A fordulást követően már elmaradtak az igazán nagy helyzetek, és jóval kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, ami a Milan feljavulásának volt köszönhető. Ahhoz, hogy az eredményben is felnőjön a Milan a Real Madrid mellé, két nagy hiba kellett: előbb Pepe vétett el egy ívelést, majd Casillas ütött bele ügyetlenül egy labdába, így a csereként beállt Inzaghi 1-1-re módosította az állást.

Sőt, nem sokkal később - tegyük hozzá méteres lesről indulva - Inzaghi a vezetést (2-1) is megszerezte a Milannak, de a győzelmet nem. A csereként beállt León ugyanis a hosszabbítás perceiben betalált, így 2-2-vel ért véget a mérkőzés.

 

...

A csoport másik mérkőzésén - meglepetésre - az Auxerre 2-1-re legyőzte az Ajaxot.

Link to comment
Share on other sites

Na látom eltűntek a madridisták, de én éppen visszatértem. Sajnos Pepe és Casillas bénázása és háovard veb munkássága elvette a győzelmünket. Benzema egyre jobb, Higuaín kezd fejlődni, Di Maria nagyon nagy igazolás lett és Marcelo is eléggé bedurvult már. Jó lesz ez. Nem fogunk kiesni a nyolcaddöntőben, az már egy valódi átok lenne.

Mourinho nagyon jól csinálja a dolgát, évek óta először van normális keret és edző is.

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek, ez a Real már normálisnak tűnik. :) Abban én is biztos vagyok, hogy ebben a szezonban megtörik az átok, és Mourinhóval nem a nyolcaddöntő lesz számukra a végállomás a BL-ben, viszont a végső győzelemre még nem tartom esélyesnek a csapatot. De van egy olyan érzésem, hogy a bajnoki cím már idén meglesz a Special One-nak...

Link to comment
Share on other sites

Az az igazság, hogy a bajnokság azon fog múlni, hogy az El Clásicon kívül melyik csapat tud több pontot dönteni. Jelenleg egy nagy X-et látok a novemberi meccsre. Nem vagyunk elég jók ahhoz, hogy idegenben győzzünk, viszont egy döntetlen jelenlegi helyzetben előrelépés nekünk. Elég lehet két vereség is és el is veszett a bajnokság, mert keveset hibázik a két csapat.

A kupa is előtértbe került, függetlenül az odavágótól. Ott tovább kell jutni. Pár meccs lesz a kupában, amit akár be lehet hozni.

Remélem tavaszra majd dönteni kell, hogy melyik sorozatra gyúrunk jobban rá, mert az azt jelenti, hogy jó esélyeink lesznek mindegyikben.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nem tudom mennyire igaz az ami a médiában terjed a tegnapi meccsről, de ha ez így van akkor hányingerem van az egész csapattól meg az edzőtől is... remélem megkapják érte a méltó büntetést, sportszerűtlen, idióta húzás volt. Én igazából sohasem voltam Reál fan, de ezek után már kb. a Chelsea, M.U, fradi kosárba kerül.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Ez a szezon megmutatta, hogy mĂŠg mindig erĂľs a Madrid. A kupagyĂľzelem jĂłt tett a jĂĄtĂŠkosoknak. a bl-rĂľl inkĂĄbb nem nyilatkozok, lĂŠvĂŠn szĂŠp szavakkal azt nehĂŠz ĂŠrtĂŠkelni.

JĂśvĂľre BL gyĂľzelem lesz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...