Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lyon [1 - 0] Real Madrid

 

47' J. Makoun

 

 

Nemzetközi fronton még mindig gyengék vagyunk oké,hogy a Lyon az elcseszett bajokság miatt inkább a BL-re koncentrál na de kikapni tőlük azt bizonyitja van még mit fejlődni... Simán benne van a pakliban ,hogy kiesünk megint ahogy az lenni szokott ilyenkor a legjobb 16között már évek óta :(/ ne így legyen /

Link to comment
Share on other sites

1/10-ed esélyünk van kb. Ha elején bevágunk egyet, akkor kicsit meginoghat a betonvédekezésük és jöhet a második. Láttuk már, hogy kinyíló csapat ellen mire képes a támadósorunk. Hiányzott Guti és a passzai. Nem tudta senki bejátszani a védelem mögé a labdát.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem teljesen van igazad. Tény, hogy van még hova fejlődni nemzetközi téren, de a Lyon le van becsülve egy kissé nem véletlenül verték idegenben a Liverpool-t. Otthon teljesen más meccsre számítok, biztos be fognak állni kontrákra, de a Madrid ellen idegenben mindenki ezt csinálja eredménytelenül. Szóval szerintem tovább fogunk jutni csak nem olyan könnyen, mint ahogy gondoltuk.

Link to comment
Share on other sites

Én mindig is azt hangoztattam, hogy ez a Lyon nagyon veszélyes, csak a Madridistán sok gyökér elkezdte gyártani a tippeket, hogy majd összesítésben 4-1-re győzünk, stb. és most sír a szájuk.

A hétvégén győzni kell, nyomulni kell továbbra is a Barcara. 2 pont hátrány, amit jó lenne ledolgozni a Clásico előtt, de az a gond, hogy a nagyobb csapatok még jönnek majd.

Link to comment
Share on other sites

Na ilyen meccseket kell(ene) játszani mindig. Pedig amikor Senna belőtte a szabadját, azt hittem ez nehezebb meccs lesz, de a második félidőben valami elképesztően jól játszott a csapat, különösen Ronaldo-Higuain-Kaká. A mai győzelem több ok miatt is fontos volt az egyik, hogy tovább üldözzük a Barcát, a másik pedig Lyon elleni vereség "feledtetése". A jövő héten a 19. Tenerifféhez megyünk, míg a Barca a Malagát fogadja. A Barcának hétközbe BL meccse lesz úgyhogy talán hozhatunk pár pontot nem valószínű, de sose lehet tudni...

Link to comment
Share on other sites

Ebből messzire menő következtetéseket nem szabad levonni. A liga színvonala évente csökken, már rég nem mondható a legerősebbnek, mint pár éve.

A Lyon ellen ilyesmit várok, mint a második félidőben, csak kb. boostolt formában :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lehet, hogy itt lesz a nagy lehetőség :)

 

Puyol talán élete legrosszabb formájában van :) Almeria - Barcelona 2-1 59. percben :) Puyol öngóljával ismét vezet az Almería

 

Guardiola jó ideje a lelátón.

 

 

Szerk (60.percben): Ibrahimovics leterített egy játékost úgy a 16-oson belül, h. a labda környéken se volt... Piros lap... :) Ez az..... :)

Link to comment
Share on other sites

Durva meccs volt. Valahogy éreztem, hogy a végére bemegy egy a sok helyzet közül. Külön öröm, hogy Vaart szerezte a győztes gólt. Ilyen feltámadás Capello alatt volt utoljára. Le a kalappal a csapat előtt, le a kalappal Pellegrini előtt!

 

Jöhet a Lyon, reméljük a legjobbakat.

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Ha megengeditek a nyári viták után elmondanám a véleményemet... Úgy látszik h nem minden a pénz és h lehet h Perez nem is olyan nagy zseni hmm kitudja... Nem mondom h nem érdemeltétek volna meg a győzelmet de most nem volt szerencsétek sem. Most nem idegesíteni akarok senkit csak nyáron a nagy viták után h most ilyen Real olyan Real megígértem h akkor fogok kárörvendeni ha elbukik a Real. Hiába a milliók játékban előrébb lépett a Real de eredményben nem igazán talán még a bajnokságot megnyerhetik de az is lehet h kupa nélkül maradtok....

Link to comment
Share on other sites

Nem nagyon van mit hozzáfűznöm ez van sajnos. :( BL-ben évek óta itt esünk ki most se volt másképpen. Igaz ,hogy nyerhettünk volna 3gólal is lazán az első félidő alapján de pocsék a helyzetkihasználásunk. Amikor vége lett a meccsnek falhoz b*sztam a fülesem (el is tört az egyik fele) iszonyat csalódott vagyok. grr.gif Raúlt sajnáltam nagyon látszott rajta ,hogy mindene a csapat és el van keseredve. Nem is csoda,hogy a végén már ő is szabálytalankodott. Viszont remélem Pellegrini marad mert még mindig kinézem belőle ,hogy sikeres Madridot tud kovácsolni ebből a csapatból vannak már erre utaló jelek ez a meccs igaz nem ilyen volt.

Hétvégén nagyszerű játék volt viszont ott is szar volt a helyzetkihasználásunk csak a Spanyol bajokságban ez belefér BL-ben nem.

 

Hehe picit hosszú lett ahhoz képest ,hogy nincs mit hozzáfűznöm

Link to comment
Share on other sites

Én nem szeretem se a Barcát se a Reált... ha spanyol bajnokság akkor inkább Sevilla. DE a lyon meccsen miért kellet lehozni Kakát?? komolyan az ő lábába mindig benne van egy jó csel, egy jól eltalált lövés, egy pontos kiugratás, ráadásul pörgött egész meccsen... vagy sérült volt??

Link to comment
Share on other sites

Nekem kellett ez a 2 nap hogy megemészem ezt a vereséget, bár nem láttam a meccset csak az összefoglalót a youtube-on, talán jobb is mert most biztos nem lenne TV-m.... Most már csak a bajnokság maradt mint egyetlen cél amire azért jó esélyünk van. Én is azt hiszem h Pellegrini a megfelelő ember a kispadra nála jobbat most biztos nem tudnánk találni. Sokan már Mourinhot emlegetik, de ha látványos játékot akarunk akkor biztos nem ő az első számú választás. Nyáron megint költeni kell a csapatra úgylátszik az idei 250 ellenére egyszerűen nincs bal oldala a csapatnak, mert Marcelo nem jó védekezésbe, Arbeloa nem baloldali védő, Drenthéről meg inkább ne is beszéljünk. A legjobb David Silva lenne a baloldalra és védőnek az Arsenalból Clichy-t vagy Lahmot a Bayerből.

Link to comment
Share on other sites

Mourinho már többször is mondta ,hogy marad és kitölti a szerződését 2012-ig. Nem kell ide új edző szerintem éppen ez a baj mindig,hogy fél csapatot lecseréljük. Kaka-nak kellene egy normális postot találni mert nem érzi jól magát ahol van. Nem megy neki ez látszik néha elkap 1-1jó meccset de az semmi. Lyon ellen is rávezette állandóan a védőkre és már nem volt nála a labda. Nyáron nem kellene eladni a fél csapatot megint és max 1 vagy 2ember kell többek közt egy bal szélső ja és ennyi ,de Perezből megint kinézem ,hogy eladja a fél csapatot és vásárol is egyet.

-----

Real Madrid: autóbalesetben elhunyt unokatestvérét gyászolja Ronaldo

 

Néhány órával a Real Madrid labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-búcsúja után Cristiano Ronaldo fájó hírt kapott: egyik unokatestvére autóbalesetben elhunyt.

?Életem legrosszabb pillanata volt, amikor értesültem a tragédiáról. Sohasem fogom elfelejteni? ? nyilatkozta a portugál klasszis, aki azonnal Madeirára utazott.

 

Arról még nincs hír, hogy a Valladolid elleni bajnoki mérkőzésen pályára lép-e Ronaldo.

 

Sajtó pedig már nagyon unalmas nem csoda ,hogy a játékosaink nem bírják a nyomást.

A BL-ből való kiesés után a spanyol sajtó már el is készítette a "feketelistát". Pellegrininek mennie kell, akit Benítez vagy Mourinho válthat. A játékosok közül Dudek, Drenthe, Metzelder, Gago és Diarra fejét követelik a szurkolók, de Granero, Raúl, Guti, Kaká és Benzema jövőjét illetően is bizonytalanok.
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Real Madrid 0-2 Barcelona (Messi 33., Pedro 56.) - Spanyol bajnokság, 31. forduló - 2010. április 10.

 

Hiába a Real nagy győzelmi szériája, a Barcát ők sem tudták megállítani. Az első gólig még viszonylag kiegyenlített volt a meccs, utána viszont a madridiak játéka szétesett, nem tudták átvenni az irányítást, helyzetekig alig jutottak el (amikor pedig ott volt a lehetőség, rendre rossz megoldásokat választottak), a második gólt követően pedig már nem volt kérdéses, hogy a katalánok sorozatban negyedik alkalommal is mindhárom pontot begyűjtik a nagy rivális ellen. A találkozó előtt mindkét fél részéről azt nyilatkozták az edzők, játékosok, stb. hogy nem ez a meccs fog dönteni a bajnoki címről, a Real számára még semmi sincs elveszve, de szerintem a hátralévő hét fordulóban megmarad (minimum) ez a különbség a Barca javára, és idén is ők nyerik a spanyol pontvadászatot. És az erőviszonyokon az sem változtat, ha Pérez elnök úr a nyáron netán megint eladja a fél csapatot és hoz egy "másikat".

Link to comment
Share on other sites

Hát igen, eléggé érdekesen játszott a madrid az első gól után, nemcsoda hogy lett második is. Bár voltak "meleg" helyzetek, de Valdes kivédte mindet. Volt ugye egy kezes gól a madridnál... :D az gyönyörű volt, nem is tudtam hogy így is le lehet venni... A második gólig viszonylag kemény meccs volt. A barcánál is votlak védőhibák, de vagy a kapus, vagy a hátvédek vagy a támadó rontotta el...

 

Mondta a kommentátor is hogy C.Ronaldo mekkora csalódás volt ezen a meccsen, erre hugom azt mondta:

Elég nehéz egyedül jól focizni...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Higuaín és Pellegrini nálam megbukott. Előbbi nagycsapatok elleni teljesítménye bonyolult matematikai egyenletek után 0, utóbbi pedig már nem egyszer lett megverve taktikailag. Kell egy klasszis csatár Raúl helyett és egy Mourinho. Már éreztem tegnap délben is, hogy itt vereség lesz... úgy tűnik jól éreztem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Előre elnézést kérek mindenkitől akit megbántok, de minden évben ezt csináljátok. egyik edző mellett sem álltok ki, lehet az akármekkora név. mindegy hogy év végén ki veszi át a csapatot, Mourinho, vagy Benitez, ha első évben nem nyer semmit ugyanúgy el lesz küldve mint a többi balek. Ha ezt még mi átlagemberek is látjuk hogy ennyi idő alatt nincs lehetőség csapatépítésre, akkor ők miért nem veszik észre ott a vezetőségetekben hogy ha évente kicserélik majdnem a komplett csapatot akkor mindig előről kell kezdeni az egész team összerázását. halomra felvásárolják a sztárokat, és nektek nem, de lassan egy laikusnak is nevetséges lesz amit csinálnak. Pedig idén nem vagytok rosszabbak hosszútávon, csak a fontos meccseken van egy kis külömbség a két csapat közt, na meg egy Messivel vagyunk jobbak maximum. Az egész egy nagy reklámnak tűnik nekem, mindegy hogy ki jön csak híres legyen. Ritkán írok ide, de már nem tudtam megállni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
És Mou azt is mondta, hogy azt fogja játszatni, amit a szurkolók elvárnak, tehát szép látványos focit.

Ezzel az egyetlen baj az, hogy Mourinhonak eleve nem ilyen a játékfelfogása. Emlékezzünk csak vissza, amikor az olasz bundabotrány után Capello személyében egy hasonló edzőfejedelmet vittek a Real-hoz, hiába nyert bajnoki címet, az eredményesség a játék rovására ment, és egy szezont követően megköszönték neki a munkáját (hasonló volt a forgatókönyv a korábbi regnálása idején is). Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy Mourinho Capellohoz, vagy a mostani edzőhöz, Pellegrinihez hasonlóan "egyszezonos edző" lesz, hanem a dolog másik részére próbálok utalni, amit rajtam kívül is sokan fejtegetnek, hogy milyen lenne a Real játéka Mourinho irányítása alatt. :huh:

 

Egyébként nem tudom, a Real-szurkolók mennyire elégedettek-elégedetlenek Pellegrini munkájával, de szerintem az ő edzősége nem nevezhető bukásnak (bár a Spanyol Kupából és a BL-ből való búcsúra ráaggatható ez a jelző), a játék a várakozásoknak (és elvárásoknak) megfelelő volt, tulajdonképpen az eredményesség sem hiányzott, hisz klubcsúcsot jelentő pontszámmal zártak, egyszerűen "csak" az okozta a vesztét (a bajnokságban), hogy a Barca még ennél is jobb teljesítményt tudott nyújtani. Érdekes kérdés még az is, hogy mi lesz az Interrel, ha Mourinho otthagyja őket, de ennek már nem itt a helye.

Link to comment
Share on other sites

Május 30-án jótékonysági meccs lesz az AC Milan és a Real Madrid veteránok közt a Bernabeuban.

A befolyt összeget orvosi kutatásokra költik. Eddig 56.000 jegyet adtak el.

 

A nevek:

Real Madrid:

kispad:Amancio, Michel, Martin Vasquez

Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, García Cortez, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Iván Pérez, Santillana, Butragueño , Amavisca, Dani, Alfonso.

 

AC Milan:

kispad:Donadoni, Lorenzini

Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Philip Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Erania, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evanier, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu , Serginho.

 

A bíró állítólag Pierluigi Collina lesz.

------------------

Link to comment
Share on other sites

A Real-nál hivatalosan bejelentették José Mourinho érkezését

 

A Real Madrid ma késő délután elnökségi ülést tartott, amely után hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy Manuel Pellegrini távozik a „királyi gárda" vezetőedzői posztjáról, és a triplázó Intert elhagyó José Mourinho irányítja a továbbiakban a csapatot, miután felbontja szerződését a milánói klubbal.

 

540mouuj0526.jpg

Mourinho hivatalosan is megkapta az új kihívást

"Eljött az ideje, hogy az elnökség értékelje a mögöttünk hagyott szezon eredményeit. A klub vezetősége úgy döntött, hogy megköszöni Manuel Pellegrini munkáját, akinek hálásak vagyunk a professzionális hozzáállásáért. Az elnökség ezen túl arról is döntött, hogy José Mourinhót nevezi ki a csapat élére, miután a portugál szakember felbontja szerződését az Interrel" – mondta Florentino Pérez a sajtótájékoztatón.

 

Mourinho szombaton, a milánói együttes Bayern München elleni Bajnokok Ligája-győzelme után úgy nyilatkozott, távozik a fekete-kékektől, mivel új kihívásokra, nehezebb feladatokra vágyik. A spanyol és az olasz sajtó az utóbbi napokban már biztosra vette, hogy Pellegrinit leváltja a Real Madrid vezetősége, és Mourinhót nevezi ki a helyére.

 

Spanyolországi sajtóinformációk szerint Mourinho négy évre kötelezi el magát a blancókhoz, akik mesés, évi tízmillió eurós fizetést adnak majd neki.

 

Ám mielőtt ezt megtenné, fel kell bontani a szerződését az Interrel, amely nem lesz olcsó mulatság: a hírek szerint 16 millió eurót kell fizetnie, ha távozni akar. A madridi As szerint erre holnap kerül sor, majd délután Mourinho aláírhatja új szerződését a "királyiakkal".

 

 

Link to comment
Share on other sites

Utálom a Realt,utálom Mourinhot,de be kell vallani,nagy edző!Tudja a dolgát!

 

Sokkal erősebb lesz a Real,de nem lesz Világ verő....

 

u.i.: nem kell egyből anyázni,mert azt mondtam,hogy utálom a Realt! Ez csak az én személyes véleményem,és úgy hiszem,hogy ezzel nem bántottam senkit!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...