Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Náluk összeállt már rég a csapat. Mi még csak most építjük. Nincs állandó védelem se. A támadósor sem mondható egységesnek, mivel mindig cserélget Manuel. Én személy szerint, adnék neki még 5 meccset, ha továbbra sem tudja összehozni a csapatot, akkor elküldeném. Azért 4 hónap alatt már legalább a küzdeni akarás legyen meg, mint anno Capello vezetésével. Átkoztam azt az időt, de rég nem láttam olyan jó meccseket. Még a Barca elleni 3-3 is nagyon jó volt.

 

Állítólag Scolari ülhet le, ha Manuel elmegy. Biztos többet hoz ki a csapatból, mint a Chelseaből, de azt nem tudom, nyerne -e BL-t.

 

Ja, úgy tűnik, hogy lassan visszatérhet a csapat vezére, Cristiano Ronaldo! Ez legalább már 1-1 gólt jelent meccsenként. Kell Ő, mivel sokszor tanácstalan a csapat és az ő játéka pont akkor ér a legtöbbet.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na végre CR már a héten edzésbe állhat ez szerintem annyit tesz, hogy a hétvégi meccsen már a vége felé csereként be fog állni, talán már a BL meccsen kezdő lesz, de nem hiszem hogy ott végig játszani fog és remélem a Barca ellen már végig játsza a meccset. Nem hiszem hogy Pellegrini rossz csapatot rakott volna össze csak szerintem ő inkább a kis csapatokat tudja jobban egységessé tenni. Scolari meg inkább ne jöjjön, mert eddig nem tudott felmutatni semmit klubcsapatokkal csak nagy a híre, akkor már inkább maradjon Manuel, bár én már olyat is hallottam hogy Mourinho-t ültetnék le a kispadra, nem hiszem hogy ennek tényleg lenne realitása, de kitudja mit tud intézni Florentino. Személy szerint én Wengert választanám, mert ha elmegy jövöre Fabregas a Barcába (sajnos) ő se fog mardni.

Link to comment
Share on other sites

Scolari Dél-Amerikában komoly sikereket ért el. Attól, mert még Európában klubcsapattal 0 volt (Chelsea - angol stílus -> Scolari tipikus latinos edző) még nem kell leírni. Bőven van benne lehetőség.

Link to comment
Share on other sites

Ejj de rég jártam itt remélem még szívesen láttok. :D Hát a Real :D BL be még húzos lesz a vége de jó lesz érzem (csoportkör xd ) a bajnokságba pedig ennél kicsit még többet és stabilabb teljesítménnyel megelőzhetjük a Barcát : D Ronaldo sérülései eléggé aggasztóak szerintem ..:S de a csapat játéka kezd egész szép és összeszokott lenni :D

Link to comment
Share on other sites

Na megvan. 1 pontos előnnyel mehetünk az El Clásicóra. Ez nagyon kellett. Így egy vereség - ami amúgy szerintem papírforma kéne, hogy legyen - sem a világvége. Lesznek még ponthullajtások, de a szezon első felében nem szabad azt tenni, mint tavaly. Akkor túl sokat vesztettünk és végül ez megmutatkozott.

Ami kicsit érdekes, hogy Messinek nem biztos a játéka a hétvégén. Szerintem úgy lenne a jó, ha a pályán lenne Casillas, Pepe, Alonso, Ronaldo, Kaká, Benzema, Alves, Xavi, Iniesta, Messi és Ibrahimovic. Igazi világválogatottba illő játékosok :)

Link to comment
Share on other sites

"Szégyen, hogy a Real Madrid listavezetőként látogat a Nou Campba" - Valdes

 

Na ezért és az ehhez hasonló beszólásai miatt nem szerettem sose Valdes -t és ez igaz Daniel Alves -re is. Mindketten h*lyék és nagyképűek. (bocsi ha esetleg benézne pár barca fan...) Legtöbb Barca játékost már csak a játéktudása miatt is tisztelem mint realos de ezt a két ***** nem tudom.

 

Link to comment
Share on other sites

Talán Valdesnek kéne leginkább "kussolni", mivel a szememben mindig is ő lesz a legnagyobb potyakirály. :angry: Szerintem a Barca most egy kis hullámvölgyben van és emiatt is tipikus három esélyes lesz az El Clasico. Ha folytatjuk ezt a koncentrált játékot amit mostanába lehet látni akkor szerintem a bajnoki cím simán lesz év végén, ha Bl nem is idén, de jövöre szinte biztos.

Link to comment
Share on other sites

Semmi sem lesz simán. :) Sok mindennek össze kell jönnie. A hétvégén tartom, hogy esélytelenekként léphetünk a pályára. Ha mindenki hozza a formáját, akkor viszont biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolga a Barcanak. Nem szabad még egyszer annyi teret adni nekik, mint tavasszal. Ha idén letámadunk és a saját fegyverükkel megyünk nekik, amire képes is lenne a csapat szerintem, jó meccset játszhatunk.

Lass, Xabi, Kaká, Higuaín, Benzema, Cristiano. Mindegyik klasszis (már) a posztján. A kérdés, hogy a védelem hogy muzsikál. Ramos megint szélső-középpályást fog játszani? Ha igen, már meg is ástuk a sírunkat :D

 

Ez a Valdes nyilatkozat nekem sem tetszik. Inkább az a szégyen, hogy egy ilyen béna kapus válogatott akar lenni, amikor nem 2 kapus van előtte a rangsorban, hanem még ott van Diego Lopez, Palop, Asenjo stb. <_<

Link to comment
Share on other sites

Nem edző csere kellene állandóan,hanem fizetés csökkentés,hogy küzdjenek meg a pénzükért. Komolyabban, nem most kell gálázni,nincs még teljesen összeszokva a csapat, majd ha tavasszal se lesz Ronaldo-val gálázás(nagyobb csapatok ellen se) akkor már gáz van. De ez a Barca hosszabb ideje együtt van mint a Real, tőlük jogosan lehetne várni a joga-t :D

 

Szerintem nem lesz gólzáporos meccs, és tuti nem lesz döntetlen( Remélem Madrid siker lesz :P )

Link to comment
Share on other sites

Ezért erről most le kellene szokni ,hogy nincs összeszokva a csapat... Lassan december és a csapat nagy része nyár közepe óta együtt van az hány hónap is ? Igen elég sok ahhoz ,hogy összeszokjanak. Szóval ha nem jönnek az eredmények nem kell erre fogni el kell fogadni ,hogy nem megy a parádé még a sok sztár ellenére sem viszont vezetjük a bajnokságot BL-ből is továbbjutunk ott majd a következő a legjobb 8-ba való bejutást kell túlélni mert mindig ott vérzünk el. Barca sem csillog annyira manapság.

 

A ma esti várható kezdőcsapatok:

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Xabi Alonso; Kaká, Raúl, Marcelo; Higuaín.

 

FC Zürich: Leoni; Koch, Rochat, Tihinen, Stahel; Aegerter, Gajic; Alphonse, Djuric, Margairaz; Mehmedi.

 

Xabi Alonso kikerülhetne mert a Spanyol válogatottban igaz jól játszik de nálunk még mindig semmi a múltkori szép papufás lövésen kivül. Meg minek megin a 2 VKP egy Zürich ellen ?

 

Link to comment
Share on other sites

Xabi Alonso nem DMF, hanem inkább CMF, aki a védekezésben is aktívan részt vesz. Ha hozná azt a teljesítményt, amit a válogatottban, akkor semmi gond nem lenne.

 

Ma többgólos győzelmet várok. Ronaldo lehet kap pár percet, hogy egy kicsit belelendüljön.

 

TV nem adja a meccset, szóval kénytelenek leszünk Online nézni. Adott a DIGISPORT oldala, ha ott nem megy, akkor pedig myp2p :)

Link to comment
Share on other sites

Hát lehet CMF csak éppen semmivel nem támad többet mint Lass aki viszont legalább szűr is ott középen. Igen ha belelendül jó lesz de mivel nincs formában nem kell a kezdőben lennie. Értelmes edző legalábbis igy gondolkodik. Más csapatoknál is ha valakinek nem megy akkor nem kezdő minden meccsen.

 

Ez meg lol :D

Royston Drenthe a Real Madrid tegnapi edzése után mintegy fél órán át kereste fülbevalóját a valdebebasi sportpályán, miután véletlenül elvesztette. A holland egyébként 6 ezer euróért vásárolta az ékszert, így érthető, ha különösen nagy becsben tartja. Végül nem találta meg...

/madridista/

Link to comment
Share on other sites

Szia :) Örülök, hogy önszántadból ide merted tolni a képedet. Ne zavarjon, hogy végig partiban voltunk, sőt még jobbak is voltunk legalább 40 percen keresztül :) Ja és most ezzel minősítetted a táborodat is. Hiába, a hozzád hasonló antireálos provokátorok mindig itt lesznek. Megérdemelsz egy szép warnt. Ja és mielőtt jön a flame, én nem írtam a Barca topikba. Csak ezen az "oldalon" maradok.

 

Az első 35 percet uraltuk. Néhol gyönyörű játékkal kerültünk helyzetbe. Ennyit arról, hogy Cristiano és Kaká nem fér meg. Ja Kaká.... végre először olyat mutatott, amiért annyira megszerettem. Küzdött, többször megbontotta a védelmet. Hát Marcelo elég szörnyű volt. Annyi helyzetből még a birodalmi lépegető üntibünti is egyet bevág. Ramos meglepően jól játszott. Henryt úgy levettük a pályáról.... :P A helyzetkihasználás viszont nagyon nem tetszik. Benzema is kihagyott legalább kettő ordító ziccert. Kaká gyönyörűen átment a védelmen, de valaki mindig (rendszerint Puyol) bevetődött. Néha olyan érzésem volt, hogy ezek 6 védővel játszanak :D Egy kis plusz hiányzott a sikerhez. Ami most nem jött be, az nálunk biztos be fog. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Nem lehet mindig ilyen rossz a helyzetkihasználás.

Ilyen jó meccset rég láttam. Helyenként már úgy játszottunk, mint az igazi Real Madrid. Legszebb momentum talán az volt, amikor Ronaldo háttal, 2-3 ember közül sarokkal tovább tette Kakának. Ha akkor is 1-2 méterrel rövidebb a passz.... na mindegy. Szép volt, ez már a fejlődés első komolyabb jele. Valdano is ezt mondta.

 

Ja még a Barcas kollégától megkérdezném, mi jogon lézerezik a játékosokat a szurkolóitok? Remélem kaptok egy szép pénzbüntetést.

 

HALA MADRID!

Link to comment
Share on other sites

Ez egy jó kis meccs volt talán, ha a döntő pillanatokban jobban koncentráluk másképp alakult volna, de persze most már késő. Marcelo tényleg nem játszott jól és nem is értem, mért kellett egy ilyen fontos meccsen átállni az 1 csatáros játékra. Megnéztem a gólt újra Youtube-on és Ibra lesen kapta a labdát, ha jobban megnézzük :excl: . Szerintem a döntetlen sokkal reálisabb eredmény lett volna. Manuel végre már tényleg kezd rá érezni a csapatra és szerintem, ha ilyen folyamatosan fejlödik a csapatjáték nem kérdés ki nyeri a visszavágót. :D

Link to comment
Share on other sites

Az El Clásico-k rangjához méltóan jó meccs volt, nekem mint semleges nézőnek teljesen mindegy volt, hogy melyik csapat nyeri a találkozót, úgy gondolom a Barca megérdemelte a sikert, az egy gólos különbség a katalánok javára reálisnak mondható (még akkor is, ha egyes időszakokban inkább a Real irányított és a Barca csak a hajrában tudta igazán a saját játékát játszani), és nem is feltétlenül csak erre a meccsre vonatkozóan; szerintem a bajnokság eddig eltelt szakasza alapján elmondható, hogy a Barca még mindig egy lépéssel a madridiak előtt jár. Nem akarok kötözködni, de valamilyen szinten egyetértek azzal, hogy hiába vásárolt be nyáron így a Real, az eddigi szóbeli hadviselés (még ha nem is volt az annyira éles) után a katalánok a pályán is bizonyították, hogy (egyelőre) még mindig ők a jobbak. De természetesen még semmi sem dőlt el ezen az egy meccsen, a bajnokságot még bármelyik csapat megnyerheti. ;)

Link to comment
Share on other sites

Huh ez a mai meccs nem volt semmi, amikor az Almeria belőtte a második gólt már majdnem kib@sztam a tévét, mondom ilyen nincs, de aztán megint fordult a meccs és visszajöttünk szerencsére. Az első félidőben nagyott játszott a csapat, csak mint a Barca ellen megint nem tudtuk berúgni a helyzeteket és ez később majdnem megbosszulta magát, CR nagyot játszott csak a végén elszállt, nem volt szép tőle. Nem lehet ezt tovább játszani már, hogy rúgunk 1 gólt és utána várjuk, hogy a végén kinyiljanak és lekontrázzuk őket, jobb lenne ha inkább maradnánk annál amit egyre gyakrabban látni a rövid passzos csapatjátéknál. Azért jó látni, hogy folyamatosan fejlődik a csapat, mind küzdeni akarásban, mind csapatjátékban is.

Link to comment
Share on other sites

Nem elszállt, csak törlesztett :)

 

Én az esti raid miatt nem láttam, csak 2-2-től. Volt esemény.... aminek nagyon örülök, hogy Benzema végre betalált és utána elvállalta a lehetőségeket. Volt egy helyzet, ahol átment az egész védelmen, előtte pedig a levegőben trükközött :P Még nem az igazi a játék, de haladás. Sergio barátunk pedig végre visszatért. Ha mindig ilyen formában nyomná, nem kellene jobbhátvéd.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hűha. Jól belehúztunk. Lyon egy nagyon kemény ellenfél lesz. Nem tarthat ez a hülye átok örökké. Jövőre tovább kell lépni, mert nem egy Porto szintű csapat a Real Madrid! Tény, hogy ez nem a Juninho vezette Lyon, de én félek. Még ott van előttem az, amikor oda-vissza szívattak minket. Igaz, már nem Gravesen és Pablo Garcia munkálkodik, de azért Pepe nélkül egy ilyen párharc..... :( Olyan hihetetlen, hogy amikor egy kicsit is jobb volt a csapat - pl. 06-07 is - akkor mindig megkapjuk az egyik mumusunkat.

 

Guti sérülése még mindig tart. Lehet, hogy télen eligazol? :huh: Jó lesz megbékélnem a gondolattal. Nehéz lesz mondjuk megszokni.... pedig azok a passzok! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Zajlik az élet a klub környékén.

 

Olyan baromságokat találgatnak már ki az újságírók, mint 60 millió fontért Rooney, Benzema MU-ba igazol, Ribéry 50+ millió euróért, Agüero szintén valami marha összegért jönne. Látszik, hogy mostanában volt bolondok napja. Ilyen hülyeségeket nem tudom, hogy lehet kitalálni. A kassza most gyakorlatilag ki van ürítve, szezon végén jöhetnek a bevételek. Nyárra maximum 50 millió euró lesz átigazolásokra, ami azért kell is. Távozni fog Nistelrooy, Metzelder és akár Guti is, de Raúl visszavonulása is benne van a pakliban. Ha mindez bekövetkezik, akkor 19 ember lesz a keretben. Igazolni kell majd akkor legalább 4-et. Hiányposztok: balhátvéd, bal oldali támadó és igény esetén egy csatár is beleférne.

Én kinéztem Filipet, Azpilicuetat és Negredot. Ez a három játékos maximum 30 millió euró. Még maradna a kasszában pénz is. Persze örülnék, ha jönne Fabregas, mert tényleg nem ártana ő oda, de akkor meg kéne bontani a Higu-Benz párost, ami nagyon jól együttműködik. Én sajnálnám. Ezzel a három igazolással be lenne foltozva a védelem és a spanyolok száma is nőne.

Guti állítólagos sérülése már elmúlt, pár hét múlva már akár pályára is léphet. Remélem ott folytatja, ahol abbahagyta októberben. Nagyon ment neki ebben a csapatban.... mondjuk érthető, hiszen végre vannak társai is.

A holnapi meccsen csakis a 3 pont ér valamit. Mást nem is várok. Kaká még nem játszik, mert speciális edzésterve van. Felépült Van der Vaart. Nistelrooy már szabadon tárgyalhat más klubokkal, szóval a maradása kizárt. Esetleg kaphat majd egy búcsúmeccset, amin vág 1-2 gólt, de többet már nem várok tőle.

Link to comment
Share on other sites

szerintem benzema nem ér semmit a Real-ban. Jobb ha eladjátok...

Benzema marad nyugi...

 

 

vas, 20:00 - A Real Madrid megérkezett a Reyno de Navarra stadionba. A pamplonai szurkolók "d*gölj meg Cristiano!" bekiabálásokkal fogadták a királyi együttest. A Madrid forró estére számíthat, annak ellenére is, hogy Pamplonában nagyon hideg időjárás uralkodik./Madridista/

Kedvesek :(

Link to comment
Share on other sites

Sikerült nekünk is elszabni a nagy lehetőséget, mint szinte minden nagycsapatnak a ligában. Ezek a szünetek ránk mindig rossz hatással vannak, de most Lass-ra volt a legrosszabb. Egy jó megmozdulását nem láttam. A következőkben nem sok ilyen lehetőségünk lesz. Ha lesz, mindenképp ki kell használni. Abban lehet még bízni, hogy a Barca idegenben megy még a nagyokhoz, mi pedig otthon fogadjuk őket. Ez jó esélyt adhat, ráadásul a Barcaval a Bernabeuban ütközünk majd meg.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nem indult könnyen főleg ilyen talajon de végül behúztuk a kötelezőt.

 

Xerez 0 - 3 Real Madrid

64' [0 - 1] A. Arbeloa

69' [0 - 2] C. Ronaldo

71' [0 - 3] C. Ronaldo

 

610x.jpg

 

610x.jpg

 

610x.jpg

 

610x.jpg

 

610x.jpg

 

Összefoglaló:

 

A közelgő BL-találkozó miatt Pellegrini nem adott pihenőt a játékosoknak, így holnap 11 órakor megkezdik a felkészülést a Lyon elleni derbire, amelyet kedden 20 óra 45 perctől rendeznek. Az edzést követően Xabi Alonso áll a média képviselői elé, aki így eltakarja majd a sajtótájékoztatón megjelenő kvázimódót, hogy pellegrini nyugodtan tudjon nyilatkozni.
Link to comment
Share on other sites

Na már lázban vagyok reggel óta. Végre reális esélyünk van a továbbjutásra. Nagyon remélem, hogy legalább 1-1-et összehozzuk. Az idegenben lőtt gól nagyon fontos lenne, mert nem lenne jó, ha gólt kapnánk majd otthon.

Link to comment
Share on other sites

Az Atletico Madrid vezet 2-1 -re a Barca ellen a 81 percben! :)

 

Bárcsak kibírnák már azt a pár percet kapott gól nélkül :) Vagy még akár rúgnának is egyet!!

 

vagy 3-4 csatár van fent a Barca-nál...

 

 

Szerk: Ez az, megcsinálták! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...