Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Pont egy ilyen meccset nem látok :( Persze a Bayern - Juven semmi sem történt, szóval el is aludtam... :( Ilyenkor tud idegesíteni, hogy nálunk ilyen hülyén vannak a BL közvetítések.

Azért grat a csapatnak! CR pedig meg sem álljon 35-ig :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hát van egy olyan érzésem hogy a győzelmi sorozat a Sevilla ellen fog megszakadni. Egyszerűen borzalmas amit művelünk. A védelem rengeteg hibával játszik, az Alons-Diarra kettős képtelen megállítani a támadásokat a középpályán és akkor még a támadó sorról nem is beszéltünk. Nem tudom hogy mi van azzal a Guti-Kaka párossal amelyik a Villarreal ellen jött be. Én még mindig nem értem hogy ilyen fontos meccsen miért kell erőltetni Raúl játékát!!!

 

Hát ennyi! Sima 2-1. Szerintem Casillas-nak szobrot kéne emelni, mert évek óta Ő az egyetlen aki próbál minden meccsen 110%-ot nyújtani és még akkor is mindent megtesz, ha már esély sincs a pont mentésre. Amúgy remélem hogy télen jön egy bal bekk, mert ha Marcelo Navas-al nem bírt, akkor mit fog kezdeni egy jó formában lévő Messi-vel??? Ez egy kicsit túlzó kijelentés, de szerintem ez a csapat max gey bajnoki címre lesz képes. A BL szóba se jöhet, pláne ha CR hosszabb időre kidől! Na de 100 szónak is egy a vége HALA MADRID!!!

Link to comment
Share on other sites

Nem kell kétségbe esni. A Sevilla minden évben ellenünk a legjobb. Diarra az elmúlt egy évben alig játszott, szóval az ő nyakába sem érdemes ezt varrni. Az, hogy Marcelot most nagyon átjátszotta egy Navas szintű közepes játékos.... hát van ilyen. Nem érdemes kiemelni senkit, mert az egész csapat védekezése bűn rossz volt. Marcelo amúgy pár éven belül klasszis lesz a posztján. Egyedül a védekezésben kell fejlődnie. Az, hogy olyan simán rávezethette, az egész csapat hibája. Nem zavartak a támadók eléggé, a középpályások teret adtak. Ezt nem szabad. Éppen ezért nem szabad senkit sem kiemelni. 3 pont nem a világ vége. A Barca sem fog májusig 100%-os lenni, mert képtelenség.

Link to comment
Share on other sites

Hát nem jó hír :(

 

2009.10.11. 09:42 - Az AS mai száma szerint Pellegrini egy újabb "kincsre" lelt az utánpótlásbázisban, a balhátvédként bevethető Marcos Alonso személyében. A 18 éves bekk anno középpályásként kezdte, egyik edzője azonban hátrarendelte, azóta pedig kihagyhatatlan a Castillából.

 

Na ennek örülnék Marcelo amúgy sem valami acélos védekezésben.

2009.10.07. 11:41

Roberto Carlos: "Készen állok és szeretnék is visszatérni. Januártól júniusig ingyen is játszanék a Real Madridban. Nagyon fontos lenne számomra visszatérni, egyértelműen szeretnék játékosként, de ha ez nem lehetséges, szeretnék a fiataloknál, ifiknél dolgozni."

Link to comment
Share on other sites

Számítottam erre. Mindegy, nem is idegesítem emiatt magamat.... Roberto Carlos jó lenne, de mintha Valdano cáfolta volna a visszatérését. Pedig Marcelot rendesen kitaníthatta volna.

 

Ki lesz benne a Pena Madridista Húngara-ban? :) Tegnap volt az első taggyűlés. Én nem voltam ott a távolság miatt, de be fogok lépni.

Link to comment
Share on other sites

Guti sérülés miatt idő előtt fejezte be a ma délelőtti tréninget. Játéka kérdéses a hétvégi bajnokin. (Marca)

 

A mai edzést sérülés miatt idő előtt hagyta abba Metzelder is. A német védő jobb bokája ficamodott ki.

/madridista/

 

GUTI

Sérülés: Bokaficam

METZELDER

Sérülés: Bokaficam

C. RONALDO

Sérülés: Bokaficam

 

Ugyanaz mint tavaly folyamatos sérülések... erőléti edzővel most már valamit kezdeni kellene mert nem igaz,hogy mindig lesérül a "fél" csapat.

 

Link to comment
Share on other sites

Évek óta hullanak a játékosaink. Nem számít, hogy előző klubjukban olyanok voltak, mint a szikla, itt mindenki porcelán lesz. :) Már csak mosolygok, hogy valaki mindig sérült. Nekünk a 30 fős keret is kevés lenne lassan.

Link to comment
Share on other sites

Jó kis meccs volt a mai Raul duplázott és még sokan leírták, de mindegy jól játszott az egész csapat, de egy valamit nem értek Marcelo mért nem hasonlóan játszik minden meccsen, kezd egy kicsit "két arcu" lenni, akinek még tetszett a játéka az Granero egyre jobban úgy érzem, hogy ő fog Guti helyébe lépni ehhez megvan minden képessége megérte visszavásárolni a Getafétől. Nagyon tetszett még Higuain gólja gyönyörű kivitelezés volt, sokkal többet tett hozzá a játékhoz, mint Benzema. Hala Madrid

Link to comment
Share on other sites

Raúl meglepett. Nagyon aktívan részt vett az összjátékban, amit egy ideje nem szokott csinálni. Benzema ma - is - egy nagy 0 volt. Valahogy bele kell rázódnia, mert Európa legnagyobb csatártehetsége a fiú :) Marcelo nem volt rossz. De ezt már jó sokszor bemutatta. Összességben 40%-os meccs volt. Nem kellett túlhajtania a csapatnak magát a győzelemhez. Jöhet a Milan és vigyoroghatok egy Benzema dupla után :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát a mai meccset nehezen hiszem el egy teljesen kihagyó védelmet láttam, a támadó sor is nem tudom mit csinált arra számítottam, hogy nyerünk két-három góllal, erre tessék. Nem emlékszem, de remélem lesz visszavágó, ott még reménykedhetünk a csodában. Ha nem lesz visszavágó, akkor jobb lesz túllépni ezen a meccsen és egyértelműen újra szervezni a védelmet, mert így nem lehet bajnokságot-BL-t nyerni.

Link to comment
Share on other sites

Szerencse, hogy az utóbbi 3 meccsből csak a Sporting ellenit láttam végig. Szégyen. Jobb szó erre nincs. Visszavágón kizárt, hogy így 5-öt csapjunk. Ilyen 0 mentalitással még az is szép, ha nem szórnak meg ott is. Ha az EC-n is ez a 0 mentalitás látható, biztosan pápá lesz Pellegrininek. Olyan vicces, hogy ez a "belekakálokmertminekcsinálni" felfogás mindig csak ránk illik. Calderon alatt legalább küzdött a csapat, most már abban sem vagyok biztos, hogy ez egy csapat.

 

Real Madrid - Getafe

2009.10.31 (szombat), 18:00, TV: Sport 1

Link to comment
Share on other sites

Na a Milan elleni már sokkal jobb volt. Legalábbis az első félidő. Ez a letámadós játék tetszett. Ha a helyzeteket értékesítettük volna, akkor nem 1-1 lett volna, hanem egészen biztosan 3-1 nekünk :) Nem baj, meg lesz a továbbjutás.

Most az Atlético ellen kell bizonyítani. Városi rangadó. Nagyon nehéz lesz.

Cristiano úgy néz ki, hogy tényleg el lett átkozva. :angry: Szép lesz, ha a klasszikuson sem játszhat. <_<

Link to comment
Share on other sites

Az Atletico elleni meccs nem lesz könnyű, bár mostanába nincs csúcsformába Atletcio. CR biztos nem fog játszani én már olyat is olvastam, hogy akár 2-3 hónapig sem játszhat, ha meg kell műteni a bokáját. :angry: Tetszik ez az új Higuain-Benzema csatárpáros pár éven belül ez lehet (remélem lesz) a legveszélyesebb kettős európába :happy:

Link to comment
Share on other sites

Ma 3órakkor dőlt el ,hogy CR-el mi lesz. (Igen voltak 2-3hónapról szóló pletykák is )

 

Na, elvégezték a vizsgálatokat, előreláthatólag 15 nap pihi+15 nap felkészítés és játszhat

 

Biztos vagyok benne ,hogy az El Classico -n játszani akar szóval akár az a 2x15 nap lehet ,hogy kevesebb lesz és ott lehet.

 

Link to comment
Share on other sites

Igen annyi van de van ott más is

C. RONALDO

 

Sérülés: Bokaficam

Időpont: 2009.09.30.

Időtartam: 2 hónap

Tehát szeptember 30 + 2hónap nem pedig mától számolva...

 

Cristiano Ronaldo pályára léphet a Barcelona ellen. Doktor Van Dijk bokaspecialista szerint a játékost nem szükséges operálni, így maximum további négy hetet lesz kénytelen kihagyni. Van Dijk továbbá arról is határozott, hogy 15 napon belül ismét Hollandiában vizsgálja meg a portugált.
Link to comment
Share on other sites

Ha a portugálok játszatják, akkor idén már nem látjuk fehér mezben a pályán.... <_< Nagyon jó lesz. Jönnek majd előre az olyan pletykák, hogy 250 millió a semmiért, stb. :angry: Pedig a portugáloknak röhögve kéne kijutniuk.

Link to comment
Share on other sites

Jó kis meccs volt, bár Sergio Ramos kiállítása majdnem sokba került, szerintem jobb, így hogy Marcelo a balszélen játszik és balhátvéd Arbeloa, így stabilabb a védelem is. Ma olvastam, hogy CR pénteken már könnyített futó edzéseket végzett, remélem felépül a Clasicora, mert ott azért nagy szükség lesz rá.

Link to comment
Share on other sites

Ha a portugálok játszatják, akkor idén már nem látjuk fehér mezben a pályán.... <_< Nagyon jó lesz. Jönnek majd előre az olyan pletykák, hogy 250 millió a semmiért, stb. :angry: Pedig a portugáloknak röhögve kéne kijutniuk.

Hát félek,hogy megint rásérül ha játszik márpedig a portugál edző megmondta,hogy játszani fog ha lehetséges...

 

Mai meccs nagyon jó volt jól is játszottunk vége picit meleg volt de lényeg,hogy meg lett a 3pont

 

Link to comment
Share on other sites

Ja, a meccs nagyon jó volt. Kézben tartottuk a meccset a kiállításig, csak azután tudták kihasználni a tátongó lyukat. Szerencsére valaki mindig jókor volt jó helyen, így megvan a 3 pont és tapadunk a Barcara. A klasszikusig minimum tartani kell ezt, ott úgyis egy vereséget be lehet szerintem kalkulálni. Még annyira nem vagyunk jók, hogy a Barcat legyőzzük. Ha a Milan kétszer is pontokat lopott tőlünk, akkor egy Barca ellen.... :huh:

 

A Portugál Labdarúgó Szövetség szerint a Real Madrid átveri a válogatott szakembereit Ronaldo sérülését illetően, s Van Dijk doktor orvosi szakvéleményére sem adnak.

Az AS szerint a Real Madrid tisztában van azzal, hogy Queiroz ma nevezni fogja Ronaldót a Bosznia elleni keretbe. A klub most jelentést kér a Portugál Labdarúgó Szövetségtől a Magyarország elleni rásérülés ügyében. Ha Bosznia ellen ismét sérülten lép pályára Ronaldo, a klub panaszt tesz a FIFA-nál.

Ott is elmés arcok ülnek. Mégis olyan jó buli nem játszatni a legjobbat? Látom, a józan paraszti ész sincs meg náluk.

Link to comment
Share on other sites

Tegnapi visszavágón ugyan nyertünk (nagy nehezen...) de így is a csapat történelmének legnagyobb égése.

Real Madrid 1 - 0 Alcorcon

81' [1 - 0] R.v.d. Vaart

 

Összesítés: 1:4 :mellow:

 

Zidane elképesztő szabadrúgásgóllal tért vissza

http://www.pepsifoci.hu/video/node/48634

 

Link to comment
Share on other sites

Tegnapi meccs csak arra volt jó, hogy sok divatarcot elküldjön és megmutathassa Vaart, hogy igazán minőségi játékos. Semmi több.

 

Zidane gólja pedig a szokásos még mindig... fiaival biztos sokat gyakorol :D

Link to comment
Share on other sites

Na azért nem kellene temetni a dolgot Barca -se gálázik manapság és persze a bajnokságban 1pont csak a hátrányunk BL-ben is ott vagyunk szóval semmit nem rontottunk még a spanyol kupát leszámítva ami hatalmas égés de éppen ezért gondolom ,hogy rendbe rakjuk a dolgokat és összeáll a csapat végre. Xabi Alonso meg ne játsszon már ha már csapat mert eddig egyik meccshez sem volt köze nem is értem mit keres a kezdőben állandóan. (Perez meg Pellegrini is kedveli de ha nem megy neki ne erőltessék…)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...