Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Egyik sem oda való igazán. :D

Gago középen szűr bal oldalon mint támadó középpályás esélytelen.

Guti szintén középen az igazi és osztogatja a labdákat ha olyan kedve van persze na meg ő már mint mindig kezdő háát.

Granero még csak csak mint félmegoldás.

Link to comment
Share on other sites

Hát ki látta a meccset? Szerintem kezdésnek nem volt rossz meccsről meccsre még sokat fog fejlődni a csapatjáték, itt most leginkább a hátsó alakzatra gondolok, mert az nem volt valami biztos. Nálam a meccs emebere egyértelműen Lassana Diarra (1gól, 1 gólpassz), lehet még jobb lesz, mint Makalele volt anno.

Link to comment
Share on other sites

Azért rúgta ő,mivel ő Ronaldo.Raulnak úgyis volt már gólja.Legközelebb Kaká fogja lőni,de egyébként is,elvileg az lövi a büntetőt akit az edző kijelöl.Azt is eltudom képzelni,hogy felváltva fogják lőni Kaká és Cé.Amúgy örülök a győzelemnek,csak így tovább fiúk!Hala Madrid!

Link to comment
Share on other sites

Végül is már értelek , és igazad is van:D csak azt nem értem hogy miért az a ***** na jó nem az Ronaldo rúgta és nem Raúl , elvileg ő harcolta ki és ő a CSK is szóval... mind1

 

Azért az a ***** rúgta mert ő ért hozzá a legjobban.

Link to comment
Share on other sites

Muszáj Kakának és Cristianonak rúgnia a gólokat, mert a divatdrukkerek csak akkor veszik a mezüket. Raúl amúgy is vezeti az RM góllövőlistáját, nincs értelme nyomatni. Szerintem ez is mutatja, hogy kezdik már leépíteni ;) Amúgy Ribéry szerintem már nem érkezik. Legalább maradhat akkor Vaart és bizonyíthat, ha kap lehetőséget. Jövőre úgyis jönni fog. Csak a sérülések kerüljék el a csapatot!

Link to comment
Share on other sites

Jól erősítettek. Szerintem elvárható egy kétgólos győzelem.

Egyébként ez az "ért hozzá" dolog nem jó. Tizit lőni erősen, laposan és magabiztosan kell, helyezve. Ezt még Casillas is megteszi. Oda kell állni és ott kell lenni fejben. Ennyi a titka.

Egyébként látva, mennyire összehaverkodott Kakával, nekem megváltozott róla a véleményem. Ugye Kaká a visszahúzódó klasszis és a nagyképű CR nem igazán értenék meg egymást. Úgy tűnik, ez nem igaz.

 

Egyébként CR-nek nehezebb dolga van a beilleszkedéssel. Megszokta, hogy egy oda-vissza húzásra az angliai védők 90%-a elszáll. Sokan nem hittek nekem, amikor írtam korábban, hogy ennyire nem fog élénk lenni. Ha megszokja a védőket, talán lehet olyan, mint ott volt.

Link to comment
Share on other sites

Ez egy hatalmas tévhit, hogy tizenegyest laposan kell lőni, SOSEM szabad nem megemelni a labdát tizenegyeskor a profi játékosok rengetegszer itt hibázzák el

Ronaldo szerintem egy nagyon közepes tizenegyesrúgó, amilyen jó a lövőtechnikája olyan rosszul bírja a lelki nyomást, ha én lennék a Madrid edzője mindenképp Kaka lenne nálam az első ember, de Raul tapasztalata és hideg feje nagyon nagy előny tud lenni

Link to comment
Share on other sites

Muszáj Kakának és Cristianonak rúgnia a gólokat, mert a divatdrukkerek csak akkor veszik a mezüket. Raúl amúgy is vezeti az RM góllövőlistáját, nincs értelme nyomatni. Szerintem ez is mutatja, hogy kezdik már leépíteni ;) Amúgy Ribéry szerintem már nem érkezik. Legalább maradhat akkor Vaart és bizonyíthat, ha kap lehetőséget. Jövőre úgyis jönni fog. Csak a sérülések kerüljék el a csapatot!

 

"Egyes információk szerint nemrég Florentino Perez is megérkezett Münchenbe, hogy tárgyaljon a Bayern vezetőivel Ribery ügyében..."

 

Link to comment
Share on other sites

Hát nem akarom vitatatni Ribery tehetségét, de nem hiszem hogy vele olyan sokkal jobb lenne a csapat. Szerintem ez a csapat így is képes lehet triplázni, Ribery ide vagy oda. Arról nem is beszélve, hogy szerintem David Silva jobb és, ha az ő leigazolására koncentráltunk volna figyelembe véve a Valencia gyenge pénzügyi helyzetét lehet, hogy most lenne egy nagyon tehetséges feltörekvő klasszisunk, persze ez már csak elmélet.

Link to comment
Share on other sites

Talán azért, mert Silva még nem annyira befutott mint Ribery és bár tisztelem Zidanet, mint egy istent, de ő neki nagy szerepe van Ribery leigazolásában, mert Ribery csak miatta akar átjönni. De még van valami amit nem értek minek akar mindenki még valakit a balszélre mikor, így nyilvánvalóan csak egy csatárral játszhatnánk? Persze Raul sem lesz fiatalabb és bekellene látni, hogy lassan úgyan, de eljönn az idő mikor már csak csereként áll be, de az nem jövőre lesz még (vagyis nagyon bízom benne), mert az ő gólérzékenységére és magára arra, hogy vezesse a csapatot még nagy szükség lesz.

Link to comment
Share on other sites

Megválaszoltad már a kérdésedet. Azért kell a baloldalra ember, mert egy csatárral kellene játszani. 4-2-3-1. Ebbe mozgó csatár kell, 3 kiváló tkp, akikre egész szezonban akár lehet építeni. Silva más kategória. Sérülékeny és nincs azon a szinten, mint Ribéry. Tavaly még kiegyeztem volna vele, de akkor inkább jövőre Ribéry és összeállna a Ribéry-Kaká-Cristiano-Benzema négyes. Ide nem tipikus befejező kell, mint Raúl vagy Nistelrooy. Itt a csatárnak kiszolgálásban is jeleskedni kell.

Én például teljesen elégdett vagyok az igazolásokkal, egyedül Robben távozása nem tetszik. Újat tudott hozni a játékba, a lendületes játéka felpörgette az el-elalvó csapatunkat. Ha ment, legalább 30 fölött ment volna... :(

 

Egyébként a cseresor nem gyenge. Metzelder/Albiol, Arbeloa, Drenthe, Mahamadou Diarra, Gago, van der Vaart, Raúl, Nistelrooy. Ezeket a cseréket szerintem bármelyik csapat megirigyelné. Szerintem ebben az évben minden adott 2004 óta először a BL sikerhez.

Link to comment
Share on other sites

1 kis érdekesség :D :

 

 

 

ÁTIGAZOLÁSI PIAC - A LA LIGA SZÁMOKBAN*

kiadás 426,354,500 font

bevétel 197,655,650 font

egyenleg -228,698,850 font

 

AZ ÖT LEGTÖBBET KÖLTŐ KLUB:

Real Madrid 229,086,000 font

Barcelona 99,235,000 font

Sevilla 24,030,000 font

Villarreal 14,596,000 font

Getafe 11,570,000 font

*:forrás: transfermarkt.de

 

Ez a lista a La Liga top 20 igazolásáról készült ""kimutatása""

 

Persze a listát Cristiano Ronaldo vezeti (Manchester United – Real Madrid, 94 millió euró)

 

2. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale – Barcelona, 68 millió euró)

 

3. Kaká (Milan – Real Madrid, 65 millió euró)

 

4. Xabi Alonso (Liverpool – Real Madrid, 35,4 millió euró)

 

5. Karim Benzema (Lyon – Real Madrid, 35 millió euró)

 

6. Dmitro Csihrinszkij (Sahtar Doneck – Barcelona, 25 millió euró)

 

7. Álvaro Arbeloa (Liverpool – Real Madrid, 4 millió euró)

 

8. Maxwell (Inter – Barcelona, 4,5 millió euró)

 

9. Raúl Albiol (Valencia – Real Madrid, 15 millió euró)

 

10. Álvaro Negredo (Real Madrid – Sevilla, 15 millió euró)

 

11. Esteban Granero (Getafe – Real Madrid, 4 millió euró)

 

12. Sergio Asenjo (Valladolid – Atlético Madrid, 5,5 millió euró)

 

13. Nakamura Sunszuke (Celtic Glasgow – Espanyol, ingyen)

 

14. Nilmar (Internacional – Villarreal, 10 millió euró)

 

15. Didier Zokora (Tottenham – Sevilla, 9 millió euró)

 

16. Victor Obinna (Inter – Málaga, ?)

 

17. Jermaine Pennant (Liverpool – Real Zaragoza, ingyen)

 

18. Ikechukwu Uche (Getafe – Real Zaragoza, 5,5 millió euró)

 

19. Manucho (Manchester United – Real Valladolid, 2,75 millió euró)

 

20. Jérémy Mathieu (Toulouse – Valencia, ingyen)

Link to comment
Share on other sites

Épp ezt mondtam, hogy maradni kéne a 2 csatáros játékrendszeren egy csatár a véleményem szerint kevés maximum idegenben lehet játszani egy csatárral, eddig jól müködött a csapat, bár még nem játszottunk sok meccset. Pellegrini mindig 4-4-2-öt játszat a csapataival, bár az igazolások nem csak az ő döntése, azért bízom benne, hogy jól választ a stáb jövőre ami nálam Silvát jelenti Ribery ellen.(nyugodtan hívjatok Anti-Riberynek :ph34r: )

Link to comment
Share on other sites

"Teljesen mindegy" mit játszunk 1igazi szélső kevés egy szezonra mi van ha lesérül akkor egy vérbeli szélsőnk se lesz :(

 

 

Én például teljesen elégedett vagyok az igazolásokkal, egyedül Robben távozása nem tetszik. Újat tudott hozni a játékba, a lendületes játéka felpörgette az el-elalvó csapatunkat. Ha ment, legalább 30 fölött ment volna... :(

Szintén ;)

 

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid a század legjobb csapata

 

Egy a Madrid rengeteg trófeájából

 

A Real Madrid a 20. század legjobb klubcsapata – jutott hosszas és bonyolult számolgatás után a megállapításra a Labdarúgás Történetével és Statisztikáival Foglalkozó Szervezet (IFFHS). A képzeletbeli dobogóra a Juventus és a Barcelona fért fel a királyi gárda mellé, a Manchester United nincs benne az első tízben.

 

Megszületett annak a fáradságos kutatómunkának az eredménye, amelyet az IFFHS végzett azért, hogy kiszámolja, a különböző mutatók és trófeák alapján mely csapat volt a 20. század legjobbja.

 

A szervezet pénteken eredményt hirdetett, és a Real Madridot állapította meg első helyezettnek. A konklúzió nem megy meglepetésszámba, pláne úgy, ha csak néhány dicsőségteljes számot kiemelünk az 1902-ben alapított klub első 98 évéből: 27 spanyol bajnoki cím, 17 hazai kupagyőzelem, nyolc BEK/BL-siker, két-két UEFA- és KEK-diadal. Mi, magyarok külön büszkék lehetünk ezen címekre, nem egyben ugyanis elévülhetetlen érdemeket szerzett a legendás Puskás „Pancho” Ferenc.

 

A második helyet a Juventus csípte meg, a torinói sztárcsapatot a Barcelona követi a rangsorban. Némi furcsaság, hogy míg az Anderlecht beverekedte magát az első tízbe, addig a Manchester United kiszorult onnan.

A legelőkelőbb helyen álló magyar csapat, a Ferencváros a 13., az Újpest a 25.

AZ IFFHS RANGSORA PONTSZÁM ALAPJÁN:

563.50 Real Madrid

466.00 Juventus

458.00 FC Barcelona

399.75 AC Milan

399.00 Bayern München

362.00 Internazionale

332.75 Ajax

300.25 Liverpool

299.00 Benfica

231.00 Anderlecht

...190.00 Ferencváros

...124.00 Újpest

...58.00 MTK Budapest

 

Amúgy Pepe gólja egész szép volt igaz senki sem fogta rendesen... de örültem neki hogy legalább egy Real-os góljával kaptunk ki igaz nyerni jobb lett volna a Portugál-válogatott ellen...[/size]

Link to comment
Share on other sites

Huh, hogy mennire utálom az ilyen statisztikákat, bár ennek kivételesen örülök, azért az kiemelném még, hogy a Juventus és a Real közt majdnem 100 pont van, a Barca és a Juve közt 8 ennyivel jobb volt a csapat a 20. században mindenkinél (köszönet Puskás Ferencnek). Remélem a 21. században is ennyivel verjük a többieket, bár én azt a statisztikát már nem fogom látni. Holnap az Espanyol ellen játszunk Hala Madrid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...