Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

17 millió font a Real Madrid-csatárért

 

 

A Daily Mirror szerint az angol élvonalbeli Tottenham hotspur 17 millió fontos ajánlattal lepte meg a Real Madridot Alvaro Negredóért.

Nem kérdés, hogy a Spurs viszi a prímet az elmúlt szezonban az Almeríában brillírozó csatárért, aki több Premier League célpontjává vált az elmúlt hetekben.

 

 

Én nem tudom pontosan ezért nem akarok hülyeséget írni de a Real valamilyen ultimátumot kapott Xabi Alonso ügyében.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Heinze is eladva,alakul a keret B) .Leigazoltuk Arbeolát is,cserének tökéletes.Xabi Alonsohoz közel vagyunk,elvileg 35+5-öt kérnek,szerintem ezen még kicsit tud Pérez bácsi szépíteni.Ennyi igazolás elég is lesz szerintem idén,jövőre meg Robben helyére jöhet Ribery.Hala Madrid!

 

Link to comment
Share on other sites

Én néztem hát a gólok jöttek de a védelem még nem tuti mert egy ilyen csapattól gólt nem igen kellene kapni...

Ráadásul mindkettő fejes gól volt :S

Jó mondjuk van még időnk összeszokni. Ami feltűnt ,hogy nem Higuain meccse volt egy pontos passza nem volt meg semmi.

 

Link to comment
Share on other sites

Én is néztem, amennyire tudtam ilyen internetkapcsolattal. Ami zavar, hogy rögzített szituációknál (támadás és védekezésnél egyaránt) nagyon gyengék vagyunk. Nem igaz, hogy nem lehet ezeket kivédekezni :D Arra, hogy nem tudnak mindig fejelni, nem igazán vagyok mérges. Nincs egy igazi ember, aki pontosan a célpont fejére helyezi a labdát. Sneijder egy vicc ilyen téren is, Guti pedig... Ő Guti :)

Link to comment
Share on other sites

a 2. at is...(a juvénak több helyzete volt sokkal , de kiegyenlített a meccs)

Juve - Real 1-1 a félidőben

 

4. percben Canna

41. Ronaldo

Link to comment
Share on other sites

2-1 közben a Juvénak.

Megjegyezném nagyon szép volt Del piero lemenetelénél , hogy ismét mindenki állva megtapsolta őt.

Szerk: maradt 2-1 a vége! Nyert a Juve:P

Aki nem látta töltse le gyorsan mert sztem rohadt jó meccs volt ( nem csak juve részről)

Link to comment
Share on other sites

Úristen! Szerintem nem tudták lefordítani ezek a nagyon okos Juvesok az előszezonban megrendezett BÉKE kupa nevét. Ahogy össze-vissza rugdostak... csoda, hogy nem sérült le valaki. Egyébként annak is gratulálok, aki szerint ez jelent is valamit. Egy szinte tök új Madrid épül, új edzővel és még csak pár hete kezdődött nekünk az előszezont. Egyértelmű, hogy jobban bírta a Juve. Támadásban így is lazán előttük voltunk, egyedül ezek a hülye rögzített helyzetek. :angry: Szinte csak ebből kapunk gólt. A válogatott játékosok is hiányoznak. Casillas, Ramos, Albiol és Kaká. Ezek olyan erősítések, amivel nem akadály egyik csapat sem.

Megkérek minden 50 felettivel IQ-val rendelkező személyt, ne kezdjen itt okoskodni, mert "én megmondtam, hogy a köcsög madrid semmit nem ér ennyivel sem".... majd a szezon végén leírhatja, de akkor pedig kinevetem maximum :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hát én csak az első 30 percet láttam, mert bealudtam (na nem azért mert rossz volt a meccs), de ebből is azt vontam le hogy a védelmet leszámítva elég jók vagyunk. A Juventus-ról meg csak annyit hogy szerintem túl komolyan vették ezt a kupát. Szívem szerint Camoranesi-t összekötném Materazzi-val, mert egyik nagyobb favágó mint a másik. A lényeg hogy kezdek látni valami szépséget ebben a Madridban, még így is hogy nem a legjobb 11 ment ki a pályára. Arra hogy összeszokjon a csapat még rá fog menni az első pár bajnoki, de utána...

Link to comment
Share on other sites

Robinho.. melyik meccset nézted? A Juve így is kihagyott vagy 5-6 nagy helyzetet , de iagazad van , a pontrúgásra kell fogni.

Nem tudom miből vetted azt hogy én ezzel fikázni akartam a madridot...

Amúgy a reál játékosok is elég szépen rúgdosták az ellenfelet , -FŐLEG az általad bírált Camoranesit.

Ha pedig a Juve komolyabban vette volna a meccset , akkor nem áll le az 1. és a második lőtt gól után sem...Te mondtad hogy ez nem számít semmit mert ez egy felkészülési torna , aztán ráfogod a hiányzókra -Amik ezen az oldalon is voltak jócskán- és egyéb más okokra , nem értem miért kell magad mindjárt megcáfolni... <_<

 

Ja és nem a Juventus hibája hogy vannak jó pontrúgói(főleg és itt is Del Pierora gondolok) és nem mindig tud akármelyik csapat sem tenni az ellen hogy gól legyen belőle , de ez benne van a fociban és ugyan annyit ér mint egy félpályáról lőtt bomba... Végszóként annyit hogy nem a Juvét kéne hibáztatni hogy miért nyertek , hanem a Real-t hogy miért vesztettek. ... erről ennyit.

Egyetlen mondatoddal értek egyet , hogy nem volt semmi tétje.Ezzel is csak félig , hisz a Real rengeteget vesztett presztizséből , és sokkal másabb egy olyan csapat ellen játszani a későbbikben akit megvertek mint egy 30 meccse veretlenül menetelőt , a Real vezetősége meglátta hol kell mégerősíteni és mik a hibák , a Juvét meg mégjobban felvillanyozta a siker. Szóval tényleg egy sima barátságos meccsről beszélhetünk. A meccs am sztem nagyon hasonlított az Olasz - magyarra (ugye 1-3) Mind iramában mind tétjében , mind élvezhetőségében , ugyan úgy egy nagy csapatot vert meg egy esélytelenebb , és ugyan úgy fikázta mindenki az olaszokat , mint most mindenki a real-t.

pauleta7adam

Legyen úgy Találkozzanak a BL-ben!

Link to comment
Share on other sites

Nem neked szántam, csak általánosságban. Számítok arra, hogy jön egy antimadridos, aki elkezd itt provokálni.

 

Camoranesit hol említettem? :o A Juve élet-halál küzdelemnek fogta fel ezt. Nem gond, arra lesz majd a BL, ott lehet törleszteni. Gondolom te is fociztál már. Amikor tét nélkül játszotok és jön egy okos gyerek, aki meg akarja mutatni, mekkora arc és szétrúgja a lábadat, te nem leszel ideges és nem akarsz törleszteni? :) Na ugye. Elismerem, Del Piero kíváló rúgótechnikával rendelkezik. De egy Quito játékos is? Már évek óta rendszeresen kapjuk a gólokat ezekből a helyzetekből. Nem csak most.

Az pedig vicces lesz, ha jön egy antimadridos és osztja majd az észt, hogy mennyit ér a sok igazolás... éppen ezért írtam a sok hiányzót és azt, hogy a Madrid még csak talán most végzett a kemény erőnléti edzésekkel.

 

Nem akarok itt vitázni, mindenkinek megvan a saját véleménye, de érveljen normálisan. Tudja meg, mi volt a háttérben.

Link to comment
Share on other sites

Ebben maximálisan egyet értek! Bocs a Camoranesis idézetért! azok McCormik szavai voltak "Szívem szerint Camoranesi-t összekötném Materazzi-val, mert egyik nagyobb favágó mint a másik"

 

A tét nélküli meccses hasonlatodról annyit hogy oké , dew a madrid ugyanezt vissza is adta.. de kár vitatkozni mert komolyabb következménye nem lett...

 

Ja am ebben az időszakban az ilyen tornák tétje hogy minél több meccsen játszon a csapat, és 1-1 mecs egy olyan csapatnál amelyik nem szokott még össze -real- elég nagy veszteség lehet.

Link to comment
Share on other sites

Na elkezdődik a takarítás, ha minden igaz akkor sikerül megválni Van der Vaart-tól, Huntelaar-tól és Sneijder-től. Mondjuk az utóbbinak nem igazán örülök mert szerintem ha összeszedi magát akkor elég jó kiegészítő embere lehet a csapatnak, de hát ez van.

Link to comment
Share on other sites

Van der Vaart:

"Az edző azt mondta nekem, hogy javarészt a kispadra fogok kerülni. Nincs esélye annak, hogy maradok Madridban, a klub most azon van, hogy visszakapja azt a pénzt, amit egy éve kifizetett értem. Visszatérni Hamburgba valóban egy lehetőség, de nem Németország az egyetlen opció."

 

Huntelaar:

Adriano Galliani kijelentette, hogy az AC Milan továbbra sem mondott le véglegesen Klaas-Jan Huntelaar megszerzéséről. "Hamarosan asztalhoz ülök Floren barátommal, hogy beszéljünk" - mondta.

 

Sneijder:

A La Gazzetta dello Sport szerint a Real Madrid és a Inter megállapodott, hogy Sneijder a következő szezont 3-4 millió euróért cserébe az olasz együttesben tölti, valamint 18 millió eurós vásárlási opciót szereznek rá. A hírek szerint a felek hetek óta tárgyalnak, most már csak a játékos beleegyezése kell.

 

Az Arsenal Touré és Adebayor eladásáért 46 millió eurót kapott, s ebből az összegből szeretnék leigazolni a Sneijder-Huntelaar párost. Az angol klub összesen 32+3 milliót ajánl, míg a Real Madrid Sneijdert 25, Huntelaart pedig 20 millióra értékeli, így minimum 45 millió eurót vár a párosért.

 

Ja és kíváncsi vagyok hogy mi igaz Ronaldo 100 milliós biztosításából. Ha ez tényleg létezik akkor ezek után senki ne merje azt mondani hogy Florentino Pérez rossz üzletet kötött amikor kiadta azt a 94 milliót.

Link to comment
Share on other sites

Felbontották Salgado szerződését; 3 milliós fájdalomdíjat kap

http://www.madridista.hu/web/index.php?site=hirolvaso&id=8201

Ehh... ez nem volt szép azért... Ennyi idő után így megválni tőle :(

 

Madridban már feliratozzák Xabi Alonso mezét

 

A Liverpool eladta, mégpedig meglehetősen olcsón, Álvaro Arbeloát a Real Madridnak, és hamarosan Xabi Alonso is követheti őt, a kérdés csak az ár, amelyet csökkenthet a spanyolok reményei (vagy az albioni sajtó) szerint Álvaro Negredo, Rafael van der Vaart és/vagy Klaas-Jan Huntelaar játékjogának átadása. A felek egyébként nagyon közel állnak a megegyezéshez. A bombalábú baszk középpályást az olasz Alberto Aquilanival pótolhatják a ?vörösök?.

Link to comment
Share on other sites

Na talán már sikerül átigazolni Xabi Alonso-t és akkor egybe lesz a csapat ( igaz én még Ribery-t hiányolom :( ) De nagyon jó lesz a Madrid!!! :D legalábbis remélem :P

 

 

Salgado-ról meg annyit hogy régen nagyon jó védő volt de most már nem férne be a kezdőbe, és én is remélem hogy még ügyködik valamit a Real háza tájékán .

Link to comment
Share on other sites

Nincs ebben semmi különös. A fájdalomdíjat megkapta, s így legalább időben és szabadon kereshet új 'munkahelyet', s mindezek mellett szerintem több egyértelmű ajánlatot kap így. Azért a vezetőség egy ilyen kaliberű játékossal tuti azért, h. normálisan megbeszélte. Egy nagy játékostól búcsúzunk, aki sokat tett a klub sikereiért.

 

A csapat nagyon egyben lesz. Nagyon kíváncsian várom a rajtot. Nem tudom, én valahogy Ribery-t nem is igazán hiányolom már. Xabi rengeteget jelenthetne a klubnak, a csapat játékának.

Link to comment
Share on other sites

Mi a forrása a hírnek? :o

 

Szerk...:

 

nocsak :D

 

Real Madrid: a Liverpool elfogadta a királyiak ajánlatát Xabi Alonsóért

Megvan az egyezség a Liverpool és a Real Madrid között, így eldőlt a hosszú ideje húzódó átigazolási ügy: a madridi labdarúgócsapat folytatja pályafutását a spanyol Xabi Alonso.

A 27 éves, Európa-bajnok középpályás négyéves szerződést köt a királyi gárdával.

 

A Marca szerint a Real 30 millió eurót fizet a "vörösöknek" a játékosért, aki egyébként 2004-ben költözött Liverpoolba a Real Sociedadtól.

 

A Liverpool a helyére Alberto Aquilanit szeretné megszerezni a Romától.

 

(NSO)

Módosította Nietzsche
Link to comment
Share on other sites

Real Madrid: Xabi Alonso átment az orvosi vizsgálatokon

 

Sikeresen túl van az orvosi vizsgálatokon Xabi Alonso, a Real Madridba igyekvő spanyol játékos – olvasható a madridi klub hivatalos honlapján. A szakemberek szerint az új szerzemény tökéletes egészségi állapotban van.

A Liverpooltól 30 millió euróért megvásárolt középpályás ma este már új csapattársaival edz, nyilvános bemutatására azonban várni kell a csütörtökön kezdődő észak-amerikai túra végéig.

Link to comment
Share on other sites

szerda, 18:36 - Az Onda Cero szerint a Real Madrid megállapodott a Milan vezetőségével Huntelaar ügyében, így a holland játékos 15 millió euróért cserébe az olasz klubhoz igazol.

szerda, 18:41 - A Marca is megerősíti az Onda Cero információit, Huntelaar 15 millió euróért cserébe az AC Milan játékosa. Hivatalos bejelentést egyelőre egyik fél sem tett.

szerda, 18:42 - A Corriere dello Sport kész tényként közli az átigazolás létrejöttét!

 

Szerintem ez már nem kamu :)

Link to comment
Share on other sites

http://holnapiujsag.blog.hu/2009/08/05/2037_ujabb_otven_galaktikust_igazolt_a_real

 

azt gondoltam hogy neked nem vicces:)

Módosította abel13
Codet tag ! Többit meg töröltem :P || Amúgy biztos vicces amit írnak csak nekem nem :D
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...