Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Fordítva írtad :P

 

1 perc alatt 15 mez :) Nem pedig 15 percenként egy C. Ronaldo mez :)

Hupsz :P

Huntiért 20milliót ajánlott a Stuttgart és 15-öt a Milan majd kiderül mi lesz.

 

A Realnak szerintem már nincs szöksége középpályásra max 1-re de az Ribéry, na jó még max Silva. De inkább már a védelmen kéne dolgozni. Amúgy szerintem egy Carvalho rohadtól kéne a Realba már bocsánat a szóhasználatért, de 1 rutinos és klasszis védő kéne mert ő szerintem már az lassan. A Realba mindig is a védelemmel volt a gond,mikor volt gond. Hiába van egy Casillas-unk meg egy Ramos-unk. Elment Cannavaro és egy Heinze vagy egy Pepe(xD) nem tudja helyettesíteni Cannavaro-t.

Jah és a Ronaldo fanok azok nem Real fanok. Bocs Gabi de én már nem bírom.

 

Ezt most [késő van] nem értem ,hogy kapcsolódott hozzám.

Amúgy nem feltétlen igaz amit írtál mert lehet valaki sok éve Real fan és szeretheti Ronaldo játékát is..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

először is ne káromkodj mert azt nem kedvelik itt :D másodszor meg Kárvájjó Pepe közelébe se ér :) Azért mert mikor idejött, és elkezdte mindenki fikázni mert az elején nem ment neki, nem kell ennek megragadnia benned :)

Link to comment
Share on other sites

Negredo minden bizonnyal a Premier League-ben folytatja

 

Álvaro Negredo, a Real Madrid játékosa a Cadena SER spanyol rádió értesülései szerint hamarosan elhagyja a csapat írországi edzőtáborát, mivel egy angol élvonalbeli klubhoz igazol.

 

Az információk szerint a „királyi gárda” 18-20 millió eurót kér a támadóért, akinek az egyik kérője a Premier League-ből a Tottenham.

 

A Real Madrid játékosai felmentést kaptak a ma délelőtti edzés alól, Raúlt azonban ez sem gátolta meg abban, hogy részt vegyen a reggeli tréningen. Mindaddig amíg a többiek golfoztak, a Kapitány egyedüliként a gyepen erősített és dolgozott az eddig megszokottak szerint.

/madridista/

 

:) :)

 

Úgy tűnik, hogy a Real Madrid számára már nem olyan fontosak a spanyol drukkerek, mint az ázsiai szimpatizánsok: legalábbis ez derül ki Florentino Pérez televíziós közvetítéseket érintő tervéből.

A „királyi gárda” a jövőben meg szeretné hódítani az ázsiai piacot. Pérez klubelnök az As-nek elmondta, szeretné meggyőzni a Primera División vezetőit arról, hogy a Real meccsei a jövőben télen 15 órakor, nyáron 16 órakor kezdődjenek – így sok ázsiai néző követhetné élőben a találkozókat.

Link to comment
Share on other sites

Idézet:

"A Real Madrid játékosai felmentést kaptak a ma délelőtti edzés alól, Raúlt azonban ez sem gátolta meg abban, hogy részt vegyen a reggeli tréningen. Mindaddig amíg a többiek golfoztak, a Kapitány egyedüliként a gyepen erősített és dolgozott az eddig megszokottak szerint."

 

Ebből látszik hogy Raúl még bizonyítani akar és az hogy igazi madridi :D

Link to comment
Share on other sites

Úgy látom, Benzema már be is illeszkedett :D Mondjuk az várható volt, hogy Lassana Diarraval jó kapcsolata lesz. Cristiano - Raúl párost valahogy nehezen tudom elképzelni. Mondjuk.... ősztől egy ilyen hármas sem kizárható a csatársorban: Benzema - Raúl - Cristiano Ronaldo. Sőt, ha 4-3-3-ban játszatja a csapatot Pellegrini, akkor szinte biztosan ez lesz.

 

Nálam még egy 4-2-2-2 elképzelhető. A 4 védő előtt lenne két védekező szellemű középpályás, egy labdaszerző, tipikus beton és egy kreatívabb, indításokra képes. Ez jelenleg Lass és Gago. Előtte a két támadóközéppályás, akik szinte kötetlen szerepet kaphatnak. Kaká és Cristiano Ronaldo. Nekik lenne a feladatuk kiszolgálni Raúlt és Benzemat, vagy gólt szerezni.

Egy ilyen kezdővel szerintem nagyon erősek lennénk: Casillas-Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo-Lass-Gago-Kaká-CR-Raúl-Benzema.

 

Még egy igazolás "kellene", aki nem más, mint Xabi Alonso. Lenne 2-2 posztra 1-1 kíváló kezdő és 1-1 minőségi csere.

 

A tavaly őszi bukdácsolás után nem gondoltam volna, hogy most az egyik legfőbb esélyese lesz a Real a BL-nek :D

Link to comment
Share on other sites

Hát igen a legtöbb ember a Real-t tartja esélyesnek. Az egyik internetes fogadási oldalon ( bwin ) a Realnak van a legkisebb szorzója hogy megnyeri a BL-t

 

A Bajnokok Ligája győztese 2009/2010 - 20:45

 

Végső győztes

Real Madrid 4.00

FC Barcelona 5.25

Chelsea 7.50

Manchester United 8.50

FC Liverpool 10.50

Inter 12.00

Arsenal 17.00

AC Milan 17.00

FC Bayern München 26.00

Juventus 29.00

 

Remélem meg is fogják nyerni :)

Link to comment
Share on other sites

2009. júl. 17 ->

Pellegrini első 11-e ez volt az edzésen:

Adán, Torres, Garay, Heinze, Drenthe, Lass, Javi García, Cristiano, Robben, Benzema, Raúl

 

Szóval egyenlőre 4-4-2 persze nyilván C.Ronaldo meg Robben kicsit feljebb van tolva a széleken mint a két védekező KP.

Drenthe viszont mi a ** keres a kezdőben még ha csak edzés is :P

Nyilván nem ez az egy felálásunk ,de Pellegrini igazán bevállalhatna kicsit merészebb felállást is.

 

Link to comment
Share on other sites

Edzőmérkőzésen:

8 - Edzőmez nélküliek: Dudek, Salgado, Pepe, Garay, Marcelo (3), Sneijder (1), Guti (2), Gago, Higuain (2), Benzema és Robben.

4 - Edzőmezesek: Adán, Torres, Metzelder (1), Heinze (1), Drenthe, Van der Vaart, Lass, Javi García, Cristiano, Raúl (1) és Negredo (1).

 

Az egymás közti összecsapáson egyébként megsérült Arjen Robben, aki Royston Drenthével ütközött. A holland idő előtt hagyta el a pályát, helyére Dani Parejo állt be. A mérkőzés részletes jegyzőkönyvét a következő oldalon olvashatod, a nevek mellett zárójelben a gólok számát tüntettük fel.

 

Robben :lol:

Link to comment
Share on other sites

Én majd arra leszek kíváncsi hogy mi lesz a magyarázat arra ha a Barca leigazolja Ibra-t, kb 70 milkáért!!! Mert amikor a Madrid leigazolta Kaka-t vagy Ronaldot, akkor Laporta érősen mondogatta hogy Ő soha nem költene ekkora összeget egy játékosra se. Most meg... <_<

 

Nem szoktam szidni a Barca-t, de most elég szánalmasnak tűnnek. De látom előre hogy az lesz a kifogás hogy a Madrid mindenkinek felverte az árát, ha ez nem lett volna akkor simán 30 milkáért is meg tudták volna venni Ibra-t, mert olyan fantasztikus a csapatuk hogy mindenki náluk akar játszani.

Link to comment
Share on other sites

ha létrejön egyáltálán ez az igazolás, akkor Eto'o-t fogják elcserélni és még adnak egy kis pénzt; nem pedig kifizetnek ilyen nagy összegeket

Az meg hogy "azt mondta" meg "azt nyilatkozta" az egy dolog, sose hihető, csak a szerződés a biztos

Link to comment
Share on other sites

Tartom annyira Laportat ha lenyilatkozza a TV-ben hogy közel van a megállapodás Ibra-val, akkor az valamit jelent. Még akkor is ha nincs aláírva az a szerződés. Na akkor nem 1 összegben fizetik ki hanem adják Eto'o-t meg az általad kis pénznek számító kb. 45 millát. De amikor arról volt szó hogy a Madrid adja Sneijdert és Robbent + 14 millkát Riberyért akkor is mindenki el volt borzadva hogy hogyan lehet ilyen buta a Madrid.

 

A lényeg, hogy kíváncsi leszek az emberekre mi lesz a reakciójuk ha létrejön az üzlet. Vajon a Barcat is szidják majd vagy megállapítják hogy Ibra simán megért ennyi pénzt.

 

Ja és egy kis szenzáció. (nekem az volt)

 

Felkészülési meccs:

 

Navata-Villarreal 0-27!!!

 

És nyugi nincs elírás!

Link to comment
Share on other sites

Ibra nem éppen az a tipikus befejező. Ő egy tökéletes "célember" (aki FM-ezik, az tudja, mit jelent :D). Nem lő zsáknyi gólt, de a csapatnak nagyon hasznos. Erős, vissza tudja tenni lövésre a középpályásoknak.

 

Egyébként valami német csapat harminc valahányat kotort be egy alacsonyabb osztályú csapatnak :D Nem emlékszem, melyik volt.

Link to comment
Share on other sites

Platini: Nagyon idegesít a Real Madrid!

 

Platininek tele a hócipője

 

Tele a puttonya Michel Platininek. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke egy vasárnapi barátságos mérkőzés után nyilatkozta azt, továbbra is roppantmód idegesíti a Real Madrid agresszív játékospolitikája és felelőtlen pénzszórása.

 

„Hihetetlen, amit a Real Madrid csinál! - csattant fel az 54 éves Európa-bajnok sportvezető. - Már az sem normális, hogy valaki annyi pénzt költ el játékosokra, amennyit a spanyol klub, ám ha ezt úgy teszi, hogy ezekre semmiféle fedezete nincs, az már elítélendő. Nem értem.”

 

Platini a goal.com-nak fakadt ki, miután szülőhelye, Joeuf századik évfordulóját ünnepelte. A francia kisvárosban ennek örömére - és az egykori nagyszerű labdarúgó előtti tisztelet végett - Nancy-Juventus barátságos meccset rendeztek. Platini e két klubban - és a Saint-Etienne-ben - játszott aktív pályafutása során: a két fél 1-1-es döntetlenre végzett egymással.

 

„Tizenegy évet töltöttem a Joeuf csapatánál gyermekkoromban. Édesapámmal dolgoztam együtt. Akkor még se tévé, se internet nem volt. Mégis sokkal korrektebb világban élhettünk - tette hozzá az elnök. (érdekes szerintem)

 

 

 

 

 

Még egy hír : Alonso hétfőn dönthet Real Madrid-ügyben

 

 

Alonsónak (pirosban) lépnie kell Real-ügyben

 

 

Újabb saga érhet a végéhez hétfőn. Spanyol források tudni vélik, a hétfői nap folyamán végre személyesen is találkozik Xabi Alonso és a Liverpool mestere, Rafael Benítez. Kettejük megbeszélése pedig alapjaiban befolyásolja majd a futballista döntését: kiderülhet, vajon megy a Realhoz, vagy marad Liverpoolban...

 

A mögöttünk hagyott bajnoki évad befejezése óta egyszer sem találkozott személyesen Xabi Alonso és edzője, Rafael Benítez. Pedig azóta sok víz lefolyt már a Mersey-n. Ám hétfőn, talán az utolsó utáni pillanatban összeülnek a felek.

 

Kettejük beszélgetése alapvetően befolyásolhatja a 27 éves középpályás további sorsát. A Real Madrid által körüludvarolt BL-győztes játékos a hírek szerint ezt követően, ám még hétfőn meghozza döntését: megy Madridba, vagy marad a Liverpoolban.

 

A királyiak legutóbbi ajánlata a spanyolért 27 millió euró, amelyet várhatóan kevesell majd a Premier League ezüstérmese. Egy szó mint száz: Xabi Alonsónak lépnie kell...

 

 

 

Ez nem a topicba vág de gondoltam megosztom veletek 12 éves ász az élvonalban!

Létrehozva: 2009. július 20. 14:46

 

Még egy labdarúgó sem debütált első osztályban olyan fiatalon, mint Mauricio Baldivieso vasárnap az Aurora Cochabambában, Bolíviában!

 

Mauriciót - aki szerdán tölti be 13. életévét - édesapja és egyben edzője, a bolíviai futballegenda Julio César Baldivieso dobta be a mélyvízbe a La Paz elleni idegenbeli meccs 81. percében.

 

A mester a hírek szerint két dolog miatt döntött így, egyrészt istenáldotta tehetségnek tartja fiát, másrészt pedig elfogytak a játékosai a keretben.

 

Az ifjú titán azonban nem biztos, hogy szívesen emlékezik majd vissza a történelmi pillanatokra, öt perccel beállása után csúnyán lerúgták, jobb bokáját fájlalta. Sírva is fakadt, de rövid ápolás után visszatért, hatalmas ováció fogadta.

 

Ezzel megdőlt minden idők rekordja, a dél-amerikai sajtó szerint korábban a perui Fernando Garcia volt a legfiatalabb debütáns 13 évével és 11 hónapjával az első ligás Juan Aurichban. :D

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Shamrock Rovers - Real Madrid (ma, 21:00)

 

Idén az első mérkőzése lesz a Real Madridnak Írországban, a Shamrock Rovers ellen. A mérkőzést a Tallaght Stadionban rendezik, valószínűleg 10 ezer néző előtt. A rendezők mobil lelátokkal "szerelték fel" a stadiont, annak érdekében, hogy ne csak 3500-an csodálhassák a sztárjátékosokat. A Real Madridban bemutatkozik Cristiano Ronaldo, a kezdőben és Benzema valószínűleg csereként. A kapuban ezúttal biztosan nem Iker Casillas áll, ő és a többi Konföderációs Kupán szereplő játékos (Albiol, Kaká, Ramos) szabadságot kapott.

 

A hivatalos kezdőcsapat:

Dudek; Torres, Pepe, Metzelder, Marcelo; Cristiano, Lass, Gago, Guti; Raúl és Higuaín.

 

Stream:

http://www.rojadirecta.com/justin/vip_tenisss
http://www.rojadirecta.com/justin/sport_direct1
http://www.rojadirecta.com/justin/badtvnet

Link to comment
Share on other sites

Bemutatkoztak a madridi galaktikusok

 

Ronaldo játéka optimizmusra adhat okot, Benzema győztes gólt lőtt

Létrehozva: 2009. július 20.

 

0_5.jpg

 

Ronaldo (jobbra) győzelemmel és remek játékkal debütált madridi mezben

 

Góllal debütált Karim Benzema madridi színekben, de Cristiano Ronaldo sem tett rossz benyomást első, Realban lejátszott találkozóján a Shamrock Rovers ellen 1-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. Kaká és Raúl Albiol még szabadságát tölti, így az ő bemutatkozásuk még várat magára.

Cristiano Ronaldo már a mérkőzés előtt felbosszantotta a Shamrock drukkereit, arra a kérdésre ugyanis, mi tud a soros ellenfélről, egy határozott „semmi” volt a válasz. A portugál fennhéjázásából az első félidőben mindenesetre nem sok látszott, és talán ő emelkedett ki játékával leginkább a mezőnyből.

 

A negyvenöt percnyi játéklehetőséget kapó szélső a góllal azonban adós maradt, jóllehet próbálkozott közelről, távolról, szabadrúgásból és ahogy csak el lehet képzelni. A jellegzetes CR9-es cselek sem maradtak el, de a Rovers állta a rohamokat, így az utolsó percekig gól nélküli döntetlenre állt a meccs.

 

Hogy szégyenszemre mégse ez legyen a vége, az a szintén ezen a találkozón bemutatkozó Karim Benzemának köszönhető, aki Gabriel Heinze passza után találta meg az utat az ír csapat hálójába.

 

A Madrid játékán bőven van még mit csiszolni, de a szabadságukat töltő labdarúgókkal kiegészülve ismét hírnevükhöz és hagyományaikhoz méltóan szerepelhetnek a királyiak. Bár ehhez a Barcelonának is lesz egy-két szava…

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:

Shamrock Rovers-Real Madrid 0-1 (Benzema 87.)

 

Szerintem a második félidőben elég jól látni lehetett Benzema 'kapu'- és gól érzékenységét. Volt egy hatalmas kapufája, s gyakorlatilag váratlanul is hirtelen helyzeteket teremtett, amelyek csak kevéssel kerülték el a kaput. Jól jártunk ezzel a sráccal, nagyon. S az első meccsek után szerintem ez egyre inkább szembetűnő lesz :)

Link to comment
Share on other sites

Marcelo egyszerűen kíváló volt! :) Nem kell oda védő. Az újak közül Cristiano elég lazára vette, de így is megbolondított párat :D Benzema pedig egyszerűen mester volt.

Van der Vaart nagyon villogott. Úgy látszik, nem szeretne elköltözni. Drenthe eladható, Sneijder szerintem szintén. Jó meccs volt, végre focit láttam a Realtól. Nem az agyatlan ívelések. Sok passz, mozgások. Gago is elfogadható volt.

Link to comment
Share on other sites

én sajna nem láttam a meccset, de az összefoglalóját igen és kár hogy kihagytam. ahogy Ronaldo hülyítette a védőket meg a többiek játéka is kiváló volt. csak így tovább

 

 

A Marseille megállapodott a Reallal

 

 

Az Olympique Marseille megállapodott a Real Madriddal Gabriel Heinze vételárában - írja az AS madridi sportlap.

A dél-franciáknak sokkal inkább a játékos ügynökeivel gyűlhet meg a bajuk.

 

A 31 éves argentin évi négy millió eurót keres, igényeiből jelentős mértékben csökkentenie kellene, hogy az OM futballistája lehessen. Csak viszonyításképpen, a csapat új irányítója, az argentin Lucho González évi kétmillióval kellett hogy beérje.

 

 

 

 

Cazorla lehet a Real labdaszerzője?

 

 

Hetek óta megbízható labdaszerző-irányító középpályást keres a Real Madrid labdarúgóklub, most két jelöltről beszélnek az Ibériai-félszigeten, Santi Cazorlától és Esteban Graneróról.

Utóbbi esetében egyszerű a képlet, a madridiaknak opciós joguk van visszavásárlására a Getafétől öt millió euróért.

 

A Villarreal Európa-bajnok, szélsőként is bevethető középpályásának leigazolása már kemény dió. A Sárga Tengeralattjáró irányítói harminc millió euróra taksálják az árát, a Real legfeljebb huszat adna. Elképzelhető, hogy azt is csak csatára, Alvaro Negredo formájában.

 

A királyiak új edzőjének, Manuel Pellegrininek nagy kedvence a játékos, nem véletlenül, az utóbbi idényben még együtt dolgoztak.

 

 

 

 

És a legjobb:

 

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint már csütörtökön a Real Madrid labdarúgója lesz Xabi Alonso, a Liverpool FC Európa-bajnok középpályása. A média úgy tudja, hogy a királyi klub 35 millió fontos ajánlata győzte meg az angolokat arról, hogy nem visszatartaniuk az amúgy is hazavágyú játékost.

 

A Sport nevű barcelonai napilap szerint a korábban garasoskodó Real Madrid belátta, csak akkor szerezheti meg a karmestert, ha végre olyan összeget ajánl, amely a vörösöknek is megfelel. A Liverpool FC többször kijelentette, legalább 35 millió eurót vár Xabi Alonsóért.

 

Rafa Benítez vezetőedző ugyan nem szívesen engedné el honfitársát, de az angol klubnak szüksége lenne az összegre. A Real Madrid korábban úgy kalkulált, 27 millió euró is elegendő lehet, de a Pool akadékoskodása végül döntő lépésre és ajánlatra sarkalta.

 

Xabi Alonso nagyszerű erősítés lenne, kiegyensúlyozottá tenné a középpályánkat jelentette ki Miguel Pardeza, a Real Madrid sportigazgatója. Sokat érnek mostanában a kreatív középpályások az átigazolási piacon. Kevesen maradtak, akik igazán sokat érnek. Nem azért szerződtetnénk őt, hogy eldicsekedhessünk a megszerzésével. Persze, jobb lenne, ha több alternatívája is kínálkozik Xabinak, de az átigazolási piacon nem találtunk hozzá hasonló játékost.

 

A spanyol középpályás jelenleg ugyan Ázsiában tartózkodik a Liverpool FC felkészülési tornáján, de nem lépett pályára Thaiföld ellen. A találkozó egyébként 1-1-es eredménnyel zárult.

 

 

 

Mégsem lesz Stuttgart-játékos Huntelaar!

 

 

Huntelaar átvágta a Stuttgartot !

 

A stuttgartiak megunták, hogy hülyének nézik őket, így immáron hivatalosan is lemondtak a Real Madridban futballozó Klaas-Jan Huntelaar leigazolásáról. A holland csatár nem is jelentkezett az ezáltal igencsak felbőszült németeknél...

 

Már csak arra vártak Stuttgartban, hogy Huntelaar reagáljon az általuk kínált szerződéstervezetre, ám a hollandus még csak arra sem méltatta őket, hogy a szerda éjfélig tartó határidő előtt jelt adjon magáról.

 

A Bajnokok Ligájára készülő sváboknál betelt a pohár és elálltak a Real-támadó leigazolásától. Horst Heldt sportigazgató csak annyit mondott: ?Szerettük volna megszerezni a játékost, mert stílusa illik a Stuttgart rendszerébe. Ám nem hagyjuk, hogy bohócot csináljanak belőlünk.?

 

A németeknek így másfelé kell fordítaniuk a fejüket, míg Huntelaar hamarosan csatlakozik a Béke Kupára igyekvő madridiakhoz. A csatár iránt állítólag a Tottenham és az Arsenal is érdeklődik.

 

A Stuttgart anno 18 millió eurót kínált Huntelaarért. Bár ez már csak történelem...

 

 

[color="#006400"]http://sporthirado.hu/videok.php?videoid=1099&videorovatid=1[/color]

Link to comment
Share on other sites

Kaká hétfőn áll edzésbe

 

A spanyol válogatottak is extra szabadságot kaptak

 

 

Hétfőn kapcsolódik be a közös munkába a Real Madrid egyik legnagyobb nyári szerzeménye, Kaká, aki vasárnapig megérdemelt pihenőjét tölti.

 

Kaká a brazil válogatottal részt vett a nyár eleji Konföderációs Kupán, akárcsak a Real Madrid spanyol válogatott játékosai, Casillas, Sergio Ramos és Raúl Albiol. Természetesen nemcsak Kaká, hanem a spanyol különítmény is kapott némi extra szabadságot, így ők is hétfőn kapcsolódnak be a munkába a királyi gárdánál. Kakát június 30-án mutatták be a madridi közönségnek, a brazil klasszis azóta szülőhazájában és a karibi térségben nyaralt.

Link to comment
Share on other sites

Megállapodott a Real a Pool ászával

 

 

Spanyol labdarúgóval erősíti meg a keretét a Real Madrid, miután mindenben megállapodott az eddig a Liverpool FC-t erősítő Alvaro Arbeloával. Angol lapértesülések szerint az Európa-bajnok védő szerződését a jövő héten írják alá, amely alapján az angol klub 4,5 millió fontot kasszírozhat.

A spanyolok már régóta „kóstolgatják” a Poolt, elsősorban Xabi Alonso megszerzésére fáj a foguk. A szigetországi és az ibériai média is naponta számol be a legfrissebb fejleményekről, a hét közepén arról szóltak a hírek, a karmester órákon belül a Realé lesz. Ez végül nem történt meg, sőt a szombati jelentések szerint a „vörösök” spanyol szakmai főnöke, Rafa Benítez ismételten maradásra próbálta bírni a középpályást.

 

Xabi Alonso sorsa tehát még mindig nem dőlt, eközben egy másik tavalyi Európa-bajnok, Alvaro Arbeloa csendben megállapodott a királyi klubbal. A 26 éves hátvéd két évvel ezelőtt a Deportivo La Corunától került az Anfieldre, mindössze 2,6 millió fontért. Szorgalmas és magabiztos teljesítményével kivívta a szakmai stáb elismerését, sőt tavaly pályafutása legnagyobb sikerét is megünnepelhette az Európa-bajnokság bécsi döntője után.

 

Korábban a Liverpool 8,5 millió fontra taksálta Arbeloa értékét, a legfrissebb hírek szerint végül 4,5 millió is elegendőnek bizonyult a megegyezésre.

 

Igaz, a futballista ügynöke, Manuel Garcia Quilon még óvatos, állítja, nem zárultak a tárgyalások, a jövő héten tehetik fel az i-re a pontot.

Link to comment
Share on other sites

Huntelaarnak nincs helye Madridban

 

Ma, 09:23,

 

A Real Madrid mestere, Manuel Pellegrini megerősítette, hogy nincs helye Klaas-Jan Huntelaarnak a spanyol csapatnál.

 

A Real Madrid szeretne megszabadulni Huntelaartól, de a klub eddig nem kapott olyan ajánlatot, amelyet elfogadott volna. Pellegrini edző eközben valamennyi játékosával elbeszélgetett a jövőről.

 

- Huntelaar pontosan tudja mi várhat rá Madridban - mondta Pellegrini. - Túl sok csatárunk van, mindannyian nem játszhatnak. Pontosan tudja, hogy nem számítok rá.

 

A holland csatárnak ennek ellenére sem kell aggódnia, a hírek szerint Arséne Wenger vele szeretné pótolni a Manchester City-hez távozó Adebayort az Arsenalnál.

sport

Link to comment
Share on other sites

A Sunday Express értesülései szerint az Arsenal körülbelül 17,3 millió eurót fog ajánlani Klaas-Jan Huntelaarért. A hírt a spanyol Marca is átvette, szintén a fenti brit forrásra hivatkozva.

Forrás: Madridista

 

Ez még hozzá tartozik a hírhez :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...