Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A kedd esti hivatalos bemutatást követően Ricardo Kaká megtartotta első madridi sajtótájékoztatóját. A blancók új brazil játékosa a realmadrid.es-nek adott interjút.

 

- Milyen érzés volt negyvenezer ember előtt bevonulni a Santiago Bernabeu stadionba?

- Nagyon büszke vagyok arra, hogy itt lehetek, ugyanakkor felelősséget is érzek, de ez pozitív. Minél több címet akarok nyerni ezzel a klubbal.

 

- Miért döntött úgy, hogy elhagyja a Milant?

- Erről már beszéltem Brazíliában. A Milan januárban kinyitotta előttem az ajtót, és én megértem, hogy a gazdasági válság miatt a klub most nehéz anyagi helyzetben van. A bajnokság vége után közölték édesapámmal, hogy számos ajánlatot kaptak értem, és megadták az engedélyt a tárgyalásokra. Ez volt a második ilyen alkalom, úgyhogy úgy gondoltam, mindkét fél számára az a legjobb, ha klubot váltok. Egy dolog biztos, mindig úgy voltam vele, hogy ha majd egyszer el kell hagynom a Milant, akkor az egyetlen csapat, amelyben el tudom képzelni magamat, az a Real Madrid.

 

- Látott már ilyen vagy ehhez hasonló bemutatkozó ceremóniát?

- Igen, amikor tavaly Ronaldinhót bemutatták a San Siróban. Az ilyen ezelőtt nem volt szokás a futball világában, így óriási megtiszteltetés, hogy most nekem is ilyenben volt részem. Ez egy csodálatos és felejthetetlen nap.

 

- Miért választotta a Real Madridot?

- Mert a Real Madrid minden, ami szórakoztatás. Az összes játékos, aki eddig ebben a klubban futballozott ezt mondta nekem. Csupa nagyszerű dolgot hallottam a klubról, ezért választottam a Realt.

 

- Segített a döntésben, hogy tudta, együtt játszhat Cristiano Ronaldóval?

- Florentino Perez felvázolta nekem a terveit, és az bevallom őszintén, nagyon megfogott. Ő egy igazi győztes típus, aki mindent megtesz a Real Madridért, ezt már többször is bizonyította. Játékosként eddig is nagy szerencsém volt, hogy igazi klasszisokkal játszhattam együtt. Most ugyanez lesz a helyzet, de nem csak Cristiano Ronaldót emelném ki, hanem Raúlt, Casillast, Gutit és a holland játékosokat is...

 

- A történtek után most mennyire érzi a nyomást önmagán?

- Érzem, de én inkább felelősségnek mondanám, ami egy pozitív dolog, mert motivál engem. Fontos játékosként érkeztem ide, így sok a teendőm.

 

- Elárulja, miről beszéltek Alfredo di Stefanóval?

- Nagyon sok fontos és érdekes dolgot mondott nekem. Ezek közül volt egy, hogy a Bernabeu stadion hangulatát a Maracanáéhoz hasonlította.

 

- Úgy véli, hogy a Real Madrid szembe szállhat a Barcelonával?

- Igen, abszolút így vélem. Ez Florentino Perez legfőbb akarata. A Barcelona megérdemelten zsebelte be a kupa, a bajnoki és a BL-címet, de a következő szezon Real Madridja minden fronton trónfosztásra készül.

 

- Beszélt már Manuel Pellegrini vezetőedzővel?

- Nem, sajnos még nem, de remélem, erre minél előbb sor kerül.

 

- Cristiano Ronaldo érkezése leveszi majd a vállára nehezedő teher egy részét?

- Nem érzem, hogy teher lenne a vállamon. Kivételezettnek érzem magam. Cristiano Ronaldo a legmagasabb szinten futballozta végig az elmúlt három évet, Raúl már így is számtalan fontos trófeát nyert a Reallal, és még ezután is nyerhet jó párat. Ennek a klubnak nagyszerű játékosai vannak.

 

- Úgy gondolja, hogy a sok nagy játékos garancia arra, hogy jönnek majd a sikerek is?

- Az eddigi tapasztalataim azt mondatják velem, hogy a tehetség önmagában nem elég. Számos tehetséggel találkoztam, akik nem értek el kiugró sikereket, és sok olyannal is, akik nem olyan nagy tehetségek, de sikert sikerre halmoztak. Az már más kérdés, hogy sikerül-e egy olyan keretet kialakítani a klubnál, amelynek tagjai képesek áldozatokra a közös célok elérése érdekében.

 

- Ön szerint vonható párhuzam Ön és Cristiano Ronaldo között?

- Nem lesz rivalizálás. Hasonló játékosok vagyunk, akik képesek arra, hogy együtt játszanak. Tapasztalt játékosok vagyunk, akik már sok mindent nyertek.

 

- Hogy látja a jövőjét a klubnál?

- Ez nehéz kérdés. Amikor annak idején Európába érkeztem, sok mindenben megváltozott a gondolkodásmódom. Azt tudom, hogy hat évre írtam alá, és ezt az időszakot ki is akarom tölteni. Talán még ennél többet is.

 

- Mit mondott Ancelottinak, amikor arra kérte, igazoljon a Chelsea-hez?

- Kedves voltam vele. Megköszöntem neki az elmúlt hat esztendőt, hogy annyit segített nekem, de mondtam neki, hogy a Real Madridban akarok futballozni.

 

- Amikor eldőlt, hogy klubot vált, ki volt az, akivel először megbeszélte döntését?

- Az édesapámmal.

 

- Szeretne ismételten Japánban játszani?

- Nagyon szép emlékeim vannak Japánról. 2002-ben ott lettem világbajnok, 2006-ban pedig a Milannal ott nyertük meg a klub-vb-t. Tudom, rengeteg Real-drukker van Japánban, így remélem, minél előbb visszatérhetek oda a csapattal.

 

- A Real Madrid korábban tett lépéseket annak érdekében, hogy szerződtesse?

- Úgy tudom, igen, de én még csak nem is hallgattam meg ezeket az ajánlatokat, mert a Milant sem érdekelte. Ezeket a dolgokat mindig hagytam a klubvezetőkre.

 

(forrás és fotó: realmadrid.es)

Link to comment
Share on other sites

szerda, 18:32 - Az Olympique Lyon honlapján hivatalosan is megerősítette Karim Benzema Madridba igazolását. A vételár a közlemény szerint 35 millió euró volt, ami adott esetben 41 millióra emelkedhet. Minden bizonnyal hamarosan a Real Madrid is hivatalos közleményt jelentet meg.

Link to comment
Share on other sites

Remek, erre inni kő' :D Kemény lesz a Reál, bár szerintem még egy klasszis hátvéd elférne nálunk :)

 

Szívem szerint annak örülnék a legjobban, ha Maicon-t is az egyik pillanatról a másikra hirtelen minden előzetes jel nélkül megvennék :) Illene ennek a Real-nak a képébe, stílusába :)

Link to comment
Share on other sites

Ha Maicon jönne, akkor Garay ÉS Albiol pad. Szerintem ha hátvéd jön akkor az egy csere középhátvéd lesz vagy balbekk. Más biztos nem. De nem is szükséges.

 

Egy Xabi Alonso kpra és készen vagyunk, azután tényleg már minden ráadás.

 

 

Van egy sejtésem, hogy szortírozni és kitakarítani a "férgesét" nehezebb meló lesz. De azt majd ügyvédúr a padról megoldja, beszél a fejükkel. Mert hát mégis csak húzzanak inkább el, minthogy ne nevezze őket a Madrid ugye a BL-re, bajnokságra.....

 

 

Kérdés nélkül viszlát: Drenthe, Javi Garcia, Metzelder, Sneijder, Van der Vaart, Huntelaar, Nistelrooy.

 

Attól függ...: Mahamadou Diarra, Robben, Heinze...

 

 

Ha mind nem is fog távozni, nagyon remélem hogy a legalja tényleg elmegy. Semmi szükség arra hogy itt legyenek és kapják a fizetésüket amikor semmi pluszt nem tudnak a csapatért tenni.

 

 

Jövőre kábé ezt várom:

 

Casillas

Ramos, Albiol, Pepe, Marcelo

Lass, Alonso

Ronaldo, Kaká, Robben

Benzema

 

Pad: Ifikapus, Garay, Arbeloa, Gago, Guti, Higuain, Raúl...

A keretben elfér még negredo (szerintem még szenttehén helyett a padon is.., Heinze, Torres, Parejo)

 

Úgy nagyjából... Istenem... add...!

Link to comment
Share on other sites

Üdv

 

Előre akinek nem inge ne vegye magára de mióta beindult Perez valahogy egyre többen Hala Madridoznak topikban hmm <_< de mondom nem ismerek senkit nem kötekedni akarok de ez akkor is szemet szúr nem??? és nem utálok semmit se jobban a divatdrukkerségnél :angry:

Link to comment
Share on other sites

Én sem szeretem, de remélem nem rám gondoltál. Én madridista voltam akkor, amikor semmit nem nyert a csapat évek alatt, akkor is, amikor jött az eredmény. Egyébként mindig lesznek olyanok, akik csak vándorolnak.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez inkább azzal függ össze, h. sokan a tavalyi év, az azt megelőző évek Reáljában a legtöbbek null fantáziát láttak, s ez tényleg nem kicsit volt lelombozó, s talán többek emiatt nem is figyelték a kínszenvedést, a 'haláltusát' (mondjuk én abba a kategóriába tartoztam, aki figyelte, de csendesen fortyogott :D).

 

Most viszont beindult valami, s eddig nagyon kedvezőek az előjelek. Szerintem imígyen érthető a tendencia: sokan bizakodnak, hogy ez a Real már sokkal inkább hű lesz régi nevéhez!

 

Őrület: már 3000 Kaká-mezt eladtak

 

 

Madrid, július 1., A Real-mezek darabja 80 euró.

 

 

Ötvenezer fanatikus szurkoló látogatott ki kedden a madridi Santiago Bérnabeu Stadionba Kaká, a Real Madrid brazil középpályásának hivatalos bemutatására. Ezen a napon 3000, a 2007-es aranylabdás futballista nevével ellátott mezt értékesítettek a spanyol fővárosban, darabját 80 euróért.

A 67 millió euróért júniusban megvásárolt 27 esztendős világbajnokot Florentino Pérez elnök mutatta be, az eseményen pedig részt vett az egyesület legendás játékosa, Alfredo di Stefano is.

Kaká érkezésével elkezdődött a Real újabb "galaktikus" korszaka: még a héten sor kerül a Valenciától szerződtetett Raúl Albiol (15 millió euró), jövő hétfőn pedig a Manchester Unitedtől rekordösszegért leigazolt portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo (94 millió euró) bemutatására is. Ráadásul szerdán a spanyol média már arról írt, hogy a Madridnak 35 millió euróért sikerült megszereznie az Olympique Lyon francia válogatott csatárát, Karim Benzemát. Mindez azt jelenti, hogy a korábbi regnálása után júniusban ismét elnökké választott Pérez immáron 210 millió eurót költött el a Real megerősítésére.

A brazil válogatottal a dél-afrikai Konföderációs Kupán vasárnap első Kaká örömmel mondott rövid köszöntőbeszédet a bemutatáson részt vevő ötvenezer drukkernek, s az is kiderült, hogy a dél-amerikai sztár a 8-as számú mezt fogja viselni. A középpályás elárulta: megtiszteltetés lesz együtt futballoznia Ronaldóval, és közöttük nem lehet szó féltékenységről.

A helyszínen ünneplő szurkolók nemcsak Kaká, de Pérez elnök nevét is skandálni kezdték, sőt, a "Calderón a nagy semmit, Florentino viszont Kakát hozta el nekünk" feliratú poszteren utaltak arra, hogy a május végén távozott elnök, Ramón Calderón csak ígérgetett, de nem szerződtetett igazi sztárokat.

(MTI)

Link to comment
Share on other sites

Hát lehet van ilyen ,de hidd el (és most nem erre a fórumra gondolok csak hanem a többi ahova járok) megszaporodtak rendesen az olyanok akik Kaká vagy Ronaldo miatt lettek a semmiból drukkerek és hol voltak ők régen amikor ment a csapatnak sehol vagy akkor amikor szenvedtünk hát szintén sehol.

Kaka mez dologhoz: Erről beszéltünk többen amikor mondtuk,hogy simán megtérül az ára a mez eladásokból stb...

 

Antonio Caliendo (Maicon ügynöke): "A Real Madrid támadósora immáron teljes, így szerintem a következő Maicon lesz. Várunk a Real Madrid ajánlatára. Előre látom, hogy offenzívát fognak indítani a megszerzése érdekében."

/madridista/

Link to comment
Share on other sites

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a tv-s reklámokban, a megnövekvő közvetítési díjakban, egyéb reklám termékekben, növekvő szurkolószámban (mert ugye valljuk meg, lehet, h. az átlagszurkoló nem szereti ezt, de ennek a gazdasági stratégiának az is az eleme, hogy a világon jelentősen megnő a Real Madrid szurkolói támogatottsága, többen kapják fel a fejüket, többen veszik meg a termékeiket.... régi Real szurkoló idősebbek figyelik a híreket, egyre nagyobb szeletet kapnak az ázsiai piacból (ami nem kevés embert jelent) stb-stb...)

 

Így lehet nem kedvelt dolog, de valahol ez szükségszerű, nem? Szerintem Perez amilyen jó üzletember legalább olyan jól építi a fellépéseivel/akcióival (ill azok ütemezésével) a Real menedzsmentjét...

 

Apropó: Maicon, fentebb írtam, h. bízom benne lesznek még történések az ügyében :) hát.. vannak is, ahogy nézem a híreket.

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1343287089

Link to comment
Share on other sites

Előre szólok Real drukker vagyok, már mióta az eszem tudom, de valahogy nem értek egyet Benzema leigazolásával, kicsit feleslegesnek érzem, mert ott van Higuain is aki tavaly szerintem óriásit alkotott, bár jöhet Benzema is ha megy Huntelaar, mert nem volt nagyon meggyőző nekem. És Péreznek szerintem inkább Lahm-ot kéne leigazolni a balhátvédnek, mint Maicont Ramos helyére. Nálam a kezdő11 így nézne ki:

Casillas

 

Ramos Pepe Albiol Lahm-Marcelo

 

Diarra Alonso

 

 

Cristiano Ronaldo Kaká Robben(ha egészséges)

 

Higuain

Raul is jó, de már kicsit öreg sajnos, így ő többnyire csere lenne vagy Hiquian mögött játszana, ha Robben sérült.

Link to comment
Share on other sites

Először írd helyesen a neveket! ;)

 

Másodszor pedig Lahm egyáltalán nem illik a spanyol ligába. Oda Marcelo szerintem tökéletes. Azért, mert lőtt pár nagy bombát Lahm, még nem kell leigazolni! :)

Benzema kellett. Nistelrooy szerintem távozik, Huntelaar sem kizárt. Ki is marad akkor? Raúl és Higuaín. Na oda még bőven elfér Benzema. Piszkosul fiatal és jó.

Link to comment
Share on other sites

Lahm nem illik a spanyol ligába? Szerintem simán a világlegjobb 5 balhátvédje közt van és nagyobb szűkség lenne rá, a tavalyiak alapján baloldalt, mint Maiconra jobb oldalon, ahol már így is van egy klasszis játékosunk (Ramos), ami meg Marcelot illetti 3-4 év múlva jó lesz, de addig is kell valaki. Akinek viszont igazán mennie kell az nálam Heinze rajta tavaly sok meccs ment el és azt hiszem a hollandok is elmehetnek kivéve Robbent, Sneijder és Van Der Vaart nem tudott beilleszkedni bár VDV jól kezdte a szezont, utána mintha elfelejtett volna focizni. Drenthe mehet a Fiorentinába kölcsönbe és majd meglátjuk mi lesz belőle, bár nem látok benne valami nagy tehetséget. Saviola már elment a Benficába. Javi Garciát lekéne passzolni kölcsönbe, mint Negredót. De La Red-et várom vissza, mert tetszett az EB-n is és a Getaféba is jól játszott. Ami meg Negredot illetti én csak Xabi Alonsora cserélném megkapnak még pénzt is. Így már tényleg lesz hely Benzámának, de nálam akkor is Higuain a kezdő.

Link to comment
Share on other sites

Valamit te nagyon éreztél :) Pont erről szól a Real legújabb ajánlata...

 

Arbeloáért + Xabi -ért Negrado + 41 milka. (ha minden igaz)

Link to comment
Share on other sites

Mindenki figyeljen!! :D Jó hír a láthatáron :

 

Balhé! Ribéry faképnél hagyta a Bayernt!

 

 

Megszakította az edzésmunkát a Bayern München csapatánál Franck Ribéry, aki csütörtökön törte meg a csendet, és elárulta, csak és kizárólag a Real Madridban folytatná pályafutását. Pénteken már el sem ment a gyakorlásra, miközben a szurkolók gyűlölethadjáratot indítottak ellene. A francia világklasszisnak állítólag feltörte a sarkát új cipője... Ribéry nem mellesleg sürgősen megkezdené a tárgyalásokat a Bayern hatalmasságaival.

 

Egyre közelebb a szakítás Franck Ribéry és a Bayern között. A csütörtöki edzésen a francia végig kedvetlennek, motiválatlannak tűnt, majd egyszer csak Van Gaalhoz fordult, s közölte: vége.

 

Nem folytatja a gyakorlást. Ballagott is volna le, de a holland mester visszahúzta, még egy szóváltás következett. Aztán fizikoterapeutája társaságában elhagyta a helyszínt, hivatalosan azért, mert új csukája feltörte a sarkát...

 

Csak, hogy teljes legyen a kép, íme az elhíresült mondat Ribéry nyilatkozatából, amelyet a tekintélyes L'Equipe francia sportnapilapnak adott.

 

„Döntöttem, távozni akarok – szögezte le a klasszis. – Vagy a Real Madridban folytatom vagy sehol!”

 

A francia zseni tovább merészkedett, s a pénteki gyakorláson már meg sem jelent. Forr a levegő a bajorok és a játékos között, aki valóban minden eszközt bevet azért, hogy megutáltassa magát.

 

A Bayern egyelőre nem jelezte, hogy változott volna álláspontja, miszerint a játékos nem eladó. A cselkirály azonban sürgősen megkezdené a tárgyalásokat a bajorok hatalmasságaival, hogy Zinedine Zidane-nal és Karim Benzemával együtt dolgozhasson a Real Madridnál.

 

A szurkolók gyorsan reagáltak a futballista elfogadhatatlan viselkedésére és megüzenték neki, többé nem akarják látni az Allianz Arénában.

 

Ribéryt hivatalosan 2011-ig köti szerződés a német rekordbajnokhoz, a középpályás amúgy csaknem 70 millió euróba kerülne a vevőnek...

 

Link:

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-ribery_labat_nyomja_a_bayern_cipoje_-24564

gondoltam vmi értelmeset is írok amibe nem kötnek bele ;)

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Ez már nem új hír, de köszönöm magyarul ;)

 

Most kell gondolkodni. Pérez szerint 300 millió áll rendelkezésre. 210-220 már el van szórva. A maradékból kijönne az Arbeloa+Xabi és Ribéry hármas? Ha ki is, akkor jól el kell zavarni pár hollandot. Sajnos nem akarnak menni. Majd észreveszik, hogy játszani nem nagyon fognak, aztán eszükbe jut a VB. Ribéry helyett mondjuk be lehetne vonni Sneijdert és Vaartot. Huntelaarért sok csapat érdeklődik, Nistelrooy pedig állítólag távozik - szerintem sajnos.

 

Valami ilyesmi keretet terveznek akkor:

 

Kapusok: Casillas, Dudek, Adán

Védők: Ramos, Pepe, Garay, Albiol, Metzelder, Torres, Marcelo, Arbeloa, Salgado

Középpályások: Gago, Diarra, Ribéry, Kaká, Lass, Guti, Parejo, Xabi Alonso

Támadók: Raúl, Benzema, Higuaín, Cristiano Ronaldo, Robben

 

Ha jól számoltam, ez 25 fő. Egy ilyen kerettel szerintem neki lehet menni a szezonnak. Lenne minőségi csere és bomba kezdő. Ehhez még három igazolás kell és ki kell tisztítani a rosszabb felét a csapatnak. Szerintem meg lehet szeptemberig.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem esélytelen, hogy a Ribéry a Real-hoz igazoljon, egyszerűen már nem fér bele a Pérez rendelkezésére álló pénzügyi keretbe - Ronaldo, Kaká, és Benzema együtt csaknem 200 milliójába került a madridiaknak, és valamiből még a fizetést, stb.-t is fedezni kell, ráadásul Xabi Alonso-ra és egy értelmes balhátvédre még nagyobb szükségük van. Meg különben is, milyen ember az ilyen, aki csak gondol egyet, és azt mondja, "én ebben és ebben a csapatban akarok játszani, úgyhogy engem itt felejtsetek el". :blink: Ebből is látszik milyen ember Ribéry; örülök, hogy nem jött a Manchester-hez... <_< És kívánom neki, hogy szenvedjen tovább a Bayern-nél. ;):lol:

Link to comment
Share on other sites

Ahogy láthattad, nem írtam bele sem Huntibüntit sem a két csodahollandkp-t. Az ő árukból kijönne Ribéry. A pénzzel gond nem lehet, ha reális áron elengedik. Viszont a Bayernt ismerve... viszont Ribéry elkezdett tiltakozni, szóval jobban járnak, ha felemelik a sorompót :D

Link to comment
Share on other sites

Hát ha a hollandokat is belevesszük, akkor már valami kis esélyt látok rá (csak a hozzászólást azalatt írtam, mialatt te is, és ezért nem számoltam ezzel :) ). Azért az se lenne semmi, ha erre a három játékosra (plusz még talán valamennyi pénzre) elcserélnék a franciát :) , végülis a Bayern-nek is jobban megérné így, minthogy egy teljesen motiválatlan (és még mondhatnám tovább milyen...) Ribéry-vel vágjanak neki a szezonnak, ráadásul azért nem akármilyen bőség lehetne náluk (középpályásra amúgy is rá vannak szorulva, Zé Roberto-t nehéz lesz pótolniuk). Még azért ez a dolog sincs teljesen lezárva...

 

Egy eléggé érdekes hír:

Az angol Sun napilap információi szerint Ashley Cole, a Chelsea védője visszautasította klubja szerződéshosszabbításra tett ajánlatát, és a Real Madridba igazolhat.

 

Az információk szerint az angol játékosnak heti 30 000 fonttal kevesebbet kínáltak a londoni klub vezetői, mint amennyit a csapat két legjobban fizetett futballistája, Frank Lampard és John Terry keres.

 

Cole azonban nem fogadta el az ajánlatot, és az információk szerint a védőt kereső Real Madrid kihasználhatja a helyzetet.

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Csak az a kérdés, hogy mit tudna ebben a csapatban egy ilyen védő, és hogy Pérez egyáltalán igényt tartana-e rá, amikor Arbeloa már szinte a "kezükben" van. :huh: Meg ha megnézitek, a Sun-tól származik ez a hír, és köztudott, hogy ők annyit érnek, mint a Blikk... :huh:

Link to comment
Share on other sites

A logikai kapcsolatokra is érdemes odafigyelni. Mindenhol elég 'hebehugyán' közlik, hogy a Real lecsaphat rá, de arról még szó sem volt sehol, h. bármelyik fél konkrétan az ügyletre hajtana.

 

Szerintem ez inkább a cikk olvasottságára hajt, s nem a tényközlésre, ezért építettek ők maguk ilyen konklúziót bele.

Link to comment
Share on other sites

 „Szerintem teljesen reális értem ez a 94 millió euró - kezdte Cristiano Ronaldo, a világ legdrágább játékosa. - Ha a Manchester United és a Real Madrid is megfelelőnek tartotta ezt az összeget, azt hiszem, nincs is miről beszélni.” A portugál szuperklasszis a spanyol Marca című újságnak nyilatkozta mindezt: hogy a középpályás nagyképű-e avagy egyszerűen csak reális? Döntsék el az olvasók. 

             Hétfőn hivatalosan is bemutatják minden idők legdrágább futballistáját, a Bernabeu Stadionban várhatóan teltház lesz és őrület uralkodik majd el az egybegyűlteken. A jó Ronaldo felvezetésként istenítette magát egy cseppet. 

„A nagy játékosok sokba kerülnek - indított szelíden a Real Madrid üdvöskéje. - Ha akarod őket, fizetned kell. Boldog vagyok, hogy én lehetek az a futballista, akiért a világon a legtöbbet fizetett egy klub.” 

„Hogy a Real ennyit adott értem azért van, mert szerették volna, ha náluk játszom. Azon leszek, hogy megháláljam döntésüket, bízom benne, tényleg megérem majd a pénzemet. Tisztelem az emberek véleményét, de az rosszul esik, hogy sokan kételkednek bennem.” 

  Ronaldo hozzátette, a töménytelen pénz miatt nem nyomja teher a vállát, s teljesítményét sem befolyásolja az érte adott 94 millió euró. Úgy hiszi, a klubváltás új lendületet adhat neki, s az újabb kihívás továbbra is a földkerekség legjobb futballistái között tartja majd.

 

A bayern sok játékos életet tette már tönkre tőlük nem új az ien megnyilvánulás .

Mindenesetre Várom mit lép a madrid de szerintem akkor is egy maicon szintű védőre nagyobb szükség lenne...

Rybériröl meg annyit hogy ha 2011 ig köti a szerződés akkor nem viselkedhet így ő írta alá

Link to comment
Share on other sites

Ruud van Nistelrooy valószínű a Lyonnál folytatja főleg most hogy átjött Benzema. Szerintem a Bayer elfogja engedni Ribéry-t, ha egy játékos menni akar az megy is pl. :C.Ronaldo

Ribéry-t most az hajthatja hogy ott van Benzema és Zidane is itt fog vmit dolgozni vagy nem tudom, de a Realnál vmit ténykedik és ez jó szerintem :) Én Ribéry "áráról" annyit hallottam hogy kb 70 000 000 euróra becsülik.Remélem átjön mert amint olvashattátok a bajor közönség közellenségének tekinti, de hát ha egy játékos nem érzi jól magát akkor csak jöjjön :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...