Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A The Mirror szerint miután a Real Madrid és a Liverpool igencsak előrehaladt tárgyalásokat folytatnak Arbeloa ügyében, tegnap délután a játékos ügynöke második alkalommal is Madridban tárgyalt Valdanóval a klubcseréről. Minden bizonnyal Alvaro Arbeloa a jövőhéten a Real Madrid játékosa lesz.

 

 

Creoque

akkor most + int rakjad össze a kezdő 11 et!

És rakjad bele:

Albiol

Arbeloa

 

Fabregas: "A családom természetesen segítene, ha a Real Madridhoz igazolnék." A spanyol középpályást saját elmondása szerint egyre kellemetlenebbül érintik a trófeák nélküli londoni évek.

Módosította Gabi89
Máskor használd a szerkesztés gombot.
Link to comment
Share on other sites

Drehnte a Fiorentinába kerül

 

Royston Drehnte hétfőn a Fiorentina játékosa lesz, hivatalosan is bemutatják őt a sajtónak.

A holland válogatott védő a Real Madridtól szerződik a lilákhoz, miután nem tudta magát tartósan beverekedni a királyi klub kezdőcsapatába, az ott töltött két esztendő alatt mindössze tizenkilenc összecsapáson lépett pályára.

A Real nem jár rosszul az üzlettel, a copfos játékosért ugyanis 9,5 millió euro folyik majd be a klub kasszájába.

 

-1 holland

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid hivatalos közlemény formájában tudatja, hogy Javier Saviola átigazolásának ügyében sikerült egyezségre jutni a portugál Benfica csapatával. A klub őszintén köszöni a játékos szolgálatait, és pályafutása legújabb szakaszára további sportsikereket kíván számára.

Végre ő is elment.

 

A Real Madrid hivatalos közleményben tudatja, hogy a klub megállapodott a Manchester Uniteddel, melynek értelmében Cristiano Ronaldo július 1-től a Real Madrid játékosa. Cristiano Ronaldo a következő hat szezonját a spanyol fővárosban tölti, a bemutatására július 6-án a Santiago Bernabéu stadionban kerül sor.

 

Mostmár ez is hivatalos lett.

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Oficial

 

El Real Madrid CF y el Manchester United han firmado el acuerdo definitivo para la transferencia de los derechos del jugador Cristiano Ronaldo a partir del próximo día 1 de julio.

 

---> Hivatalos. Ronaldo július 1-től a Real Madrid játékosa.

 

Már rég tény volt, de csak most lett hivatalos. Üdv Ronaldo, várjuk már a Kaká - Ronaldo támadásvezetések sorát... :)

Link to comment
Share on other sites

Alakul a keret. A támadórészleg lassan már késznek mondható, ha a távozók száma nem lesz túl nagy. :)

 

Saviola pedig eljuthat oda, ahol játszatják is. Jó játékos lett volna... nem baj, ez lett.

Link to comment
Share on other sites

Savioláról annyit, hogy nem sok értelme volt elhozni, bár ingyen jött de ennyi erővel egy fiatal hazai csóka is ülhetett volna a padon.

A Benficában lehet kezdő, akár nagyot is alkothat, alapember lehet. Sok szerencsét neki a további pályafutásához.

 

 

A támadórészlegről annyit, ha jönne Ribery akkor Robben megy, ez evidens. Ha nem jön, akkor marad a

 

Ronaldo-----------------Kaká-----------------Robben

 

támadókp. Ami nem gyenge. Eléjük gyak. egy gyors, ügyes csatár kellene, mint Benzema, de nem leszek elkenődve ha Higuaín kerül eléjük. Még a 2 km/h átlagsebességgel száguldozó Raúl is csűrne ilyen kiszolgálással 25-öt.

 

Egyetlen fontos poszt van amit szükséges emgerősíteni és ez a Lass melletti közép kp poszt. Oda kell egy Alonso-szerű emberke. Vagyishát... pont hogy ő. Mert Fabregas nem jön, hiába cikkeznek róla. Idén biztos nem. Szóvla Alonso. És pont.

 

Ha ennyi lenne a dal a nyárra már akkor bőven rendben vagyunk, de úgyis érkezni fog még védő szerintem bal oldalra és Arbeloa. Ugye Ramos cseréjének...... Meg balra s be tud szállni mint megmutatta a válogatottban, od azért egy bal lábas játékost raknék és szívem szerint Marcelot erőltetném. mert benne ott van a lendület, a pimaszság, a brazilos technika, tud passzolni, a védekezést kell egyedül fejlesztenie. Remélem Pellegrini számol vele. Ha a brazil válogatottban tud balbekket játszani akkor Madridban is.

 

 

Eddigi érkezők ugye: Kaká, Ronaldo, Raul Albiol

Komolyan szóba került: Xabi Alonso, Ribery, Benzema, Arbeloa, Marcano, Ricardo Carvalho, Mascherano

 

Aki szerintem jönni fog: Alonso, Arbeloa, Marcano

Ha pedig én lennék Perez - :P -: Alonso, Clichy, Ribery

 

slussz.

 

 

Ja és remélem Saviola eligazolásával a kifelé áramlás is megkezdődik. Drentha állítólag a Fiorentinában köt ki, Sneijderre és VdV-ra is találni majd vevőt, Huntelaarért vagy 10 csapat bejelentkezett....alakul.. :)

Link to comment
Share on other sites

JÁTÉKOSSORS. A két klub aláírta a szerződést, melynek értelmében a portugál aranylabdás 94 millió euróért a „királyiakhoz” szerződik

Hivatalos: Cristiano Ronaldo július 1-től a Real Madrid játékosa

A Manchester United és a Real Madrid végleg, mindenben megállapodott egymással Cristiano Ronaldo átigazolása kapcsán. A két klub hivatalos közleményben tudatta: aláírták azt a szerződést, melynek értelmében a portugál aranylabdás július 1-től már a „királyiak” játékosa lesz. A futballista 80 millió font (94 millió euró) ellenében vált csapatot.

 

01.jpg

Link to comment
Share on other sites

A Blackburn másfél millió fontot kínált Ruud van Nistelrooyért

 

Az agilis menedzser, Sam Allardyce újabb nagy halra vetette ki hálóját: angol lapértesülések szerint szeretné leigazolni a Real Madrid holland csatárát, Ruud van Nistelrooyt.

 

Nevetséges ár :(

Nistelrooy maradhatna amikor ide jött akkor is sokan leírták,hogy öreg és nem fog sok gólt lőni erre tessék "szarta" a gólokat.

Megint képes lenne rá és ha nem jön Villa se Benzema akkor még jól jöhet.

 

Link to comment
Share on other sites

Sneijder nagyon jó játékos!!!

ő maradjon!

 

 

Távozzanak:

Drentha

De la red is minek??????

 

 

És ha Huntelaar - ra is érkezik 1 jó ajánlat és elmegy és Drentha is menne akkor ugyebár már csak 3 csatár marad!

Akkor vegyék meg Fernando Torres-t valami hatalmas 70-80 millió közötti áron biztos elengedné a Liver.

Link to comment
Share on other sites

De la Red az egyik legjobb játékos jelenleg az utánpótlásból. Ha meggyógyul, van helye a csapatban. Drentha kicsoda? Én csak egy Drenthe nevű fekete holland srácról tudok, aki el fog igazolni.

Torres? :lol: Nem kell, nem is jönne és nem is engedik. Pont.

Link to comment
Share on other sites

Reális esély Villára már nem nagyon van. Ribéry pedig maximum egy bónusz ember lehet, vele számolni nem szabad. Ott minden a vezetőkön múlik. Ha elengedik reális áron, akkor jön, ha nem, akkor marad.

Xabi viszont szerintem nagyon fontos lenne.

Link to comment
Share on other sites

Csávibébinek a szomszédból még szoknia kell a gondolatot hogy Cé nálunk fog játszani és pöppet nehezebb lesz megállítani mint sneijdert vagy vandervaartot.

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/06/29/1352692/xavi-theres-no-room-for-cristiano-ronaldo-at-treble-hunting

Link to comment
Share on other sites

nagy egy kis bulvár :D

 

Pérez feleséget keres Ronaldónak

 

Életstílust kell váltania a portugál sztárnak a spanyol fővárosban

 

0_5.jpg

 

 

Florentino Pérez mindenre gondol. A Real Madrid elnöke abban látja Cristiano Ronaldo madridi sikereinek egyik zálogát, ha a portugál abbahagyja a gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb hölgyek hajkurászását. A példás házasélet, a nyugodt családi háttér, ez az ami kell neki - legalábbis erről cikkez az El Mundo Deportivo sportlap vasárnapi számában.

 

Florentino Pérez mindenre gondol. A Real Madrid elnöke abban látja Cristiano Ronaldo madridi sikereinek egyik zálogát, ha a portugál abbahagyja a gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb hölgyek hajkurászását. A példás házasélet, a nyugodt családi háttér, ez az ami kell neki - legalábbis erről cikkez az El Mundo Deportivo sportlap vasárnapi számában.

 

Ha már 94 millió eurót költött a Manchester United klasszisára Pérez, gondoskodna is róla, hogy tökéletes legyen a futballista beilleszkedése a madridi környezetbe. Nem mellesleg pedig, hogy megtérüljön a befektetése...

 

A sportvezető felettébb aggódik Ronaldo kicsapongó, nagyvilági életstílusa miatt. Az egész világ tudja, hogy a futballsztár otthonosan mozog a luxusautók, a csábos fotómodellek, filmsztárok és VIP-partik világában.

 

Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy kijelentsük, Madridban valóságos hajtóvadászatot indítanak utána a bulvárújságírók, Pérez pedig szeretné megelőzni a bajt.

 

Már meg is találta Ronaldo új példaképét: a mítikus Santiago Bernabéut. A legenda edzőként megkövetelte játékosaitól, hogy megházasodjanak és káros szenvedélyektől mentes életet éljenek.

 

"Aggódunk, kontroll alatt kell tartanunk az eseményeket, és mindent megadni Cristianónak ahhoz, hogy a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban érezhesse magát" - nyilatkozta Jorge Valdano ügyvezető. A testőrcsapat már készen áll.

 

A Real tanult David Beckham és Ronaldo példájából, akiknek arca túlságosan is gyakran köszönt vissza a pletykalapok címlapjáról. Nem ismétlődhetnek meg az első galaktikus éra botrányai.

 

Persze nem lesz könnyű megzabolázni a portugál szélsőt, aki csak úgy falja a nőket, legutóbb Paris Hiltonnal hozta össze a sors.

 

CRISTIANO RONALDO KORÁBBI HÓDÍTÁSAI:

 

0_3.jpg

Merche Romero

 

0_3.jpg

Gemma Atkinson

 

0_3.jpg

Nereida Gallardo

 

Xavi: a Barcelonának nincs szüksége Cristiano Ronaldóra

2009.06.29.

 

A Konföderációs Kupán bronzérmet szerzett katalán futballista a nyaralása előtt még adott egy interjút. Nem öregbítette vele a Barca-Real Madrid barátságot.

 

Az előző idényben három címet (BL, bajnoki cím, spanyol kupa) is bezsebelő együttes kulcsembere szerint egyáltalán nem kizárt, hogy jövőre ismét triplázik a csapat, amely Xavi szerint elsősorban a mentalitásának és a tapasztalatának köszönhette a sikereket.

 

A 29 éves irányító arra is emlékeztetett, hogy a Barcelona idén akár hat trófeát is elhódíthat, miután a klub még játszik a spanyol és az európai Szuperkupa-döntőben, valamint a klubvilágbajnokságon is.

 

Xavi kitért a Real Madridra is, elsősorban a 94 milliós sztárigazolás, Cristiano Ronaldo kapcsán. A középpályás nem sokat udvariaskodott a katalán Sportnak adott nyilatkozatában: "Nálunk játszik Andres Iniesta, Samuel Eto'o és Thierry Henry is, velük a csapat bármire képes. Én nem igazolnám le Ronaldót. A Barcelonának nincs szüksége olyan futballistákra, akik megtöltik a pletykalapok oldalait. Mi szorgalmas sportemberek vagyunk, Cristiano Ronaldo viszont irányíthatatlan".

 

 

Ilyen ez a durci-murci szorongás :D

 

 

Real Madrid: július 26-án mutatkozhat be Kaká és C. Ronaldo

 

Július 26-án, az al-Ittihad elleni mérkőzésen léphet először pályára hivatalosan a Real Madrid színeiben a királyi gárda két frissiben megvásárolt világklasszisa, Kaká és Cristiano Ronaldo.

 

A Béke-kupa kereteiben sorra kerülő mérkőzésen mezt húzhat az újonnan érkezők közül Raúl Albiol és Álvaro Negredo is. A tornát július 24. és augusztus 2. között rendezik meg 12 csapat részvételével Sevillában, Madridban, Huelvában, Jerezben és Malagában.

 

Az eseményen többek között a Juventus, a Porto, az Olympique Lyon és az Aston Villa is részt vesz. A győztes jutalma kétmillió euró.

Link to comment
Share on other sites

Vigyázz Cristiano barátom, még kapsz egy nőt, aki eltűntet :D Egyébként tényleg nem lenne rossz, ha megnősülne. Kapna egy szép nőt, lennének kissrácok, akiket beirathat valami fociakadémiára.

Ha már a bulvár szóba került: Ramossal mi a helyzet? Még mindig reggelig bulizik? Mert a Barca meccs után megjelent valami hír, hogy előtte egész éjjel csak bulizott. Őt is össze kéne rántani, szerintem.

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid vezetősége a 33 éves kora és a 9 hónapos sérülése miatt úgy döntött, hogy lehetőleg még ezen a héten eladja Van Nistelrooyt. A holland csatár iránt elsősorban a Premier csapatai érdeklődnek, de a Roma, a Juventus, a Besiktas és a Fenerbahce is szívesen látná. Az ára legalább 6 millió euró.

 

Na,ennek én nem örülnék....Még szerintem kiegészítőként is van benne egy 10-15 gól.NEM SZABAD ELENGEDNI!Az ára meg egy vicc...

Link to comment
Share on other sites

Don D: az a baj, hogy ez a reális ára.

És én nem szeretném lerombolni van Nistelrooyról kialakult képet azzal, hogy fut egy nullkategóriás szezont. Hogy miért olyat fut(na)? Mert jó esetben baromira nem lesz kezdő. Sem ő sem Raúl. Főleg akkor, ha szerzünk egy Benzemát például. Padról? Előbb fog Raúl beállni sajnos mint ő.

 

Van Nistelrooy 33 éves. Majd' egy évet kellett kihagynia. Jelenleg ennyi a max szerintem amit kicsikarhatunk érte és ha ezt megadják el kell engedni.

 

 

Én megköszönném a szolgálatait, sokat tett a Madridért, de adios amigo. Az időd lejárt Madridban.

Link to comment
Share on other sites

Az egyik bajnoki címet szinte neki lehet köszönni. A góljaival rengeteget mentett. Az ára a játékosoknak leesik, ha idősödnek és/vagy sérültek. Sajnos itt mindkettő bejött. Azért remélem, egy 10-est el tudnak érte kérni.

Link to comment
Share on other sites

Ma este fél 9-től Kaká bemutatása ne felejtsétek :)

Élőben lehet követni vagy 50 TV-adón, de lesznek élő közvetítések, streamek a neten is.

 

Állítólag a realmadrid.es-en arra az időre a Real Madrid TV-t is láthatja MINDENKI! Nagy buli lesz, szerintem kb. 30-35 ezer néző ki is megy a stadionba.

Link to comment
Share on other sites

Rubén De la Red nem lép pályára a következő szezonban. Az orvosi karral és Valdanoval egyeztetett. Ettől függetlenül továbbra is segíteni akar, a személyzet valamilyen megbízottjaként.

 

Sajnálom. Jó játékos lett volna. Akkor a helyét be kellene tölteni valakivel.

Link to comment
Share on other sites

Kaká a 8-as számot kapta - percről percre

2009.06.30., forrás: www.madridista.hu, írta: madridista.hu

 

2004 után ismét aranylabdás világklasszist mutatnak be a Santiago Bernabéu stadionban. Este 20:30-tól kezdődik Kaká bemutatása, aminek a Marca szerint szereplője lesz az érintetteken túl a világ futballjának élő legendája, Pelé is. A helyszínen közel 50 ezer néző tartózkodik. A bemutatás legizgalmasabb történései percről-percre a madridista.hu-n itt szöveges, a főoldal alján elhelyezett videónézőben pedig nem sokára képi formában!

 

20:52 - Most egy rövid film kerül vetítésre a játékos eddigi életútjáról. Pelét egyelőre nem látni...

 

20:51 - Egy kisfiú is fellépett a pódimura, akinek Kaká aláírta új mezét, és átnyújtotta azt számára. A fiú ezt magára is öltötte, vastapst közepette. Kakát élteti a közönség.

 

20:50 - A megszokott kör után Kaká a "Hala Madrid!" rigmussal zárta sorait. Most a közönség őt élteti, miközben a játékos épp egy labdát dedikált, majd felmutat egy másik mezt, amelyen a száma, illetve a neve áll. "Kaká 8". Mostantól hivatalos.

 

20:48 - Pérez a Real Madrid értékeit, a sportszerűséget és a talentumot hangsúlyozva kíván sok szerencsét az új szerzeménynek. Szerinte "Kaká szimbolizálja a Real Madrid játékost". Gratulál a Konföderációs Kupa győzelméhez, és hozzáteszi: "Üdvözöllek itthon, üdvözöllek a Real Madridban!" Kaká következik, aki végül a 8-as számot kapta.

 

20:46 - Most pedig a brazil klasszis is kifutott a pályára, óriási üdvrivalgás közepette. Megöltelte Pérezt majd Di Sétfanót is. Florentino most hozzá szól. Hangsúlyozza a játékos érdemeit, és méltatja a Milant, amelyet igazi óriásként és úri klubként emleget. Szimpatikus megnyilvánulás.

 

20:43 - "Barátaim, Kaká mostantól a mienk! Üdvözlöm új otthonában, Ricardo Izecson, Dos Santos Leitét, ismertebb nevén Kakát!"

 

20:41 - "Mi vagyunk a motorjai ennek a klubnak, azon dolgozunk, hogy a lehető legerősebb csapatot hozzuk létre. Sok-sok évvel ezelőtt Don Santiago Bernabéu kijelölte az utat számunkra. Ahogy mondtam, a Real Madrid történelmének nagy része ebben a stadionban zajlott, és a mi tiszteletbeli elnökünk, Don Alfredo Di Stéfano ezreket töltött el szenvedéllyel, és változtatta meg a klub történelmét. Azon vagyunk, hogy hozzá hasonló embereket hozzunk."

 

20:40 - Florentino Pérez köszönti a megjelenteket a Bernabéu pódiumán. "Köszöntök mindenkit a Santiago Bernabéuban!" - mondja.

 

20:36 - A "Nessun Dorma" hallatszik fel, miközben a Real Madrid legnagyobb alakjai elevelednek fel. Megadják a módját...

 

20:36 - Megérkezett Florentino Pérez! Óriási hangzavar köszönti a klubelnököt! "Florentino! Florentino!" - kiabálja a közönség.

 

20:33 - Mindenesetre nem mindennapi látvány ami szemünk elé tárul, a bekamerázott rész gyakorlatilag teljesen megtelt a Bernabéuban. A legfrissebb becslések szerint több, mint 40 ezren vannak a helyszínen.

 

20:30 - A hangosbeszélő hölgy köszönti a publikumot, és hangzavart kért a publikumtól. Partnere elmondta, hogy Kaká hamarosan kifut a Bernabéu gyepére, majd ismét a hölgy következett, aki újfent hangulatot kért a publikumtól. Kérése nem talált süket fülekre.

 

20:25 -Elképesztő a hangulat a Bernabéuban, a lelátókon minimum 30 ezren lehetnek, de nem lenne meglepő, ha végül 50-60 ezres számadatot kapnánk. Kaká nem régiben írta alá szerződését, már öltönyben van, és várja a fellépését...

 

20:20 - A helyszínen immáron 40.000 néző várja Kakát, Florentino Pérez első nyári igazolását.Kiváló a hangulat a Bernabéuban, nem sokára következnek a főszerepelők!

 

20:05 - A bemutatást élőben közvetíti az Antena3 és a La Sexta nevű csatorna, illetve a Marcához tartozó Veo7-es is. A spanyol állami tévében (TVE) 21 órától kezdődik a Híradó, ahol szintén beszámolnak a történtekről. Honlapunk főoldalának alján is mostantól figyelemmel követhetőek a történések, videó formátumban is.

 

18:52 - Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy Kakát első alkalommal láthassuk a Real Madrid habfehér szerelésében. A Bernabéu már várja az érdeklődőket, a stadionban ezrek gyülekeznek, hogy figyelemmel kísérjék a bemutatást. Egyes hírek szerint meg is telhetnek a lelátók, igaz mi erre nem vennénk mérget. A stadionban fotók illetve különböző kellékek reklámozzák az eseményt, feltűnik Juanito, Di Stéfano és Zidane képe is, valamint megelevenedik a klub 9 BEK/BL sikere.

 

18:32 - Florentino Pérez Esperanza Aguirrét, Madrid Önkormányzatának elnökasszonyát is meghívta a bemutatásra, a politikus azonban "jó pár más elfoglaltságra" hivatkozva lemondta a részvételt. Ennek ellenére ő is megszólalt, és elmondta, véleménye szerint az alakuló Real Madrid a világ legjobb csapata lesz, és garantálja majd a trófeákat is.

 

18:30 - Néhány órával ezelőtt a brazil klasszis első interjúját adta a Real Madrid Televíziónak, amit a csatorna munkatársai majd este 22 óra környékén vetítenek le teljes egészében. Kaká később ellátogatott a Bernabéuba is, jelenleg pedig minden bizonnyal lelkesen készül a fél kilences kezdésre, amikortól hivatalosan is Real Madrid játékosa lesz.

 

21:01 - A bemutatás ezzel véget ért. Kakát bemutatták a Santiago Bernabéuban, nem akármilyen ceremónia közepette! Közel 50 ezren voltak kíváncsiak a történtekre, ez nem akármilyen teljesítmény annak függvényében, hogy csak egy "szimpla" prezentációról volt szó...

 

21:00 - A játékos most a közönséghez siet, és kezet ráz a szerencsés közel ülőkkel. Egy brazil zászlót lobogtató úriember valahogy áttörte a kordont, és megölelte Kakát... szerencsére nem volt rossz szándéka. Most ha nem is vörös szőnyegen, de egy látványos zöld szőnyegen Kaká ismét a pódiumra sétál.

 

20:58 - Kaká meghajolva ismét köszönetet mond a nézőseregnek. Közben a Real Madrid himnusza szól, José Merece előadásában.

 

=======================

a realmadrid.com nem működik...

szerintetek látogatott?

Módosította Gabi89
Máskor ezt egybe.
Link to comment
Share on other sites

Nagyon jól áll neki a Real mez! :) Nem volt semmi a bemutatás és a hangulat ott :D Egyszer mindenképp megnéznék egy ilyet élőben.

 

kak__www.kepfeltoltes.hu_.png

Ez a kép mindent elárul arról, hogy milyen ember Kaká. Sok sikert neki!

Link to comment
Share on other sites

Azért abból az "egyszerű" adatból, hogy a jelentések szerint 55.000 (!!!!!!) ember volt kint Kaká bemutatásán látszik, hogy van igény Madridban a jóra, a világklasszisokra, az igazi Madridos futballra!

Kaká -és Ronaldo- pedig a legjobb(ak). Nagyon várom a következő szezont... iszonyatosan. Kemény nagy zsoga lesz. Fullteltházas Bernabeu, lendület, technika, bombagólok és cselek... amikre ki vagyunk éhezve már rég.

 

 

HALA MADRID!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...