Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Na ne komolytalankodjunk.

Az nem forrás, persze a DC, AS, Marca sme forrás, de a sun meg a times az.

 

Nem tudom ezeket honnan veszed egyébként, mert ezek az összegek is cikkekben jelentek meg. Netán mellékesben gazdasági elemző vagy? nem is! A MADRID gazdasági elemzője, pénztárosa?

 

Mintha napi kapcsolatban lennél a gazdasági osztállyal úgy osztod itt az észt meg fillérre pontosan az összegeket hogy betojok! Taníts mester!

 

 

Az meg a másik fele, hogy akkor mi van ha felvett 800 millió eurót? Köpjük le, szemétláda.

Akkor lehet nyálatverni ha majd nem tudja visszafizetni. Ami eddig vhogy mindig sikerült...

 

 

De ha már megint itt tartunk, akkor tessék itt van a lehetőség. Mondd meg mi a probléma azzal hogy hitelt és kölcsönt vesz fel. Tessék.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Na jó, ez már naálam is kiverte a biztosítékot:

 

Mennyi hitele is van a nagy Múú-nak? S ki az, aki jobban túl van hitelezve, s most is arról nyugtatgatják, h. nyugodtan vásárolgathat bármennyiért? Mennyi hitele van egyéb angol kluboknak? A Real-nál ki tüntette a hiteleket korábban? Ki fogja vajon a közeljövőben most is rohadt gyorsan?

 

Hja... magyar médiaorgánumok... Ki szolgáltat naprakészen híreket magyar nyelven? - ami akár itt is megosztható? Ha nem tetszik, s fikázni akarjuk, akkor kérjük fordítsd a megfelelő cikkeket és támaszd alá a levegőben csüngő állításodat. -hagy legyünk okosabbak, s ne alantas lények maradjunk miképpen meghatározza a támadási pozíciód is a 'helyzetünket'... Nem mellékesen, magyar médiában, magyar cikkek sorában is szerepeltek az érintett összegek, de azok sem feltétlen hitelesek...!

 

A gazdaságra való irígykedés, a játékosvásárlás-, a csapatépítés iránti irígykedés = unszimpátia, s kötekedési vitaalap? Miért a Reál szúrja a szemét mindenkinek, amikor náluk már bizonyítottan sikeres elv?

Link to comment
Share on other sites

A Manchesternek 700 millió eurós hitele van, amit a Glazer család "ruházott rá" a csapatra, ez mind a Glazer család sara, a csapat ebből sosem vett játékosokat, edzőközpontot satöbbi, mindössze a 'kis' cégük ebből a hitelből vette meg a csapatot. Utálták is a szurkolók őket rendesen... én sem szeretem őket, hiszen addig csak a CSAPAT volt szem előtt, most meg a profit; de Glazerék úgy tűnik nem nagyon szólnak bele hogy mithogyan kellene Fergusonnak, így szépen lassan elfogadják őket. Most sem hitelből vesz SAF játékosokat hanem pl. a ti pénzeteken azt fogja elkölteni amit Calderón a háta mögött hagyott:)))

Perezt pedig a spanyol állam mentette meg 2006-ban is; pontosan TI vagytok azok akik megfordítják a cikkeket, amelyik tetszik nektek azt bent hagyjátok ami nem, azt pedig nem fogadjátok el, most is ez van...

én tudtam hogy Ronaldo Madridba akar menni, azt is, hogy több játékos van aki inkább oda menne mint Manchesterbe; mindenki más is így volt ezzel pl. a topikban, még akkor is mikor mondta hogy marad meg hogy csakaunited, satöbbi. Most amikor itt vannak ezek a dolgok a Realról feketén fehéren akkor habzik a szátok. Amúgy a forrás a The Guardian volt ami igen, ezerszer megbízhatóbb az nsonál és a Marcanál is

 

Most is ez a gondolatmenet... csak az irígykedés... Hát persze!! Aki homofób az buzi, mert ő is buzi akar lenni! Hogyne; az el sem képzelhető hogy másoknak undorító az amit Perez csinál vagy amit a Madrid képvisel; pl. az így gondolkozó szurkolókon keresztül... lehetetlen

Link to comment
Share on other sites

Ez már undorító ami ezekben a topicokban folynak, majd jövő ilyenkor legyen annak nagy a szája, akinek a csapata diadalmaskodott.

 

"Mennyi hitele is van a nagy Múú-nak?"

 

Ha jól tudom nem a MU-nak van hitele, hanem a Glazer családnak.

 

Jövőre kiderül, hogy működik ez az új Real, mert lehet ,hogy jól fog menni a sok sztárral, lehet, hogy nem, ez benne van a pakliban.

 

Teljesen mindegy mennyi kölcsönt vett fel a Real, mert nem a mi bajunk(MU fanok), hanem a Real-é, ha belebuknak így jártak, ez miatt nem értem miért fáj a fejed abel.

 

"Tudom, régebben nem volt minden poszton világsztár, de azok is az egyik legjobb képességűek voltak."

 

Robinho te azt hiszed, hogy egy csapat, csak úgy lehet jó, ha minden poszton világsztárokkal rendelkezik?

-Kérlek erre válaszolj, mert nem teljesen értem, de ha rosszul értelmeztem.....elnézést kérek.

Link to comment
Share on other sites

Szóval. Kicsit rosszul fogalmaztam. Azt akartam volna leírni elég gyorsan, hogy a néhány sztár mellé kell a feladatát megfelelően ellátó játékos. Mint anno Makelele, Salgado, Helguera, Solari és tovább. A Manchester is azért nyert BL-t legutóbb, mert CR mellett ott volt Rooney, Ferdinand, Evra, Carrick, akik nem az elitbe tartoznak, de mégis megfelelően ellátják a feladatukat.

Most már értem, hogy teljesen rosszul fogalmaztam. Szóval bocsánatot kérek ezért.

 

Példaképpen a 2000-es Real kezdő:

Iker Casillas

Iván Helguera

Aitor Karanka

Iván Campo

Michel Salgado

Roberto Carlos

Steve McManaman

Fernando Redondo ©

Raúl

Fernando Morientes

Nicolas Anelka

 

Akkoriban szerintem Roberto Carlos, Redondo és Raúl voltak "sztárok" (nem szeretem ezt, akár Gera Zolit is nevezhetjük ennek, de a differenciát mindenki ismeri).

 

Manapság szerintem a hozzáálláson és az erőnléten múlik egy szorosabb meccs. A Chelsea például eldönthette volna idén bőven a továbbjutást, de nem tette, az eredmény ismert.

 

 

Az adósságokról: Nem mindegy, mennyi van? Úgy is el lesz tüntetve.

Link to comment
Share on other sites

"Aki homofób az buzi, mert ő is buzi akar lenni! Hogyne; az el sem képzelhető hogy másoknak undorító az amit Perez csinál vagy amit a Madrid képvisel; pl. az így gondolkozó szurkolókon keresztül... lehetetlen"

 

 

 

Mondd már el nekem hogy mégis mit csinált ez a csúnyagonosz Florentino perez?

 

Felvett hitelt? Azt az állat. Kötél vagy fejlövés?

Játékosokat vesz? Ezt nem mondod... a családját is irtsuk ki, nehogy írmagja is maradjon annak a vérvonalnak. Hát tényleg... brutális miket csinál!

 

 

Elmehetnél katalánnak. Ott is a püspöktől kezdve Laportán keresztül mindenki ezzel van elfoglalva. Vicc ez kőkeményen.

És akkor most mit bizonygatsz itt? Mit? Mi közöd és közünk van ahhoz hogy vesz-e fel hitelt és hogy mennyit? Mintha bármi vonatkozásod lenne a Madridhoz hogy féltened kéne a munkádat, nehogy veszélybe sodorja a vállalatodat az ŐŐŐŐRÜLT elnök!

 

Ez már betegség.

 

 

Elismerni soha semmit, a fika az viszont kőkeményen leosztva.

 

 

Florentino Perez: "Nem zavarnak a kritikák. Ezek szerintem szimplán a tudatlanság eredményei. Ez egy vállalati projekt és néhány befektetés játékosokba. Akik ezt másként látják, azok megfontolatlanok. De az idő a mi igazunkat fogja bizonyítani, éppen ezért teljesen nyugodt vagyok."

 

Ennyi. És én erre adok, nem arra amit a katalánok és az ELLENSZURKOLÓK röfögnek böfögnek irigységből.

Link to comment
Share on other sites

Elmehetnél katalánnak. Ott is a püspöktől kezdve Laportán keresztül mindenki ezzel van elfoglalva. Vicc ez kőkeményen.

És akkor most mit bizonygatsz itt? Mit? Mi közöd és közünk van ahhoz hogy vesz-e fel hitelt és hogy mennyit? Mintha bármi vonatkozásod lenne a Madridhoz hogy féltened kéne a munkádat, nehogy veszélybe sodorja a vállalatodat az ŐŐŐŐRÜLT elnök!

 

Ez már betegség.

 

 

Ez teljesen jogos :D egyébként se más portáján kellene mindig sepregetni, nem értem miért jönnek a nagymegmondomcsakazértismertareálszar típusú okoskodások :( mintha ezen múlna mindenkinek az egzisztenciája. Én is szívből utálom pl. a Manchestert, vagy a Barcelona-t (na ezzel nem leszek most nagyon népszerű :D) mégse megyek az érintett témákba sohasem kötekedni!

Link to comment
Share on other sites

persze, csak átjöttek a Manchester topikba Casillasról "álmodozni lehet" típusú kommenteket írni, és így terelődött át a madridra, és onnan én már ide írtam

 

idézethez:

hozzászólások stílusával kapcsolatban: nem én írogatok ilyen álfellengzős hatalmas hangvételű izzadságszagú százenteres hszeket. Nekem nincs közöm hozzá csak zavar, hogy valótlanságokat állítotok sokan, és azt hiszitek hogy ő egyfajta megváltó vag ynem istudomkicsoda, és hogyha jön valaki (mondjuk buba vagy én) aki azt mondja, hogy közel sem az, és azért mert bevásárol esztelenül -hogy aztána spanyol adófizetők pénzéből megmentsék a klubbot- nem lesz még valakiből zseni. Aztán jön erre a válasz, hogy "és akkor mivan? mi közöd van hozzá?" az már hasonlít az újpesti szurkolók hozzáállására és szintjére.

Laportának meg igaza van, jogosan tehetné fel a kérdést, hogy tőle mért nem vásárol edzőközpontot a spanyol állam, vagy hogy azért "királyi klub"-e a MAdrid mert olyan nagyszerű eredményeket érnek el, vagy azért mert a királyi család rántattja ki őket a szarból ha épp arról van szó. És mivel itt klubbok versenyeznek egymással ezt igazságtalannak tartom, hiszen olyan előnyhöz jut ezzel a Madrid ami más csapatnak nem jöhet össze.

De persze "és akkor mivan? spanyol vagy, vagy mit zavar?"

Link to comment
Share on other sites

Sértődj, utáld, dühöngj csak nyugodtan. Mellékes, azt hittem eddig, h. az nb1.hu -tól pl. azért magasabb itt a színvonal.

Ne haragudj, de én speciel ebbe a gőgös, sértődött vita-modorba nem fogok belemenni :( Ez nem az én stílusom. Viszont a 'leújpestizés hozzáállása és szintje' elég alja-hasonlat, s hogy is mondjam elég vulgáris, egyszerűcske, s nem tudom, hogy hogy jön ez egy bármilyen témáról való értekezéshez, ha nem máshogy minth. szimplán egy kis burkolt sértegetés, a beszélgető-fél full-egyszerű sablonba húzása pejoratív vonatkozásban... Remek. Köszi (a skatulyázott személyek végeláthatatlan sorának nevében is... de gondolom az egyes individuumokat hosszasan elemezted, h. a pejoratív jelentéstartalmat direktíve céloztad, megengedted magadnak).

Kicsit talán saját körmünkre nézhetnénk, nem csak kötekedni kellene. Te spekulációra felépített ál-tény-sértődöttséggel rontasz ajtóstól, anélkül h. elgondolkodnál. S igen sértődöttség, a tények különösebben nem is érdekelnek - így nincs értelme bármiről beszélni. Előbb a saját portánkon kellene sepregetni, s nem a kis aranyos 'dühfelhőcskénkből' csapongani vélt-igazságot :( Gratula. Nem voltam eddig tisztában a túlélés titkaival úgy látom. De ami fontos, az fontos.

Link to comment
Share on other sites

Először vetemedtem arra, hogy ide jöjjek, anyázástól légyszíves kíméljetek, megértésüket köszönöm :)

Írtátok, hogy a fika megy kőkeményen. Nos, ez általánosítás, nem mindenki fikázik, sőt, szerintem hajlamosak az emberek ezt a "fikázó" jelzőt olyanra is ráhúzni, aki kicsit temperamentumosabban fejezi ki magát.

Egyébként ahogy elnézem, először a Real-fanok jöttek át a United topikba, szóval most lehet forrongani hogy: "mit jössz át ide hee?", Ti is ugyanúgy átjöttök :)

Ezzel nem is lenne gond, csak ha valamelyik fél átnyargal a ( csúnya szóval élve ) nem kívánatos témára, igazából mindegy hogy mit ír, a vége az lesz, hogy vita, vita,vita, rohadj meg....

 

Azt sem értem, hogy nektek mit ártott a United, hogy utáljátok, mikor egy pár játékost "adtunk" már nektek, és még csak riválisok sem vagyunk olyan szinten, mint pl.: A Real a Barcelonával. :huh:

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

A gond az, hogy Abel azóta írkál ide, mióta Pérez visszatért. Ha nem érződne a hozzászólásain az, hogy csakazértisrohadjonamadrid, nem is lenne semmi baj. A Casillasos téma viszont kirobbantotta ezt. Ilyenkor mindig nagy a feszültség a szurkolók között, főleg, ha a világ legjobb kapusáról pletykálnak olyat, hogy eligazol - ami szinte kizárt, mert gyerekkora óta Real Madrid játékos. Értem, hogy CR eligazolása nálatok is rossz, de az nem megoldás, hogy szidjátok a Realt. Én sem szeretem se a Unitedet, se a Barcelonat, mégsem mentem át az egészet lehordani. Csak kifejtettem a véleményemet.

 

Felőlem mehet a vita, de akkor gondoljatok arra, hogy az egyik moderátor meg fogja unni és kőkemény warn osztás következik, amiben én nem szeretnék részt venni.

Link to comment
Share on other sites

de az a bajotok hogy nem szeretem? és? attól még igaz dolgokat írok

szerintem Ronaldo eligazolása annyira egyáltálán nem rossz, mert tén yugyan hogy nagy űr hagy maga után, de annyi pénzt kaptunk érte amennyiért ez simán megérte... Főleg úgy hogy nyilvánvalóan menni akart

 

Casillas témát azért nemis értem, mert ez is egy ilyen gagyi felkapott pletyka lett, hiszen Ben Foster fizetését (mostani második számú kapus) megduplázták, és aláirattak vele egy négy évre szóló szerződést; nyilván nem azért hogy majd Casillas mögött ő legyen a világ egyik legjobban fizetett második számúja

Link to comment
Share on other sites

Na jó, szerintem zárjuk le ezt a témát :) A sértődött kötekedő hangnemet meg pláne be lehet fejezni, s tiszteletben lehet azt is tartani, h. az átigazolási pletykákra, magyar médiaorgánumokban felmerülő hírekre is sokan kíváncsiak. abel13, szerintem egy kevéske tisztelet azért kölcsönözhető lehetne a beszélgető feleknek még akkor is igaz ez, ha bármilyen jellegű kérdésben nem értesz egyet. Értem én, hogy sok mindent szívügyednek tekintesz a sportban - mint ahogy sokan mások is - de az ilyen feszültségkeltésre, indulatgerjesztésre nincs szükség. Próbáljunk objektívek maradni még a kisebb nagyobb nézeteltérésekben is. A probléma alapvetően ott van, hogy mindent feltétlen és fellebezhetetlen igazságnak tartasz, holott helyesebb lenne úgy tárgyalni, hogy 'véleményem szerint' 'jó eséllyel', 'Szerintem', stb... Máskülönben tényleg a beszélgető felet, minden a vélt igazaddal szembenálló álláspontot veszed semmibe... Így a fórumozótárs véleményalkotását is... ha gondolod rengeteg szókapcsolatot tudok felhozni pro és kontra, ami erre világít rá.

 

Ez a véleményem nem 'klubszereteten' áll vagy bukik, ezt régebben is figyeltem már.

 

Egyébként ahogy elnézem, először a Real-fanok jöttek át a United topikba, szóval most lehet forrongani hogy: "mit jössz át ide hee?", Ti is ugyanúgy átjöttök :)

 

 

Ha már általánosítás, akkor mutass egy hozzászólásomra kérlek a MU Totyikban (olyanra amit a közelmúltban írtam átigazolási időszakban) ;)

 

 

Tény: Creoque és én is kardoskodunk egy igazságért, de ez szívügy - ami nem erőszakos 'belekötökacsapatbaésúgymegmondomhogycsakna' kérdése (érthető azt hiszem, h. többek magukra veszik ezt a beleszólógató-pozíciót). Dehogy részedről mire vélhető a szívügybe való belekötés... Akkor lenne csak létjogosultsága az ilyesfajta felháborodásodnak (bár ekkor sem ebben a modorban), ha közvetlenül a MU-t járnánk át fikázni, a vezetést, a játékosokat, s az egész katyvaszt... de így...?!? visszakanyarodás: Tiszteld már kicsit a fórumozótársaidat még akkor is, ha számodra unszimpatikus egy csapat pl.

Link to comment
Share on other sites

"de az a bajotok hogy nem szeretem? és? attól még igaz dolgokat írok"

 

Nem. Az a baj hogy ami neked tetszik azt mindenek felett álló, hamisíthatatlan IGAZSÁGNAK GONDOLOD.

 

És ezzel én is befejeztem, mert amit valaki nem akar felfogni azt nem is fogja.

 

 

Mindeközben Ronaldo szerződésében Perez a kivásárlási záradékot 1.000 millió euróban állapította meg :mellow:

Amolyan atomcsapás elleni védelem az arab sejkek ellen :)

 

Xabi Alonsoért és Arbeloáért együttesen 44 milliót fizetnénk. Arbeloa... hát nem tudom. Szerintem nincs rá szükség, mert a kezdőbe nem fog beférni, padra meg minek? Van ott egy Torresünk, aki ugyan egy kalap sar de nem nyavalyog ha az egész szezont a padon tölti és évi 100 euróért is maradna a Madridnál.

Szóval nekem nem kellene Arbeloa. Bal oldalra pedig mást kellene venni ha oda tervezik az igazolását. Pl. Marcanot vagy ha megszerezhető és értelmes áron adják akkor Clichyt.

 

Alonso létfontosságú, nagyon nagy igazolás lenne.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

szívügyemnek tekintem igen, de ettől még az illetőkre nem haragszom meg egy életre a ahngnem független attól hogy mit gondolok az illetőkről, a barátaimmal is szoktam néha így veszekedni, tehát ha valaki úgy érzi hogy ez személyes dolog, az jöjjön pókerezni láthatja, hogy pl. Creoque meg én teljesen jól szórakozunk attól még hogy itt kétnapi rendszereséggel összeszólalkozunk. ez nálam nem vérre megy attól még hogy imádom, bárkivel szívesen megiszom egy sört ha épp arról van szó az itteniektől függetlenül, lényeg az hogy ez nem mérvadó, és főleg nem személyes dolog (számomra)

 

szívügyemnek tekintem igen, de ettől még az illetőkre nem haragszom meg egy életre a ahngnem független attól hogy mit gondolok az illetőkről, a barátaimmal is szoktam néha így veszekedni, tehát ha valaki úgy érzi hogy ez személyes dolog, az jöjjön pókerezni láthatja, hogy pl. Creoque meg én teljesen jól szórakozunk attól még hogy itt kétnapi rendszereséggel összeszólalkozunk. ez nálam nem vérre megy attól még hogy imádom, bárkivel szívesen megiszom egy sört ha épp arról van szó az itteniektől függetlenül, lényeg az hogy ez nem mérvadó, és főleg nem személyes dolog (számomra)

Link to comment
Share on other sites

Ha már általánosítás, akkor mutass egy hozzászólásomra kérlek a MU Totyikban (olyanra amit a közelmúltban írtam átigazolási időszakban) ;)

 

Mondtam én egy szóval is hogy Te jössz át? :huh:

 

Nem mellesleg én nem járok át ide csak azért hogy most belekössek abba Ti a Realnak drukkoltok. :huh:

 

Link to comment
Share on other sites

Azt hiszem engem itt sokan félre értettek.Én Raúl párti vagyok és tudom, hogy mekkora ikon a csapatnál.Amúgy azt írtam hogy inkább nistelrooy menjem mint hogy Raúlnak kelljen.Mert még az elnök "választás" előtt nyilatkozta Pérez hogy Raúl és Casillas helyett Ronaldo-t és Buffont akarja.Nem tudom hogy ezen miért kell felháborodni inkább olvasni kéne tudni :D (vicc volt mielőtt...).

 

Link to comment
Share on other sites

Casillas: "Abszolút semmi sincs a Manchester Uniteddel vagy más csapattal. Az ügynököm és más sem értesített ajánlatról. Ezek csak találgatások. 2017-ig van szerződésem a Real Madriddal, és ezt szeretném kitölteni. Mindenki tudja, hogy a halálomig madridista leszek."

 

http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-united-nada-soy-blanco/dasftb/20090624dasdaiftb_35/Tes

 

 

Ribery-ügy: ha a Bayern elengedi akkor a Madridba akar menni. Egyelőre folynak a tárgyalások, semmi konkrét nincs.

Link to comment
Share on other sites

Casillas: "Abszolút semmi sincs a Manchester Uniteddel vagy más csapattal. Az ügynököm és más sem értesített ajánlatról. Ezek csak találgatások. 2017-ig van szerződésem a Real Madriddal, és ezt szeretném kitölteni. Mindenki tudja, hogy a halálomig madridista leszek."
Na erről van szó MU meg a többi csapat aki Casillasra pályázik csak álmodozzon....Mert azt szabad :lol:

 

Link to comment
Share on other sites

"gratulálok "

 

kösz.

 

 

Raul Albiol ügye finisbe érkezett, valószínűleg ő lesz Perez első spanyol igazolása. nagy vétel. óriási. Baromi fiatal, spanyol válogatott középhátvéd. 15 millió pedig ilyen futballistáért nem pénz.

Nagyon fiatal védelmünk lesz jövőre. Azért egy Maicont elviselnék még, de valszeg nem fog jönni és Ramos marad jobb bekk.

 

Jelenlegi legerősebb kezdőnk szerintem:

 

--------------------------------Casillas---------------------------

---------------------Garay---------------Pepe--------------------

Sergio Ramos--------------------------------------------Marcelo

-----------------------Lass--------------M. Diarra----------------

Ronaldo------------------------Kaká----------------------Robben

---------------------------------Higuain----------------------------

 

 

Ami szinte biztosra vehető:

 

Garay --> pad, Albiol kezdőbe

Maha Diarra VAGY Gago el --> Xabi Alonso helyére érkezne.

Robben és Sneijder ellentételezéseként ---> Ribery kezdőbe.

 

+

balhátvéd érkezni fog. Annyit lehet róla hallani, hogy csak na... ő pedig valszeg Marcano lesz, nem tudni hogy Clichyt meg lehet-e szerezni normális áron. Ha nem, akkor nagyon szép kis fiatal spanyol védelmünk lehetne így:

 

Ramos-Albiol-Pepe-Marcano

 

Pepe az egyedüli kakukktojás, de ő nagyon fontos játékos. Iszonyatosan gyors, jól fejel, jól passzol. Nem sok jobb belső védőt tudok elképzelni a Madridba. Kemény lesz a csapat jövőre.

 

 

Másik hír, hogy a Valencia böszme viselkedés emiatt Perez beintett nekik és egy kanyival többet nem hajlandó Villáért fizetni. Villa pedig a konföd kupa végén bejelentheti hogy bojkottálja a valencia edzéseit addig amíg nem állapodnak meg az eladásáról! Ahogy azt tette annó a Lyonnal Mahamadou Diarra is.

 

Villa nem létszükséglet, teljesen jól meg leszünk nélküle is. Sőt. Csatár sem létszükség, de Benzema jöhetne vagy legalábbis egy opciót jó lenne szerezni rá jövőre.

Link to comment
Share on other sites

Real: a Lyon sajtófőnöke elárulta, a „királyiak” Benzemát akarják

A Lyon sajtófőnöke, Olivier Blanc a Marca napilapnak elárulta, hogy a Real Madrid már felvette a kapcsolatot a francia csapattal Karim Benzema átigazolásának ügyében.

 

„Az egyetlen fejlemény Benzema ügyében, hogy a Real Madrid néhány napja felvette velünk a kapcsolatot, hogy megtudják, mi a klub álláspontja Benzemát illetően. A játékos és a Lyon azt szeretné, ha nálunk maradna a futballista” – mondta Blanc a Marcának.

 

Csatárok terén is elkezdődött a vásárolgatás, ellenben és Ruud van Nistelrooy-t megtartanám!

Link to comment
Share on other sites

Jelenleg ugye van: Higuaín, Raúl, Huntelaar, RvN, Saviola és Negredo. Ebből Saviola biztosan megy. Aki biztosan marad, az Higuaín és Raúl. Szerintem rajtuk kívül még maradhat Ruud és Negredo. Ha érkezik csatár, akkor egyikük megy. 4 csatár elég.

Link to comment
Share on other sites

Portugália: a Benfica kölcsönvenné Saviolát a Real Madridtól

A portugál Record napilap értesülései szerint a Benfica egy évre kölcsönvenné Javier Saviolát a Real Madridtól, és már elkezdte a tárgyalásokat a két klub.

 

A hírről az argentin támadó menedzsere, Diego Queiruga számolt be, aki elárulta, Saviolának olyan csapatra van szüksége, amelyben a hasznosnak érezheti magát.

 

Higuaín és Ruud van Nistelrooy kivételével az összes csatár mehetne és inkább akkor valami minőségi csatárt vegyenek az értük kapott pénzből.

Link to comment
Share on other sites

HIVATALOS: "A Real Madrid és a Valencia megállapodott Raúl Albiol átigazolásáról. A szerződés a jövőheti kötelező orvosi vizsgálat és a kontraktus hivatalos aláírása után válik hatályossá. A 23 éves védő öt évre szerződik Madridba, a bemutatására pedig a jövő héten kerül sor."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...