Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

buba, hagyjad; teljesen jogos/helyes a cikk, de nem ismerek olyan 30 alatti Real szurkolót akit ez érdekelne csak "gyüsszenek a király játékosok":D

Amúgy most az tmondanám, hogy ha megint -300 millió eurónál tartanak majd kirántja őket a szarból a spanyol állam, de most a válság alatt nem hinném, hogy lesz 300 millájuk erre.

amúgy így tényleg könnyű topcsapatnak lenni; a Manchester szarból épített várat a '80-as években, a Madrid meg jópárszor közel votl hozzá, hogy jó nagy szar legyen a várból, de az állam, meg az állami bankok mindig közbe szóltak, ehhez gratulálok, tényleg nem tudom egyes emberek miért büszkék erre (talán a másik nagy katalán csapatot is támogatná az állam??)

Nietzsche, Creoque: mindketten azt mondtátok, hogy "áh, több száz szakember ül ött, biztos jobban tudják micsinálnak, mint mi"

 

itt a válasz: Ezt bizonyítja, hogy a legutóbbi, 2001-es nagy adósságrendezést is a spanyol állam segítségével hajtotta végre éppen Pérez, előző elnöki ciklusában. Eladták ugyanis a madridi és regionális önkormányzatnak a belvárosban található Real-edzőközpontot, ?némileg? áron felül ? a mintegy 340 millió eurós bevételből nem csak a 270 milliót meghaladó adósságállományt rendezték, hanem egy új, külvárosi edzőközpontra is futotta?

 

Azt gondolhatnánk, hogy egy profi futballklub, azaz ? ahogy az ma már megszokott ? egy futballvállalat nem engedhet meg magának semmilyen irracionalitást, a tulajdonosok ezt nem hagynák. Csakhogy a Real a legkevésbé sem futballvállalat, és nincsenek tulajdonosai: nem gazdasági társaságként, hanem egyesületként működik, amelynek ?csak? tagjai vannak. Őket viszont nem a nyereség érdekli, hanem a győzelmek és a dicsőség, az egyesületi formára pedig közel sem olyan szigorú szabályok vonatkoznak. Pérez mögött tehát lényegében nincsen gazdasági kontroll: sem a tagok, sem a törvények nem nehezítik a feladatát.

 

az én válaszom: hahaha-hahaha-ha

Link to comment
Share on other sites

Jól van barátaim, majd meglátjuk, kinek lesz igaza. Addig idegeskedjetek, mert CR nélkül a ManU ManCity szinten van. Azzal miért nem foglalkozik senki, hogy a ManCity mindenkit meg akar szerezni? A nagy "angol" kluboknak miért van annyi közük Angliához, mint nekem a mezőgazdasághoz? Melyik csapat szokott mindig 200 milliókat eldobálni nyaranta? Hiányoznak a divatdrukkerek? :D

 

Annyi anti Madridista van erre is, hogy meg sem lehet számolni.

Link to comment
Share on other sites

Most mindketten félre értették egymást :happy: Robinho11 úgy értette hogy Villa átigazolásában nem ellenfél a két csapat, csak a pool mivel ott sok a spanyol. vassass pedig arra gondolt hogy a pályán nem ellenfél a RM-nak, a CFC és MU. :D Értem?

Oké, már leesett most, hogy újraolvastam :) Hát ezzel nagyjából egyetértek, de azért még nem venném biztosra, hogy Villa átigazolásánál ki lehet zárni az angol csapatokat. Az viszont, hogy az MU Ronaldo nélkül annyit ér, mint a Manchester City, félreérthetetlen - ostobaság :) A portugál nélkül is boldogulni fogunk, de erre megintcsak azt tudom mondani, hogy várjuk meg a következő szezont, és ott majd kiderül, hogy az összevásárolt "szuper-Real" vagy a Ferguson irányította mancheteri CSAPAT a jobb ;)

Link to comment
Share on other sites

Ha a játékos nem akar oda menni, akkor szabhatják... :)

 

 

Istenem, végre egy stílusos virágnyelv :D Emelem kalapom :lol: Ritkán - szinte soha - nem látni ilyet :D

 

ezt honnan veszed? láttad videon amikor mondta? vagy hallottad rádion? esetleg a tv-ben mondta?

Ja biztos olvastad <_<

 

 

már ne is haragudj, de hiába a cinizmus: konkrétan lenyilatkozta... hogy vagy a Real, vagy semmi! Remélem Villa nem az a típus, aki - khm - ülepet csinál a szájából! :)

Link to comment
Share on other sites

Így van.

 

Ha Villa a Barcába menne 50 millióért, akkor ő is és szenyor Laporta is segget csinál a szájából. baromi jó lenne... :D

Van Villánál jobb csatár is képességek alapján -Benzema szerintem világklasszis lesz...-, de Villa is klasszis, ismeri a spanyol bajnokságot, sz*rja a gólokat, fordulékony, gyors... mindenképpen jobb mint Raúl.

 

Azért ebben az évben el fog dőlni, hogy Raúl végülis hol tart játékban, mert ha nem termel 27-28 gólt Kakával, Ronaldoval és TALÁN RIberyvel a háta mögött egyszem ékként akkor jóccakát.

Sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem Higuaín lesz az ék, hanem ő. Pedig mennyivel jobban járna mindenki..

 

 

 

Másik hír, hogy az ÖSSZES holland játékosunk átadólistán van konkrétan, megfelelő ajánlat esetén BÁRMELYIKÜK távozhat. A Milan pedig megegyezett Perezzel hogy elővásárlási opciót kapnak rájuk.

Rajtuk kívül Javi Garcia, Saviola, Huntelaar, RvN, Heinze, Gago és Mahamadou Diarra jövője kétséges. Hála a Jóságos Istennek Fóbert elhúzott már a vérbe.

Link to comment
Share on other sites

Azok után, hogy elhappolták Kaká-t, alap, hogy a Milan elővásárlási jogot kap a Real "kiárusított" játékosainál. Komolyra fordítva a szót, jó, hogy van egy ilyen joga a csapatnak, mert ugyan lehet, hogy senkit nem fognak leigazolni az említett játékosok közül, de ha mégis szükség lenne valakire, akkor előnyösebb helyzetben vagyunk a többi csapattal szemben. Huntelaar-t vagy Robben-t el tudnám képzelni a Milan-ban (főleg inkább előbbit), de nekünk most hasonló játékosra van szükségünk a középpályán, mint Sneijder, és nem tartom kizártnak, hogy a vezetőség kiveti rá a hálóját (szerintem viszonylag 'olcsón' meg lehetne szerezni) Személyes részről nem lennék a legboldogabb, ha idehoznák, de ha az igazi formáját visszanyerve játszana, akkor felőlem jöhet (vagy lehet, hogy Galliani-ék Van der Vaart-ot szemelik ki maguknak :huh: ). Ő legalább nem egy 'öregecske' játékos. (A kérdés csak az, hogy ha őt leigazolnánk, akkor mi a helyzet Pirlo-val? :huh: )

Link to comment
Share on other sites

Persze, én is így gondoltam. Bár azt nem hiszem, hogy ezekért a játékosokért a Manchester City-vel kellene versenyeznie a Milan-nak (persze tudom, hogy ez csak egy példa volt). A hírek szerint Sneijder-ért eddig nem nagyon jöttek ajánlatok, és ami jött, az meg nem tetszett Pérezéknek, szóval ha úgy adódik, akár egyetlen határozott ajánlattal el lehetne vinni őt. Nem is tudom, kezdek egyre inkább afelé hajlani, hogy hozzák ide Sneijder-t Kaká pótlásaképpen :) Jó játékos, csak nem igazán jött be neki ez az egész spanyol "kaland", meg lehet nézni hogyan teljesít a klubcsapatában és a válogatottban. Kérdés persze, hogy mennyire feküdne neki az olasz játékstílus, stb. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez már vicc amit a Real csinál.Sneijder és Van der Vaart Ribery-ért?!:o Ronaldo és Kaká nem volt elég?Jah és még vmilyen Arbeola-t, Xabi Alonsot, Villát akarják.

 

Jah még valamit, miért lenne jobb Villa, mint Raúl? Láttad már Raúlt játszani fontos meccseken? Szerinted ki lövi a gólokat a Barcának meg a többi csapatnak?Elimerem hogy Villa jól játszik és hogy jól jönne a Realnak.De nem Raúl helyett! Akkor inkább Nistelrooy menjen ne ő.Híguainról meg csak annyit hogy még nem elég érett, szerintem.De ezen nem kell agyalni hogyha átjön Trezeguet, mert én már róla is hallottam.

Módosította Gabi89
- összevonva -
Link to comment
Share on other sites

LOL!

 

Most oltári nagy baromságokat írkáltál. Ezért nem érte meg kettő hozzászólást megírni.

 

Villa és Raúl játéka két külön világ. Villa gyors, mozogékony, gólerősebb, összjátékból maximálisan kiveszi a részét.

Maximum az lehet a vicc, hogy most mindenki ezzel foglalkozik. Tavaly nyáron mindenkinek a környezetemben csak annyit mondtam, hogy "majd, ha Pérez jön....". Most itt van, mi is történik? Minden újság első oldalán a Real van, minden játékos ide akar jönni.

Arbeloa viszont nem valaki, hanem egy - szerintem - nagyon jó, fiatal és megbízható spanyol védő, aki Real nevelés ;)

Link to comment
Share on other sites

Hát ezekre én is csak hasonlókat tudok mondani, mint Robinho11 :)

Jah még valamit, miért lenne jobb Villa, mint Raúl?

Hát ezzel már eleve "elástad magad", nem is kicsit azt kell, hogy mondjam :) Meg ilyenek, hogy inkább menjen Raúl, mint Van Nistelrooy (Raúl kis túlzással akkor sem megy sehova, ha már soha többet nem léphet pályára), Higuaín nem elég érett (21 gólt lőtt, szerintem a csapat legjobbja volt idén (mesternégyest is szerzett például), és az egy évvel korábbi bajnoki címnek is ő volt az egyik fő letéteményese), meg hogy Trezeguet érkezik (ilyen játékosokat biztos nem fog megvenni Pérez), stb. Nem akarlak megbántani, de szerintem még egy kicsit tanulgasd itt a dolgokat, aztán majd utána nézz vissza ebbe a fórumrészbe ;)

Link to comment
Share on other sites

Ribéry remélem nem jön mert teljesen felesleges már Ronaldo és Kaká mellé netán még Robben is maradna akkor meg teljesen...

Perez megint kezd beleesni abba mint annak idején,hogy mindenki kell...

Villa még jöjjön meg valaki bal hátvédnek és akkor jók vagyunk.

VdV felőlem mehet.

Drenthe meg már:

A Skysport24 szerint a Genoa és a Real Madrid megállapodott egymással Drenthe egyéves olasz kölcsönjátékáról, s már csak a játékos beleegyezése hiányzik. A Genoa egyébként opciós jogot is kapna, s ez az ajánlat végül úgy néz ki, hogy felülmúlta a Fiorentina 13 millió euró körüli ajánlatát.

 

Villa vs Raúl vitába meg nem szálok be. Mindketten csatárok ,de a játékuk még véletlen sem hasonlít ezért nem is érdemes hasonlítgatni mellesleg Raúl idősebb is ezért sem fer.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem egyébként az utóbbi Raúl kommentárok szintén butaságként csengtek :)

 

Raúl: Lényegében egy ikon a Realnál, hatására kezdett el játszani kölykök kész sora Madridban, hitte el, h. az akadémiai szintből is lehet a nagy csapatba kerülni... Valamint tény, h. Raúl felett lassan majd eljár az idő, de akkor is szerintem egy - a Reált szívből szerető -szurkolónak nem kellene ilyen negatívan nyilatkozni róla :D Akkor bezzeg nem hangoztak ilyenek, amikor többek között az ő vezényletének köszönhetően BL-eket nyertek sorban... amikor állandóan BL gól-királyság környékén mozgott! Szintén tény, h. ő még egy olyan csapat tagja volt, akik olyan sikereket értek el, amiről a mai Reál csak legvadabb álmaiban képzeleghet :) Eladni? Abszurd... Valahol ő a real arca is, a marketing tudja nagyon jól, h. nem mehet sehova, s nem is fog... De komolyan... csak egy kevéske tiszteletet azért komolyan megérdemelne :D - még akkor is, ha a fiatalabb nemzedék, Villa- Torres már egy ideje lekörözte!

 

volt egy dok film sorozat anno a Viasat explorer-en hirtelen nem ugrik be a neve :S A legnagyobb csapatokról szólt... A Reálos részben ott tökéletesen látszódott, h. mi Raúl, s milyen atmoszféra öleli körül Madridban... Ha valaki megnézi, abból megérti, h. miért is olyan hangsúlyosak az itt leírtak. Olyan 'aranykorszak volt', amire minden - a reál közvetlen környezetében élő - szurkoló hihetetlen büszkeséggel gondol vissza.... Raúl felbecsülhetetlen mint ikon, Villa viszont egy új korszakot jelenthetne.

 

Lehet egyébként ott a gond, h. az ilyen negatívan nyilatkozóak jóval-jóval fiatalabbak, de tekintve, h. többetektől majd egy évtizeddel idősebb vagyok, azért bennem ezek mind-mind eleven emlékek, s sokkal ragyogóbbak, mint az elmúlt évek Reáljának bármelyik momentuma! Hihetetlen sikerek, hihetetlen küzdelmek voltak, s az akkori Reál szerintem minden idők egyik legjobbja volt :)

Link to comment
Share on other sites

A Fiorentina 13 milliót adott volna érte? :o Mégha csak egy szimpla pletyka is ez, akkor is rossz vicc :mellow: Ki az az elvetemült ember, aki azért a rakás szerencsétlenségért ennyit kiadna? Főleg a Fiorentina, akiknek egy ilyen összeg kifizetésével meg is lenne a "nagy" nyári "bevásárlás" (ebben azért van egy kis(?) túlzás persze). Mondjuk a Genoát se értem igazán, bár ha csak kölcsönbe szerzik meg, akkor végülis megér egy próbát.

 

Nietzsche, én maximálisan tisztelem Raúl-t, kevés játékos sportemberi nagysága hasonlítható hozzá a mai éllabdarúgásból. Bár szerintem én nem is írtam semmi olyat, ami sértő lenne rá nézve.

Link to comment
Share on other sites

Ribéry remélem nem jön mert teljesen felesleges már Ronaldo és Kaká mellé netán még Robben is maradna akkor meg teljesen...

Perez megint kezd beleesni abba mint annak idején,hogy mindenki kell...

 

Villa vs Raúl vitába meg nem szálok be. Mindketten csatárok ,de a játékok még véletlen sem hasonlít ezért nem is érdemes hasonlítgatni mellesleg Raúl idősebb is ezért sem fer dolog hasonlítgatni.

 

 

 

Ne haragudj de ugyanazt az oltári hülyeségeket mondod, mint az antimadridista emberkék.

 

 

Perez nem a sztárok megvételébe bukott bele -igen, hiába harsongja ezt az nemzeti sport, a blikk, a bild, a corriere-, akkor sem abba bukott bele. De ha kell szívesen leírom még 85695235419. alkalommal is, hogy Makelele eladásába és Del Bosque helytelen elküldésébe. Ezen felül azt lehet felróni neki, hogy az általa maximálisan tisztelt embereket nem "engedte el" időben. Figo és Zidane is 1 évvel többet húzott le mint kellett volna és nem érkezett megfelelő pótlás!

Nagyvonalakban ebbe bukott bele és baromira nem abba, hogy tele volt a csapat nagy sztárokkal!

 

 

Sem abba, hogy elhanyagolt a védelmet, ahogy abel és antimadridista társai harsogják!

 

Pavónnal, Mejiaval és Raul Bravoval kaptuk szét a legjobb védelmeket, méghozzá azért mert többet rúgtunk az ellenfélnél mikor ZIDANE, RONALDO és Figo FÉNYKORUKBAN vezették rá az ellenre a bogyeszt.

 

Jó lenne ha ezt végre mindenki megértené.

 

NEM ABBA BUKOTT BELE PEREZ HOGY A CSAPATBAN SOK VOLT SZTÁR!!!!!!!!

 

 

 

Raúlról...: max respect azért amit elért.

 

Valdano: "Raúl intelligens ember, TUDJA MI SZOLGÁLJA A LEGJOBBAN A CSAPATOT....!"

NAGYOn remélem hogy ez így lesz és Raúl leül a padra. Össze sem hasonlítható Villa, Higuain, Benzema vagy egy fénykorában lévő csatársztár Raúllal, aki alapból sem volt vmi gyors, most pedig kifejezetten LASSÚ. EZ NEM MEGENGEDHETŐ!!!!!!!!!!! HA akarunk vmit elérni a komolyabb sorozatokban! EZt kell felfogni. Én nem vagyok Raúl ellenes, egyszerűen a MADRIDNAK nem az az érdeke hogy ő állandóan a kezdő 11ben kapjon helyet!

 

 

És még annyit, hogy Valdano is megmondta....... MINDEN NAGY JÁTÉKOS tudta hogy mikor kell LEÜLNI A PADRA. Nem votl ez más Puskással sem, Gentoval, Butraguenoval és a többiekkel!

Raúl fontos tagja a Real Madridnak, sugárzik belőle a Madridizmus. De a pályán már nem lehet és nem tud igazi vezér lenni. Ez a szerep mostantól Iker CASILLASra vár!

 

 

 

szerk.:

Riberyről annyit, hogy sokkal jobban illik a Real Madrid felfogásába mint Robben. Ribery tud cselezni, jól passzol és remekül lő távolról és még irányítani is képes a csapatot.

Robben ezzel szemben baromi gyors, de baromi egylábas játékos. A kombinatív játékból nem veszi ki a részét és ISZONYATOSAN sérülékeny.

Akkor kell és szükség lenne Riberyre?

 

Szükség van a világ valóban legerősebb támadó részlegére ahhoz hogy ismét BL-t nyerjünk? Igen vagy igen?

 

Szerintem egyértelmű.

 

Nyílván nincs akkora szükség rá mint ROnaldo és Kakára volt, mert utolsó eshetőségnek ott van Robben, de ha van jobb és van rá keret akkor miért ne?

 

A többiek meg azt harsognak amit akarnak. Lepörög.

 

Ahogy Florentino Perez mondta:

"Nem zavarnak a kritikák. Ezek szerintem szimplán a tudatlanság eredményei. Ez egy vállalati projekt és néhány befektetés játékosokba. Akik ezt másként látják, azok megfontolatlanok. De az idő a mi igazunkat fogja bizonyítani, éppen ezért teljesen nyugodt vagyok."

 

Ennyi.

Link to comment
Share on other sites

azért tisztázzunk valamit, szép volt az a hat év jó volt, nyertek pár olyan kupát amit a MU is összeszedett 3 év alatt

de csapatként belebuktak (azért mondok bukást, mert összeestek, és a játékuk is gyatra volt, nem gondolom az thogy ha egy nagycsapatnak nem megy pár évig az automatikusan bukás lenne - lásd Bayern); és Perez is belebukott a nagy sztárok igazolásába, gazdaságilag is összeomlottak volna, de a spanyol állam, és az állami bankok megmentették őket. Pont buba bemásolt egy cikket abban le is van írva, jól ment a szekér de annyi kölcösn volt hogy nem bírták...

 

"Tavaly nyáron mindenkinek a környezetemben csak annyit mondtam, hogy "majd, ha Pérez jön....". Most itt van, mi is történik? Minden újság első oldalán a Real van, minden játékos ide akar jönni."

 

ez nem siker, hanem eg yállapot, jövő májusra dől el hogy hog yiskerült-e a MAdridnak; most jön PErez vagonnyi adóságokba veri a MAdridot és megvett eddig két nagyszerű futballistát. Ennyi történt, de még nem nyertek egy meccset sem, nem törlesztették a sok száz milliós hiteleiket, stb... az a legkisebb hgoy az újságok címlapján vannak...

Link to comment
Share on other sites

Én ebben Creoque-hoz hasonló álláspontot képviselek. Szerintem lényegében nem abba buktak bele, hogy sok nagy sztárt igazoltak nagy hirtelen, hanem abba, hogy Pérez képtelen volt figyelni arra, hogy a sztárjátékosok morálisan összeegyeztethetőek legyenek. Elég, ha pl. arra gondolunk, hogy egy Beckham, vagy egy Zidane milyen gyorsan visszatermeli a befektetést, s hogy mennyi plusz szurkolóval jár hosszú távon (s bizony ez a plusz szurkolószám hosszú távon is nagyobb bevételt generál).... Mindezek mellett a teljes gazdasági modell átalakult, s jóval-jóval nagyobb lett az éves bevétel a reálnál (szintúgy hosszabb távon megfigyelhető tendencia bontakozott ki ezzel).

 

Ergó: szerintem nem a sztárok igazolásával van probléma, hanem ezen sztár-szellemiségű játékosok morális összeegyeztethetőségével. Véleményem szerint Kaka, CR, jobban képes erre, mint egy Figo, vagy Beckham... sokkal jobban... CR-t nem érdekli, ha a csapat rá morog, ha a "szurkolók egy komoly része utálja", csak hajt mint a hülye. Kaka, meg egy kimért. vallásos, könnyedén igazodó játékos, tehetségéhez képest rendkívül szolid sztár-allűrökkel... Jó lesz ez, jó lesz ez.. Az összeegyezthetetlenség itt szerintem nem fog olyan eredménytelenséget hozni, mint a régi Pérez csapat esetében.

Link to comment
Share on other sites

Igen, csak májusban tudjuk meg az igazságot - vagy akkor sem. Egy év még nem bizonyít semmit, de az viszont biztos, hogy a bevételek megint növekednek.

 

Raúl: Láttam fénykorában, de a mostani játéka alig hasonlít rá. Akkor mozgott, pontosan akkor érkezett, amikor kellett. Most pedig szinte akkor lő gólt, ha hatalmas helyzetben van. Nem akarom én sem elüldözni - miért is akarnám, amikor az egyik kedvencem - de le kellene ülnie a padra és átadni a helyet a fiataloknak. Például, ha jönne Villa, szerintem biztos, ő játszana és nem Raúl.

Olvasom a Madridista.hu-t, vannak elég beteg emberek, akik kiradíroznák Raúlt. Nem kell azokkal foglalkozni, de azokkal sem, akik kb. 2 éve követik az eseményeket és nincsenek tisztában a múlttal. :)

 

Ribéry komplettebb, több esze van a játékhoz. Ez tény. Viszont Robben eladása nem létszükség, abban az esetben, ha jönne még a védelembe erősítés. A BL győztes csapatok is az utóbbi évben a "rotálható" csapatuk miatt jutottak addig. Idén az MU a döntőben például marhára fáradt volt, látta az is, akinek fogalma sincs a fociról.

 

Szóval, ha jövőre legalább kettő címet akar nyerni a Madrid, akkor nem elég a szupersztár támadók sora, kell erősítés - csere a védelembe is.

Link to comment
Share on other sites

Persze. Legjobb lenne ha Ribery jönne és Robben maradna, hogy minőségi játékossal lehessen rotálni. Viszont 35-40 milliót kapnánk érte most és ha 1 évet a padon tölt akkor jövőre már max. 25-öt. Mérlegelni kell, szerintem el kell adni.

 

 

Florentino Perez interjú:

 

 

 

Florentino Perez a spanyol Publico hasábjain reagált a csapat körüli, elmúlt időszakban keringő pletykákra. Beszélt a klub helyzetéről, a játékosokról, Kakáról és Cristiano Ronaldóról, Pellegriniről és az utánpótlásról.

 

A klub:

„Érzem, hogy a pártoló tagok szeretnék, ha a fair play, az őszinteség és a tisztelet határozná meg a klub szellemiségét; ezeket az értékeket sosem szabad mellőzni. A Real Madrid egy nagyon jelentős intézmény, ami sok embert összezavar… Elnökök, játékosok, edzők, riporterek, igazgatók… Ez baj. Az emberek kezdenek elrugaszkodni a realitástól. Ezért fektettük le újra a jó vezetés és a helyes viselkedés alapjait egy szabálykönyvben. Én nem fogok hasznot húzni abból, hogy elnök vagyok. Nem tudom, miért nem használták ezt az elmúlt három évben.”

„A vezetők stabilitást adnak a vállalatoknak. A legjobb az elmúlt három évben a Jose Angel Sanchez által biztosított stabilitás volt. Ez velem tovább folytatódik, de ő a legjobb szakember, akivel valaha találkoztam. És sokkal találkoztam.”

„A Real Madrid márkanévvel sok lehetőségünk van. Az elmúlt néhány napban egy beruházásról beszéltünk, ami segíteni fog nekünk a bevételek növelésében. Nem szeretek felvágni, de hadd emlékeztessem önöket, hogy 2000-ben is ezt tettem, a bevételünk pedig háromszorosára nőtt, hála az olyan játékosok leigazolásának, akiket az emberek rendkívül drágának gondoltak. Higgyenek nekem ha azt mondom, növelni fogjuk a bevételeinket ezen befektetéseknek köszönhetően. Ez nem kidobott pénz. Ez befektetés.”

 

Kaká és Cristiano Ronaldo:

„Nem zavar, hogy Cristiano leigazolását erkölcstelennek mondják. Szerintem ez csak a tudatlanságukból fakad. Ez egy üzleti projekt, mi pedig beruházunk. Aki másképp látja ezt, az téved. Idővel bebizonyosodik, hogy igazunk volt.”

„Egy évünk van arra, amire normális esetben hármat kellene szánni. Sport szempontból eléggé bizonytalan helyzetben vagyunk, és ahhoz, hogy elérjük, amit szeretnénk, a lehető leghamarabb be kell fektetnünk. Továbbra is megtehettük volna azt, hogy egy évben csak 1 ilyen játékost igazolunk, de be kell hoznunk a lemaradást.”

„Ezek az igazolások nemzetközi szinten is hatást váltanak ki, de a célunk nem az, hogy a médiát felrázzuk. Mi egy csodálatos csapatot akarunk felépíteni, amely megdobogtatja a szurkolók szívét, és igazi futball előadást mutat be. A profitot nem osztjuk fel és nem szórjuk szét. Nekünk az a haszon, hogy kielégítjük az emberek vágyait, különösen a gyerekekét, és közvetítjük feléjük az értékeinket. Nekünk ez a jutalom.”

 

 

További igazolások:

„Nem beszélek jövőbeni igazolásokról. Rengeteg lehetőségünk van. Először Valdanót kell megkérdezni. Jorge el fogja mondani, hogy várnunk kell. Nem kell rohanni, van még idő bőven.”

„Nem beszélek Forlanról, Villáról, vagy bárkiről. Azt kell mondjam, hogy mindent a helyén kezelünk, kellő tisztelettel. Semmi sem tilos. A Madrid és az Atletico különleges kapcsolatot ápol egymással. Mindkét csapat madridi. Nem csak harcolni fogok azért, hogy fennmaradjon ez a barátság, de még javítani is fogom a viszonyt. Azt belátom, hogy ők ősi ellenfeleink, de kizárólag a pályán.”

 

 

Szervezeti struktúra:

„Az itt dolgozóknak alaposan tanulmányozniuk kell a Madridot kívülről belülről, illetve fel kell mérniük, mik az elvégzendő feladatok. Ezek az emberek teljes munkaidőben a Madridnak dolgoznak. Jó, hogy vannak köztük korábbi játékosok, de ez persze nem előfeltétel. Nem azért alkalmazzuk őket, hogy jó képet mutassunk, hanem azért, mert rengeteg a munka. A mindennapjaink nagyon nehezek.”

 

 

Pellegrini:

„Van tapasztalata, szakértelme, és tudja, mi fán terem a szép futball. Minden megvan benne, amire szükségünk van. A Real Madrid edzőjének lenni nem könnyű feladat, de jó időben érkezett, és megfelelően tapasztalt. Jó munkát fog végezni.”

„A Real Madrid edzője tudja, hogy ennek az intézménynek helyre kell állítani a presztízsét, de Pellegrini teljes szabadságot kap azzal kapcsolatban, hogy az általa kiválasztott, szerinte legjobb formában lévő játékosokat játszassa.”

 

Real Madrid játékosok:

„Mindenki tudja, hogy Pepe hibázott. De mindenki megérdemel egy második esélyt. Ő volt az első, aki belátta, hogy hibázott. Mindenki másnál jobban bánja a dolgot. Pepe még sok kellemes pillanatot fog okozni nekünk, nem csak sport szempontjából, hanem emberileg is.”

„Raúl az elmúlt 15 évet az első csapatnál töltötte, ami egyáltalán nem könnyű. Még most is ugyanolyan lelkes, mint első alkalommal. Tudja, hogy a játékosok idősödnek, és újak érkeznek. Nem könnyíti majd meg az érkezők dolgát. Nagy felelősség van a vállán, de hiszi, hogy képes a kezdőbe kerülni. Tetszik, hogy sokan úgy gondolják, még évekig helye van a futballban. De vannak, akik ezt másképp látják.”

„A szívemben különleges helye van Gutinak. Elutasította a Milan ajánlatait, hogy itt maradhasson. Őt meg kell érteni. Óriási játékos. Ő is alkalmazkodni fog Pellegrinihez.”

 

 

Utánpótlás:

„Nehéz Di Stefanókat kinevelni a Madrid utánpótlásából, de nem nehéz olyan játékosokat, mint Raúl, Casillas, Guti vagy a Quinta del Buitre tagjai (Emilio Butragueño, Manolo Sanchís, Martín Vázquez, Míchel és Miguel Pardeza), akik megtöltötték a klubot Madridizmussal.”

 

 

Link to comment
Share on other sites

Találtam egy rövid hírt, gondoltam "beidézem" itt:

A Marca információi szerint kilences vagy tízes lehet a mezszáma a Real Madridnál Cristiano Ronaldónak, a spanyol sztárcsapat rekordösszegért szerződtetett klasszisának. A támadó kedvenc számát, a hetest a helyi legenda, Raúl viseli.

 

Ronaldo Los Angeles-i vakációja után szombaton utazik Madridba.

Link to comment
Share on other sites

Khaldoon al Mubarak, a Manchester City igazgatója kijelentette némiképp zavarja, amit az idei átigazolási szezonban a Real Madrid képvisel. "Amikor megkerestük Kakát, hirtelen akkora összegekkel dobálózott mindenki, hogy az valami elképesztő. És mindenhol csak azt lehetett olvasni, a "City már megint mennyire bolond", hogy ezt csinálja. Miért van az, hogy amikor a Real Madrid csinálja ezt, senki nem szól semmit, pedig ők végül meg is veszik ezekért az összegekért a játékosokat, ellentétben velünk?"

Link to comment
Share on other sites

A délután folyamán a sokadik, talán az utolsó csavar következett be David Villa ügyében, ami egyúttal meggátol minden további találgatást, és elvileg véget vet a történetnek is. A Valencia elnöke végül nem kívánja áruba bocsátani játékosát, és a következő idényre is megtartaná, dacára annak, hogy a Real Madrid, a Barcelona és a Manchester United is a kérők sorát erősíti.

Manuel Llorente (képünkön) eme döntését tudatta a játékos ügynökével, José Luis Tamargóval is, akinek kérésére egyébként létrejött az összejövetel, eredetileg azzal a céllal, hogy ezúttal talán meggyőzhető lesz a Valencia azzal kapcsolatban, hogy mégis érdemes elfogadni a Real Madrid ajánlatát.

A Valencia azonban ehhez képest teljesen mást gondolt el, és határozottan kijelentette, sem a Real Madridnak, sem pedig más érdeklődő csapatnak nem adják el Villát, aki így a következő idényt is a Turia-parton kezdheti meg. Rövidesen a játékos is megismerheti a döntést, néhány órán belül Tamargo vele is tudatja a klub határozatát. 

"Megváltozott álláspontjuk. A Valencia nem akar beszélni vételárról, most azt mondták, hogy nem akarják eladni Villát. Úgy döntöttek megtartják, ezt tudatták velem" - adott villáminterjút a megbeszélés után Tamargo, aki érthető okból kicsit csalódott volt a döntést követően, lévén végig amellett kardoskodott, hogy valahogy jöjjön létre az átigazolás. Úgy fest nem jön létre, Villa marad Valenciában, a Real Madrid pedig Karim Benzema és Diego Forlán  közül lesz kénytelen új 9-est választani magának.

 

Remélem csődbe mennek.

Nincs mese Benzema kell,mert Forlánt úgysem engedik el.

Link to comment
Share on other sites

Azért még az sem olyan biztos, hogy Villa-t nem fogják eladni :huh: Viszont ha a Real nem tudja megszerezni, akkor Pérez egész biztosan Forlán-ra fog ráhajtani, és korábban olyanokat lehetett olvasni, hogy az Atlético-nál felkészültek, hogy -legalább- az egyik csatáruktól meg kell válniuk nyáron. Szóval Forlán megszerzése sem lehetetlen, sőt...

Link to comment
Share on other sites

amúgy a villa dologhoz, ha villa önszántából elakar igazolni akkor elis fog, ugyanis az EU munkavédelmi pontjába benne van h a focisták csapatai=az a focisták munkahelye, és mint tudjuk bárki válthat munkahelyet , és kötelező elengednie a munkaadónak, persze az más kérdés h mennyi pénzért

Link to comment
Share on other sites

Villa viszont azt mondta, hogy jól érzi magát Valenciában, max csak a Real Madrid érdekli még.. Ergó: neki ott is megfelel... Szerintem egyébként lehet, h. direkt lett elcsitítva az egész, majd ha véget ért a Konföderációs kupa akkor indul be újra a gépezet.

Link to comment
Share on other sites

Khaldoon al Mubarak, a Manchester City igazgatója kijelentette némiképp zavarja, amit az idei átigazolási szezonban a Real Madrid képvisel. "Amikor megkerestük Kakát, hirtelen akkora összegekkel dobálózott mindenki, hogy az valami elképesztő. És mindenhol csak azt lehetett olvasni, a "City már megint mennyire bolond", hogy ezt csinálja. Miért van az, hogy amikor a Real Madrid csinálja ezt, senki nem szól semmit, pedig ők végül meg is veszik ezekért az összegekért a játékosokat, ellentétben velünk?"

 

 

Klub és klub között is van különbség.

Az emberek baromi irigyek a Real Madridra, mert ők megtehetik.

Ennyiről szól a fáma. Emberi irigységről, ami mindig nagyon nagy mértékben jelen volt a világban.

Tudjátok én lesarnám konkrétan, ha bármelyik csapat igazolna 100 milliókért. Mi közöm van hozzá? Annyi mint másnak a Madridhoz.

 

 

És ha csődbe viszi a klubot Perez? -aminek esélye sincs-, akkor AHHOZ MI KÖZE VAN BÁRKINEK?

Perez alatt nem volt még bevételi visszaesése sem a klubnak, akkor miről beszélünk? Ja? Irigység? Így már értem.

 

Ehhez a MCitys fazonhoz meg annyit. Hiába van neki egy játékosra 500 milliója, akkor sem fognak a legnagyobbak oda menni, mert annak a klubnak se múltja, se jelene, se jövője. Inkább negyedáron irány Madrid, ahol minden van és nem mellesleg a világ legnagyobb és legfontosabb futballklubja.

Persze ez nem esik le az arabnak, így járt.

 

 

 

Villás, Forlános hírekhez annyit, hogy ismét nem Perez hanem az Internazionale küldöttsége indult útra és Madridban tárgyaltak Florentino Perezzel Maiconról, Ibrahimovicról és Sneijderről, Diarráról, Robbenről és Higuainról.

 

Egyes hírek szerint nincs messze a megállapodás a brazil védő ügyében.

A svéd csatár csillagászati ára valószínűleg akadályt képez majd, ha nem számít bele a transzferbe az Inter Madrid játékosokat is.

Link to comment
Share on other sites

Aki látta a '98-'00-'02-es BL döntőket, az tudja, hogy tud jobban játszani a REAL MADRID, amiben nem Hannover és Fulham szintű játékosok vannak. :)

Tudom, régebben nem volt minden poszton világsztár, de azok is az egyik legjobb képességűek voltak.

Link to comment
Share on other sites

Creoque itt a válaszom a Mu topikból:

 

mondtam hogy ne veszekedj velem ilyen témában, mert megitncsak rosszul tudod; nem csak indexet, origot, pepsifocit, meg nsot kellene olvasni, mert ezeknek a híreknek a fel ordenáré baromság a másik fele pedig félrefordítás.

 

Calderón 91 millió eurót hagyott a háta mögött PEreznek, ő pedig a 91 millió mellé felvett még három banktól hitelt a következő elosztásban:

- Caja Madrid: 76 millió euró

- Banco Santander: 70-80 millió euró

- La Caixa: 56 millió euró

 

A maygar cikk szerint amit te olvastál ott 100 millió hitel+100 millió advertising+100 millió az eladott játékosokból; már ez is hihetetlen nag ybaromság, hiszen 160 millió eurót MÁR elköltöttek, a 2x100 millió pedig akkor jön be hogy ha Kaká meg Ronaldo neveit elkezdik rányomni a mezekre, az eladott játékosokból emg akkor ha eladják őket, de ez még mindig nem történt meg dehát persze magyar tucatújságírót mért érdekeljen ez az apróság...

+ persze azt is kifelejtette, hogy a MAdridnak nagy bevételei vannak tehát a pénztárca sem üres de htá tökmindegy is...

mégegyszer: az origo, nso, pepsifoci goal.com, meg hasonlók NEM források, teljesen komolytalan dolgok

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...