Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

de továbbra sincs edző: Wenger kijelentette, hogy nem megy Madridba, Mourinho meg 12-ig aláírt

azért a Madrid az előző két évben nagyon sokat veszített a vonzerejéből, kirugdalják az edzőket, a szurkolók fújolnak, nincs normális sportvezetés.

Biztos vagyok benne hogy ha mondjuk idén a Madriddal játszanánk a BL-döntőt Ronaldo már nem is a mi öltözőnkbe jönne vissza a meccs után; de a Manchester sorra nyeri a kupákat heti 120ezret ad, stb... vagy ha 5 éves edzősködés után lemondana most egy madridi tréner, Wenger is menne. Szerintem mindenki úgy érzi kicsit, hogy kockáztatja a karrierjét ha oda igazol (az utóbbi évek eseménye alapján)

szóval sokkal nehezebb lesz idén "csapatot építeni", mint a 2000-es évek elején, de szrukolok, hogy ez tényleg az legyen hogy aztán ne kelljen utáljam:D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

csütörtök, 15:56 -Hivatalos: Eduardo García kiszállt a választási küzdelemből! Az előjelölt nem volt képes megteremteni a banki letétet, így a továbbiakban már nem folytatja, s nem méretteti meg magát Florentino Pérezzel szemben, aki így egyelőre egyedüli jelölt a pozícióért...

 

csütörtök, 18:09 - A Választási Bizottság hivatalos közleményt adott ki, hogy Florentino Pérez pályázata a megadott határidőn belül megérkezett, és az mindenben megfelelt a követelményeknek, előírásoknak, így azt a bizottság tagjai egyhangúlag érvényesnek minősítették.

 

csütörtök, 18:12 - Hamarosan kezdődő prezentációján Pérez úgy áll a szurkolók elé, hogy nincs projektje a kosárlabda-szakosztályra. Az ex elnök eddig látszólag keveset foglalkozott a kosarasokkal, az edzői posztra is csak egy jelöltje van: Ettore Messina, aki egyidejűleg technikai-igazgató is lenne.

 

B)

Link to comment
Share on other sites

Remek hírek érkeznek a csapat háza tájáról... :)

 

Tényként kezelik a spanyol lapok, hogy Manuel Pellegrini 4 millió euró fejében jövőre a Real Madrid vezetőedzője lesz, a fizetéséről nincsenek adatok.

Már beiktatását követő 3. napon Florentino Perez bejelenti Ricardo Izecson dos Santos Leite "Kaká" leigazolását, 60 millió euró fejében!

 

A Marca szerint Perez mindenben megállapodott a Valenciával Raul Albiol ügyében, akit 10 milió euróért igazolna le, csupán a játékos beleegyezése kell a transzferbe.

 

A katalán lapok is tényként állítják be, hogy Xabi Alonso 25 millió euró körüli összegért szintén a Real Madridba igazol.

A Cristiano Ronaldo - sagahoz hozzátartozik, hogy állítólagosan 80 millió euró letétele után gyakorlatilag már húzhatja magára is a habfehér mezt, mert erről az összegről szól egy előszerződés! Ámbátor Perez ezt az összeget azért lejjebb tornászná, de ha nem sikerül valószínűleg akkor kifizeti, de Ronaldo jövőre a Madrid szélsője lesz.

 

Egyelőre a találgatások kategóriájába tartozik, hogy Eden Hazard, a 18 éves belga csodagyerek, a Lille támadója szintén a Madrid célkeresztjébe került. Állítólag Zidane nézte ki magának. Szupertehetséges, technikás, gyors és agilis játékos.

 

-Megjegyezném hogy ezzel csínján kell bánni, lehet itt még Drenthe effektus...-

 

A Madrid további kiszemeltjei:

-Maicon

-Clichy

-Fabregas

-Villa

-Silva

-Ibrahimovic

-Ribery

 

 

Én a kifejtett emberkéken kivűl még 2 érkezőre számítok, de lehet hogy több lesz. Biztos hogy érkezik még egy véd vagy bal vagy jobb oldalra és egy támadó. Szerintem a kp-ra már senki...

Ibrahimovicot akármikor elnézném a csapatban. Ribery szerintem nem jön, ha érkezik Ronaldo. Bár ha Robbent eladják -nem tudom mi a terve Pereznek-, akkor jöhet akár Ribery akár Silva!

 

Én spec akkor adnám csak el Robbent ha befut egy 40 millió körüli ajánlat érte. Bárkitől.

Link to comment
Share on other sites

Rögtön a második napon a második igazolás.....?

 

1243955921.jpg

 

 

Adriano Galliani és Bosco Leite -Kaká apja és ügynöke- ma délután 3 órakor landoltak Madridban, hogy a játékos átigazolásáról tárgyaljanak.

Az egyeztetéseket minden fontos médium vezető cikkben hozza és Kaká sajtófőnöke is megerősítette. Estére megszülethet a megállapodás a két fél között.

 

 

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Creoque, nem mintha annyira kételkednék ennek a hitelességében, de meg tudnád mondani, ezt az információt honnan szerezted? Mert néztem a hivatalos oldalt, de ott még szó nincs ilyenről; illetve még a Marca oldalát, ott van egy cikk, de mivel nem tudok spanyolul( :) ), így nem tudom, hogy az a tárgyalásokról szól-e csak, vagy arról, hogy egyezség született.
Link to comment
Share on other sites

Egy linket (lehetőleg angolt vagy legalább olyat amiből egyértelműen kiderül a dolog számomra is), ha kérhetnék, meg akarok róla bizonyosodni, és csak utána akarok "összeomlani" :) Bár most télleg, nincs semmi okom a mosolygós fejek használatára :unsure: ...

Link to comment
Share on other sites

Épp az előbb néztem a Nemzeti Sport Online-t, és már ott is fent van :unsure: (azért kösz a fáradságot ;) ) Akkor hát úgy tűnik ennyi volt, vége, ez a Milan már nem az a Milan lesz, ami az utóbbi években volt :(Kaká-nak persze sok sikert a Real-ban! ;)

Link to comment
Share on other sites

C1RCA egy dolgot figyelmen kívül hagytál, az pedig az új edző személye, aki szabad kezet kapott az igazolásoknál. Viszont Kaka-nak most tényleg nincs helye a Chelsea-nél, mert ugye ott van az ikon Lampard és most arról szól történet, hogy Ballack is marad még egy évig. Mondjuk simán eltudom képzelni, hogy valamelyiket még beteszik a csomagba.

 

A Real meg inkább az Alonso, Fabregas, Silva spanyol trióval járna a legjobban, melléjük meg mehet még Kaka v. C. Ronaldo.

 

Link to comment
Share on other sites

A Chelsea nem téma. Hivatalosan is nemet mondtak mindenféle Kaká-projektre.

 

Most Galliani amit nyilatkozott az nagyon figyelemre méltó. Nincsenek az olasz klubok olyan helyzetben hogy versenyezni tudnának a spanyol és angol csapatok gazdasági helyzetével. Nem mondhatnak 65-70 millió euróra nemet.

 

Egyébként is, szerintem Milánóban teljesen új csapatot kell építeni. Pirlot én biztos nem adnám el, ő kell és kész. Gattuso kispadról beszállva fél órákra még nagyon hasznos tud lenni, de Flamininek kell a kezdőben szerepelnie. Bárki adna Dinnyóért 20 milliót el kell adni. Az az ember egy roncs lett.

Rá kellene gyúrni egy Drogbára vagy vmi olasz csatárra, egy középhátvédre és kreatív játékosra, szerintem ezek a legégetőbb posztok arrafelé. Mondjuk szerintem sokkal jobban járt volna a Real Madrid és a Milan is ha nem csupán pénzben rendezik le a Kaká-ügyet hanem mondjuk ment volna Sneijder... :rolleyes: Plusz pénz ugye. Dehát ez van.

 

 

Ja Kaká legutóbbi nyilatkozata az volt, hogy: "Az átigazolás szinte teljesen lezárt. Tudom, hogy a Real Madrid játékosa leszek, nagyon boldog vagyok."

 

Hogy méginkább a Madridnál maradjunk: David Silva képviselői tárgyaltak ma a Bernabeuban és állítólag kaptak is egy 20 millió euró körüli ajánlatot.

Szerintem Silva jó kis játékos, viszont még nem világklasszis, de van benne spiritusz és még lehet az... Mindenesetre Ribery vagy CR kelleni fog és ha ez megvalósul én akár el is engedném Robbent! Természetesen 35 milla fölötti ajánlat esetén.

Akkor már azért alakul a molekula...

Link to comment
Share on other sites

Holnap a nyelvvizsgám után a Kakás hivatalos hír után szeretnék pezsgőt bontani, szóval hajrá Perez, hajrá Pardeza! :) 65 milla semmi egy hozzá hasonló játékosért. Ő megéri a pénzét. Rajta kívül még CR ér ennyit, többet szerintem senki.

 

Egyébként vicces, hogy mindenki el fogja felejteni azt, hogy Kaká nem a pénz miatt megy. Ő nem Robinho, ő nem a magas fizetése miatt megy. Galliani is megmondta a tutit. Kaká vagy marad, vagy a Realba megy. Minden azon múlik, hogy kell -e a Realba, vagy nem.

 

Még egy hír:

Az AS szerint David Silva képviselője reggel érkezett a Bernabeu stadionba, ahonnan másfél óra tárgyalás után távozott. A központi téma a játékos fizetése és az elvárások voltak. A Real Madrid 20 millió euró környékén szeretné lezárni az ügyet, Vicente Soriano viszont ezen a héten biztosan nem hoz döntést.

Na ez a komoly! David Silva szerintem 20-25 milliót megér. Fiatal, spanyol, marha technikás.

 

Épül a csapat, ami megnyeri a 10-et! :)

Link to comment
Share on other sites

Épül a csapat, ami megnyeri a 10-et! :)

 

A kérdés csak az, hogy mikor. :D

A Barca nagyon egyben és zseniális, na meg eredményes focit is játszik, de Kaka valóban jó helyre kerül. Új csapat, új város, új és talán nagyobb kihívások, jó kis el classico lesz.

Link to comment
Share on other sites

Nos inkább addig eljutni lesz nehéz :)

De minden lehetséges.

 

 

Szerintem ha már bejutunk jövőre a BL döntőjébe, akkor azt meg is nyerjük hazai pályán :) Amellett hogy a játékosok, Pellegrini és nem utolsó sorban Perez apó a mennybe mennek.

 

De hosszú még addig az út, még egy év. Addig ne ezen törjük a fejünket :D

Link to comment
Share on other sites

Bizony ne ezen, de szerintem Perez erre az évre nagy eresztést vár :) Az igazolásoknak meg kellene történniük kb. június közepéig, hogy az előszezon meg legyen tartva. Pellegrini is maga alakítsa a csapatot és ne szezon közben kelljen rájönnie, hogy valamelyik playa nem jó ott.

Link to comment
Share on other sites

Júli közepéig vannak szabadságon a srácok, szóval inkább addig :D

Jó lenne ha az egész jövő évi keret meg lenne egy másfél hónapon belül. Még jobb lenne ha a távozók is elmennének addigra és akkor halleluja. Kemény meló lesz, de egy sokkal jobb csapatot várok következő évben. És az is lesz.

Link to comment
Share on other sites

Júliust akartam, de elgépeltem. :(

 

Azt viszont kalkulálni kell, hogy ez egy épülőben lévő csapat lesz. Nem olyan, mint a Barca, ahol minden össze van már rakva. Szóval ezért kellene jó hamar lezárni a keretet.

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid újdonsült elnöke, Florentino Pérez nyilvánosan is megerősítette, hogy szeretné csapatához vinni a Bayern München középpályását, Franck Ribéryt. „Az elkövetkező napokban beszélek a barátaimmal, Karl-Heinz Rummeniggével és Uli Hoeness-szel Ribéry ügyében – mondta a sportvezető a francia sportnapilapnak, a L’Équipe-nek adott interjújában. – Elmagyarázom nekik, hogy Ribéry megszerzése az egyik fő célunk, és hogy szeretnék velük a szerződtetéséről tárgyalni.”

 

Pérez esélyei nem tűnnek túl jónak, ugyanis a bajorok vezetőedzője, Louis van Gaal mindenképpen számít a franciára, míg Uli Hoeness következetesen kijelentette, hogy Ribéry nem eladó.

 

Mindenképpen erősítenie kell középpályára a madridnak és Riberyt alkalmasnak tartom erre.

 

David Silva, a nehéz anyagi helyzetben lévő Valencia spanyol válogatott középpályása elmondta, hízelgőnek tartja, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta. A spanyol As napilap értesülései szerint a „királyi klub” sportigazgatója, Miguel Pardeza már tárgyal a jelenleg a válogatott edzőtáborában tartózkodó játékos átigazolásáról.

 

Rendesen erősíteni akarnak a nyáron úgylátom, még alig lett vége a szezonnak és fix új edző van, kaka, silva, ribery neve szóba jött, kíváncsi leszek ki ír alá ezekből!

 

Könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyári átigazolási időszak során ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Nemanja Vidics megvásárlására. Az információ nem az angol bulvárlapok valamelyikében, hanem az Independentben jelent meg. A tranzakciónak persze nem sok esélye van, hiszen a szerb válogatott védőnek 2012-ig szól a szerződése a „vörös ördögöknél”, és a magunk mögött hagyott szezon alapján elégedettek lehetnek vele az Old Traffordon.

 

A hosszú sérülésből visszatérő Ruud van Nistelrooy és Mahamadou Diarra ismét edzésbe állt a Real Madridnál.A két játékos a Real edzőközpontjában könnyű kocogással készült, s a beszámolók szerint egyikkőjüknek sem kellett idő előtt elhagynia a pályát. Mindketten elvégezték azt az edzésmunkát, amit előre elterveztek

 

Van Nistelrooy a hét hónappal ezelőtti, Juventus elleni mérkőzésen szenvedett térdsérülést, míg Diarra a mali válogatottban sérült le októberben.

 

A következő lépés a labdás gyakorlatok elkezdése lesz, optimális esetben a két játékos a „királyiak” felkészülését a következő szezonra már a csapattal kezdheti meg.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...